|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
19.4.2008 21:37:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ja,sej se znamo same bolš imet pa zment user posted image
jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)user posted image

Če ne drugače boma z Hani organizirale na ivarčkem jezeru,kje vmaju.je pa lepa lokacija,za otroke poskrbljeno,...............
user posted image
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.4.2008 21:43:19   
hanna1
jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo user posted image pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena user posted image ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate user posted image kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli user posted image user posted image user posted image -malo prevajajte....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.4.2008 21:44:04   
julci
NUJNO MEDICINSKO  OBVESTILO!!!!
NIKOLI, NIKOLI, ZARES NIKOLI SE NE ZADRŽUJ,  KO JE TREBA
PRDNITI.
V NASPROTNEM PRIMERU ZADRŽANI PRDEC  POTUJE NAVZGOR PO TVOJEM
TELESU VSE DO MOŽGANOV  IN  TAKO DOBIŠ USRANE  IDEJE.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.4.2008 21:44:17   
hanna1
...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image ---no ne to zgornje user posted image user posted image user posted image ,uno prej...

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 21:45:55 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.4.2008 21:45:22   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo user posted image pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena user posted image ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate user posted image kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli user posted image user posted image user posted image -malo prevajajte....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana kotičkov za romantiko se ne manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.4.2008 21:45:46   
julci

...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image
telepatijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.4.2008 21:46:39   
KT
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.4.2008 21:48:20   
hanna1
KT...user posted image user posted image user posted image user posted image ti tud prideš jutr v ZOO,al.....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.4.2008 21:48:33   
julci

...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image ---no ne to zgornje user posted image user posted image user posted image ,uno prej...
jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.4.2008 21:53:43   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...sam mene pa res neki šravfa......

glih zdaj je klicu trener,da je jutr tale tekma,jaz pa sem že čist not padla...v ZOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.4.2008 21:55:36   
KT
Čeeeer čvekice,

Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.4.2008 21:58:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Čeeeer čvekice,

Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo user posted image  
Tvoj vrtni palčekuser posted image ve da bo moguše celo življenje z rito migat,zato se pa malo špara.Pametna punca.user posted image Počaki še malo ,pol boš patk ko meuser posted image jamrala da moreš predale pa vrata skup vezatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.4.2008 21:58:59   
julci
..sam mene pa res neki šravfa......
maš zgora obvestilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.4.2008 21:59:29   
KT

KT...user posted image user posted image user posted image user posted image ti tud prideš jutr v ZOO,al.....

Kam, kje koga, kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image  - a vidte, da nič ne sledim user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.4.2008 21:59:29   
hanna1
Čeeeer čvekice,

user posted image user posted image user posted image KT ,važno je,da je zadovoljna in da se fajn počuti v svoji koži in če ji paše se lepo mirno igrat-zakaj bi ji grenili življenje že navsezgodaj z nekim plazenjem,pa drugo nepotrebno navlako,ki sploh ni življenjsko pomembna..boš še videla,kaj vse bo obvladala,kot mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.4.2008 22:02:48   
hanna1

Kam, kje koga, kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image  - a vidte, da nič ne sledim user posted image
jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo user posted image user posted image user posted image ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.4.2008 22:03:45   
stephany
Do zadnjega sem upala, da se vam bom lahko jutri pridružila, pa ne bo nič! user posted image user posted image user posted image
Je klical mehanik in bodo jutri na kamionih in prikolicah menjavali gume. To bo pa trajalo celo dopoldne..
Škoda. Sem upala, da bom spoznala vsaj nekaj so-čvekic.

Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.4.2008 22:07:18   
KT

jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo user posted image user posted image user posted image ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino user posted image user posted image

Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.4.2008 22:07:19   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.4.2008 22:08:32   
KT

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo  user posted image user posted image user posted image

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.4.2008 22:10:03   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa možeka angažirat pa bo.Je pa lušn izlet

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.4.2008 22:10:31   
julci

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.
evo staže dveuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.4.2008 22:12:19   
hanna1
Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo?

Ma Blaž eno trening tekmo,ker ga je predlagal Klub in mora it igrat,je pa ravno prej trener klical,da bo,ker so prej nekaj trenerji po današnji tekmi govorili,da pa ni čist ziher in...sem se jes že ravno prav zagrela za ZOO,pa moja dva sta bla takoj za,če tekma odpade,pa nav nč user posted image user posted image ..pri men je tako..dolgo časa rabim,da se za neki navdušim,pol sem pa takoooorazočarana,če stvar spodleti,joj..sem prej skor vrgla mobija skoz okno,ko je klical,sem mislila,da bo reku,jutr ne bo kaj,pol pa reče,jutri zjutraj...... blablabla....user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 22:13:25 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.4.2008 22:17:18   
hanna1
stephany,kako pa kaj Klemen user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.4.2008 22:19:42   
hanna1
...grem še malo pred TV...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?