|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
20.4.2008 13:37:04   
buči
Vidim, da vse uživate na sončku. Mi imamo pa vnete oči. user posted image user posted image  No, upam, da se Tilen spaca samo z uporabo fiziološke, sicer ga bom morala jutri peljati k zdravniku. Kr pa ne bi rada, ker se vedno bojim, da se bo tam kaj nalezel ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.4.2008 17:52:11   
Februarka08
Dan punce.user posted image
Mi smo bili danes cel dan leteči.user posted image Dopoldne smo šopingirali v Qlandii, sem kupla tud tist za mleko v prahu shranjevat če gremo kam na pot in mal večjo flaško, potem smo šli k mamic na kosilo in potem še na ornk špancir, pa seveda vmes nujno klepetat z mimoidočimi in je dan minil. Mala je večino prespala, tako da me zdaj skrbi kaj bo ponoči. Bom povedala jutri, čeprav že kar mal mislim, da bo današnja noč bolj klavrna.user posted image

Imam pa eno nujno vprašanje:
namreč govorila sem z eno mlado mamico, ki ima hčerkico staro pol leta. In tako mal debatirava in mi ona reče, da do 3-ega meseca ni pila mleka, da user posted image ne bi zvijalo ali da ne bi dobila kakšne alergije, da ni jedla nič na čebuli popraženo, da ni uporabljala nič začimb, samo sol, da je jedla praktično samo marmelado in podobno...user posted image Sem se potem ornk zamislila in se zasikirala kaj jaz delam narobe in da zato ker pač jem več stvari sedaj in se ravno ne merkam glih 100% da bo mala kej zbolela al pa kaj... Je pa tud to, da je zdej tista punčka alergična praktično na vse stvariuser posted image . Zdej pa res ne vem. Pa vprašala me je če ma naša še kaj mozolčkov oz. pikc, sem rekla da ja in je rekla da so to že znaki alergije, pa če kej fejst prdi, tud pravim da ja, pa tud prav da so to že znaki alergije in da je napet trebušček znak za alergijo in izsušena koža. No, naša nima izsušene kože, da bi mela ful napet trebušček pa tud ne vem. V glavnem sem čist zbegana, sem rekla da sploh nč več nam jedla ker mi potem takile osebki pamet solijo in sem sam v dvomih potem. No, zdej pa končno vprašanje: ali ve normalno kuhate (res, da ni prav začinjeno ipd) in potemtakem tud ˝normalno˝ jeste samo v omejenih količinah??? Sej mogoče sem preveč resno vzela tale pogovor popoldne, samo kaj pa vem.... upam da razumete.

Ella
, jaz sicer v sredo bolj težko, ampak bom prišla ker bi vas rada vidla. Do 13h mam cajt. To bo pa tud dost za čvek a ne?user posted image
Zolika, sem prebrala porodno zgodbo in je res pestra, veseli me, da sta sedaj ok in da napredujeta.user posted image user posted image user posted image Ja, user posted image so res borci.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
20.4.2008 20:18:08   
Janey
Se vidi da je bilo danes lepo vreme...vas nič ni na spregleduser posted image user posted image

mariborčanke:srečka nosečka, marusah, mala_pikica, zolika..pa če sem še katero pozabila...kaj pravite na to da bi se en dan ta teden dobile? Meni paše v torek popoldan, al pa kere druge dneve dopoldan. Pa če se še katera pripelje v mb je vabljenauser posted image user posted image

zdaj mamo pa kolikeuser posted image šibam

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
20.4.2008 20:51:33   
buči
Februarka, msilim, da je una fejst pretiravala! Če ti bo lažje, pojdi sicer do pediatrinje,ampak milsim, da ni panike. Otroci, pri katerih se pojavi alergija, so zelo nemirni, nespeči, razdražljivi, ne pridobivajo na teži, itd. Tudi naš ima suho kožo po obrazu, ne povsod naenkrat, prdeti pa moramo vsi! Otroci - tako majhni - na ta način iz zelesa spravijo ven zrak, ki ga dobijo s hranjenjem. Ej, brez zamere, ampak meni gredo take babe malo na k...user posted image ! Kot da nimajo rugega dela, kot da strašijo in medejo druge!

