|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.4.2008 19:08:50   
Polynesia
Hej hej punčice.

Joj danes je pa tudi tukaj v Lj. takoooooooooo lep sončen in predvsem tooooooopel dan, prava pomlad je že.

Midva sva bila danes pri tašči, je tast praznoval rosjtni dan ki ga ima danes. Tko da sva bila na kosilu in spet ni bilo treba kuhati, kako je to luuuuuuštno user posted image user posted image user posted image , še posebi ko te nekdo streže, hihihi user posted image .
Potem smo pojedli še tortico, se malce nasmejali, bila je tudi svakinja z njenim, tko da ni blo švoh. Malo prej pa sva prišla domov in sva šla še za kakšnih 20minut na sprehod, ja prov luštn je blo res, superca.

In pridem domov, se preoblečem že kar v pižamo user posted image in zdej mi je pa vroče za znort, kar švicam, hahaha.
Jaz imam trebušček tudi viden, tko da zelo težko skrijem, pa tudi od svakinje partner me je skos u njega bulu, tko da zoher neki slutijo. Ker do NS vejo samo oboji starši.

Jojjjjj nosečke moje, mene je tooooolk strah četrtka, ko pomislim, moram takoj na wc kakat , ja res noooo, od strahu, tolk me je strah. In vse to zaradi prekletih preteklih negativnih izkušenj. Pa še joškice me ne bolijo več tolk, ali pa me sploh ne, izcedka pa nimam že cel teden, kar je tudi velik napredek. Tko da joj, upam, srčno upam da bo vse ok. Pa mi mož govori da glede na to da mi trebušček res full raste, da pa menda mora biti vse ok, itak da me mora malo potolažiti, ma kaj čmo, nekega vpliva nimam.

Aja lyra veš kaj ne, mene pa prov zanima kaj nosič pod srčkom, a je parček a ne?????????? Jaaaa, sej sem jaz vedla user posted image user posted image user posted image ...dej hitr mi povej no, kako nas lahko tko ziretiraš, potem pa ne poveš, ti nesramnica, hahahaha user posted image .

Tko, zdej pa grem po moje kar malo sladoleda pojest, ko si ga ravno omenila lyra, hihihi user posted image .

Si pišemo.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.4.2008 19:18:40   
orka
Lyra* kako je blo z angelsound-om, pa me zanima kako priti do njega ,,bi ga tudi imela ?
Drugače pa punce kako ste kej?
Jaz sem bila danes zelo pridna, me je pomladansko čiščenje zagrablo user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.4.2008 19:23:34   
lyra*
polynesia    user posted image user posted image ...........user posted image user posted image .........user posted image ........?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislite,da bi povedala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj te ne bo strah,ker tudi mene ne bolijo več jošlice in praktično nimam več znakov nosečnosti razen nekih blagih.....Če ti pa buši raste pa bo ziher vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače jaz sem pred NS bla tudi čist živčna in ko sem se vlegla na posteljo se mi je tako glas tresel in roke,da je bilo kr jojuser posted image Ampak,ko vidiš pikico je vse ok in pozabiš na vse skrbiuser posted image Morš takoj javit kako je bilo! Sploh pa,če se bo spol videluser posted image

Meni je danes že celiii dan tako vročeeuser posted image se grem stuširat pa TV gledat....
ju3 pa imam prostouser posted image ne rabim v službo pa se grem postrižt pa pobarvat...vmes še poberem od mitje nečaka pa ga bom pazila,da se malo privadim na otročkeuser posted image
Pa v H&M grem gledat kakšna oblačilcauser posted image Joj samo jaz ko gledam te cotke se tako težko zadržim,da jih ne kupim....user posted image
a mislite,da je še prehitro...?Sam za kakšno cotikouser posted image

user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 903
20.4.2008 19:26:14   
lyra*
orka   nisem ga še dobila,ker ni bilo časa,da grem po njegauser posted image Ju3 ko grem po mitjinega nečaka ga 100% dobim in vzamemuser posted image pa ju3 povem kako jeuser posted image pa še baje se dobi poseben gel za to v lekarni,tako se najboljše sliši

drugače pa si tukaj malo več preberi...ga lahko tudi naročišuser posted image

http://www.angelsounds.si/

< Sporočilo je popravil lyra* -- 20.4.2008 19:27:25 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.4.2008 19:46:55   
Polynesia
lyra ti lisica ti, jaz naj bi ti povedala spol, ti me pa tkole ulečeš kaj, hahahaha user posted image user posted image user posted image ...ti ti štajerka, hahahaha.

