|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
21.4.2008 7:03:44   
sayuri
Jutro user posted image
Tudi mi smo izkoristili včerajšnji dan. user posted image  NAjprej smo uredili vrt - je bil zadnji čas, da ga ati pokosi user posted image , midva s Filipom sva pa rožice posadila. Potem smo se pa celo popoldne razvajali pri tastu na vikendu... JOj, je blo luštno nabirat sončne žarke user posted image user posted image user posted image .

NAty, hvala za kavico - danes sem že od petih pokonci user posted image . SE mi zdi, da je že pol dneva za mano user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.4.2008 7:10:19   
naty13
Sayuri te čisto razumem, da je od petih že dolga. user posted image user posted image user posted image  Se sama enako počutim, ko sem zgodaj pokonci. user posted image  A sta te mala razgrajača spet s postle vrglauser posted image  Ti ti lumpa. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.4.2008 7:12:53   
sayuri
NAty, ah kje - mala dva user posted image user posted image  sta še mirno spala. Filip se je zbudil že pred peto in ob petih je bilo konec crkljanja. Ker se že začne danit, je tko zgoden. user posted image user posted image  SEm pa ta čas zlikala do konca user posted image  
Zdaj se greva pa za v vrtec zrihtat user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.4.2008 7:26:16   
sandra123
Jutro...Hvala za user posted image . Jaz sem se pa danes tako dobro naspala, kot že dolgo neuser posted image , zgleda, da me je včerajšnji piknik totalno zdelal, pa cel dan zunaj..., je blo prav super včeraj, domov smo prišli šele ob 18.30, potem je šla Tina na "odmakanje" v bano, pa umivanje las...pa spanje...Še user posted image user posted image sta spala do jutra, čeprav sta imela zvečer žurko...Zdajle grem Tino zbuditi, da se uredi za v šolo, jaz pa grem malo v šoping.

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.4.2008 7:28:06   
naty13
Sayuri moj Nejc je pa do zdej spančkal. user posted image  Pa kaj, ko takrat ko nejc potegne, jaz ne morem. user posted image  Zdej pije mlekca v postli. user posted image  Kdaj si ti Filipa odvadila od stekleničke user posted image  Saj jo imamo samo zvečer in zutraj za mleko, čez dan pa sokca pije po steklenički na slamco ali iz kozarca, če smo doma. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.4.2008 8:12:55   
Vilika
Huhu sonček je zopet tu!! user posted image

Jaz sem že na delovem mestu..

Včeraj sva bila na morčku pa še kolegico kolegico in njenga lubita sva s sabo vzela, je bilo kraaasno. Smo se kar lep kos ob obali sprehajali potem smo šli na kosilce  - užitek na prelepem morskem zraku, potem pa še na veliko porcijo sladoleda, mmmm.

Zvečer sem bila pa kar utrujena od vožnje in vsega, potem pa nisem mogla spat ker se sosedov cucek goni user posted image , al pa na luno tuli, ne vem kaj mu je - obupne zvoke spušča, kar 4x me je zbudil. Potem me je še mehur 1x, potem pa še ene hude sanje...  V glavnem brezvezna noč.

Jaz sem tudi že v šesti mesec stopila user posted image user posted image user posted image

Bodte pridne

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.4.2008 8:20:59   
Tamy30
jutro punceuser posted image , prebudili smo se v krasno jutro. Vikend pa je bil res lep in topel.
Dr. Lukman mi je 100%zagotovil da je fantek, pa tudi slikca je pokazala velikega korenjakauser posted image

Am punce, ve katera kje bi lahko dobila kaksno knjigico za fantovska imena?

