|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
19.4.2008 18:15:14   
Februarka08
Itata, vi ste že na 4-ki???user posted image user posted image user posted image Uf, to pa je velikan.user posted image
Moj ravno malo zabava pa mu je zaspalauser posted image , zdej jo budi, da bo mal papcala potem in se gremo kopat. Sem pa prej ko sem bla še sama na eni nogi peglala, z drugo pa Lariso guncala v lupinici da se ni drla.user posted image Sem dons čist preč že, upam da bo mirna noč. No, sem vsaj vesela da mam nekaj narejeno, še en stroj cunj me čaka za speglat, 3-je so pa že speglani.user posted image Aja, Ella, pa prah je tud pobrisan.user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu mi jutri ni treba kuhat, gremo k mamic na kosilo, ker ˝časti˝ še za moj roj.dan, čeprav bi jest mogla.user posted image Je rekla da mam s tamalo dost za opravt, da se nam zdej še z njimi ubadala.user posted image Nič se nisem prav pritoževala.user posted image

Lep večer vsem, mirno nočko, jaz grem še mal za delom.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
19.4.2008 19:40:51   
tuna
Meni sta pa obe hkrati zaspali user posted image  Upam, da se bo to še velikokrat ponovilo!!!

Mary Lou, bravo za super dan!

Bamby, naj Anaja ne ima alergije!

Dolenjka, da bi se le čim prej pozdravila!

Itata, bravo za takšno rast in naj plenice zdržijo celo noč!

Grem počivat, nas jutri čaka krst...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
19.4.2008 20:21:16   
buči
No, končno sem prišla do RR. Zmešan dan do konca! Celo dopoldne smo noreli naokoli, potem sva se z Janey le nekako našli in smo se dobili na kavi. Jakec je pravi cortek. Janey, upam, da krči hitro minejo, da vam bo še lepše. Noro luškana familija ste! Komaj čakamo, da pridemo kaj v MB, da se spet vidimo! Upam, da ste dobro potovali domov in da se nisi "ustrašila" našega živčka Aljaža. Saj ni bilo dovolj, da se je polulam v Kavalui, potem se je doma še enkrat, pa še še predno sva še šla kopat, potem pa solze do onemoglosti, ker je bil že tako zaspan. Sem ga spokala v posteljo, umila Tilna, še njega v solzah 2x zazibala, je še on odplaval v pančo-sančo, jaz pa na Saridon, ker mi je glavo skoraj razneslo. Upam, da se vsaj dejan zabava na večerji. Še enkrat hvala in oprosti za nevšečnosti zaradi napačne telefonske. Se vidi, da že od nekdaj nisem najbolj prijatla s ciframi ...

Bamby, od Novalaca Allernova je prilagojeno mleko za otoke z alergijo na kravje mleko in sojo. Zelo kvalitetno, ga uporabljajo tudi na Pediatrični kliniki v Lj. Pozanimaj se pri pediatrinji, ampak milsim, da ne bi smelo biti slabše, kot je sedaj z Anajo, če bi ji ga kar začela dajati, predno ne dobiš rezultatov testiranja. Ali si že dogovorjena za testiranje?

Ella, name ta teden raje pozabite. V sredo imajo z vrtcem šele po 9 uri odhod, pa se lahko še kaj zavleče. Ne vem, če bom sploh sposobna potem kam hodit, ker imam toliko za pripravit. Pa hvala za pomoč danes ...