No zdej si me malo potolažila za joškice, hihihi, mah sej veš kako je ko te je strah, ampak še manj kot 4 dni zdržim, potem sem pa mirnaaaaa user posted image . Ja buši pa kr raste, pa mi pravi danes mož, dej ga notr, pa ga jaz dam, pa prav sej ga nisi nič dala, hahahaha, ja če ne greeeee, hahahaha, ta moj možek je pa tud hecn user posted image user posted image user posted image .

orka tudi mene zanima tale zadevca za poslušanje srčka, bo lyra prva povedala kako je pa da vidmo user posted image .

Joj neki mi je slabo, grem še sladko smetanco stepst, sem jo vidla v hladilniku user posted image pa sladoled in na sedežno gledat Zrneca, če mi pa pašeee nooo user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.4.2008 19:47:30 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.4.2008 20:08:59   
nagajiva
Zdravo user posted image

Sem se vrnila iz roj. dneva............Uh, imeli smo piknik in je bilo tako lepo....user posted image  Toplo, pa še dobra hrana. Sem se kar pridno najedlauser posted image user posted image user posted image  Sedaj pa počivam in gledam TV. Paše............
Sicer pa Lyra, ti si bla že na NS. A pri dr. Pelkičevi? Kako kaj to zgleda in koliko stane? Dobivam namreč zelo različne info in sem malo radovedna............. NS imam 30. ta mesec. Komaj čakam.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa, lep zaključek nedelje vam želim............Lepo spite user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
20.4.2008 21:19:16   
lyra*
polynesia  saj ti bom povedalauser posted image Ko boš ti meniuser posted image user posted image Sam zraven tvojega moža pa sem se prav nasmejalauser posted image user posted image Meni je tudi moj nonstop govoril naj skrivam trebuh sploh pred igralkami,zdaj pa ga ponosno razkazujemuser posted image
A ti pa kr slatko smetano? Uff...da ti nebo še bolj slabo! Meni je pa zmanjkalo sladoleda,bo treba ju3 v nabavouser posted image Imam vsaj izgovor zakaj grem v Europarkuser posted image

nagajiva   ja jaz sem bila pri dr.Pelkič in ti moram povedat,da je zelo dobra!Ti jo zelo priporočam.
Mitja je bil zraven,celi UZ nama je vse razlagala,pokazala vse podrobno,tudi spoluser posted image Tudi DVD ti posname!
Trajalo pa je nekje 25-30 minut,ampak ti mine v šusuuser posted image Stane pa 50€ in mi ni žal tegauser posted image
a od nekaterih dobivaš slabe izkušnje?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.4.2008 21:24:43   
Polynesia
lyra evo pojedla sladko smetano in sladoled in mi ni nič slabo user posted image user posted image user posted image zaenkrat, hihihi user posted image .

Ja tukaj v Lj. pa NS stane 60€, kako različno a ne, pa eni ti posnamejo cd ali dvd, drugi nič, odvisno kako napredno napravo imajo, cena pa je posvod ista 60€.

Zdej grem pa naprej gledat tv, upam da kak dobr dvd user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.4.2008 9:55:40   
mojsoncek
Pozdravljene vse na tej debati!

Vidim, da je novembrski seznamcek ze kar dolg, ampak upam, da se vedno sprejemate nove clane user posted image . Tudi jaz bi se vam namrec rada pridruzila. No, ze nekaj casa vas po malem spremljam in je pocasi cas, da tudi kaj napisem.

Za zacetek pa vam povem sledece... stejem 30 let, PDP imam 26.11., doma imam ze enega skoraj 2 letnika, v petek pa sem na 1. pregledu videla en user posted image .

Veselim se cvekanja z vami... lp

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 909
21.4.2008 9:56:23   
šema
NS stane 60€, kako različno a ne, pa eni ti posnamejo cd ali dvd, drugi nič, odvisno kako napredno napravo imajo, 

Jaz sem se naročila v Lj- Dravlje pa je cena 60€ brez cd-ja (drugače 75€)

pomar*ANČA*- jaz si za plonkanje pripravim pisavo 6 in širino stolpca 5 ali 6 tako da dobim eno dolgo kačo, ki jo zvijem v harmoniko in jo imam lahko v dlani (na a4 format natisnem dve koloni, ki jih zlepim v obroč in zvijem v harmoniko)

