|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
19.4.2008 11:21:15   
sonček33
spelka - si kar predstavljam tvoja starša...itak, da je za njiju to VELE novica...novica, ki naredi življenej v trenutku rožnato, no al pa modrouser posted image ...Lepo je, ko vidiš, da se s teboj veselijo tudi drugi, kajne? pa že nam si naredila toliko veselja. In ja, babici pa le povej čimprej...zakaj bi bila ona prikrajšana za srečo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.4.2008 11:23:30   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  sonček ti si pa res faca. Kdo je rekel, da te nočeva zraven? A veš kolk časa že sprašujem gorenjke katera bi šla na kavo z mano pa nič od vas. No kaj boš pa zdaj reklauser posted image . No zagovor hitro.user posted image
v ponedeljek imam spet pregled na Jesenicah in ko se bom vračala nazaj se bom ustavila v lescah. Je erin rekla, da imate tam super trgovino z nosečniškimi hlačami. Mojih namreč nobenih ne navlečem več nase.user posted image  Tam pri železniški nekje. Ne vem pa točno kdaj bo to, prejšnjič sem končala šele ob 14.00ih. Če imaš dopoldne čas za kavo si pa več kot lepo vabljena z nama. Velja tudi za ostale, ki boste takrat v bližini Lesc. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.4.2008 11:25:12   
spelka12
sonček res moram it počivat, vse me že špika. Se javim popoldne da vidim, kako je kaj z našo kavo. Vela.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 328
19.4.2008 11:30:12   
sonček33
spelka ti kar počivaj. ja veš, da bi šla na kavico, ob 11h imam inštrukcije do 12.45. prej in pol sem pa doma, tako da imam do trgovine 3 minutke in ni hudič, da ne bi prišla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.4.2008 12:36:04   
jazzz27
čau dečve!!

Kaj ustvarjate? Moja ustvarjalnost je včer padla v vodo...sem mela full sluzi (ne vem kake, lahko je bla ovulacijska) in je moj dragi neko dieto probaval in nisva mogla!!user posted image  Men se je kar bliskalo...a je možno, da bi mela včeraj ovulacijo, če je bil moj prvi dan M 7.4. in imam dolge cikle približno 32 dni???!! Se pravi, da je bil včeraj 12-ti dan cikla!!! Čist možno, kaj? Čeprav mi računa za drug teden!! Jaz upam, da so plavalčki preživeli od prejšnje noči!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.4.2008 12:37:09 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.4.2008 13:12:22   
beyba
A ne sonček33 kar sami se menat tale spelka pa erin ostale gorenke smo pa....   Bomo pa me svoj šoping naredile nekje bližje kranja...lesce so tko dalečuser posted image user posted image user posted image

Špelka  morm ti povedat da sem jokala ko dež ko sem brala, kako si povedala staršem.... Sej veš pa še hormoni...Dam, kolk je lepo slišat kako se veselijo z vama!
Moje zdravje je skoz bolš...za v Lesce še ravno nisem, kje v qulandiji bi se pa že lahko zmenili  user posted image , Bebiica je uredu, dela salte, pa prevale, pa boksa, pa brca, pa tišči dele telesa nekam, pa se gužva.... Tko da je full uredu čutit da je z njo vse uredu. Ne morm vrjet da bom čez kakih 8 tednov že mami, pa še nič nimam pripravljeno. Me je moj (beri še ne skalpiran-za to bokmal poskrbela naravauser posted image )ravnokar vprašal, če bi danes belila, pa steno podarvala na rumeno v otroški sobi...
Če ti bo pa kdaj posebno dolgčas pa ti na ZS lahko pošljem telefonsko, pa se zmeniva za kak zlo kratek sprehod, ko ti bodo dovoljeni, in ko jih bom jst zmožna opravljat(upam da kmalu), Drugače nas bo na sprehod hodil kmal 5 v treh ne 5 v dvehuser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin
kako si kaj ti?

Jazzzz  vrjemi da so plavalci preživel in upam da za vsk slučaj nista danes zjutraj zabušavala, ampak sta že vnesene okrepila z novo pošiljko-sej veš petelinji zajtrk...

Ajsi mislimo nate in stiskamo pestke!!!

Ledenka, kapo vam dol za vse prestano in zaslužite si I nagrado- štručko modre ali roza barve težko nekje od 2800-4750g ki se greje na temperaturi okrog 36,5' C devet mesecev...bo uredu a ne?

Bumbum pogrešamo te...upam da si le prezaposlena in ne preveč žalostna za klepet z nami...

Murkioca, oktavia, pikica,se*....kje ste čveke, vas čsakamo....kaj novic......