Elma, pa ste vi ponoči z otroci leteli ven na cesto? Meni bi se zmešalo. Še sedaj se spomnim, kako se je rukalo, ko sem z Aljažem ravno prišla iz porodnišnice. Komaj se je umiril, pa se je tako zatreslo za par sekund. Mene je totalna panika zagrabila, sploh nisem vedela, kaj aj. Pograbila sem ga, kričala, letatala po stanovanju. Sploh nisem vedela, kaj naj. Grozno. Upam, da ste se že pomirili. In da se ne ponovi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
19.4.2008 20:27:58   
bamby
buči, jaz sem včeraj popoldan že letela v lekarno in sem nabavila Pregomin, ki je ista zadeva očitno kot ta od Novalaca. Zdaj papcava to. Mislim, da je kar bolje. K zdravniku pa greva v ponedeljek popoldne, ko dela najina pediatrinja. Verjetno naju bo poslala na testiranje. Upam, da ne bo huda, ker sem menjala mleko ne da bi se prej z njo pogovorila user posted image . Jaz še vedno upam, da ne bo test pozitiven in da je to le začasna težava user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
19.4.2008 20:39:03   
ella79
bamby pa sej pedriatrinja ne bo huda, pač ti si naredila kr je dobro za Anajo. A ne opravijo testiranja kasneje ko je user posted image star mislim da vsaj 7 mesecev user posted image

itata ti greš mimo brnika, pa prideš do krožnega pri mercatorju in tam 'zaviješ' levo kao proti Škofja Loki. Potem pa že ne morš falit user posted image a že pampers 4 imate user posted image potem bo naša tudi kmal na štirki, k ma bolj velko rito user posted image user posted image user posted image od koliko do koliko kg je št. 4
a se potem zmenmo za sredo, da še larisa pride user posted image

naša je že v mižulah, je skoraj v banci zaspala, k je bila budna od štirih.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.4.2008 20:39:53   
ella79
itata rabiš pa 15-20 min do Qlandije

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.4.2008 20:57:31   
Janey
Evo nas indijance doma.
Najprej BUČI da ne pozabim HVALA ZA KAVO...sem tako letela do mojih fakinov da sem pozabila rečt. Hvala tut za majčko.

Včeraj je bil en kulski dan...izpit je šel kot po maslu, ati in jakec sta pa uživala 100na uro. Sem tako vesela, da jima je lepo skupaj...zdaj bo treba hodit na predavanja ker mam nekaj obveznega in bosta veliko skupaj. Sicer pa je jakec ko nima krčev pravi sonček.

Danes smo pa celo uspeli se zjutraj spakirat in odrinit proti ljubljani. Buči sem že zjutraj poslala sms da smo na poti...pa nič...mi je blo čudno ampak sem si mislia da pokličem ko bomo blizu. Nakar kličem in kličem in kličem in nič. Pošlem še en sms pa nič. Pol smo šli pa kar na obisk. Ma jakec praprababico...važičuser posted image kak so bli veseli. Nakar sem spet klicala buči in ko se ni nihče oglašal sem začela razmišljat da mogoč pa nimam ok številke...in seveda je nisem imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol smo se dobili. Pol smo pa zašibali še v btc na hitrco, da smo pojedli in previli rito, pol pa proti domu. Jakec je bedel do celja in bil tiho, tam pa začek jokat in sma se pol malo zadaj igrala in je zaspal in spal skoraj do doma, ko je vključil tako sireno, da joj in se ga ni dalo ugasnit. Krči kaj pa drugauser posted image user posted image

buči tudi vi ste luštna družina...aljažje taki cuker...bi ga kar domov odpeljala...jaz mam ful rada take male vrage...pa kake ma...je reko kaj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca je...kot ati in mami....tilen pa tak...frajer mali kr čumo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo vas je blo spoznat, upam da čimprej pridete v mb.

zdaj pa je naš ati že lačen in ima pikeca da sem  jaz ahko prišla malo sem pokukat.
se javim pol ko ga spokamo v posteljo še kaj če nebom padla prej, ker sem cotauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.4.2008 21:09:28   
bamby
ella, a veš da ne vem, če je starost omejena za testiranje user posted image . Bi rada, da bi imeli čimprej črno na belem in da vemo pri čem smo.

janey, super, da ste imeli danes tako lep dan user posted image .