Včeraj smo prišli zelo pozno domov, ker je moj sam postavljal prikolico, jaz pa sem mu lahko dajala le moralno podporo- je prav smešno zgledal, ko je revež sam kopal in skakal okrog nje in se trudil, da bo vse uredil, zraven njega pa sva "nadzorovali dve neuporabni"- dve prikolici naprej pa so bili neki štajerci v popolni postavi (trije moški in dve ženski)
Zdaj bo pa najbolje, da se grem učiti, da ne bom v soboto potrebovala plonk listka- vas berem

Neposredna povezava do sporočila: 910
21.4.2008 10:06:12   
konina
dober dan, čveke. Jaz sem včeraj izkoristila sonček, pa smo malo po vrtu naredili, jaz sem imeal predvsem nadzor čez. user posted image  No, saj sem malo pomagala. Potem pa še sprehod in kmalu v posteljo. Danes je pa spet tako lep dan, samo škoda ker je ponedeljek. user posted image  Mene jutri čaka 11. pregled in UZ, ampak šele ob 14.00. Me že nekaj dni črviči in me grabi panika. Ampak, saj bo vse o.k. Kajne?!

Mi je pa prav hecno, da smo vse novemberke, ampak tako različno noseče. Večina se že o NS pogovarja, jaz bom imela pa šele 1. pregled. NS pa v maju. Se mi zdi, da je še tako daleč. No, vsaj jutri mora biti vse v redu.

Izkoristite ta lep dopoldne, popoldne bo menda že slabše.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.4.2008 10:22:47   
nagajiva
Zdravo user posted image
Spet začetek enega lepega dne.....user posted image  
Lyra, ja glede dr. Pelkičeve sem dobivala zelo različne info. Sicer na srečo veliko dobrih, ampak..........tiste slabe so me nekaj črvičle....pa sem se že potolažila. Mi jo je namreč svetovala moja G, ki pa ji zaupam, tako da sem se naročila kar pri njej. Za ceno pa sem slišala, da je 60€, ampak mi je vseeno..........za mojega user posted image  ni predrago............Je pa žalostno za našo državo, ki bi rada dvignila nataliteto, da ne poskrbi, da bi bili taki pregledi vsi zastonj.............kaj moremo user posted image  
Kot si zadnjič predlagala, bi se res lahko srečale, da malo poklepetamo še ob kaki user posted image .

In kako se kaj počutite user posted image  nosečke danes, po tako lepem pomladnem vikendu?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.4.2008 10:25:16   
carly
Ojla dober dan. Ste pa kar pridno čvekale čez vikend.
Veste koga pogrešam?Spelka se nič ne jevi že od pregleda naprej. Upam,da je vse vredu.
Jest sem si pa v petek tudi nos.hlače nabavla.Ene kavbojke pa ene take bl lahke hlače.Pa zdej čakam, da mi še mal buši zraste, da jih bom lohk gor dala.Sej zvečer ko sem vsa nažrta pa napihnena zgleda že kar velik, samo zjutraj se ga pa skoraj ne opazi.
Drgač sem pa čez vikend misla povedat tastarim pa jih ni bilo doma tako, da še vedno ne vejo.Bom mogla enkrat med tednom it spet do njih.
No uživejte tiste, ki ste doma, jaz moram nazaj delat.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.4.2008 10:28:20   
lorby007
nagajiva imam eno vprašanje? Ko si se odločila za NS, si imela napotnico? Ali si kar tako poklicala in so ti povedali koliko moraš plačati?
Zanima me zato, ker sem jaz od dr. Pelkičeve dobila napotnico in me bo ona pogledala na NS.

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.4.2008 10:45:27   
nagajiva
Lorby007 meni je moja G predlagala njo, mi dala tel. št. in povedala, da se plača, ker sem pač še premalo stara, da bi pregled krilo zdravst. zav. Pa sem poklicala in so me naročili. Brez napotnice, tako da ne vem. Tud moja kolegica, ki je rodila pred dobrim letom je bila pri njej in to brez napotnice. Mogoče, če je ona tvoja G naredi zastonj....ne vem user posted image

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.4.2008 10:45:35   
greni
Pardon ker "vskakujem" v vašo debato. Prodajam namreč angel sounds in če katero zanima mi lahko piše na ZS.
Uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 916
21.4.2008 10:52:43   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let           LJ            UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let           LJ            NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 16.04. user posted image (NS)

04.11     zara13                 (?user posted image  ,?user posted image  )        ?? let          kraj           pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska     UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            NS 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image   

12.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )        27 let           LJ           NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )           42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )           26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11     orka                    (3user posted image  ,2user posted image  )         33 let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image         29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image  ,?user posted image  )            ?? let         kraj          NS 05.05.

