|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
21.4.2008 10:04:14   
pikica36
oj babuške!!
pridno ste klofale čez vikenduser posted image
midva sva bila čez vikend v avstriji , ker je mojuser posted image imel tekmo.nismo bili bog ve kaj pridni , ampak mogoče smo pa le naredili malega avstrijčkauser posted image user posted image - včasih je enkart dovolj kajneuser posted image user posted image

ledenka- firbec me daje 100 na uro, hitro po testek pa poročaj!!

erin tvoj buši je pa prva liga!!! ti ga kar  malo zavidam, moj bi bil zdaj sicer malo manjši (18 tednov), če bi šlo vse po srečiuser posted image
ah... spet me grabi .. ne vem kaj .. hormniuser posted image

v glavnem babuškeuser posted image user posted image user posted image vsem

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.4.2008 10:05:11   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ledenka, držim pesti!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.4.2008 10:15:55   
Erin
ledenka - držim pesti da ta izcedek ni to (ne, ne in neeeeeeee)  in prec uide...ti ga kr grdo poglej, se bo ustrašil. Mala pikica se je prijela pa pika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica36 - ne bodi žalostna...user posted image nekoč boš spet user posted image in takrat boš ponosno kazala svojega buhija celemu svetu...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.4.2008 10:18:43   
jazzz27
...ledenkica, ne bit žalostna, pa ne misli na najslabše!!! Proooosim! Kar bo pa bo! Vem, da ti ni vseeno, toda probaj mal izklopit!user posted image user posted image user posted image user posted image

...pikica, ene prej, druge mal kasneje...na koncu pa VSE!!!Kolk se to dobr slišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.4.2008 10:40:45   
ledenka
testek je pokazal - user posted image  ampak se ne dam in bom sla v nove boje! zdaj bomo spet mal po naravni poti slonckali user posted image  pa dieto od MISEK13 moram najt, da si jo dam na hladilnik user posted image  in ni vrag, da kar tak ne rata user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.4.2008 11:02:17   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da si dobro in da nisi obupala!!! Tako je treba, v nove boje...kdaj greš spet k rešu, bova šle kar skupuser posted image !!!Pa še eno rabimo, ker v tri gre lažje! A zdaj boš mela mal pavze vmes?

Kakšno dieto to iščeš?

drži se!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.4.2008 11:12:42   
ledenka
Dieto imas na zadnji strani IVFovk user posted image  to je delala MISEK13, ki je imela tezave s kakovostjo celic, ampak je taka zdrqava dieta, tako da skodi sigurno ne user posted image  

jutri zjutraj bom test ponovila, sicer je malo upanja, ampak se vedno tece rjavo user posted image  glede na to, da morajo bit vsaj 3 meseci pavze, bom najbrz avgusta sla naprej. ampak morda bo pa kar iz ljubezni brez pomoci biologije ratalo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.4.2008 11:13:46   
ledenka
tretja kandidatka je pa lahko nf user posted image  ker se ona tud spravlja k njemu user posted image  priblizno s tako hitrostjo kot ti user posted image  (brez zamere).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.4.2008 11:29:28   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image .... sam optimizma ti ne zme zmanjkat in volje! To pa ti itak, ne bo, a ne? user posted image

pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tud tvojim hormonckom reči, da naj se nhe igrajo s tabo.... pa držim pesti, da ste uštimal enga oserajh jodlarčka al pa hajdi user posted image .

vse ostale pa... mejte se!!!!

aja, pa ko si ajsika že omenla MIŠEK13 - ona je noseča user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa pa... asfalt kliče....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.4.2008 11:32:33   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image ti si hecka optimistka...tebi bo sigurno naklonjeno veliko otrok iz ljubezni...ne pa znanostiuser posted image user posted image user posted image  Bom pa pogledala dieto za bolj kakovostne celice...moj me bo pa izselil...ga čist na vse zvlečem zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja hitrost je pa svetlobna pri meni...tako kot pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pravi, da maš tri mesece počitka...joj kako bo luštno...love is in the air!! Itak pa še ni vse izgubljeno!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.4.2008 11:35:02   
oktavija
Čao deklata!