Anaja je že v mižulah. Ji bom mogla dat še enkrat malo jest. Je imela do sedaj šele 5 obrokov. Mi je rekla večraj patronažna, da bi mogla enih 140 pojest, da bi jih lahko imela samo 5. Do tam nam pa še nekaj manjka user posted image .

nočko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.4.2008 21:12:09   
buči
Janey, lepo da ste bp prispeli domov. Sicer pa bi midve šle lahko na kavo tudi, ko boš ti v lj na predavanjih. Saj imate gotovo kake odmore vmes, a ne? user posted image

Bamby, mislim, da si naredila prav, da si šla na Pregomil. Saj je (upam) to preventivno. Če Anaja ni alergična, ji nima bit kaj, ker ji pač  daješ to mleko. Tudi če otrok npr. nima več kolik, pa mu še daješ mleko proti kolikam, normalno je, se nasiti in dobi vse potrebno. Držim pesti, da bo vse ok! user posted image

Zdaj grem pa spat, ker sem noro utrujena, glava me je komaj nehala bolet. Zdaj pa postajam lačna in predno me totalno navije, da bi zavila v hladilnik, grem raje v posteljo. Mi ne bo škodovalo ... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.4.2008 21:13:11   
buči
Vidim, da sem spet sama tukaj, da imam lahko le samogovore ... Zgleda, da pridno spite.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.4.2008 21:53:38   
katka37
Bamby, res upam, da Anaja nima alergije. Držim pesti.

Naša majhna soseda jo ima na jajca, mleko, pšenico, krompir, moko... Je pri treh mesecih doživela šok (prej je imela le kožne gubice na vratu ves čas vnete močno), ko ji je mama dala malo umetnega mleka, je šla v bolnico in so potem dali teste skozi in ugotovili alergije. Zdaj hodi na kontrolo, niti pregomina ne sme ampak neko še ekstra mleko, vendar se stanje že izboljšuje, na vsakem pregledu skoraj testiranje na neko hrano ne pokaže alergije in se njen jedilnik izboljšuje. Tako da - ne obupat, dokler pa ni dokazane alergije, pozitivno razmišljajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tuna, jaz sem zasledila v knjigi, da lahko izčrpano mleko hraniš v zamrzovalniku do 1 mesec. Je res, da celo do 3 mesece???????

Vsem ostalim pa želim mirno noč, lepe sanje, o morju, poletje se bliža.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.4.2008 22:23:21   
Janey
bamby stiskam pestke da je vse ok...takoj javi

lepo pančite....je padla še jota...zdaj grem pa pančolatuser posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.4.2008 22:41:01   
Februarka08
Se še jaz hitro mal javim...
Sem bla prej tako jezna kot user posted image user posted image user posted image . So ob 7h prišli nenapovedani obiski gledat Lariso.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest sem jo pa glih kopala in seveda potem je ritual za spanje. Uni pa uletijo.user posted image Groza, sem mislila da jih bom kar nazaj poslala.user posted image Pol so jo pa vsi hotli ujčkat, jaz sem vedla da je lačna in so jo tolk cajta rukal, da je zaspala, lačna seveda. Pol so me pa grdo gledal ker sem rekla da jo morm zbudit da bo jedla, če ne bo kakšne pol ure spala, potem bo hotla jest in ne bo hotla nazaj zaspat. Poznam jest našo user posted image . No, pol sm jo pa kr v spalnico nesla in zbudila (ti, ti mamiuser posted image ) da sva šle lahko jest. Ker naša rabi nekaj časa da zaspi... in je potem zaspala nekje ob 9.30.user posted image user posted image user posted image Je mami odkrila sedaj nov način... čez dan skoraj nič spanja, zvečer kopanje, večerja in potem smo gotovi za par uric.user posted image Upam da bo tako držalo tud za naprej.
Nič, sedaj grem pa k očiju za joto lonc prstavituser posted image , je zadnje dni kar pogosto na jedilniku.user posted image

Nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.4.2008 23:05:36   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, končno sem prišla do RR. Zmešan dan do konca! Celo dopoldne smo noreli naokoli, potem sva se z Janey le nekako našli in smo se dobili na kavi. Jakec je pravi cortek. Janey, upam, da krči hitro minejo, da vam bo še lepše. Noro luškana familija ste! Komaj čakamo, da pridemo kaj v MB, da se spet vidimo! Upam, da ste dobro potovali domov in da se nisi "ustrašila" našega živčka Aljaža. Saj ni bilo dovolj, da se je polulam v Kavalui, potem se je doma še enkrat, pa še še predno sva še šla kopat, potem pa solze do onemoglosti, ker je bil že tako zaspan. Sem ga spokala v posteljo, umila Tilna, še njega v solzah 2x zazibala, je še on odplaval v pančo-sančo, jaz pa na Saridon, ker mi je glavo skoraj razneslo. Upam, da se vsaj dejan zabava na večerji. Še enkrat hvala in oprosti za nevšečnosti zaradi napačne telefonske. Se vidi, da že od nekdaj nisem najbolj prijatla s ciframi ...

Bamby, od Novalaca Allernova je prilagojeno mleko za otoke z alergijo na kravje mleko in sojo. Zelo kvalitetno, ga uporabljajo tudi na Pediatrični kliniki v Lj. Pozanimaj se pri pediatrinji, ampak milsim, da ne bi smelo biti slabše, kot je sedaj z Anajo, če bi ji ga kar začela dajati, predno ne dobiš rezultatov testiranja. Ali si že dogovorjena za testiranje?

Ella, name ta teden raje pozabite. V sredo imajo z vrtcem šele po 9 uri odhod, pa se lahko še kaj zavleče. Ne vem, če bom sploh sposobna potem kam hodit, ker imam toliko za pripravit. Pa hvala za pomoč danes ...

Elma, pa ste vi ponoči z otroci leteli ven na cesto? Meni bi se zmešalo. Še sedaj se spomnim, kako se je rukalo, ko sem z Aljažem ravno prišla iz porodnišnice. Komaj se je umiril, pa se je tako zatreslo za par sekund. Mene je totalna panika zagrabila, sploh nisem vedela, kaj aj. Pograbila sem ga, kričala, letatala po stanovanju. Sploh nisem vedela, kaj naj. Grozno. Upam, da ste se že pomirili. In da se ne ponovi!

buči jaz sem se tko ustrašila , s tamalo sem spala v dnevni , tko da so mož in sin imeli mir pred nami user posted image  , ko na enkrat nekaj trešči od tla , lučka v akvariju se ugasne , pojsla pod mano se je
začela tresituser posted image  , imela sem občutek da je eden vzel pojslo v roke in jo vleče sem pa tja user posted image
Ko seje lučka znova prižgala sem opazila stropno svetilko kak se premika .Odhitim v spalnico mož pa kar leži , se je mim je reku user posted image ,piz.. jaz sem se pa spraševala kjerga otroka prvo da vzamem in da šibam ven , slišim vzunaj sosede  z otroci ko upijejo , še jaz vzamem user posted image   in sina zbudim  , mož butasti je kr ležal .Mi smo šli ven  a njemu sem rekla
:ti kr lezi se je itak že mim...user posted image  user posted image

Me prov zanima če so vsi isti , ali je samo moj tko hladen user posted image  .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.4.2008 0:08:29   
zolika
ojla!

