|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
20.4.2008 21:20:13   
hanna1
...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.4.2008 21:22:07   
dodi
Lepo-vidim,da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image
Mis smo se tudi imeli lepo,lepo in še enkrat lepo-kajti dobili smo obisk,ki sem ga bila zelooooooooooooo vesela IN SEM GA KOMAJ ČAKALA...prišla je k meni ena soforumovka z mame s svojo družino in imeli smo se fenomenalno...žal mi je edino,da se nismo tudi me spoznale...tako bomo pa šli naslednjič sami v ZOO....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.4.2008 21:30:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj....user posted image user posted image user posted image user posted image ....
ste preveč reglaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana boma mogle midve piknik skup spravit.....hehe..

ti se smejiš-sam jaz pa čist resno mislim

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.4.2008 21:31:28   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pojma nimam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.4.2008 21:32:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjaleuser posted image  vse naenkrat..

Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki.user posted image user posted image user posted image user posted image če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povablauser posted image user posted image user posted image user posted image na piknik

< Sporočilo je popravil julci -- 20.4.2008 21:33:07 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.4.2008 21:32:50   
viator
Dodiuser posted image user posted image user posted image - da ste se lepo imeli.

Natasa, poslala sem ti slike na mail - upam, da ti ga nisem čist zabasala.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.4.2008 21:35:19   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjaleuser posted image  vse naenkrat..

Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki.user posted image user posted image user posted image user posted image če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povablauser posted image user posted image user posted image user posted image na piknik

Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit. user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.4.2008 21:43:04   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit. user posted image

Viator to bi blo pa super.Pa še naše konce bi vidle.je pa res lepo pod našo uršlo.Al pa na Uršli.Pač kje je ker raduser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.4.2008 21:44:44   
neli99
viator jst bi tut geslo na zs al sms kar je prej ... sem tok firbčna user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.4.2008 21:44:50   
julci
Ja nč bo treba počasih v pančevo-jutr je služba.user posted image zakaj vikend tk hitro mine.še 5 dni pol bom pa teden dni doma.

Ja nč lepo se mejte,vas šezjutr pozdravim ob kavici.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.4.2008 21:48:56   
majrim
evo,sem dala dva albuma...user posted image user posted image user posted image ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jeznauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.4.2008 21:54:39   
majrim
jaz bi tudi slike viator...ko boš imela čas..user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.4.2008 21:56:00   
dodi
A lahko dobim geslouser posted image ,če ga zaupate...če pa ne...pa neuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.4.2008 21:58:38   
KT

Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.4.2008 22:01:41   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.4.2008 22:01:51   
KT

evo,sem dala dva albuma...user posted image user posted image user posted image ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jeznauser posted image user posted image

majrim prosim, prosim geslo user posted image  - firbčna ko ta huj vaška babnca.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.4.2008 22:02:02   
majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam...je pa res,da tako težko klepetaš z vsemi..če pa še hočeš kej videt pol pa sploh ne greuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.4.2008 22:03:20   
julci

majrim prosim, prosim geslo user posted image  - firbčna ko ta huj vaška babnca.
jaz tud,ker drugačnem mogla spat ituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.4.2008 22:06:37   
neli99
julči majrim na pomoooooč ... viator mi je ušla spat ... jst pa ne morem spat k sem tok firčbčna . a je kera tok fest da mi pove geslo na zs ... pa majrim tut ... prosim prosim prosim ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.4.2008 22:07:39   
hanna1
jaz tud,ker drugačnem mogla spat ituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image meni tudi,prosim user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.4.2008 22:08:51   
majrim
sem ti poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.4.2008 22:10:43   
julci

sem ti poslalauser posted image user posted image user posted image
jaz tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Majrimslikce so lepe,najlepša pa tista pod katero piše-družinskauser posted image
A Neža pa kr brez nogavičk

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.4.2008 22:11:59   
neli99
hvala hvala user posted image ... zdej grem pa gledat user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.4.2008 22:12:16   
majrim
pa če je blo toplouser posted image ...pa itak je bolj tople naraveuser posted image ...sem jo tako navadla že od rojstvauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.4.2008 22:13:02   
majrim
zdej grem spat počasi...
ajja...dej povejte,če lahko objavim kako sliko na blogu????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?