|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
19.4.2008 20:11:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Zakaj ne če smem bit radovednauser posted image

user posted image user posted image user posted image sej ni nič kaj hudo skrivnostnega - še vedno še držim Montignaca - diete - pa on ne pusti, težakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.4.2008 20:12:57   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image user posted image sej ni nič kaj hudo skrivnostnega - še vedno še držim Montignaca - diete - pa on ne pusti, težakuser posted image user posted image user posted image user posted image

A si še vedno tako pridna in hujšašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dietiuser posted image Kako dolgo pa ti to že delaš???????????

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.4.2008 20:13:11   
majrim
sem tudi jaz kupla meso,pa je že v skrinjiuser posted image
iiiiiiiiiiii,ke lepo....se nas bo kar nabralo...user posted image ...mogoče si še katera premisliuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.4.2008 20:16:11   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

iiiiiiiiiiii,ke lepo....se nas bo kar nabralo...user posted image ...mogoče si še katera premisliuser posted image user posted image user posted image user posted image
a si me že vstrašla ko sem prebrala da si kupla mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi upam da še vsaj HANA pride pa SMOTKA

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.4.2008 20:16:32   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: viator

A si še vedno tako pridna in hujšašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dietiuser posted image Kako dolgo pa ti to že delaš???????????

Ma ja, sej vmes sem mal grešila.  Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo.  Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarjauser posted image

Sej res nataša, kak pa tebi gre?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.4.2008 20:17:59   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

a si me že vstrašla ko sem prebrala da si kupla mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi upam da še vsaj HANA pride pa SMOTKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madonca, tole meso pa nas je nanerviralo..user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi upam, da prideta še hana in smotka.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.4.2008 20:18:06   
Laubica
Ma ja, sej vmes sem mal grešila. Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo. Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarja
Saj bo zdaj ko boš v hribe začela hodit

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.4.2008 20:23:19   
Laubica
Jaz grem baj jutri se vidimo ob 11 v zoo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.4.2008 20:25:12   
natasaom
NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš???????????

mene je pa treba nabutat,jest sem sam nehala kadit in se tega držim..dieta me pa ne mara user posted image

in se zato veselo kotalimuser posted image

< Sporočilo je popravil natasaom -- 19.4.2008 20:26:17 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
19.4.2008 20:37:03   
viator

Ma ja, sej vmes sem mal grešila. Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo. Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarja
Saj bo zdaj ko boš v hribe začela hodit

Upam, samo jaz lahko veliiko pojem, če po hribih hodim. Dobro spi, se vidimo jutri.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
19.4.2008 20:38:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš???????????

mene je pa treba nabutat,jest sem sam nehala kadit in se tega držim..dieta me pa ne mara user posted image

in se zato veselo kotalimuser posted image

Ja, tole je hudič, ko se od cigaret odvajaš - jaz sem se pred davnimi leti na ta račun tud zredila cca 10 kil, mater. Ampak ni panike, sej boš kile spravla dol, glavno da se držiš in ne kadiš.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.4.2008 20:50:36   
natasaom
mene pa jezi,da sva lahko brez čikov.oba!!!!!žret pa ne znam nehat,sladkarije me bašejo.čeprav se mi zdi da rabm en drug zagon pa mal moralne podpore,pr nama pa itak vse škriple pol se pa bašem skozuser posted image .
moj se je zredu zihr 10 kg,je k hrček,skoz melje..včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu..

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.4.2008 20:52:18   
natasaom
a lumpa pride?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.4.2008 21:01:20   
julci
včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.4.2008 21:03:17   
julci
Hanika bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanov zobek.Mamine prste pale pust cele.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.4.2008 21:04:59   
julci
hana se boma mogle 1x same nabasat v avto pa v LJ pelat.Mali dve bi itak uživale v avtu zadaj

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.4.2008 21:06:07   
julci
tolk vas je na vidiku a komentarja pa nev dobenga.

Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla,user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.4.2008 21:06:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

hana se boma mogle 1x same nabasat v avto pa v LJ pelat.Mali dve bi itak uživale v avtu zadaj

Jeeee - točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.4.2008 21:08:34   
natasaom
ja,sej se znamo same bolš imet pa zment user posted image
jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.4.2008 21:10:03   
viator

mene pa jezi,da sva lahko brez čikov.oba!!!!!žret pa ne znam nehat,sladkarije me bašejo.čeprav se mi zdi da rabm en drug zagon pa mal moralne podpore,pr nama pa itak vse škriple pol se pa bašem skozuser posted image .
moj se je zredu zihr 10 kg,je k hrček,skoz melje..včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu..

user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tud ta problem, lahko požrem enormne količine hrane - ko sem živčna, sploh nimam občutka sitosti. user posted image Sladkarije - uhh to pa sploh.
Tko da mi je zdaj najbolj za sladkim hudo - ostalo še gre...aja pa da pireja ne smem - tale montinjak namreč prpoveduje krompir v vseh oblikah...user posted image

Ampak klinc, probleme s hrbtom imam - išijas, pa nimam kaj dosti za razmišljat. Ko to začne boletuser posted image user posted image user posted image user posted image - uhhh.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.4.2008 21:10:14   
natasaom
Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla,

ja,prneste aparate-ker jaz ga nimam..user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.4.2008 21:11:31   
majrim

Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla,user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz bom sigurno...nič,grem zdej še dat sušit perilo in pod tuš...user posted image ...nočko in se vidimo jutriuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.4.2008 21:12:04   
viator

To pa obvezno - jaz ga bom imela s seboj - foto - tega pa ne smem zamudit za nič na svetu....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.4.2008 21:12:39   
viator

a lumpa pride?

Nič ni rekla, da pride. user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.4.2008 21:13:23   
viator
Evo jaz grem otroke uštimat, pol pa vas pridem še kej pogledat, če bo še kera goruser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Hrana.
пеперутка16

Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?

Od 3. meseca. (10%)

Od 4. meseca. (20%)

Od 5. meseca. (10%)

Od 6. meseca. (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!