Da na kratko napišem mojo porodno zgodbo. Ta se je začela malce prej kot sem načrtovala ( pdp 24.4.08)
Torej 13.2. sem imela reedni pregled pri G, ki je ugotovil, da sem se začela odpirat in da se plodovni mehur boči v maternični vrat - in bi lahko počil! Takoj v porodnišnico - kjer sem 14 dni ležala - strogo mirovanje! Ker je mehčanje vratu povzročilo vnetje sem jemala antibiotike in magnezij! To je bilo to...v sobi sem imela cimro, ki je imela neko bakterijo ( spolno prenosljivo)user posted image
Na WC nnisem smela hodit - sem imela kahlo - umivala pa sem se v lavorju! user posted image GROZNO!!!!!user posted image
Po 14 dneh si izprosim, da lahko hodim na naromalni WC - obljubim bom pšla res počasi in ne bom pretiravala...in na ta isti wc je hodila tudi ta cimra z bakterijo....in kaj se zgodi!?
Bakterija se naseli v meni - povzroči, da se umaže plodovna voda in otrok je želel na svet.
V torek popoldan mene nekaj tišči v križnem predelu - sem mislila da so ledvice (so me pogosto bolele) in zato so mi dali protibolečinsko inekcijo in je bilo boljše - sem spala ko hrček. Drug  dan je bilo ok - do 18h, ko se bolečina spet pojavi...pa sem mislila da od 14dnevnega ležanja je vse boleče potem pa me je začel mučit trebuh - moje mišlenje je bilo to,da me dajejo vetrovi, ker že 2 dni nisem šla na blato...me dajo na CTG - ta ne kaže popadkov - zato gre mož domov ( 20h) - prosim še za eno protibolečinsko inekcijo....NIČ - krči se stopnjujejo....rečem, da bi probala še z svečko...da me "spuče".....vstavim...čakam....NIČ - dobim še eno protibolečinsko....nato me sestra vpraša - pa kaka bolečina je to? Sem rakl,da se začne v križu gre do špic trebuha tam se zadrži in po nekaj časa spusti...potem se vsede zraven mene na posteljo in da roko na trebuh in reče...to so popadki - Vi ste za porodno sobo!!! Preveri odprtost - 4 cm ( sprejeta sem bila z 2,5cm) takoj v porodno! Pokličem moža...v porodni me priključijo na CTG - ne kaže popadkov - a mene veselo zvija....na 5 minut...ura 00:30...popadki na 4 minute....ob 2:40 predrejo mehur. Groza!!!! Voda umazana, smrdeča....kaj zdaj to? Reče babica - otroku ne gre več dobro...popadki se stopnjujejo - ves čas je ob meni mož ( hvala bogu) in ob 4:17 po treh konkretnih potiskih pride VID! In ZAJOČE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ga seveda takoj odnesejo...nazaj se vrene v onkubatorju z pediatrinjo in sestro z intenzive - zdravnica me napade z vprašanji o mojem vnetju in kaka zdravila sem jemala...in odide! Jaz pa v porodni sobi do 10h! Sem se lepo najedla...preklica vse sorodnike, prijatelje,....in potem na oddelek!
Po 14h dneh - pa KONČNO ......... TUŠ, kopalnica, wc.... vse sem lahko koristila - ne da bi me bilo strah, da bi počil mehur! user posted image
In potem se zgodi - na 1x prideta v sobi 2 sestri in mi sporočita,da me bodo prestavili v drugo sobo - ker je moj bri ( ki sem ga dala 13.2. in je bil BP - sedajpozitiven) meni nič jasno....osamijo me - na vrata nalepijo "kontaktna" izolacija in to je to...čakam...Vida lahko vidim samo na daleč - dotikam se ga lahko samo z rokavico...user posted image Grozno...ni fajn občutek že ko ga gledaš v inkubatorju priključenega na kable in monitorje...user posted image
Potem mi pridejo povedat, da sumijo na okužbo z nevem kero bakterijo in da sem verjetno okužila tudi Vid-a! Zato čakajo kaj se bo pokazalo...3 dni in se bo vedelo!
In ker sem hodila na WC za tisto okuženo cimro - sem morala rodit - mali se je odločil, da gre ven - ker dan kasneje bi bil zanj lahko usoden! user posted image
Borci so tile naši otroci - že v trebuhu! user posted image BRAVO!

Tako  - ups,...malo sem se razpisala!