Janey, uživajte na srečanju Mariborčank, upam pa, da se nekrat vidimo vse skupaj.

Grem spat, ker sem ful utrujena. Pa malo me je spravila v slabo voljo vremenska. Spet bedno! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
20.4.2008 20:52:46   
mala_pikica
Dober večer!

Za nami je tudi krasen dan. Smo bili zunaj od 11h- 17h popoldan. Smo šli peš do trikotne jase na Pohorju. Ati je voziček fural midve z user posted image  pa sva šle peš. Malega pa sem kar v avtu previla in podojila.

Februarka, nič se ti ne sekiraj. Pa nima smisla primerjat otroke med seboj. Saj je fajn kakšen nasvet, seveda pa ni nujno, da bo ta tudi tebi in tvoji Larisi odgovarjal. Glede alergije pa tako, če se pojavijo res znaki alergije je res smiselna dieta, sicer pa ne vidim razloga. Glede izpuščajev pa so le-ti normalni pojav v prvih treh mesecih. Pri alergijah se pojavijo čisto drugačni madež ali lise, koža pa zgleda kar fajn zdelana, dojenčka srbi in se praska.

Janey, jaz sem tudi za kavico. Meni torek odgovarja, za uro pa se ve dogovorite. Meni edino preveč pozno popoldne ne odgovarja. Lp 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
20.4.2008 20:52:51   
buči
Spet ni nobene ... Kaj bo šele, ko bo vreme res lepo? Saj bomo kaj hitro pristale na drugi strani ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
20.4.2008 20:59:52   
MetiLu
Čer punce! Mi smo še med živimi user posted image  Dones smo šli k tašči na kosilo, potem pa na sprehod v Tivoli, smo si šli ogledat raztavo slik na Jakopičevo sprehajališčeuser posted image  ful dobr, naroda pa tolk, da smo en po drugmu vozil (z vozički) user posted image  user posted image  user posted image
Pol smo se zaradi gužve pri Čolnarni odšetkali do centra, na kavico Pr repu, me je skor kap, ko je račun prišel, 3 kave in 1 kokakola, 7,5€ user posted image user posted image user posted image

No, mišek je bil priden, zdele pa tudi že pančka. Krčki so nas danes matrali pol urce okol polsedmih, pol smo se pa skopali, papali in zdej pančka. Pa mu dones nisem dala nobenih kapljic, da sem sprobala, kolk ga dejankso še matrajo. Če bo naslednje dni tako bo čist ok, bom mogoče celo ukinila Sab simplex kapljice user posted image  Upam pa da krčki kmalu čist prehenajo matrat našga fantiča!

Aja, pa prejšnjo noč moram prehvalit, smo spali od 23.ih do 4.30, papcali in spali do 9.ih user posted image  user posted image  user posted image  Samo zvečer se nikakor ne more odstavit od zize user posted image  

Se kaj oglasim jutri, grem zdele sestavine za joto prištimat user posted image

... ah, se že oglaša, bo treba še mal na zizo priklopit...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3182
20.4.2008 21:00:34   
srečka nosečka
Februarka, msilim, da je una fejst pretiravala! Če ti bo lažje, pojdi sicer do pediatrinje,ampak milsim, da ni panike. Otroci, pri katerih se pojavi alergija, so zelo nemirni, nespeči, razdražljivi, ne pridobivajo na teži, itd. Tudi naš ima suho kožo po obrazu, ne povsod naenkrat, prdeti pa moramo vsi! Otroci - tako majhni - na ta način iz zelesa spravijo ven zrak, ki ga dobijo s hranjenjem. Ej, brez zamere, ampak meni gredo take babe malo na k... ! Kot da nimajo rugega dela, kot da strašijo in medejo druge!

user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem temu mnenju. Pa kakšno naključje, da ravno njen user posted image  ima alergije.