Če sem katero pozabla naj ne bo huda name... vas pa vsekakor lepo pozdravljam...pa se kesam, da sem pozabljiva...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.4.2008 14:06:24   
ledenka
oj, punce user posted image

kavo imate na tastari borbi... pa se mal slikic za luste user posted image  beri, kam letos ?NE gremo na pocitnice user posted image  

spelci, sem skor dol padla, ko sem dobla SMS user posted image  hvala hvala! in ne, ne bom delala testa prej user posted image  ga tud doma nimam user posted image  ze vem, zakaj... poleg tega mas ti 2, to gre hormon bistveno hitreje gor user posted image  

beyba, hvala za dvokratno omembo user posted image  (pod ajsi in ledenka user posted image ) in hvala za lepe zelje!

Se, upam, da si lahko tvoj PMS s cokolado zatrla user posted image  sej ves, kmalu jih vec ne bo, vsaj kako leto!

Lunca user posted image  si nas vse ven zbezala user posted image

jazzzi, plavalcki prezivijo zagotovo 3 dni, morda celo do 5, tako da ni panike user posted image

soncek, kako gre dvojno spikanje? user posted image

Erin, cuvaj sebe in Spelko, ko bosta kofetkali user posted image

Oktavija, ti pa si se mesec do pregleda! jupi!

trinity, mislimo nate user posted image  

se katera? posiljam user posted image user posted image user posted image  vsem!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.4.2008 19:57:53   
spelka12
No sonček vela. Ko bom fertik na Jesenicah dobiš sms ali klic. Moja telefonska bo še danes poslana na tvoj z.s.
beyba enako velja za tebe, telefonsko pošljem na z.s. pa se zmeniva. Qulandijo imam pa zeeeloooo blizu, grem lahko peš.
bumbum še tukaj ti povem, kako mi je žal za tvoj neuspeli IUIuser posted image . Drži se punca.
naša mašika je pa končno dobila poštouser posted image user posted image user posted image in kmalu štarta s postopkom. Go maši, go maši, go maši...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.4.2008 20:06:37   
Erin
Prišla, prebrala, sedaj pa grem...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.4.2008 20:13:31   
jazzz27
evo jaz sem malo javljam na raport...me je pa tole mal spomnilo, da se moram z dragim poment glede obiska pri Reškotu...bom danes pouser posted image user posted image user posted image ...
beyba, kakšen petelinji zajterk, se petelinček ni zbudu, ker se je bal, da se bo pokakal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je mel očiščevalno akcijo z glauberjevo soljo!!!
Sicer sete me mal potolažile, ampak sem še vedno jezna, ker še takrat ko mam to sluz pa kaj vmes prideuser posted image !!! Vem, da preživijo plavalčkipo nekaj dni, toda tile najini so čist brez koordinatuser posted image
Grem mal dragega požgačkatuser posted image user posted image

pa, pa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.4.2008 20:53:08   
Erin
jazzz -  saj veš da mali super minilubiji preživijo tudi do 4 dni...ne bodi žalostna, seveda je možnost da boš user posted image   Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se je kaj ujelouser posted image

No da postavim na ogled svoje 25.tedensko bogastvouser posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.4.2008 20:54:02 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.4.2008 21:26:17   
Serendipity
user posted image  Bravo Erin! Sem ti glih hotla zatežit za slikce, p ame je čakalo prijetno presenečenje user posted image  user posted image

Kak leeep buuušiii! user posted image  Tvoj pikecpokec pa res lepo raste! Uh, sta lepa! user posted image

Eto pupe - big hug za vse pa poredne bojte!

ps: Amm....BEYBA? ŠPELKA? Moram napisat ali vesta vajine naloge? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.4.2008 22:27:27   
jazzz27
user posted image user posted image Erin, ti pa imaš kaj za pokazat!!! res lep trebušček!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.4.2008 9:48:25   
spelka12
erin v živo je še lepši user posted image .
Se* domače naloge se popolnoma zavedam. Je že narejena ampak jaz kot totalno netehnični človek ne znam slike na komp skopirat, da ne govorim o limanju v album user posted image . Takoj ko me dragi to nauči bom limala, popala ko nora. Obljubim, častna. Pa sem mislila da imam velik buši ampak proti drugim novemberkam je kar majhen. Je pa res, da je blo čisto malo podlage prejuser posted image .
Zdaj me pa moj pelje na kavo (brezkofeinsko seveda) pa na sok v qulandijo, pol pa na sprehoduser posted image user posted image user posted image . Jupiiii sveži zrak.
Se tipkamo jutri ko pridem iz Jesenic.
LP

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.4.2008 10:14:38   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Pa sem mislila da imam velik buši ampak proti drugim novemberkam je kar majhen. Je pa res, da je blo čisto malo podlage prejuser posted image .

lep nedeljski pozdrav borkice moje!!

