Zoja Miša
|
Dojenč, Sayuri, Naty, Tato, Anita, hvala vsem za skrb in pozitivne misli in želje! Jaz vas veselo obveščam, da sem prišla domov, poslušala srček pikice z AS (hvala bogu, da sem si omislila to napravo!!!) in pomirjeno šla pod tuš! Tudi brca veselo, jaz pa nisem našla več nobene sledi rjavega izcedka. Vsekakor pa bom sedaj bolj pozorna in črnih spodnjih hlač sploh ne dam več gor, razen če nanj nalepim vložek! Sem se pa pošteno prestrašila, to lahko priznam! A sedaj sem o.k., pa lahko pokomentira še vas in vam povem, da sem si naročila 2 majčki pri Mojci. Eno takšno, ki jo je posredovala na RR Maja T danes - hvala ti, v roza barvi in eno z dolgimi temnomodrimi rokavi (ja, sem pač bolj zmrzljiva) in enobarvnim tiskom! Upam, da mi bodo fino stale! Dojenč, si napisala, da si mi majčko že naredila, hvala ti, zlata si! Komaj čakam, da jo dobim!!! In držim pesti za izpit! Kajtja, ti uživaj na koncertu!!! Izpiti pa bodo že! Tejkaz, jupiii za voziček! Hvala, ker mi boš poslala slikice! 4Mačke, to je ob cesti, ko se pelješ nazaj proti Ljubljani? Mislim, da vem kje, je. Le igrišče ne vem, kje ja tam. Pokliči, pa se dogovoriva drug teden, upam, da bo vreme kaj boljše! Neža lep buši! Anita, jaz bi šla na pogreb, če ti je ta oseba veliko pomenila. To pa res ni neprimerno, razen, če bi te preveč vznemirilo, kar ne bi bilo dobro. Bambi, čestitke za . Andrejaboris, čestitke za . Erin, kakšni so sedaj izidi fantki proti punčkam? Sploh pa, kje se skrivaš, saj si rekla, da ti je bolje, ne? Punce lepo se imejte. Jutri bo dež, pa naj vam ne pokvari razpoloženja. Cartajte bušije!