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )         32 let       Koroška      NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           NS 29.04.user posted image  

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )         ?? let           LJ            UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let         kraj          UZ 06.05. user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image  ,1user posted image  )        30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image  ,1user posted image  )          ?? let         kraj           UZ 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image  ,1user posted image  )        29 let         kraj           NS 24.04.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )          32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.    mojsonček          (?user posted image  ,1user posted image  )          30 let        kraj            pregled user posted image

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO           
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )          ?? let         kraj           pregled

??          28nina                 (?user posted image  ,?user posted image  )          ?? let          kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.4.2008 11:01:28   
saba
dobro jutro čveke nosečke
vidim da ste kar lepo pisale za vikend....jaz se oglašam samo iz službe ker mi doma ne dela internet.
moram povedat, da so me kar malo minile slabosti, ne popolnoma ampak je veliko bolje...upam da ne zato, ker je kaj narobe...joškice pa itak niti tikat ne smem...user posted image

no hvala ker ste me dodale na seznam, bi dodala še da sem iz kopra in imam 30 let.
hvala

se še kaj pišemo, imam pa danes v službi ludnico.user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.4.2008 11:45:42   
carly
Joj jest mam pa dones tolk en čudn dan, me vsaka malenkost v jok sprav, joj ti hormoni.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.4.2008 12:59:01   
saba
kje ste? kaj vas je dež položil pod oddejo (za tiste ki ste srečke doma) ali ste zlezle pod mizo (za tiste ki delate)user posted image

no jaz lih lih da mam odprte oči. zdaj pa gremo tukaj kolektivno na kavico, da se malo prebudimo.....

pravijo da bo do čet.tako vreme..........a ve katera kako bo za 1.maj?user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.4.2008 13:02:54   
mojsoncek
ANIME, hvala ker si me dodala na seznam... javljam pa se nekaj podatkov, ki jih bos lahko vnesla (ob priliki, ko bos kaj posodabljala seznam): PDP je ze potrjen, prvi pregled 18.4, NS 22.5., druga nosecnost, zivimo pa v lustnem kraju, ki se mu rece Žiri user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: saba

ste zlezle pod mizo (za tiste ki delate)user posted image ... skoraj
no jaz lih lih da mam odprte oči... jaz tudi ... zraven pa studiram kako bom prisla do avta, ker sem seveda zjutraj pozabila vzeti deznik... grrrrrrrrrrrr
pravijo da bo do čet.tako vreme.......... res je
a ve katera kako bo za 1.maj?user posted image ... upam, da bo lepo, ker imamo v planu vzeti dopust user posted image

konina, tudi jaz razmisljam o podobnih zadevah... vse v istem mesecu, pa toliko razlicnih stvari. Mah, saj bodo skos razlike, samo porajtale jih bomo vedno manj.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 21.4.2008 13:13:49 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 921
21.4.2008 13:10:27   
ANIME
v vednost obveščam, da je na spletni strani sonček.si v akciji Maxi-cosi lupinica za 99,99€ (celo 10 €ceneje kot v paketu, ki ti ga podari država ob rojstvu). Če katero zanima, naj si pogleda. Midva bova skoraj sigurno kupila 2 (pač dvojčki)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.4.2008 13:28:00   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)

04.11     zara13                 (?user posted image ,?user posted image       ?? let          kraj        pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let           MB        NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )        32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          NS 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image   

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11     orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR         UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj          NS 05.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image  

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj         UZ 06.05. user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj           NS 24.04.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (?user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled

??          RENY19              (1user posted image ,0user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 21.4.2008 13:30:18 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.4.2008 13:35:34   
ANIME

Pregledi ta teden:

ponedeljek:

torek: Mijavček (NS)

sreda: varci (NS), konina (UZ)

četrtek: Polynesia (NS), pat13 (NS), orka (UZ), vebo (NS), Andromeda (UZ), tayrin (UZ)

petek: mali_marsovček (NS)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.4.2008 14:00:34   
konina
anime, si pa pridna. Tale seznam urejat pa ni mačji kašelj. Toliko podatkov ujet med klepetanjem je pa prava umetnost. user posted image

Vidim, da si celo za ta teden povlekla ven, kaj se dogaja. Pridna. No, jaz imam jutri pregled in ne v sredo, ampak ni panike. Se mi že jutri zdi strašno daleč. user posted image  Pa šele ob 14.00 ga imam! Da bom ja vsa nervozna celo dopoldne. user posted image

Mene pa tale dež res pod deko podi. Mi učki kar skupaj lezejo. Verjetno bom šla malo oddremat, predno nnaša princesa pride domov.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.