Evo jaz cel vikend nisem imela dostopa do neta ker ga je moj user posted image  čist zasedel!!!user posted image user posted image Evo danes pa na hiter prišla pozdravit....
Jaz spet user posted image nov krog dijete...user posted image user posted image  Še enih 20 kg dol pol bom pa še enkrat za oženit....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka user posted image user posted image user posted image žal mi je za -, vendar dokler tetauser posted image  ne pride je še vedno upanje, lahko da bo testek kasneje pokazal +.user posted image user posted image user posted image  Držim pestke da se moje napovedi uresničijo!!!user posted image user posted image user posted image

Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image prelep trebušček imaš, ti kar zavidamuser posted image user posted image user posted image  sej se hecamuser posted image user posted image user posted image

Špelka pridna da počivaš! Super da so starši dobro sprejeli novičko...
Poročaj kaj bo na kontroli, upam da ne obtičiš v bolnici....

Ves ostale pa enega velikega lubčka od mene dobiteuser posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.4.2008 13:01:06   
ledenka
punce, hvala za objemcke in tople misli user posted image  seveda sem zalostna, nisem pa izgubila upanja, to ne smem user posted image  sem si sla po antidepresiv (kinderlada in rizevi vaflji) user posted image  to zagotovo pomaga, ce ne druga, me bo trebuh bolel user posted image  

pikica, ti zelim, da sta enga presvercala cez mejo!

lunci, ves da nisem izgubila upanja - vedno optimizem! user posted image  sam vcasih bolj, vcasih pa manj user posted image  

oktavija, grda teta postaja vedno bolj rdeca, tako da je ocitno to to. bom sicer se zjutraj naredila test, ampak... bolj za stos kot zares, ker ga pac mam user posted image  

jazzzi, jaz grem v nov boj avgusta... ne vem, ce bos do takrat cakala user posted image  ce pa, bomo pa skupaj pir pile user posted image  

erin, zal je tko user posted image  bomo pa spet hopacupali. punce moje, ko bi vedle, kolk sem potrebna user posted image  sej vec kot mesec nisva user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.4.2008 13:13:44   
ledenka
oktavija, ti kar tule odgovarjam, ker bo tista tema sla gor in ni namenjena cveku user posted image  

to so pac iz raznih virov zbrane informacije in priporocila za dieto, ki so v glavnem priporocene na tujih straneh in forumih. ni receno, da sploh ne smes uporabljat um. sladil, ampak saj sama ves, da je tega dobro cim manj uporabljat. zakaj so konkretne zadeve navedene, ne vem, ampak po moje je to bolj zbirni predlog in ohlapne usmeritve, natancno pa vsaka ve zase, kaj ji ustreza. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.4.2008 13:15:43   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kao si ti hecka!!!!!! Evo vsaka stvar je za nekaj dobra...mislim, da boš že danes napala dragega!!! Čokolada sigurno pomaga!! Ti si kar privošči, pa zvečer lepo eno pivo...boš vidla, da boš boljše volje!!! vse pride ob svojem času....kar se pa tiče avgusta...saj veš kako sem jaz hitra in ni vrag, da se ne srečamo...sploh ne rabiš rečt 3x!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.4.2008 14:25:08   
pikica36
ledenkauser posted image

sicer pa kar se te diete tiče... malo za šalo- jaz sem zanosila ravno tist mesec ko sem se odpovedala OH. bil je dvojni učinek :user posted image in manj kguser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.4.2008 14:44:10   
beyba
Oila

zaenkrat sam na hitro...

Ledenka najprej tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image Ne obupat...bo pa poletje prineslo štručko, boš pa spomladi mamica, bo še lepše kot pozimi.

Se* sem naredila kar naročaš, sam ne znam prilepit slikcec tko kot jo je erin, zato naprošam eno, če mi napiše, kam na kater brezplačni server naj jo prilimam, da jo bom lahko tako objavlja. Lahko ti pa pošljem po mailu erin pa ti objaviš, sam je še zmeri najbolš da me nekdo nauči, da bom potem pogosteje kaj limala tuki...

