Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:46:48
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 stephany,kako pa kaj Klemen Klemen je kar v redu . Danes nisem delala in sva bila cel dan skupaj. Včeraj ga je varuška pohvalila, da je priden. Problem je le še zjutraj, ko ga prinesem v varstvo in ko hočem it, se me oklene kot klopek in začne jokat. K sreči se potem zelo hitro potolaži. Zelo priden je za jest (če bo toliko jedel, se bo še poredil ), zaspi sedaj že brez joka, spi do ene do dveh ur in ko se zbudi tudi ne joka, ampak se lepo usede in čaka. Je pa zelo posrečen, ko pridem po njega - ko me zagleda, se spusti na kolena in hitro prikobaca do mene, potem ga dvignem, on pa se stisne k meni! Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 23:20:28
|
|
|
|
julci
|
Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega... to mi je pa znano.Zala mečaka pri vratih,tk da se glih komaj spreoblečem,pa more hitro dobit zize.Pol pa me izmenično lupčka,ziza.Če bi mogla bi me istočasno lubčkala in zizala.Je pa moj rekel,da je začela dopoldne dudo vlečt,prej je pa ni marala.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 23:30:29
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Ko prideva pa domov, se pol ure meče po meni in zizah in kar ne ve, katero bi najprej napadel . Kako ga je luštno gledat, sončka mojega malega... to mi je pa znano.Zala mečaka pri vratih,tk da se glih komaj spreoblečem,pa more hitro dobit zize.Pol pa me izmenično lupčka,ziza.Če bi mogla bi me istočasno lubčkala in zizala.Je pa moj rekel,da je začela dopoldne dudo vlečt,prej je pa ni marala. Klemen je pa prve dni varuško za bluzo vlekel in cmokal . Dude pa še vedno ne mara. Sem dala eno za vsak slučaj v varstvo, pa sploh ni aktualna. Doma jo ima pa tudi samo za okrog metat ali pa za grizit.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 7:25:30
|
|
|
|
Laubica
|
DOBRO JUTRO-KT-PRIDITEEEEEE,ŠTEFKA ŠKODA ,LUMPA SE NE JAVI,LONIB TUDI NE HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tak zdaj pa se gremo rihtat lepo se imejte mi se bomo sigurno imele
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 7:33:25
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, kava za vse.... Včeraj mi ni uspelo več priti nazaj.... Hanna, - škoda za danes. Ampak sta pa fajn lokacije z Julči našle....vaših koncev ne poznam kaj preveč dobro . Stephany - za Klemna. V bistvu se je hitro prilagodil, je res pravi korenjak. A se pol ne vidimo danes . Julci - - za medicinsko opozorilo KT upam, da ti uspe priti danes IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat. - madonca moj soprog bi bil tudi navdušen. Zdej pa grem....po žemlje - se vidimo.
< Sporočilo je popravil viator -- 20.4.2008 7:34:54 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 8:48:50
|
|
|
|
natasaom
|
SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat. - madonca moj soprog bi bil tudi navdušen. Zdej pa grem....po žemlje - se vidimo. < Sporočilo je popravil viator -- 20.4.2008 7:34:54 > gora ni nora,nor je tisti ki gre gor je pa res lep razgled in pogled na tole jezero..hana riše,ati je šel žvaalce zrihtat pol pa počas gremo še po SENDVIČE
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 8:50:45
|
|
|
|
dašabina
|
Sam čekiram, spet 2 fešte za nami, še ena drugo nedeljo, pa bo celo leto mir.. Uživajte v ZOO, moja Ana heca MIhca, ki te dni bolj slabo spi, je menda polna luna, še možiček je bolj čuden.... Pozdravček,....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 8:52:47
|
|
|
|
natasaom
|
prideš še ti??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 9:15:11
|
|
|
|
dodi
|
Uživajte danes ib poročajte,kako je bilo...pa kakšno slikco...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 16:25:08
|
|
|
|
majrim
|
samo na hitro...smo doma ...bilo je super ..lepo vreme in sploh fajn družba ... pridem kasneje nazaj...neža je lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:11:06
|
|
|
|
Laubica
|
Hojla da se čekiram-bilo superrrrr bila sicer fulllll gužva da se nismo mogle glih načvekat-pa se bomo tukaj družba pa ITAK SUPERRRRR grem spat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:31:04
|
|
|
|
majrim
|
kam spat???
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:31:28
|
|
|
|
majrim
|
evo,tudi nataške
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:33:47
|
|
|
|
viator
|
Ojla punce, jaz sem se pa glih zbudila . Prav imajo Majrim, Laubica in Natasa...super je bilo. Jaz sem ful vesela, da sem končno spoznala punce .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:35:34
|
|
|
|
natasaom
|
hej!mi smo pa imeli gazdarco na obisku.pa zrezke smo pohal .. men je blo tud fajn.hana je v avtu sam okol padla pa spala 2uri..zvečer bo pa štala! sva se pa mal menila da bi blo tud fajn,če bi kar pri nas piknik naredl..sej vrt je dost velik..vegetarijanci bi pa lahko z dreves sadje pobiral
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:37:58
|
|
|
|
natasaom
|
Jaz sem ful vesela, da sem končno spoznala punce . jest tud bi vas pa za slike prosila..vse kjer je moja hana gor-hvala lepa.mene pa kar zbrište
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:38:39
|
|
|
|
Laubica
|
Hej-sem zdaj pol urce zadremala ker me nekaj glava boli no zdaj malo lažje gledam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:39:56
|
|
|
|
Laubica
|
Hej smo vse na broju
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:48:09
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR IN MIRJAM,NELI-upam da bomo videli slikce-moje morem čakat da bo mož imel čas ker jaz ne znam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:52:20
|
|
|
|
neli99
|
ku ku ... blo fajn ... mi smo ko bi bli že na morju, vsi zadeti od sonca pa mal rdečelični. jst sem šele zdaj spila svoj kafe ... zdej sem pa tok firbčna da moram najprej na računalnik ... pol pa še morebiti kaj drugega pride na vrsto. bomo še kofetkale a ne lepo da smo se spoznale ... zdej bojo vaše besede mele tudi slikce v mojem spominu ne sam v avatarju
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:56:01
|
|
|
|
Laubica
|
bomo še kofetkale a ne SEVEDA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:56:37
|
|
|
|
Laubica
|
Neli ste si cela družinica ful podobni
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 18:57:03
|
|
|
|
Laubica
|
KT-tebi pa ni zneslo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 19:04:28
|
|
|
|
neli99
|
laubica hvala hvala ... pa bravo možakarji ... na koncu se je še moj odtajal pa celo spregovoril kako besedo ... če bi bli še pol ure tam bi že vice stresal ... zdej pa grem ... mala ni več zadovoljna ko more u tale ekran gledat pridne bodite ... se beremo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 19:10:52
|
|
|
|
Laubica
|
pa bravo možakarji ... na koncu se je še moj odtajal pa celo spregovoril kako besedo ... če bi bli še pol ure tam bi že vice stresal ... Torej drugič bodo že vici padali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?