špelka, ti pa si hecka...še mal počakaj boš vse našišalaza dvakrat!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Obvezno se nauči slikice gor limat, bomo kaj pogledale kako izgleda sreča v dvojeuser posted image !! Glej, da ne bo preveč sprehoda, k moraš počivat!!

kaj pa ostale, a vse kuhate nedeljsko kosilo? Mi2 sva pa danes povabljena, tako da sva kar rešena maluser posted image !!

Lepo se imejte

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.4.2008 11:31:59   
ledenka
dobro jutro!

grda rdeca teta se je potuhnila (danes je 15. dan po punkciji, se pravi O) user posted image  ampak testek res pade sele v torek. danes itak ne bom imela casa it v trgovino, mamo piknik user posted image  ja, cevape bomo dobro prepekli user posted image  itak mes kupujem skos pri enem mesarju, tam sem kupovala tudi pljucno ves cas in nikoli ni bilo nic user posted image  ampak krvavim biftekom se bom pac odpovedala user posted image  na tokso sem bila pred kratkim testirana in sem negativna user posted image  pri mojem nacinu zivljenja, vsej svinjariji, ki sem jo pojedla tud v zelo cudnih drzavah, je to skor malce cudno user posted image

Erin, super busi user posted image  ampak... majcko gor user posted image  spelci, ti pridem jaz pomagat dat slikce na komp, ce ne bos hitra user posted image

jazzzi, uzivaj v razvajanju drugih user posted image

Se, si boljse, punca moja draga? user posted image  je se kaj milke ostalo v trgovinah user posted image

lepo se imejte, uzivajte tole prekrasno pomladno nedeljo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.4.2008 11:42:19   
bumbum
Hej, punce moje!

Samo javljam, da je z mano vse ok. Nisem preveč žalostna zaradi neuspelega IUI-ja....ni še prišlo za mano in upam, da tokrat niti ne bo. Me je ta današnji sonček tako napolnil z energijo, da tud čakanje na pikico ni več tako zelo težko.user posted image

Ajsika, še čist mičkeno pa bo vesela novička tule gor!!! Se že zelooooooo veselim!

Erin, jaz bi tud takega bušija!Pobožaj ga v mojem imenu. Spelci, ti pa tudi tvoja dva pikeca.

Sonček, špikanje gre?

LuNa, kdaj gremo na sprehod? Še tolko delaš?

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko, veliko sončka!!!

< Sporočilo je popravil bumbum -- 20.4.2008 11:45:57 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.4.2008 11:46:43   
ledenka
bumbumcek, sem ti ravno na IUI mal pisala user posted image  kdaj bo naslednja runda?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.4.2008 12:01:41   
bumbum
Ajsi, sem ti tudi jaz pisala na IUI-ampak pozabla odgovorit na to vprašanje user posted image user posted image . Bravo jaz.user posted image Zato pa tukaj..........naslednja runda pade verjetno ob naslednji M.....kdaj se bo pa ta spomnila prit, pa se mi ne sanja, se mi nikoli ni. Ne vem še, če se bom takrat odločila za 5.IUI........ker bo v službi takrat največja norišnica.....bom vidla.Pa upam, da takrat začnemo brez vseh teh kolobocij okrog cist-tokrat so mi skoraj vso kri zaradi tega pobrali.....in vsakič ugotovili, da je cista vodna.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.4.2008 12:07:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Ajsi, sem ti tudi jaz pisala na IUI-ampak pozabla odgovorit na to vprašanje user posted image user posted image . Bravo jaz.user posted image Zato pa tukaj..........naslednja runda pade verjetno ob naslednji M.....kdaj se bo pa ta spomnila prit, pa se mi ne sanja, se mi nikoli ni. Ne vem še, če se bom takrat odločila za 5.IUI........ker bo v službi takrat največja norišnica.....bom vidla.Pa upam, da takrat začnemo brez vseh teh kolobocij okrog cist-tokrat so mi skoraj vso kri zaradi tega pobrali.....in vsakič ugotovili, da je cista vodna.

tkole ti bom rekla - ko se je moj postopek odvijal, je bila nora guzva tudi pri nas, ker je tekel en izjemno pomemben projekt user posted image  ampak to ti pomaga, da ne mislis na postopek, in da ti hitreje minejo dnevi. itak imas UZ zjutraj, tako da v sluzbo minimalno zamudis. no, jaz tudi tega nisem user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.4.2008 12:24:23   
Serendipity
Jutrooooo,

ajsika - jap, ena Milka je še ostala v trgovini - je bela. Bljek. To sploh ni čokolada! user posted image  Je pa zanimivo, da mi oblika PMS-a določa tudi v kaki obleki bo hudiček prišel. Eeee... Nadaljevala raje ne bom. Komaj čakam, da je ne dočakam user posted image
Tiiii....a veš kje je komaj torek? user posted image  Pa še zvečer bom komaj domov prišla (ga spet turiva v MB...).. Bom pa držala pestke! user posted image

špelnika - čimprej se nauči! Ker mene ta firbec matra.

bumbum - Jaz bi kljub gužvi probala, se strinjam z ajsiko, se boš zamotila in ne bodo postopki tako dologovezni ...

