|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
19.4.2008 10:24:44   
mary_lou
ELLAkam si ti dala Zojo da si ze 2 dni skoz na RR? a si ji uspavalne tablete dala? a poves kere mas k bi jih Tai tud rabu user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.4.2008 10:26:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ELLAkam si ti dala Zojo da si ze 2 dni skoz na RR? a si ji uspavalne tablete dala? a poves kere mas k bi jih Tai tud rabu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.4.2008 10:36:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

leva ziza, vsake tok časa pa tudi desna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.4.2008 10:43:16   
mary_lou
Skoda to je pa univerzalno uspavalo samo za zojo, pr taiju itak ne bi palilo on ne mara josk  je taprav dec ma rajs flaso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.4.2008 10:57:19   
ella79
naša je pa bolj skromna user posted image user posted image user posted image
a se kar vseeno v sredo dobimo user posted image sej se lahko potem spet kmalu, da še kaka več pride

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.4.2008 11:04:41   
Februarka08
Ella, a ni bil rečen torek? No, ne vem, al pa sem jaz kaj pomešala...user posted image
Evo, mala je zaspala pri meni, zdaj jo odložim in hitro za delom... Joj, to že celo dopoldne govorimuser posted image , sam upam da bo zdej mir.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.4.2008 11:07:37   
ella79
joj sej me res mal lunca gunca user posted image user posted image user posted image torek potem ja user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.4.2008 11:14:51   
buči
Dober dan, mi smo že iz nabave. Dobro, da imemo parno metlo, ker sem moralal danes spet pomivat kuhin jo, ker je Aljaž zlil cel svoj zajtrk in vse spacal.Zdaj pa čakam Janey.

Bamby, dolenjka, a je pri vas kaj bolje?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.4.2008 11:15:11   
larisa
Če je sreda tud jaz pridem, če je torek pa žal ne morem. Deje javit dan....šibammmmmm

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.4.2008 11:18:09   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Če je sreda tud jaz pridem, če je torek pa žal ne morem. Deje javit dan....šibammmmmm

buči a ti v sredo lahko?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.4.2008 11:57:03   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

misar user posted image user posted image user posted image naslednjič bo že lažje. jaz sem skor sigurna da ne poje 120 ml na dve uri. Men se sigurno ne naredi tok mleka, pa jo dojim iz obeh ziz na obrok. pomoje jo je mal 'zmešal' k je bil drug okolje in k so jo vsi gledal kako je pridno jedna. je mogla pokazat dalahko vse poje, k je že velika punca user posted image

elma user posted image mene bi kap, če bi se tok treslo, da bi slike iz sten dol padale user posted image

zolika potem je pa ravno še za las ujel februarčke user posted image raste pa res pridno in 1 kg za takega malega pikca je tudi super. A se dojita? Mene pa mal tvoja porodna zgodba zanima user posted image a da mate sonček user posted image pri nas pa taka tema

pri nas smo po parih dneh 12 urnega nočnega spanja spet jedli ob petih in ob pol desetih. Sej mi to tudi čist odgovarja, ker 1x na noč pa res ni problem. Pa očitno se včerajšno spanje kar nadaljuje, ker je zdele čist mal pomalcala in že naprej spi user posted image

ELLA ase ti mogoće zajebuser posted image  user posted image  , 3 km od nas je bil center potresa , poslušaj mal na tv...

Vsi stanovalci smo bili vzunaj v eni minuti user posted image  user posted image  , nobedn ni bil več zaspan user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.4.2008 12:02:43   
ELMA
Dolenjka kako je  s tvojim mastitisom ,a je kaj boljše ?user posted image
Bambi kako ste vi ? user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.4.2008 12:03:48 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.4.2008 12:14:05   
ella79
elma res nisem vedla user posted image sem šla sedaj na 24ur.com pogledat user posted image tako da sem sedaj seznanjena kaj se je ponoči pri vas dogajalo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
19.4.2008 13:24:21   
Februarka08
No, jest sem kosilo že skor spacala skup, pospravt sem pa uspela sam spalnico in dnevno sobouser posted image ostalo me še čaka. Mi mala ni pustila delat. Zdej pa mojga čakam da pride na kosilo, potem pa spet Lariso zabavat in upam da bom lahko še kaj pospravila do konca. Jo bom pa jest tud zdej vsak večer kopala (prej sem jo na 2 dni) ker ji je zdaj kar lepo uspelo zaspat zvečer. No, ne bom se prekmalu hvalila, da ne bo glih dons kontra.user posted image Je prav fletno ko imava midva večer zase... sem že mal pozabla kako je če je zvečer mir v spalnici.user posted image
Kam ste se pa vse poskrile? A vse prah brišete?user posted image Škoda ker ne mormo ven...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
19.4.2008 13:50:47   
Janey
buči cel dan te že kličem pa te ne dobim. Da nimam kje napačne telefonske??ti pošljem mojo na zs in me pokliči takoj ko lahko!