Mi smo danes uspeli it na prvi malo daljši izlet. Smo bili v Sevnici. Mala je bila super pridna. Sva se previli in dojili kar v avtu. user posted image  Tako, da sedaj komot oddidemo kam dlje.

janey - super ideja user posted image . Midve prišibava, imava čas, samo lokacijo povejte.

mala_ pikica - a z vozičkom do trikotne jase? To pa je podvig. Si ne morem predstavljat, da to gre. Včasih sem sama veliko rinila na Pohorje, pa bi bilo fino, če bi mi uspelo še zdaj z vozičkom.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
20.4.2008 21:03:30   
MetiLu
Februarka, se čist strinjam z Buči. Men grejo tud take koklje na živce user posted image

Zolika, da se je le vse srečno izteklo user posted image  zdej pa pridno čvekaj z nami user posted image  

Ella, kateri dan se zdej dobimo v Kranju? Ura je za 11. dopoldan rečena, ne?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
20.4.2008 21:05:07   
Janey
Torej torek popoldan. Ob 4ih bi bilo vredu? Kaj pa vem kje bi se dobile...nekje na taboru bi blo pomoje najbolje? Mi2 z malo_pikico se morama itak pripeljat, vama je pa lažje tam. Tam je kaskai, avenie,...kaj druga se ne spomnim. Predlagajte še kaj...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
20.4.2008 21:06:36   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Torej torek popoldan. Ob 4ih bi bilo vredu? Kaj pa vem kje bi se dobile...nekje na taboru bi blo pomoje najbolje? Mi2 z malo_pikico se morama itak pripeljat, vama je pa lažje tam. Tam je kaskai, avenie,...kaj druga se ne spomnim. Predlagajte še kaj...

super, meni ustreza user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
20.4.2008 21:36:26   
Februarka08
Saj se jaz tud čist strinjam z vami... Ona in njena user posted image sta sploh oh in sploh the best in njena je že od samega začetka spala ful ponoč in se dojila ˝točno˝ na 4 ure (seveda, ja) ipd. stvari. Sam k te tkole kdo pegla, se že vprašaš mal...user posted image
No, sem jaz vedela kaj bo danes z našo punco... Gleda kot čukec, nič ne pomaga da bi zaspala.user posted image Men se pa takoooooooooo user posted image user posted image . No ja, bo že... upam da bo še očka kaj pomagal, jest sem čist preč.user posted image
Nič, grem pod tuš, se beremo jutri.

Aja, Meti, srečanje naj bi bilo sedaj v sredo ob 11. uri.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
20.4.2008 21:52:18   
mary_lou
Aja v sredo  je zdej srecanje? A ne v torek? Pol pa mene crtaj Ella ker v sredo pa z tai-jem ne moreva. Pa prideva drugic ni panike, vidve z Zojo pa le kej na kavico pridta se bosta Tai pa Zoja skupi po đungli potepala.

Ajd lepo panckite grem spat sm zmatrana od obiskov danes.

lahko nocko

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 3188
20.4.2008 22:12:39   
Sandra*
Pozdravljene!

Sem vas spet malo na hitro preletela, da vidim kako kaj vaši sončki, pa če se gorenjke kaj menite za kakšen kofetek kje v Kranju, lahko bi se kaj dobile. Men se tukaj sploh ne da nič pisat.

Anže trenutno spi. je kar priden ga moram pohvalt. Zvečer zaspi okol osmih in spi do treh, potem se podojiva in spi do šestih ali sedmih. Dojiva se kadar joka da je lačen. je pa že zelo velik in mislim da ma tut že kar ornk kilažo. 

Lep pozdravček!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
20.4.2008 22:34:58   
Janey
sem dala še par slik gor user posted image user posted image

buči hvala za majčko...je zelo lepa...še malo velika, kak teden pa bouser posted image

lepo pančite

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
20.4.2008 22:57:18   
Bajsa
o Sandra, si glih ta prav cajt nazaj uletela. Welcome back! Evo se glih menimo za srečanje, sam zdej tud jaz še ne vem točno al bo torek al sreda, lokacija Qulandia, ura ob 11. No za dan se mormo še zment. Ella ma pa seznamček čez, tko da upam, da se kej kmal javi, da se točn zmenmo. Grem zdej spat.
Lepe sanje vsem!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
20.4.2008 23:05:08   
Sandra*
No to bi blo pa fajn, me kr na seznam dajte, da pridem. Moj lih popoldne dela bo loh tavelkega merkov, jz bom pa šla na čvek!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.4.2008 7:14:23   
Suzi*
Jutro. A sem prva?? user posted image

Najprej se javim, pol vas pa še preberem za 2 dni nazaj. Ste ble kar čvekaste, vidim.user posted image