Pa še to - IZJEMNO sem zadovolna z osebjem v MB porodnišnici - vsi so SUPER!!!!

Lahko noč!

Z

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.4.2008 0:17:08   
Bajsa
Zolika dobrodošla! Vid je res lušten fantič. Še naprej naj pridno je in se redi, da bo hitr dohitel še ostale februarčke in februarčice.
Ella naju tud štej za kavico, sam dej mi prosim na ZS sporoč kdaj točno smo zmenjene, ker je pr nas skor skoz comp zaseden in ne morem vsega brat, pa da ne bom kje spregledala. Hvala
Hvala za recepte!!!
Bamby upam, da se z Anajo pocajtata in da ni alergije in da bo pridno začela papcat, brez bolečin in polivanja.En velik user posted image  in user posted image  za vaju.
Dolenjka upam, da je je mastitis pocajtan in da si že boljš.
Kar se tega tiče, mam pa jst očitno res ful srečo. Nikol si ne črpam mleka, tud če Zala ne poje do konca , pač ji pri naslednji rundi ponudim tisto zizo v kteri mislem, da je več, oz. tisto, ki jo je nazadnje pustila. Res morem kr nekam na les potrkat, k mi ni treba še za to skreb. Tko da za vse tiste ki imate težave z mastitisom držim pesti, da težav ne bo več!

No zdej grem spat, mojga še ni. So dones postal državni prvaki, pa bo pestro do jutra zihr. Mah nej mu bo, sej si je zaslužu mal sprostitve, jaz pa tud user posted image .
Še to: mi še vedno spimo celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image  Zala, pa jst še vedno nimam user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image  mami. No zdele enkrat bo glih en let, ko sem jo nazadnje mela. Mater je fajn!! Upam, da je še dolg ne bo user posted image .
Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
20.4.2008 0:21:08   
Bajsa
O Zolika a ti tud ponočuješ? Me je kr mal stisnlno ko sem prebrala tole vajino zgodbo. No hvala ne vem kermu, važn da se je za oba dobro končalo in da se zdaj lepo razvijate in rastete.
Zdej pa res spat!
Lepe sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
20.4.2008 7:54:26   
mala_pikica
Dobro jutro!

ZOLIKA lepo pozdravljena, tvoja porodna zgodba je pa res polna adrenalina. Hvala bogu, da se je vse dobro končalo za malega Vida in zate. A sedaj pa nimaš več bakterije, sem malo radovedna.

BAMBY ne se sedaj preveč sekirati. Je pa tako, da alergije na hrano oz. živila v zelo veliki večini  same po sebi izzvenijo med 1 in 4 letom starosti. Pri alergiji na mleko je tako, da po 6 do 18 mesecih sama izgine, če je otrok na brezmlečni dieti. Medtem, ko druge alergije npr. pelod,.. ipd ne izginejo. Pri alergijah je pomembna preventiva, tako, da moraš res paziti pri uvajanju goste hrane( ne pred 6mesecem) in se v 1 letu izogibati vsem živilom, ki so zabeležena kot visoko potencialni alergeni. Ker, če pa pri user posted image , ki imajo dokazano alergijo ne pazimo, pa se lahko razvije kasneje restudi seneni nahod ali astma.
Ima pa moj LUka tudi vse znake atopičnega dermatitisa, mi je rekla tudi pediatrinja in upa, da se ne bo razvil res atopični dermatitis. Ima take suhe lišaje po telesu, pa na čelu, lički in za uhicami so se mu naredili taki rdeči madeži, ki ga srbijo. Tako, da sem tudi jaz na strogi dieti brez mleka in jajcuser posted image .  Pa se mu je kožica po telesu in obrazu res lepo popravila. Je pa možno testirati tudi user posted image , pa potem je tukaj še bioresenanca, ki je kar učinkovita za zdravljenje alergij. 