Jah, če smo že pri postopkih, se z mojim meniva o tem in ko mu omenim špike,  mi reče, ja se bova pač v MB vozila vsak dan ... user posted image  Končno mu razložim, da se bova doma špikala, pa je tako prebledel, da sem mislila da se bo zgrudil user posted image  user posted image  Domnevam, da takrat ko pride dan Š, se bom kar sama, ker drugače ga bom še k sebi spravljala pa po pomoti njega špiknila user posted image  user posted image  user posted image

Eto, grem zdaj ma roštiljček. user posted image  je zunaj fajn fajn!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.4.2008 21:11:38   
spelka12
Bom se naučila slikice limat oblubim.
Me je moj peljal popoldne še na Zbilje (nikol več ne grem, nenormalna gužva pa še ta fensy atmosfera mi ne paše) pa na torticouser posted image . Zdej bom pa res počivalauser posted image .
Je bila pa to najlepša nedelja po doooolgem času.
Se tipkamo jutri

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.4.2008 22:25:32   
trinity22
kuku .... lep pozdravček vsem user posted image

naj vam povem, da ves čas mislim na vas, ampak sem v strašnem pomankanju časa ...

Lepo se imejte, grem spat ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.4.2008 9:26:00   
jazzz27
Jutro...

je kakšna dobra novička? Kaj ste počenjale za vikend?

ledenkica: kako kaj? Kako kaže s testom, a ga ne bi ti danes naredila in nas malo razveselila?! user posted image  kar se pa tiče "grde rdeče tetika" pa kar naj ostane potuhnjena!!! Vasj 10 mesecev!! Res komaj čakam rezultaek in držim pesti!! A je piknik uspel? Včeraj je bil res tako lep dan, da so meli skoraj vsi neke piknike...bogi prašičkiuser posted image user posted image user posted image !! Ti je kaj kislega pasalo???user posted image user posted image user posted image

bumbum...lepo, da si močna...to pomeni, da že kar slutiš, da bo rezultat kmalu viden!!user posted image user posted image  Tudi jaz ti priporopčam, da se kar zapodiš na nov poizkus, pa čeprav imaš v službi ogromno dela...kot pravijo punce, ne boš toliko razmišljala in se bo ziher prijelo.

Se*, zdaj bo pa kmal konc obdobja za čokolado in se boš mogla pripravljat za nove boje!! Kar se pa tiče špikanja je pa tud moj zajc...sem mu omenila, če ne rata ta mesec bo kmalu na vrsti špikanje...je kar cmok v grlo dobil! aja, pa pazi pri tvojmu, da ga ne špikneš, da ne bo on pol zanosuuser posted image user posted image user posted image

Spelka, kako kaj? Se dobro počutiš? Pa tvoja srčka, jih kaj razvajaš? No saj sem že gor prebrala, da si ju na tortico pelala! Ti pa čist verjamem, da je to bila lepa nedelja za tebe po dolgem času.
Si že kaj svojega dragega pobezala, da te nauči kako slikce limat na comp? Drugače se tudi jaz javim...me firbec matra! Kdaj imaš pregled in UZ?user posted image

beyba...kako kaj ti? Vidim, da si že kar v velikem pričakovanju! Kar hitro pripravljat stvari, se mi zdi, da ti bo sedaj še lažje kot čez en mesec...pol si pa že itak tam(v Rimu)user posted image user posted image .  

Polaris, oktavija...kako pa zdaj to, kje se skrivate?? Mal na raport, da poročate a ste kaj pridne al ne! Po javljanju sodeča ste zeloooooooo!user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.4.2008 9:56:00   
ledenka
punce moje, vceraj se mi je pojavil rjavi izcedek... ki je danes mocnejsi. sicer se vedno rjav, ampak mocen. sicer sem si kupla test, ki ga bom naredla takoj, ko me prime lulat user posted image  ampak upanja je ostalo bolj malo. user posted image  a ni mogla tale prekl*** rdecka prit prej??? pa tako dober feeling sem imela...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!