Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:20:13
|
|
|
|
hanna1
|
...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj.... ....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:22:07
|
|
|
|
dodi
|
Lepo-vidim,da ste uživali Mis smo se tudi imeli lepo,lepo in še enkrat lepo-kajti dobili smo obisk,ki sem ga bila zelooooooooooooo vesela IN SEM GA KOMAJ ČAKALA...prišla je k meni ena soforumovka z mame s svojo družino in imeli smo se fenomenalno...žal mi je edino,da se nismo tudi me spoznale...tako bomo pa šli naslednjič sami v ZOO....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:30:25
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj.... .... ste preveč reglale Hana boma mogle midve piknik skup spravit.....hehe.. ti se smejiš-sam jaz pa čist resno mislim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:31:28
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj.... .... , ne pojma nimam...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:32:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki. če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povabla na piknik
< Sporočilo je popravil julci -- 20.4.2008 21:33:07 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:32:50
|
|
|
|
viator
|
Dodi - da ste se lepo imeli. Natasa, poslala sem ti slike na mail - upam, da ti ga nisem čist zabasala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:35:19
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki. če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povabla na piknik Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:43:04
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki. če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povabla na piknik Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit. Viator to bi blo pa super.Pa še naše konce bi vidle.je pa res lepo pod našo uršlo.Al pa na Uršli.Pač kje je ker rad
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:44:44
|
|
|
|
neli99
|
viator jst bi tut geslo na zs al sms kar je prej ... sem tok firbčna
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:44:50
|
|
|
|
julci
|
Ja nč bo treba počasih v pančevo-jutr je služba. zakaj vikend tk hitro mine.še 5 dni pol bom pa teden dni doma. Ja nč lepo se mejte,vas šezjutr pozdravim ob kavici.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:48:56
|
|
|
|
majrim
|
evo,sem dala dva albuma... ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jezna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:54:39
|
|
|
|
majrim
|
jaz bi tudi slike viator...ko boš imela čas..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:56:00
|
|
|
|
dodi
|
A lahko dobim geslo ,če ga zaupate...če pa ne...pa ne
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 21:58:38
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:01:41
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:01:51
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo,sem dala dva albuma... ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jezna majrim prosim, prosim geslo - firbčna ko ta huj vaška babnca.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:02:02
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slike julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjale vse naenkrat.. Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat se strinjam...je pa res,da tako težko klepetaš z vsemi..če pa še hočeš kej videt pol pa sploh ne gre
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:03:20
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo,sem dala dva albuma... ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jezna majrim prosim, prosim geslo - firbčna ko ta huj vaška babnca. jaz tud,ker drugačnem mogla spat it
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:06:37
|
|
|
|
neli99
|
julči majrim na pomoooooč ... viator mi je ušla spat ... jst pa ne morem spat k sem tok firčbčna . a je kera tok fest da mi pove geslo na zs ... pa majrim tut ... prosim prosim prosim ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:07:39
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo,sem dala dva albuma... ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jezna majrim prosim, prosim geslo - firbčna ko ta huj vaška babnca. jaz tud,ker drugačnem mogla spat it meni tudi,prosim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:08:51
|
|
|
|
majrim
|
sem ti poslala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:10:43
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim sem ti poslala jaz tud Majrimslikce so lepe,najlepša pa tista pod katero piše-družinska A Neža pa kr brez nogavičk
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:11:59
|
|
|
|
neli99
|
hvala hvala ... zdej grem pa gledat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:12:16
|
|
|
|
majrim
|
pa če je blo toplo ...pa itak je bolj tople narave ...sem jo tako navadla že od rojstva
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.4.2008 22:13:02
|
|
|
|
majrim
|
zdej grem spat počasi... ajja...dej povejte,če lahko objavim kako sliko na blogu????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?