Vsem ostalim se bom mal opravičla, bom potem pokomentirala, morm si kosilo skuhat do konca, ker sem lačna za 2....sem blana CSD samo letanje.....

povem ko pridem nazaj...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.4.2008 14:47:27   
ledenka
beyba, hvala! za slikce gres pa na shrani.si in jo shranis, potem pa se ti odpre naslednja stran in skopiras tisto varjanto za forum user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.4.2008 15:03:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

testek je pokazal - user posted image  ampak se ne dam in bom sla v nove boje! zdaj bomo spet mal po naravni poti slonckali user posted image  pa dieto od MISEK13 moram najt, da si jo dam na hladilnik user posted image  in ni vrag, da kar tak ne rata user posted image  

Grrrr... Miška naša. To NI FER! 

Hm ..samo se še ni ulila? Ali? Držim pestke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.4.2008 15:04:27 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.4.2008 15:06:28   
Serendipity
Beyba - upam, da bo supelo! user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.4.2008 15:07:29 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.4.2008 15:06:35   
jazzz27
beyba, greš na shrani.si ... gor shraniš slikico iz comp. potem pa samo kodo za forum skopiraš tle na post pa bo slikca tukaj za naše okiceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.4.2008 15:08:25 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.4.2008 15:14:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaplja in curlja. ampak nic hudega. zalostna sem, vem pa, da sem naredila vse, kar se priporoca, tako da si nic ne rabim ocitat (da bi npr. zaklje cementa nosla user posted image ). je pa to dobra izkusnja v zivljenju... ki je sicer ne bi ponovila, ce ne bo treba user posted image  in upam, da ne bo... zdaj sem polna hormonckov in ni vrag, da ne rata user posted image  bo pa januarski kozorog user posted image   in tapravi dnevi za hopacupanje so ravno med prazniki user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.4.2008 15:15:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

beyba, greš na shrani.si ... gor shraniš slikico iz comp. potem pa samo kodo za forum skopiraš tle na post pa bo slikca tukaj za naše okiceuser posted image user posted image

ahem, tale post je bil prej drugacen user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.4.2008 15:18:39   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zgornji post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za januarskega kozorogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo pa ribi, pa kaj potlejuser posted image user posted image user posted image  Mesec gor al pa dol! Maš srečo vidiš, boste med prazniki potrebo gasiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.4.2008 15:20:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaplja in curlja. ampak nic hudega. zalostna sem, vem pa, da sem naredila vse, kar se priporoca, tako da si nic ne rabim ocitat (da bi npr. zaklje cementa nosla user posted image ). je pa to dobra izkusnja v zivljenju... ki je sicer ne bi ponovila, ce ne bo treba user posted image  in upam, da ne bo... zdaj sem polna hormonckov in ni vrag, da ne rata user posted image  bo pa januarski kozorog user posted image   in tapravi dnevi za hopacupanje so ravno med prazniki user posted image  

Tole je pa moj po horoskopu - pravi srček bo! user posted image  user posted image  user posted image

ps: $%&#%$#//)(!!!!##$(=)=?=/()?=???=?!!!! - eto, to je bil moj pogovor s tole tvojo gospo hudičko user posted image  Stavim, da je zdaj nekaj časa reees ne bo na spregled.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.4.2008 15:22:34   
ledenka
ole je pa moj po horoskopu - pravi srček bo! user posted image  user posted image  user posted image

ps: $%&#%$#//)(!!!!##$(=)=?=/()?=???=?!!!! - eto, to je bil moj pogovor s tole tvojo gospo hudičko user posted image  Stavim, da je zdaj nekaj časa reees ne bo na spregled.

user posted image user posted image user posted image  ja kaj ces, tko je user posted image  poleg tega bi imela PDP ravno koj po bozicu, to je pa lahko nevarno ce v bolnicah bolj praznujejo user posted image  mah neki bo ze, se ne damo kuj tak!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!