|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
19.4.2008 22:46:48   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
stephany,kako pa kaj Klemen user posted image

Klemen je kar v redu user posted image . Danes nisem delala in sva bila cel dan skupaj. Včeraj ga je varuška pohvalila, da je priden. Problem je le še zjutraj, ko ga prinesem v varstvo in ko hočem it, se me oklene kot klopek in začne jokat. K sreči se potem zelo hitro potolaži. Zelo priden je za jest (če bo toliko jedel, se bo še poredil user posted image ), zaspi sedaj že brez joka, spi do ene do dveh ur in ko se zbudi tudi ne joka, ampak se lepo usede in čaka. Je pa zelo posrečen, ko pridem po njega - ko me zagleda, se spusti na kolena in hitro prikobaca do mene, potem ga dvignem, on pa se stisne k meni! Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel user posted image user posted image . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.4.2008 23:20:28   
julci
Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega...
user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je pa znano.Zala mečaka pri vratih,tk da se glih komaj spreoblečem,pa more hitro dobit zize.Pol pa me izmenično lupčka,ziza.Če bi mogla bi me istočasno lubčkala in zizala.Je pa moj rekel,da je začela dopoldne dudo vlečt,prej je pa ni marala.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.4.2008 23:30:29   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega...
user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je pa znano.Zala mečaka pri vratih,tk da se glih komaj spreoblečem,pa more hitro dobit zize.Pol pa me izmenično lupčka,ziza.Če bi mogla bi me istočasno lubčkala in zizala.Je pa moj rekel,da je začela dopoldne dudo vlečt,prej je pa ni marala.

Klemen je pa prve dni varuško za bluzo vlekel in cmokal user posted image user posted image user posted image . Dude pa še vedno ne mara. Sem dala eno za vsak slučaj v varstvo, pa sploh ni aktualna. Doma jo ima pa tudi samo za okrog metat ali pa za grizit.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.4.2008 7:25:30   
Laubica
DOBRO JUTRO-KT-PRIDITEEEEEE,ŠTEFKA ŠKODA user posted image ,LUMPA SE NE JAVI,LONIB TUDI NEuser posted image HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak zdaj pa se gremo rihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte mi se bomo sigurno imeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.4.2008 7:33:25   
viator
Dobro jutro,

kava za vse....

user posted image

Včeraj mi ni uspelo več priti nazaj....

Hanna, - škoda za danes. Ampak sta pa fajn lokacije z Julči našle....vaših koncev ne poznam kaj preveč dobrouser posted image .

Stephany - user posted image user posted image user posted image user posted image za Klemna. V bistvu se je hitro prilagodil, je res pravi korenjak. A se pol ne vidimo danesuser posted image user posted image .

Julci - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - za medicinsko opozorilo

KT upam, da ti uspe priti danes

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo  user posted image user posted image user posted image

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - madonca moj soprog bi bil tudi navdušen.

Zdej pa grem....po žemljeuser posted image - se vidimo.

< Sporočilo je popravil viator -- 20.4.2008 7:34:54 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.4.2008 8:48:50   
natasaom
SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.

- madonca moj soprog bi bil tudi navdušen.

Zdej pa grem....po žemlje - se vidimo.

< Sporočilo je popravil viator -- 20.4.2008 7:34:54 >

gora ni nora,nor je tisti ki gre gor user posted image user posted image
je pa res lep razgled in pogled na tole jezero..hana riše,ati je šel žvaalce zrihtat pol pa počas gremo še po SENDVIČE

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.4.2008 8:50:45   
dašabina
Sam čekiram, spet 2 fešte za nami, še ena drugo nedeljo, pa bo celo leto mir..
Uživajte v ZOO, moja Ana heca MIhca, ki te dni bolj slabo spi, je menda polna luna, še možiček je bolj čuden....user posted image user posted image user posted image
Pozdravček,....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.4.2008 8:52:47   
natasaom
prideš še ti??

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.4.2008 9:15:11   
dodi
Uživajte danes ib poročajte,kako je bilo...pa kakšno slikco...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.4.2008 16:25:08   
majrim
samo na hitro...smo domauser posted image user posted image user posted image ...bilo je superuser posted image user posted image user posted image ..lepo vreme in sploh fajn družbauser posted image user posted image user posted image ...
pridem kasneje nazaj...neža je lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.4.2008 18:11:06   
Laubica
Hojla da se čekiram-bilo superrrrr bila sicer fulllll gužva da se nismo mogle glih načvekat-pa se bomo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image družba pa ITAK SUPERRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem spatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.4.2008 18:31:04   
majrim
kam spat???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.4.2008 18:31:28   
majrim
evo,tudi nataškeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.4.2008 18:33:47   
viator
Ojla punce, jaz sem se pa glih zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Prav imajo Majrim, Laubica in Natasa...super je bilo. Jaz sem ful vesela, da sem končno spoznala punceuser posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.4.2008 18:35:34   
natasaom
hej!mi smo pa imeli gazdarco na obisku.pa zrezke smo pohal user posted image ..
men je blo tud fajn.hana je v avtu sam okol padla pa spala 2uri..zvečer bo pa štala!
sva se pa mal menila da bi blo tud fajn,če bi kar pri nas piknik naredl..sej vrt je dost velik..vegetarijanci bi pa lahko z dreves sadje pobiraluser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.4.2008 18:37:58   
natasaom
Jaz sem ful vesela, da sem končno spoznala punce .

jest tud user posted image user posted image user posted image user posted image   bi vas pa za slike prosila..vse kjer je moja hana gor-hvala lepa.mene pa kar zbrište

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.4.2008 18:38:39   
Laubica
Hej-sem zdaj pol urce zadremala ker me nekaj glava boliuser posted image no zdaj malo lažje gledamuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.4.2008 18:39:56   
Laubica
Hej smo vse na brojuuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.4.2008 18:48:09   
Laubica
VIATOR IN MIRJAM,NELI-upam da bomo videli slikce-moje morem čakat da bo mož imel čas ker jaz ne znamuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.4.2008 18:52:20   
neli99
ku ku ...user posted image

blo fajn ... mi smo ko bi bli že na morju, vsi zadeti od sonca pa mal rdečelični. jst sem šele zdaj spila svoj kafe ... zdej sem pa tok firbčna da moram najprej na računalnik ... pol pa še morebiti kaj drugega pride na vrsto.

bomo še kofetkale a ne user posted image  

lepo da smo se spoznale ... zdej bojo vaše besede mele tudi slikce v mojem spominu ne sam v avatarju user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.4.2008 18:56:01   
Laubica
bomo še kofetkale a ne
SEVEDAuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.4.2008 18:56:37   
Laubica
Neli ste si cela družinica ful podobniuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.4.2008 18:57:03   
Laubica
KT-tebi pa ni zneslouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.4.2008 19:04:28   
neli99
laubica hvala hvala ... user posted image

pa bravo možakarji ... na koncu se je še moj odtajal pa celo spregovoril kako besedo ... če bi bli še pol ure tam bi že vice stresal ...

zdej pa grem ... mala ni več zadovoljna ko more u tale ekran gledat user posted image

pridne bodite ... se beremo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.4.2008 19:10:52   
Laubica
pa bravo možakarji ... na koncu se je še moj odtajal pa celo spregovoril kako besedo ... če bi bli še pol ure tam bi že vice stresal ...
Torej drugič bodo že vici padaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?