Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:11:34
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Zakaj ne če smem bit radovedna sej ni nič kaj hudo skrivnostnega - še vedno še držim Montignaca - diete - pa on ne pusti, težak
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:12:57
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Zakaj ne če smem bit radovedna sej ni nič kaj hudo skrivnostnega - še vedno še držim Montignaca - diete - pa on ne pusti, težak A si še vedno tako pridna in hujšaš kaj pa NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš???????????
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:13:11
|
|
|
|
majrim
|
sem tudi jaz kupla meso,pa je že v skrinji iiiiiiiiiiii,ke lepo....se nas bo kar nabralo... ...mogoče si še katera premisli
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:16:11
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim sem tudi jaz kupla meso,pa je že v skrinji iiiiiiiiiiii,ke lepo....se nas bo kar nabralo... ...mogoče si še katera premisli a si me že vstrašla ko sem prebrala da si kupla meso Jaz tudi upam da še vsaj HANA pride pa SMOTKA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:16:32
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Zakaj ne če smem bit radovedna sej ni nič kaj hudo skrivnostnega - še vedno še držim Montignaca - diete - pa on ne pusti, težak A si še vedno tako pridna in hujšaš kaj pa NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš??????????? Ma ja, sej vmes sem mal grešila. Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo. Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarja Sej res nataša, kak pa tebi gre?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:17:59
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: majrim sem tudi jaz kupla meso,pa je že v skrinji iiiiiiiiiiii,ke lepo....se nas bo kar nabralo... ...mogoče si še katera premisli a si me že vstrašla ko sem prebrala da si kupla meso Jaz tudi upam da še vsaj HANA pride pa SMOTKA madonca, tole meso pa nas je nanerviralo.. Jaz tudi upam, da prideta še hana in smotka.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:18:06
|
|
|
|
Laubica
|
Ma ja, sej vmes sem mal grešila. Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo. Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarja Saj bo zdaj ko boš v hribe začela hodit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:23:19
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz grem baj jutri se vidimo ob 11 v zoo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:25:12
|
|
|
|
natasaom
|
NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš??????????? mene je pa treba nabutat,jest sem sam nehala kadit in se tega držim..dieta me pa ne mara in se zato veselo kotalim
< Sporočilo je popravil natasaom -- 19.4.2008 20:26:17 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:37:03
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ma ja, sej vmes sem mal grešila. Ampak gre počasi kot svinja - do zdej sem ene 8 kil dol dala, pa še ene tolk mi je ostalo. Samo gre res fulll počasi....začela sem sredi januarja Saj bo zdaj ko boš v hribe začela hodit Upam, samo jaz lahko veliiko pojem, če po hribih hodim. Dobro spi, se vidimo jutri.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:38:15
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom NATAŠOM-ti si tudi še vedno na dieti Kako dolgo pa ti to že delaš??????????? mene je pa treba nabutat,jest sem sam nehala kadit in se tega držim..dieta me pa ne mara in se zato veselo kotalim Ja, tole je hudič, ko se od cigaret odvajaš - jaz sem se pred davnimi leti na ta račun tud zredila cca 10 kil, mater. Ampak ni panike, sej boš kile spravla dol, glavno da se držiš in ne kadiš.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:50:36
|
|
|
|
natasaom
|
mene pa jezi,da sva lahko brez čikov.oba!!!!!žret pa ne znam nehat,sladkarije me bašejo.čeprav se mi zdi da rabm en drug zagon pa mal moralne podpore,pr nama pa itak vse škriple pol se pa bašem skoz . moj se je zredu zihr 10 kg,je k hrček,skoz melje..včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:52:18
|
|
|
|
natasaom
|
a lumpa pride?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:01:20
|
|
|
|
julci
|
včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:03:17
|
|
|
|
julci
|
Hanika bravo zanov zobek.Mamine prste pale pust cele.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:04:59
|
|
|
|
julci
|
hana se boma mogle 1x same nabasat v avto pa v LJ pelat.Mali dve bi itak uživale v avtu zadaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:06:07
|
|
|
|
julci
|
tolk vas je na vidiku a komentarja pa nev dobenga. Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla,
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:06:34
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci hana se boma mogle 1x same nabasat v avto pa v LJ pelat.Mali dve bi itak uživale v avtu zadaj Jeeee - točno tako
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:08:34
|
|
|
|
natasaom
|
ja,sej se znamo same bolš imet pa zment jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:10:03
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom mene pa jezi,da sva lahko brez čikov.oba!!!!!žret pa ne znam nehat,sladkarije me bašejo.čeprav se mi zdi da rabm en drug zagon pa mal moralne podpore,pr nama pa itak vse škriple pol se pa bašem skoz . moj se je zredu zihr 10 kg,je k hrček,skoz melje..včer sem ga poslala po jedilno čokolado pa mi jo je pol (500g)pojedu.je moral dons še enkrat v trgovino pa je 2 kupil zato,da je lahko eno pol takoj pojedu.. Jaz imam tud ta problem, lahko požrem enormne količine hrane - ko sem živčna, sploh nimam občutka sitosti. Sladkarije - uhh to pa sploh. Tko da mi je zdaj najbolj za sladkim hudo - ostalo še gre...aja pa da pireja ne smem - tale montinjak namreč prpoveduje krompir v vseh oblikah... Ampak klinc, probleme s hrbtom imam - išijas, pa nimam kaj dosti za razmišljat. Ko to začne bolet - uhhh.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:10:14
|
|
|
|
natasaom
|
Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla, ja,prneste aparate-ker jaz ga nimam..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:11:31
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci tolk vas je na vidiku a komentarja pa nev dobenga. Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla, jaz bom sigurno...nič,grem zdej še dat sušit perilo in pod tuš... ...nočko in se vidimo jutri
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:12:04
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci tolk vas je na vidiku a komentarja pa nev dobenga. Jutr mate da se fejst fotkate,da vas bom vidla, To pa obvezno - jaz ga bom imela s seboj - foto - tega pa ne smem zamudit za nič na svetu....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:12:39
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a lumpa pride? Nič ni rekla, da pride.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:13:23
|
|
|
|
viator
|
Evo jaz grem otroke uštimat, pol pa vas pridem še kej pogledat, če bo še kera gor
|
|
|
Hrana.пеперутка16Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?Od 3. meseca. (
10%)
Od 4. meseca. (
20%)
Od 5. meseca. (
10%)
Od 6. meseca. (
60%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!