muki1
|
Lucika , super napredujete. Res krasno. Pa dober okus imata, so mi ful všeč ploščice v kopalnici. Sem se spomnila, kako si bila pred kakšnima dvema letoma žalostna, ko sta imela eno hiško nagledano, pa so vama jo prodali, ali tako nekak je bilo in si jamrala, da se nikoli ne boš rešila bloka....ekola, draga moja, vse je za nekaj dobro. Če bi takrat dobila tisto hiško, nikoli ne bi zradila te krasotice . Še za nazaj sem dolžna pohvalo Tristanove sobice. Tako luštkana, veselih barv, da se bo malček palček definitivno počutil v njej dobro. So mi pa artikli prav dobro znani, tak povštrček imamo tudi mi - Ikea friki . Arabela, tvoja malčka sta prava sončka, to tako ali tako veš . Maxica, me veseli za tvoje pike. Upam, da vama čimprej pade v oko kakšna luštna parcela. Mi smo kolesarjenje otvorili prejšnjo nedeljo in danes imamo spet v načrtu en izlet. Samo moram ob 14.00 na pogreb, ker je sodelavcu umrla mama. Potem pa pičimo. Zadnjič, ko sem se peljala domov, po poti, po kateri se vozim v službo in nazaj že 7 let, sem uzrla neverjetno stvar. Pri eni hiši imajo pravi živalski vrt. Vietnamske prašičke, osla, LAMO , neko kodrasto govedo in kaj vem kaj še vse, dva ribnika...vse to meni pred nosom, pa še nisem videla, niti slišala o tem, tak da danes zajašemo kolesa in se bomo peljali tam okrog, pa nedolžno bomo povprašali, če lahko malo pokukamo njihovo živino . Vidim, da ful gnezdimo oktobrke. Moci, čestitam za odločitev. Piškot, povej kaj več. Altati, tudi vam čestitam za menjavo stanovanja in za novi kostim . Jaz bom na konju, ko mi bo prav S Oliverjeva 36. Zdaj sem na 38 . Lu, želim, da ti ta dva tedna v prahu čimprej mineta, boste pa potem sigurno uživali. Pa če se ne motim, boste vmes morje pokukali. Če se že tako na dolgo in široko pogovarjamo o selitvah. Midva ostajava tu, kjer smo. Bova najbrž kar vztrajala. Zdaj smo seveda spet prijatelji in ugotavljava, da nama kar paše pomoč. Je pa tudi pri nas v načrtu gradnja v prihodnjih letih, ampak bomo zidali najverjetneje vikend, da bomo imeli svoj prostorček, kamor se bomo umaknili. To so seveda najine velike želje, o katerih sva se zdaj malo bolj začela sploh pogovarjati. Če finan minister ne bo crknil, morda še bo kaj iz tega, ko bova velika . Omenjam ostale.