Lep dan

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.4.2008 8:45:34   
sayuri
Naty veš, da se sploh ne spomnim, do kdaj je pil Filip po steklenički user posted image . Jo je imel prav tako, kot Nejc samo zjutraj in zvečer za mleko ali kakav-čez dan je pa uporabljal tisti magični lonček ali pa pil kar iz kozarca ali pa po slamici. Vem, da je kar nekaj časa stekleničko imel kar brez veze - dobesedno za crkljanje - recimo do dveh let in pol. Res se ne spomnim user posted image , zapisala si pa tudi nikamor nism user posted image
Erin čist sem spregledala tvojo sličico user posted image  Sem morala zdajle nazaj pogledat, ko so vse hvalile tvoj trebušček user posted image . Pridno raste user posted image  in je prav lušten. Nič ni kaj preveč velik user posted image . Blagor ti za novo sedežno. Mi bi jo morali tud zamenjat....user posted image , samo nekako nisem v fazi razmišljanja in letanja po trgovinah user posted image .
Vilika včeraj je moralo biti tudi na morju lepo, a ne? Meni je tko všeč vonj po soli in borovcih...pa še malo po ribah...user posted image  
Tamy30 čestitke za user posted image . Se mi zdi, da zdajle pa fantje kar vodijo, kaj pravite? Drugače pa imaš glede imen knjigo Leksikon imen  - jo dobiš v vsaki knjižnici. Pa tudi tukaj boš marsikaj našla http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=800576 

sandra ste se najedli ribic? Pecivo uspelo? Vidim, da ste prav uživali na sončku user posted image

JAz sem pa prejle v Postojno klicala. Vrednost hemoglobina v krvi je 81 user posted image user posted image , kar je zelo nizko. Se že cel vikend trudim in jem solate ter rozine user posted image . Tisti sirup je pa ogabno zanič - fuj user posted image  PA prav prisilila se bom in jedla rdečo peso. PA bolj redno bom sok rdeče pese pila - uf, same obljube so me. user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.4.2008 8:46:26   
Višnja
Jutrooooo....
Pošljite mi eno kavico, ker jo danes še nisem spila. Doma ni bilo časa, v službi pa upam, da še pride na vrsto.
Spet bo lep dan...juuhhuuuu in upam, da takšno tudi ostane. Mi smo tudi včeraj uživali na sončku. MOj mali je bil celo jutro z nono pri morju, tako, da smo se mi malo naspali, ker smo bli na enem rojstnem dnevu v soboto zvečer. Sem mislila, da ne bo hotel spat pri noni amapk je kar funkcijoniralo user posted image user posted image user posted image .

NAty13 moj pije tudi iz flaške mleko - samo zjutraj, ker zvečer smo mleko ukinili.Sej je še čas user posted image . Moj komaj čaka zjutraj mleko v flaški.

Moj gine me tudi ne bo poslal na test za sladkorno - tam, ko spiješ tisto sladko tekočino. Kaj mislite, da bi bilo vseeno dobro it na samoplačniško???? Ostale boste šle????

Uživajte v lepem dnevuuuu in božate buškote

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.4.2008 9:09:28   
anita goitan
pozdravljene,
jah včerjašnji dan je bil krasen, sicer sem bila čez vikend na primorskem, včeraj na pogrebuuser posted image .
Ta teden sem še fraj, sedaj šibam mal rožice presadit na teraso, pa cunje obest, komaj pa že čakam drugega tedna ko imam pregled, uf teh 6.tednov je bilo takoo dolgih,predolgih!Upam da me bo sedaj bol poredko naročalauser posted image ,
lep ponedeljek vsem skupaj, vsem želim dobro opravljene preglede, in sigurno sem razne čestitke spregledala-ma če ste pa takoo pridne, samo 2 dni me ni, pa zapolnite 5 strani!!!
Čau

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.4.2008 9:13:11   
astrea
Dobro jutro čvekiceuser posted image

Samo na hitro vas pozdravim!

Hvala za kavico, Naty

Uživajte na sončku

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.4.2008 9:21:19   
Višnja
sayuri  - zakaj pa ne rečeš gine, da ti napiše recept za tablete. S hrano, se zelllo težko dvigne vrednost železa. Jaz sem bla po porodu fullll amapk res s fulll švoh zaradi slabokrvnosti  - nisem mogla stat na nogah več kot nekaj minut, sedet nisem mogla, ker so me boleli šivi - tako, da sem samo ležala. PA še v bolnici so me hoteli zadržat še kakšen dan, ker sem bla slabokrvna. Zdaj sem gine kar rekla, da mi da tablete (čeprav sem glih na meji), ker ne mislim, bit spet tako švoh .....samo kaj, ko jih pozabim jemat.