Se pa danes dela krasen dan, tako, da vse prav lepo uživajte na sončku z vašimi user posted image  in user posted image . lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.4.2008 8:05:28   
Janey
Jutro

zolika lepo da se je vse dobro izteklo...a v mb si rodila? od kje pa si?Nas je kar nekaj mariborčank tukajuser posted image user posted image

mala_pikica upam da bo z lukcem vse dobro. A greste danes k mami? Morda bo moj šel rolkat. Če greste me pokliči...sej imaš mojo cifro ne?

Naša budilka se je pa prestavila iz 9te na 7mo...bop treba nekaj ukrenituser posted image user posted image user posted image zdaj leži v košari in gleda vrtiljak...meni pa kar očke skup vleče. Upam da bo še malo zaspančkal zdaj...pol pa VEEEEnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.4.2008 8:35:34   
buči
Dobro jutro! Danes sem pa prvič občutila, kaj pomeni, da otroka utrudi večerna kopel. Tilen je edel ob 18ih, sem ga malo po 19 kopala, je pred 19.30 zaspal. Ker je pred 2 uro zjutraj že tako močno cmokal in cuzal prst in roko, sem mu ob 2.30 kar dala za jest, čeprav se ni zbudil in je spal do skoraj 8.00! Kar ne morem verjet. No, je pa zato Aljaž vstal že ob 6.00. Zdaj pa meso v paco vržt, da potem žar zakurimo oz. prižgemo, ker imamo plinca, pa k svakinji nekaj naredit, ker mi že 3 tedne teži, da naj ji pomagam (kaj bi ta familija brez mene user posted image ), potem pa ven!

Uživajte, danes bo edini lep dan!

Janey, a bo majčka prav velika?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.4.2008 9:11:25   
ella79
zolika so mi šli kar mravljinci, k sem tole brala. Važno je da je sedaj vse ok in da mali napreduje user posted image user posted image sam mi pa ni jasno kako so vaju lahko dali v isto sobo, če je imela tvoja cimra nalezljivo bakterijo user posted image

buči user posted image user posted image user posted image za super noč. Pri nas je pa danes bila budnica že ob štirih, me je skor kap zadeal k sem na uro pogledala user posted image user posted image user posted image pa prej ob osmih spet, sam je sam 2x potegnila in nazaj zaspala user posted image kar neki user posted image user posted image user posted image danes je res dan za izkoristit, tak nor sonček user posted image user posted image user posted image

februarka a ti lahko v sredo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.4.2008 9:27:23   
misar
dobro jutro...no super, da niste bile včeraj hudo čvekaste, da sem lahko kar hitro predelala obvezno gradivo user posted image user posted image user posted image user posted image .
danes smo fenomenalno spali, saj je bila princeska očitno hudo utrujena od  babice in dedija. je prespala po večini cel včerajšnji dan in skoraj celo današnjo noč. ubogo dete user posted image user posted image user posted image

sem šla v knjigo gledat, kjer piše, da lahko mleko zamrzneš za 3 mesece, tako, da ne vem a v vsaki knjigi piše drugače user posted image user posted image user posted image

letim zdaj  je sirena user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
20.4.2008 9:36:23   
zolika
ella79: To sem se tudi jaz vprašala - Zakaj je mogla bit z menoj v sobi. Sicer pa - potem ko sem jaz že rodila in se preseleila v 2.nad. je ona še vedno doli ležala - pa še vedno ne sama - je imela še eno zraven - no in potem je tud ta čez 14 dni rodila - vendar (baje) ne zaradi tega!

Tako,da...

Bo že - najvažnejše je da je user posted image OK! user posted image

Lepo nedeljo.....uuuuuuuuuuuuuu kaki sonček je - brž ven!!!!

lp

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.4.2008 9:54:48   
katka37
Zolika, dobrodošla in lepo je brati takšno zgodbo, ki se srečno konča. Zdaj pa le naj user posted image  pridno raste.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.4.2008 10:08:41   
buči
zolika, dobrodošla, lepo, da je zdaj vse ok!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?