ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči No, končno sem prišla do RR. Zmešan dan do konca! Celo dopoldne smo noreli naokoli, potem sva se z Janey le nekako našli in smo se dobili na kavi. Jakec je pravi cortek. Janey, upam, da krči hitro minejo, da vam bo še lepše. Noro luškana familija ste! Komaj čakamo, da pridemo kaj v MB, da se spet vidimo! Upam, da ste dobro potovali domov in da se nisi "ustrašila" našega živčka Aljaža. Saj ni bilo dovolj, da se je polulam v Kavalui, potem se je doma še enkrat, pa še še predno sva še šla kopat, potem pa solze do onemoglosti, ker je bil že tako zaspan. Sem ga spokala v posteljo, umila Tilna, še njega v solzah 2x zazibala, je še on odplaval v pančo-sančo, jaz pa na Saridon, ker mi je glavo skoraj razneslo. Upam, da se vsaj dejan zabava na večerji. Še enkrat hvala in oprosti za nevšečnosti zaradi napačne telefonske. Se vidi, da že od nekdaj nisem najbolj prijatla s ciframi ... Bamby, od Novalaca Allernova je prilagojeno mleko za otoke z alergijo na kravje mleko in sojo. Zelo kvalitetno, ga uporabljajo tudi na Pediatrični kliniki v Lj. Pozanimaj se pri pediatrinji, ampak milsim, da ne bi smelo biti slabše, kot je sedaj z Anajo, če bi ji ga kar začela dajati, predno ne dobiš rezultatov testiranja. Ali si že dogovorjena za testiranje? Ella, name ta teden raje pozabite. V sredo imajo z vrtcem šele po 9 uri odhod, pa se lahko še kaj zavleče. Ne vem, če bom sploh sposobna potem kam hodit, ker imam toliko za pripravit. Pa hvala za pomoč danes ... Elma, pa ste vi ponoči z otroci leteli ven na cesto? Meni bi se zmešalo. Še sedaj se spomnim, kako se je rukalo, ko sem z Aljažem ravno prišla iz porodnišnice. Komaj se je umiril, pa se je tako zatreslo za par sekund. Mene je totalna panika zagrabila, sploh nisem vedela, kaj aj. Pograbila sem ga, kričala, letatala po stanovanju. Sploh nisem vedela, kaj naj. Grozno. Upam, da ste se že pomirili. In da se ne ponovi! buči jaz sem se tko ustrašila , s tamalo sem spala v dnevni , tko da so mož in sin imeli mir pred nami , ko na enkrat nekaj trešči od tla , lučka v akvariju se ugasne , pojsla pod mano se je začela tresit , imela sem občutek da je eden vzel pojslo v roke in jo vleče sem pa tja Ko seje lučka znova prižgala sem opazila stropno svetilko kak se premika .Odhitim v spalnico mož pa kar leži , se je mim je reku ,piz.. jaz sem se pa spraševala kjerga otroka prvo da vzamem in da šibam ven , slišim vzunaj sosede z otroci ko upijejo , še jaz vzamem in sina zbudim , mož butasti je kr ležal .Mi smo šli ven a njemu sem rekla :ti kr lezi se je itak že mim... Me prov zanima če so vsi isti , ali je samo moj tko hladen .
|