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.4.2008 9:28:14   
sayuri
Višnja, sem dobila sirup Legofer, tko da to že pijem. user posted image Sem imela prejšnji teden pregled in laboratorij, pa imajo tak sistem, da izvidov ni potrebno čakat. Če kaj ni ok, obvestijo po pošti ali telefonu. SEm dobila pošto z receptom in obrazložitvijo, da je nivo hemoglobina nizek ter navodila za jemanje sirupa. DAnes sem pa klicala, da izvem, kolikšna je vrednost hemoglobina - ker številke ni bilo napisane. In 81 je resnično nizko user posted image , saj je spodnja meja 120.Priznam, da se se sedaj izogibala rdeče pese, vseh solat, govejega mesa, citrusov.....ker mi je bilo po tej hrani ful slabo ali me je pekla zgaga. Zdaj pa imam hudiča user posted image . Se bom res prislila in jedla vse po spisku user posted image .

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.4.2008 10:03:14   
bella02
Ojla, punce!
Ja, res je lepa nedelja za nami, mi je pa nismo izkoristiliuser posted image user posted image user posted image . V soboto sva se z user posted image nekaj skregala in sem bila še včeraj ful nataknjena in nismo šli nikamor. Sem pa imela sprva v planu živalski vrt. Pol smo ga pa imeli kar doma user posted image user posted image user posted image .
Drugače sem uredu, samo konec tedna so me nenormalno bolele medenične kosti. Bila sem še na kmečki peči in sem komaj zlezla dol. Včasih me to tako boli, da če ležim na boku, ne morem noge odzignit niti za cm. Mislim, da gre za raztezanje in pripravo teh kosti, zato tudi ne zganjam panike. Drugače pa user posted image veselo nabija in se dobro počutim.
Zdaj pa šiban na faks in vas berem zvečer.
Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.4.2008 10:11:31   
sandra123
Sayuri, piknik je uspel, pecivo tudi, pa sem ga kar tašči pustila, da ga oni pojejo, da ne bo preveč kilc naenkrat user posted image ...
Glede hemoglobina (Hb)...kupi si naravni sok iz rdeče pese, ful pomaga, ne glede na to, da res nima prijetnega vonja (prav smrdi - jaz sem se za nos prijela, da ga nisem vohala, ko sem ga pilauser posted image ), sem ga po Tininem rojstvu pila, ko sem imela 78 Hb, sem se pa na ta način izognila transfuziji krvi, ker se mi je nivo Hb že v dveh dneh dvignil...res pomaga...pa rdeče meso, kot sem ti že pisala jaz in ostale, pa zelena zelenjava...
Drugače pa...uživaj na sončku, saj bi naj bilo od ju3 naprej spet bolj kislo vreme...
Mi je pa včeraj moj dragi rekel, da sem kot ena velika želva, ko sem lezla s kavčauser posted image ...trebušček me sedaj ovira že pri vstajanju iz postelje, kavča...sem se res nasmejala in mu rekla, da kmalu ne bo več želva pri hiši, ampak slon...user posted image ....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.4.2008 10:14:15 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.4.2008 10:34:27   
naty13
Sandra sem se nasmejala nad želvami in sloni. user posted image user posted image user posted image  Pa saj imaš v bušiju dva user posted image user posted image . Lepo da je piknik uspel. Meni je pa tašča dala en peciv,pa se že cel dopoldan bašem. user posted image

Vidim, da vas ima kar nekaj probleme s Hemoglobinom. user posted image user posted image user posted image  Jaz zaenkrat teh problemov nisem imela. Upam, da ne govorim prehitro. user posted image user posted image user posted image

Sem bila zdej z Nejcem zunaj na gugalnici, zdaj je šel pa z atijam. Jaz sem pa za kosilo vse pripravila. user posted image

Erin, kje se pa ti potepašuser posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.4.2008 10:37:45   
mishel
Dobro jutro punce. Pri nas smo tudi izkoristili včerajšnji dan. Malo smo uredili teraso, pa na sprehod smo šli, mami je spekla štrudelj... user posted image

No, danes pa je za enkrat še prav lep sonček, tako da že perem, ker se zunaj super sušijo cotke.