Neposredna povezava do sporočila: 3140
19.4.2008 13:53:40   
Janey
A ima katera od buči telefonsko ko ste se dobile v lj??? Mi jo naj prosim pošlje na zs. Se bojim, da imam napačno...glede na to da je napisala da me čaka vrjetno gleda na telefon :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
19.4.2008 13:54:48   
ella79
janey jaz imam sam njej domač naslov, če ti kej pomaga user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
19.4.2008 13:55:22   
Janey
ja daj mi napiši na zs plis ella

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
19.4.2008 15:15:43   
*Naja
Dobre ste ženske, da vam uspe tolk čvekat tle gor....vam kr zavidamuser posted image user posted image user posted image .

Mi se pa ravno odpravljamo od doma, ker gre naša Naja prvič na rojstni dan....je povabljena k eni luštni pupiki Neji, ki je danes stara 1 letouser posted image user posted image . Zaenkrat je zunaj sonček, tak da upam, da bo vreme zdržalo.

Ela- vaša pupa pa tako lepo spi, da prekaša še dosti večje otrokeuser posted image .

Mi smo šli spat včeraj ob 21.00.....potem se je pa dete zbudilo ob 00.30....je popapcala in spala do 02.00, ko je bila spet nekej lačna. Sem jo dala na zizo za deset minut, pa je nazaj zaspančkala do 05.30. Sem bila čist srečna zjutraj, ker nismo navajeni tolk lepih nočiuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
19.4.2008 15:27:29   
MetiLu
Čav punce, mi smo se danes cel dopoldan z babi potepali po ljubljani, smo šli čez staro lj do tržnice, pa v zlato ladjico na kavo user posted image  joj je pasalo, nisem bila v centru že 100 let user posted image  mali je vse lepo pridno prespal user posted image  Mami je bogatejša za pleteno košaro za nabavo fasnge, pa za copate user posted image  aja, pa Janezek ima novo jopico - sva imela financ ministra sabo user posted image  Nas je pa malo napralo, ker se je glih nevihta usula, ko smo šli s tržnice. Še dobr, da sem vzela prevleko za dež sabo, da mali ni bil moker.

Včeraj zvečer je bila spet cela fešta za zaspat, potem ga je ob desetih končno zmanjkalo in se je ob 23.30 že zbudil user posted image  No, sej pol je pa pančkal od polnoči do pol petih zjutraj, pa potem še do pol osmih user posted image  Dones mi pa že cel dan je spet na 2 ali 2,5 ure user posted image  Ga bom pomojem probala na obe zize dajat, da se bo malo bolj napapal. Čeprav zvečer skoraj zmeraj obe sprazni ...

Ella, se res vidi, kako tvoja punčica lepo pančka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj se zdej dobimo v Kranju? Jaz tud upam, da bom najdla user posted image  

Bamby user posted image user posted image user posted image user posted image  da Anaja le ne bi imela alergije.

Dolenjka, si kej boljš? Kako pleničke?

Tko, zdej grem dat pa piščančka v pečico, pa cunje iz sušilca zložit, dokler je še tišina user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.4.2008 15:34:08   
ella79
meti men je vseeno kateri dan, ker vreme ni pogoj user posted image user posted image torek ali sreda?
našla pa itak da boš user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.4.2008 15:34:50   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

bamby- mi  smo naši srednji pupi samo dodajali Pregomin ,ker sem delno dojila. Pa na vsa testiranja smo šli , pa ji na koncu ni pokazalo alergije user posted image  user posted image  user posted image .Smo pa pregomin tut na recept takrat dobili. Je pa tko , če alergije nevspodujaš, do 1 leta otrok to preraste , se pravi z jedilnika črtaš Mlečne beljakovine ,ki so prisotne tudi v paštetah , salamah  in vsi mlečni izdelki.....user posted image

