Februarka08
|
Dan punce. Mi smo bili danes cel dan leteči. Dopoldne smo šopingirali v Qlandii, sem kupla tud tist za mleko v prahu shranjevat če gremo kam na pot in mal večjo flaško, potem smo šli k mamic na kosilo in potem še na ornk špancir, pa seveda vmes nujno klepetat z mimoidočimi in je dan minil. Mala je večino prespala, tako da me zdaj skrbi kaj bo ponoči. Bom povedala jutri, čeprav že kar mal mislim, da bo današnja noč bolj klavrna. Imam pa eno nujno vprašanje: namreč govorila sem z eno mlado mamico, ki ima hčerkico staro pol leta. In tako mal debatirava in mi ona reče, da do 3-ega meseca ni pila mleka, da ne bi zvijalo ali da ne bi dobila kakšne alergije, da ni jedla nič na čebuli popraženo, da ni uporabljala nič začimb, samo sol, da je jedla praktično samo marmelado in podobno... Sem se potem ornk zamislila in se zasikirala kaj jaz delam narobe in da zato ker pač jem več stvari sedaj in se ravno ne merkam glih 100% da bo mala kej zbolela al pa kaj... Je pa tud to, da je zdej tista punčka alergična praktično na vse stvari . Zdej pa res ne vem. Pa vprašala me je če ma naša še kaj mozolčkov oz. pikc, sem rekla da ja in je rekla da so to že znaki alergije, pa če kej fejst prdi, tud pravim da ja, pa tud prav da so to že znaki alergije in da je napet trebušček znak za alergijo in izsušena koža. No, naša nima izsušene kože, da bi mela ful napet trebušček pa tud ne vem. V glavnem sem čist zbegana, sem rekla da sploh nč več nam jedla ker mi potem takile osebki pamet solijo in sem sam v dvomih potem. No, zdej pa končno vprašanje: ali ve normalno kuhate (res, da ni prav začinjeno ipd) in potemtakem tud ˝normalno˝ jeste samo v omejenih količinah??? Sej mogoče sem preveč resno vzela tale pogovor popoldne, samo kaj pa vem.... upam da razumete. Ella, jaz sicer v sredo bolj težko, ampak bom prišla ker bi vas rada vidla. Do 13h mam cajt. To bo pa tud dost za čvek a ne? Zolika, sem prebrala porodno zgodbo in je res pestra, veseli me, da sta sedaj ok in da napredujeta. Ja, so res borci.