bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy bamby- mi smo naši srednji pupi samo dodajali Pregomin ,ker sem delno dojila. Pa na vsa testiranja smo šli , pa ji na koncu ni pokazalo alergije .Smo pa pregomin tut na recept takrat dobili. Je pa tko , če alergije nevspodujaš, do 1 leta otrok to preraste , se pravi z jedilnika črtaš Mlečne beljakovine ,ki so prisotne tudi v paštetah , salamah in vsi mlečni izdelki..... Ali zdaj lahko vse je? Koliko je pa stara? Kdaj ste začeli uvajat mleko? buči, hvala za pomoč! Sem pogledala. Jaz si kar mislim, da je je res to, kar mi je patronažna rekla. Sem jo vprašala, če bi prešaltala na Novalac, pa je rekla, če je alergija, potem z njim ne rešim nič, ker ravno tako vsebuje te mlečne alergene beljakovine . Se pa res bojim,d bodo testi pozitivni . Pa ravno v prvih mesecih in letih življenja, ko največ mlečnih stvari jejo . Si nisem nikoli mislila, da me bo kaj takega doletelo . mala pikica, hvala za podporo! zolika, dobrodošla in čestitke za Vida in da je z vama vse OK. Kar pridruži se čveku! Sem pogledala v album in je Vid ful luštkan fantiček . IZVIRNO SPOROČILO: ella79 no jaz pa sem bolj čveka, sploh danes me baje neki lunca gunca sem šla prav pogledat kok sem napisala tole je točno 45 povst danes Ej, naš se je sinoči po eni uri v službi Ob 23.15 vrnil domov ves razp*****Pol, ko je pa v postlo prišel, je pa rekel:"Mami, a se ti kaj gunca? . Valjda smo joto skuhal . misar, pa imate led prebit . Mala vaju je pa res očitno pogrešala. Je pa fajn, da se kdaj pri kom drugem poahtajo, da ni takrat, ko je obvezno treba jih pustit preveč stresno za vse. elma, sem nekaj slišala po TV,da je bil v vašem koncu potres. Nisem pa slišala kakšne stopnje . Je moglo pa kar vredu trest, da so slike popadale . mary lou, zaenkrat bi težko rekla, da kaj več poje po tem mleku. Ob pol šestih sem ji šla sama dat flaško in je pojedla komaj 90, naslednji obrok je bil sicer 130, samo se je meni mudilo in sem jo po 10 minutah podiranja kupčka odložila v ležalnik in je čez 1-2 minuti v loku ven vrgla . Ji je bilo treba kmalu še dat jest in je pojedla 2 merici (65 ml). Upam, da je tudi od prej kaj noter še ostalo. Okrog 1h je pa spet pojedla 130, samo to je vse z mojo vztrajnostjo! Napredek vidim v tem, da ji ne zaropota po trebuščku, ko se loti jest, jo pa vseeno še nekaj zvija vmes ko je, ampak za kratek čas. Pol pa jaz kar vztrajam, da ji še ponujam za jest in tako jé. Vsem ostalim, ki ste spraševale, kako smo, sem kar mary lou odgovorila. Mi je kar boljše, ko vidim, kako stojite vse ob strani . Ne vem, kaj bi jaz brez vas . Hvala vsem! dolenjka, kako je s tabo? Te še kuha vročina? Ubogica .
|