Ali zdaj lahko vse je? Koliko je pa stara? Kdaj ste začeli uvajat mleko?

buči, hvala za pomoč! Sem pogledala. Jaz si kar mislim, da je je res to, kar mi je patronažna rekla. Sem jo vprašala, če bi prešaltala na Novalac, pa je rekla, če je alergija, potem z njim ne rešim nič, ker ravno tako vsebuje te mlečne alergene beljakovine user posted image . Se pa res bojim,d bodo testi pozitivni user posted image . Pa ravno v prvih mesecih in letih življenja, ko največ mlečnih stvari jejo user posted image . Si nisem nikoli mislila, da me bo kaj takega doletelo user posted image .

mala pikica, hvala za podporo!

zolika, dobrodošla in čestitke za Vida in da je z vama vse OK. Kar pridruži se čveku! Sem pogledala v album in je Vid ful luštkan fantiček user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image no jaz pa sem bolj čveka, sploh danes user posted image me baje neki lunca gunca user posted image user posted image user posted image sem šla prav pogledat kok sem napisala user posted image tole je točno 45 povst danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, naš se je sinoči po eni uri v službi Ob 23.15 vrnil domov ves razp*****Pol, ko je pa v postlo prišel, je pa rekel:"Mami, a se ti kaj gunca? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Valjda smo joto skuhal user posted image user posted image user posted image .

misar, pa imate led prebit user posted image . Mala vaju je pa res očitno pogrešala. Je pa fajn, da se kdaj pri kom drugem poahtajo, da ni takrat, ko je obvezno treba jih pustit preveč stresno za vse.

elma, sem nekaj slišala po TV,da je bil v vašem koncu potres. Nisem pa slišala kakšne stopnje user posted image . Je moglo pa kar vredu trest, da so slike popadale user posted image  user posted image .

mary lou, zaenkrat bi težko rekla, da kaj več poje po tem mleku. Ob pol šestih sem ji šla sama dat flaško in je pojedla komaj 90, naslednji obrok je bil sicer 130, samo se je meni mudilo in sem jo po 10 minutah podiranja kupčka odložila v ležalnik in je čez 1-2 minuti v loku ven vrgla user posted image . Ji je bilo treba kmalu še dat jest in je pojedla 2 merici (65 ml). Upam, da je tudi od prej kaj noter še ostalo. Okrog 1h je pa spet pojedla 130, samo to je vse z mojo vztrajnostjo! Napredek vidim v tem, da ji ne zaropota po trebuščku, ko se loti jest, jo pa vseeno še nekaj zvija vmes ko je, ampak za kratek čas. Pol pa jaz kar vztrajam, da ji še ponujam za jest in tako jé.

Vsem ostalim, ki ste spraševale, kako smo, sem kar mary lou odgovorila.

Mi je kar boljše, ko vidim, kako stojite vse ob strani user posted image . Ne vem, kaj bi jaz brez vas user posted image . Hvala vsem!

dolenjka, kako je s tabo? Te še kuha vročina? Ubogica user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
19.4.2008 15:47:00   
ELMA
bamby ,ne bi rada čutila reprizo...user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
19.4.2008 16:10:16   
itata
dan,
ella: midva lahko prideva v tor ali sre na srečanje, imava oba dneva čas, sam še povedat mi boste mogle kje je qlandiauser posted image po mojem sem bila 2x v kranju do sedaj... sej vem da je hecno, ampak tko je... kolk pa misliš, da se vozim iz vodic do kranja? to je najbolš it po ta stari mimo brnika a ne?

drugače sva pa danes prav ok spala. se dojila 2x, ampak lepo zaspala nazaj, tko da štejem spanje od 21:30 (to je očitno zdej njegova ura - mal pozna sam kaj nej) pa do 8h. kar uredu moram rečt. sam bom šla zdejle še mal počivat vseen. dopoldne sva bila pa že na enem obisku, tko da sva se že mal "zmatrala"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
19.4.2008 16:13:25   
itata
pa kar se tiče mojega "velikana" ima gospod ponoči že kar lepo pampersko št. 4!! danes ponoči prvič probala, čist prav mu je in je lepo zdržala - po mojem pol litra lulanja noter - ga nisem nič ponoč previjala torej 11 uruser posted image  ker št. 3 mi včasih spusti... tko da to je to punce, naši user posted image  rastejo kot konoplje al kako se rečeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?