Mi smo zdaj 2 dno malo pohajkovali. kako je blo lepo vreme, pa kako toplo. user posted image  V soboto smo dopoldne šopingirali in bli na igrišču, popoldne se sprehajali, včeraj smo bili pa pri tastu in tašči pa malo žara spekli pa veliko bli zunaj. je bil kar luškan vikend, če odmislim, da sva se v soboto z mojim ful spičila. user posted image  mah, ne bom pogrevala, bom vidla, če je kaj zaleglo.
Tamala je oba večera zaspala ob 23. uri, jedla okoli petih zjutraj in pol še eno rundo spanja. Čez dan je ful pridna, res skor ne joka, zvečer se pa še kar ne more umirit. Ampak zdaj ne odstopam, in jo imam v košku, mal jo na zize pristavljam, ampak ona se itak večinoma samo carta, pa pomirim jo vsake tolk časa, je pa ne nosimo. zaspi pa pol sama.

Danes bomo dopoldne šle malo ven, pol me pa čaka kolegica pegla. user posted image

Grem vas brat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.4.2008 7:17:50   
ELMA
Jutro...
Mi smo tudi včeraj bili cel dan vzuni user posted image .
MetiLu mi smo tudi nehali dajat Sab simplex kapljice in nobenih težav nimamo , tko da se sigurna 100% da so kapljice vzrok njenega zvijanja .user posted image  (že 10 dni je od kar smo nehali ).

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.4.2008 7:25:43   
ELMA
Jaz imam eno vprašanje ...
Za tiste ki niste pozabile ,,,kao dolg po porodu ste imele čišćo ,,?
Je namreč 1 mesec pa po , 
odkar sem rodila in še kar vsake tok časa se mi ulije  , počasi mi ta pizuser posted image  gre na živce .user posted image user posted image
10 dni nazaj sem mislila da sem dobila M user posted image .naslednja dva dni pa neč  .
Mislim da nemorem vsak teden jo imet ,,user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.4.2008 7:27:02 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.4.2008 7:54:56   
buči
Sem vas samo prebrala, zdaj pa že sirena za zajtrk kliče. Če bom imelka v sredo avto, pa če mali zmerno hitro grejo, mogoče vseeno pridem. Ampak to je res mogoče, ella.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
21.4.2008 7:56:02   
buči
elma, jaz sem imela čiščo 1 mesec - kakšen teden je bilo ful, potem pa zelo malo, se je na čase ulilo, zadnja 2 tedna le neko pacanja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
21.4.2008 8:02:22   
itata
jutro,
sem bolj na hitro čitala:)
ella: hvala za navodila kako do qlandie - bom našla. sam še to nisem zdej ujela a se dobimo v tor ali sre?
mi gremo kmal okol, tko da pogledam spet kej pol kaj je novega!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
21.4.2008 8:17:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

MetiLu mi smo tudi nehali dajat Sab simplex kapljice in nobenih težav nimamo , tko da se sigurna 100% da so kapljice vzrok njenega zvijanja .user posted image  (že 10 dni je od kar smo nehali ).

Elma, pri nas so ble tud kapljice vzrok za krče. Ko smo jih ukinili, so tud krčki izginili. user posted image
Čiščo sem pa imela dober mesec.

Zolika, kakšna porodna zgodba. user posted image  Na srečo se je vse ok končalo. user posted image  Mi pa ni jasno, da k taki, ki ima nalezljivo nakterijo kar druge dajo. Ko bi vsaj WC imela ločen. user posted image  

Jaz bi tud joto kuhala, pa mi ta Mirena še kar packa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
21.4.2008 8:32:24   
buči
Mery_lou, sem ti zadnjič pozabila napisat za posodico za mleko (dozerček). Jaz jo imam sicer še od Aljaža, je od Aventa, koliko stane, ne vem. Jo pa imajo tudi pri Tupperware, ista (3 predalčki - torej za 3 obroke), zelena z rumenim pokrovčkom - 10.60 evra. Če ne poznaš nobene, ki prodaja Tupperware, sporoči, ti na ZS pošljem telefonsko ene gospe. Bom pa malo po netu pogledala za cene ostalih.

< Sporočilo je popravil buči -- 21.4.2008 8:35:33 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?