dojenč
|
JUTRO PIKICE, NO SAJ SEM JAZ TUI V SLUŽBI.ŠE 55 MINUT PA GREM DOMOV, sandra,jaz se tui obremenjujem kaj obleči poleti, glede na to da napovedujejo tropsko vročico,ki je ne pomnijo najstarejši. visoke petke pa vsekakor odpadejo, bambi14-bravo ZA mf.MISLIM PA DA ZDAJ VODIJO . andrejaboris.čestitke za je izenačeno, ce se ne motim. TATO. otroštvo je najlepši čas, polno veselja,ljubezni, brezkrbnosti,igre,... pride čas ko se zaljubiš, in bi si rad ustvaril družino, a vedno pred nečim trepetaš. ne veš, a se bo obneslo, ali te ljubi,.. a s tem se naša, tato ne obremenjuje, saj je dobila zlatega moškega, ki ji bo pred mbogom obljubil, ljubezen in zvestobo....ki bo postal njen mož,partner, prijatelj, ki ji bo stal ob strani, v dobrem in slabem, ki ji bo ponudil ramo, da se zjoče ko ji bo hudo, ki ji bo podal roko, ko več ne bo vedela ne kod ne kam,ki jo bo znal nasmejati do solz, ki jo bo branil pred zlo ljudmi, ki ji bo odprl srce. danes je tvoj dan, njegov,vaš, danes boste postali eno, danes boste postali prava družina, in čez par mesecev, se bo rodilo še eno bitje ki je sad vajine ljubezni DRAGA TATO;po rdeci preprogi stopaj z vzdigjeno glavo, in lepim nasmeškom, danes je tvoj nasrećnejši dan, nepozaben dan,dan ki je resničen, ki si ga želiš. potočila boš solze, a te solze bodo solze sreče.morda boš v dvomih, a ti dvomi so običajno.sedaj neboš imela več naziva,punca,parterka(ljubica-da se malo posalim)prejela boš nativ ki je lepšiod miss, to je naziv žena. moj besedni zaklad ne premore besed, s katerimi bi ti zaželela srečo, za to bom rekla tisto najpreprostejšo a vedi da prihaja globoko iz srca;ISKRENE ČESTITKE<. KOLEKTIV AVGUSTOVK.08 NELL-upam da se nam čimprej pozdraviš TEJKAZ-si pa ga le pokazala