Sem pa včeraj zvečer ko sva z user posted image šla spat poslušala tiste pesmi za dojenčke in si je user posted image naredil pravo žurko. Cel trebuh je migal levo in desno.

SAYURI  se mi kar mal smiliš. Mora bit ta sirip res user posted image . Mogoče se res splača potruditi s hrano. Čeprav meni pesa tudi ne gre več najboljše

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.4.2008 11:12:51   
dojenč
JUTROOOOO, KAKO STE?jaz sem tako srečna da je danes spet en lep dan.user posted image user posted image user posted image vidim da ste vse lepo prezivele vikend,danes pa je vse po starem, ne-služba,...
saj bo, grem sedaj malo delat ker sem v gužvi

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.4.2008 11:31:41   
tejkaz
Dober dan

Tudi mi smo izkoristili vikend. V soboto smo se potepali po btcju ker je bil dež zunaj. Sem videla eno avgustovsko nosečko (je imela majico z napisom pridem avgusta), včeraj smo bili pa od jutra do večera zunaj. Na kosilo smo šli k bratu, ostalo pa zunaj. Super je bilo. Zvečer smo samo popadali v postelje.

Hvala za pohvale trebuščka. Zoja Miša, še nekaj skupnega, ne? Vreme bo pa baje edino danes še brez dežja. Drugače pa cel teden dež. Si za danes okoli pol šestih? Jaz ob petih šele domov pridem, zato. Pri 4 mačkah? To je tam pri Merkatorju za cesto.

Naty, Eva prebira koruzo iz solate. Jo obožuje. Po mojem bi lahko kar od koruze živela :) Stekleničke smo se pa odvadili tako da smo jo navadili piti s slamico in iz kozarca. Zdaj že sama pije iz kozarca. Tisto kahlico smo pa dobili tako da ne vem kje je kupljena. Mislim da sem enkrat eno takšno ali pa je bila podobna videla v intersparu. Pa da ne boš mislila da je že kaj napravila v njo. Ne ne. Se jo prav boji. JAz mislim da je še čas. Poleti jo bom počasi začela odvajati pleničk.

Sayuri, 81 je res malo. Jaz sem po porodu imela 80 in so full paniko delali. Da bom morala na transfuzijo itd. Med nosečnostjo sem pila Legofer sem ga morala spiti s pomarančnim sokom. Baje se železo najbolje absorbira s C-vitaminonom. Verjetno ti bo znala Bambi kaj več povedati o tem. Ali pa če poješ kivi zraven. Ali zeleno papriko. Ti pa res svetujem da svojemu zdravniku rečeš za hematopan in zraven poješ tifol. To je samo moje laično mnenje (več bodo strokovnjaki povedali) to je meni pomagalo da imam zdaj dobro kri.

Višnja, mene tudi ni dal na test za sladkorno. Malo sem se pozanimala o znakih za nosečniško sladkorno in ker nimam nobenih, samoplačniško ne bom šla.

Ena je napisala da je naš voziček velik. Ni res, midva sva ga kupila ravno zato ker je majhen. Če se ga yloži, gre v cliota. Ta starega.

Erin, luštkan trebušček.

Še pol ure in malica. Sem že tako lačna. Zjutraj ni bilo časa jesti. Smo raje 15 minut dlje spali.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.4.2008 11:31:50   
soncek3
Pozdravljene user posted image  v tem krasnem sončnem dnevu!

V petek sem imela MF in sem kar malo razočarana nad pregledomuser posted image user posted image user posted image . Videla nisem skoraj nič, vse je bilo temno, zmeril je samo obseg glavice in dolžino stegnenice. To je bilo vse. Ne vem ali je bil tako slab UZ aparat ali kaj, ker le z bujno domišljijo si si lahko kaj predstavljaluser posted image user posted image . Nisem vidla ne rokic, ne nogic, kaj šele da bo vidla kake notranje organe. Prej sem bila prepričana, da na kak 3d ne bom šla, ampak zdaj me pa kar muči. Mogoče katera ve, kje to opravljajo na Dolenjskem?

