Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:37:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej se znamo same bolš imet pa zment jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena) Če ne drugače boma z Hani organizirale na ivarčkem jezeru,kje vmaju.je pa lepa lokacija,za otroke poskrbljeno,...............
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:43:19
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej se znamo same bolš imet pa zment jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena) nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebe ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli -malo prevajajte....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:44:04
|
|
|
|
julci
|
NUJNO MEDICINSKO OBVESTILO!!!! NIKOLI, NIKOLI, ZARES NIKOLI SE NE ZADRŽUJ, KO JE TREBA PRDNITI. V NASPROTNEM PRIMERU ZADRŽANI PRDEC POTUJE NAVZGOR PO TVOJEM TELESU VSE DO MOŽGANOV IN TAKO DOBIŠ USRANE IDEJE.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:44:17
|
|
|
|
hanna1
|
...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov ---no ne to zgornje ,uno prej...
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 21:45:55 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:45:22
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej se znamo same bolš imet pa zment jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena) nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebe ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli -malo prevajajte.... Hana kotičkov za romantiko se ne manjka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:45:46
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov telepatija
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:46:39
|
|
|
|
KT
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:48:20
|
|
|
|
hanna1
|
KT... ti tud prideš jutr v ZOO,al.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:48:33
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov ---no ne to zgornje ,uno prej... jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:53:43
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov ---no ne to zgornje ,uno prej... jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilo ...sam mene pa res neki šravfa...... glih zdaj je klicu trener,da je jutr tale tekma,jaz pa sem že čist not padla...v ZOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:55:36
|
|
|
|
KT
|
Čeeeer čvekice, Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:58:27
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Čeeeer čvekice, Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo Tvoj vrtni palček ve da bo moguše celo življenje z rito migat,zato se pa malo špara.Pametna punca. Počaki še malo ,pol boš patk ko me jamrala da moreš predale pa vrata skup vezat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:58:59
|
|
|
|
julci
|
..sam mene pa res neki šravfa...... maš zgora obvestilo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:59:29
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 KT... ti tud prideš jutr v ZOO,al..... Kam, kje koga, kdaj - a vidte, da nič ne sledim
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 21:59:29
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Čeeeer čvekice, Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo KT ,važno je,da je zadovoljna in da se fajn počuti v svoji koži in če ji paše se lepo mirno igrat-zakaj bi ji grenili življenje že navsezgodaj z nekim plazenjem,pa drugo nepotrebno navlako,ki sploh ni življenjsko pomembna..boš še videla,kaj vse bo obvladala,kot mami
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:02:48
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 KT... ti tud prideš jutr v ZOO,al..... Kam, kje koga, kdaj - a vidte, da nič ne sledim jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:03:45
|
|
|
|
stephany
|
Do zadnjega sem upala, da se vam bom lahko jutri pridružila, pa ne bo nič! Je klical mehanik in bodo jutri na kamionih in prikolicah menjavali gume. To bo pa trajalo celo dopoldne.. Škoda. Sem upala, da bom spoznala vsaj nekaj so-čvekic. Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:07:18
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 KT... ti tud prideš jutr v ZOO,al..... Kam, kje koga, kdaj - a vidte, da nič ne sledim jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:07:19
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:08:32
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:10:03
|
|
|
|
julci
|
Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. zdaj pa možeka angažirat pa bo.Je pa lušn izlet
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:10:31
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo. A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat. evo staže dve
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:12:19
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo? Ma Blaž eno trening tekmo,ker ga je predlagal Klub in mora it igrat,je pa ravno prej trener klical,da bo,ker so prej nekaj trenerji po današnji tekmi govorili,da pa ni čist ziher in...sem se jes že ravno prav zagrela za ZOO,pa moja dva sta bla takoj za,če tekma odpade,pa nav nč ..pri men je tako..dolgo časa rabim,da se za neki navdušim,pol sem pa takoooorazočarana,če stvar spodleti,joj..sem prej skor vrgla mobija skoz okno,ko je klical,sem mislila,da bo reku,jutr ne bo kaj,pol pa reče,jutri zjutraj...... blablabla....
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 22:13:25 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:17:18
|
|
|
|
hanna1
|
stephany,kako pa kaj Klemen
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 22:19:42
|
|
|
|
hanna1
|
...grem še malo pred TV...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?