Zdaj vas grem pa še malo prebrat, kaj ste načvekale čez vikend!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.4.2008 11:50:58   
košuta
KONČNO mi je uspelo prebrat zadnjih 12 strani, ki ste jih načvekale, odkar vas nisem prebirala. Enostavno nisem imela časa, totalna zagužvanost z delom, zvečer se mi pa ne da. user posted image

Bravo za vse user posted image  in user posted image , za vse MF, ki so dali dobre rezultate. Bravo za nakupljeno pohištvo, cotike,...

Včeraj sva z mojim user posted image  imela športni dan - sva se ful okrog vozila. In sva srečala eno znanko z 1-mesečnim sinkom na sprehodu. Kako je to miceno! user posted image  Se kar bojim, kako bom prenašala in oblačila našo bebico. user posted image  Se bom morala navadit...

Katera je spraševala za baldahinček? Blago sem sicer kupila, naredila ga pa še nisem, ker si moram najprej kupit šivalni stroj. Nočem tašče še s tem sekirat, na njen stroj pa ne grem šivat (star 50 let, na nožni pogon). Bom pa improvizirala in sproti merila, brez šablon, če ne, mi bo blaga prej zmanjkalo.user posted image  Ko bo pa narejeno, pa obljubim, da pripopam slikco.

Danes sem bila jezna že tako kot sam user posted image : dve kuri sta naredili razdejanje na gredi pred hišo in mi polomili pol tulipanov, ki bi v naslednjih dneh ravno začeli cvetet. user posted image user posted image user posted image user posted image  Najraje bi jih kar podavila... Saj tašči je bilo potem žal, samo tulipanov ne motem nazaj "štukat", na gredi sta pa zdaj dve veliki luknji... Presnete kure kopljejo ravno tam, kjer res ni treba.

Drugače pa komaj čakam, da grem pokazat našo bebico v sredo. Mami se pridno redi, zato upam, da raste tudi naša bebica. user posted image  Brca že pošteno; mogoče bo treniral/a kick-boks. user posted image
Fajn se imejte zaenkrat - grem rože nosit iz najinega bodočega stanovanja...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.4.2008 11:59:10   
Zoja Miša
Ojla user posted image !
Sonček se že poslavlja! user posted image  Upam, da ne bo spet dež!

Tejkaz, za danes velje, kaj pa če bo dež že takrat? Se slišiva po telefonu. Sicer pa 4Mačke, če je to kje pri Mercatorju Loka, bom že našla. Saj drugega Mercatorje v Medvodah tako ni, imam prav?!

Katja imaš ZS.

Še to da vam povem, mi je Mojca sporočila, da mi je danes majči poslala, torej, ju moram dobiti jutri! Že komaj čakam!

Dojenč, tvoje še nisem dobila? Si jo mogoče že poslala?

Se tipkamo

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.4.2008 12:17:04   
dojenč
zoja miša-je že na pošti

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.4.2008 12:19:53   
tejkaz
Zoja Miša, v Medvodah sta dva Merkatorja. Eden je majhen nekje med bloki ampak se verjetno nikoli ne pelješ mimo eden je pa velik (mislim da so mu včasih rekli Loka, ja), tega pa ne moreš zgrešiz iz glavne ceste. Pred Merkatorjem je parkirišče, ko se pa parkirišče konča so pa 4mačke. Najbolje da parkiraš pred Merkatorjem in se slišiva. Če bo pa dež, bom pa sama prišla in bo ati Evo pazil, tako da se lahko zmeniva ob vsakem vremenu, ok? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.4.2008 12:24:38   
Zoja Miša
Dojenč, o.k. hvala. Ti javim, ko jo dobim. Že komaj čakam!

Tejkaz zmenjeno, ob 17.30 h bom tam. Vem kje je ta velik Mercator, tako da bom že našla.
No se že veselim! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!