|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
18.4.2008 17:57:36   
Tato
ZojaMiša jaz bi šla na tvojem mestu kar v porodnišnico na urgenco, glede na to, da si že v 20. tednu.
Tudi jaz sem šla in te tam pregledajo. Upam, da bo vse ok, držim pesti zate.

Erin, sem videla, da imaš tudi ti bolečine v dimljah, jaz sedaj jem buscopan in pijem magnesol tablete. Pa je malenkost boljše.

punce držte pesti jutri zame, da me na poroki kaj ne zvije.

Mejte se..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.4.2008 18:19:25   
naty13
Tato boš videla, da bo poroka kar sama stekla kot po maslu, pa še uživala boš. Mali pa tudi, ker bo videl, da sta ati in mami potrdila ljubezen. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri nič ti nisem fovš, da moraš cel vikend čakati na točne podatke zvidov. user posted image

pa pa

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.4.2008 18:48:43   
mishel
TATO želim ti, da bo jutrišnji dan izpolnil vsa pričakovanja. Ti se samo sprosti in uživaj v vsakem trenutku posebej. Boš videla, da bo vse dobro in boš najsrečnejša oseba na svetu. user posted image

Glede majč pa ne vem, če si nebi kar dveh naročila, ker so tako lepe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse tiste, ki vas napadajo bolečine, krči...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.4.2008 19:07:18   
mishel
Še nekaj. Imam prošnjo čeprav ne vem za katero user posted image . Ena je pisala, da si je z neta potegnila tisto glasbo za dojenčke. A je možno, da bi mi to poslala na mail ali pa vsaj link do celih pesmi? Lepoooo prooooosiiiimmmm!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.4.2008 20:05:41   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Še nekaj. Imam prošnjo čeprav ne vem za katero user posted image . Ena je pisala, da si je z neta potegnila tisto glasbo za dojenčke. A je možno, da bi mi to poslala na mail ali pa vsaj link do celih pesmi? Lepoooo prooooosiiiimmmm!!!!!

Prosim lepo tudi zame,.....res bi želela teh pesmic, pa jih nikakor ne najdem,....vsaj celih ne. Prosim za link.

Hvala,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.4.2008 20:06:00   
Zoja Miša
Dojenč, Sayuri, Naty, Tato, Anita, hvala vsem za skrb in pozitivne misli in želje! user posted image  Jaz vas veselo obveščam, da sem prišla domov, poslušala srček pikice z AS (hvala bogu, da sem si omislila to napravo!!!) in pomirjeno šla pod tuš! Tudi brca veselo, jaz pa nisem našla več nobene sledi rjavega izcedka.user posted image Vsekakor pa bom sedaj bolj pozorna in črnih spodnjih hlač sploh ne dam več gor, razen če nanj nalepim vložek! Sem se pa pošteno prestrašila, to lahko priznam!
A sedaj sem o.k., pa lahko pokomentira še vas in vam povem, da sem si naročila 2 majčki pri Mojci. user posted image  Eno takšno, ki jo je posredovala na RR Maja T danes - hvala ti, v roza barvi in eno z dolgimi temnomodrimi   rokavi  (ja, sem pač bolj zmrzljiva) in enobarvnim tiskom!
Upam, da mi bodo fino stale!

Dojenč, si napisala, da si mi majčko že naredila, hvala ti, zlata si!user posted image Komaj čakam, da jo dobim!!! In držim pesti za izpit!

Kajtja, ti uživaj na koncertu!!! Izpiti pa bodo že!

Tejkaz, jupiii za voziček! user posted image  Hvala, ker mi boš poslala slikice! 4Mačke, to je ob cesti, ko se pelješ nazaj proti Ljubljani? Mislim, da vem kje, je. Le igrišče ne vem, kje ja tam.user posted image  Pokliči, pa se dogovoriva drug teden, upam, da bo vreme kaj boljše!

Neža lep buši!

Anita, jaz bi šla na pogreb, če ti je ta oseba veliko pomenila. To pa res ni neprimerno, razen, če bi te preveč vznemirilo, kar ne bi bilo dobro.

Bambi, čestitke za user posted image .

Andrejaboris, čestitke za user posted image .

Erin, kakšni so sedaj izidi fantki proti punčkam? Sploh pa, kje se skrivaš, saj si rekla, da ti je bolje, ne?

Punce lepo se imejte. Jutri bo dež, pa naj vam ne pokvari razpoloženja. 
Cartajte bušije! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.4.2008 20:44:37   
anita goitan
Zoja miša super, sam da je vse ok in normalno tako tudi mora bit!! Miren večer želim tebi in vsem puncam!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.4.2008 21:29:07   
nell
Pozdravček babike!

No jaz sem se danes le oglasila pri zdravnici in sem staknila gnojno angino. In zdej je nastala cela štala...že itak se spekter antibiotikov v nosečnosti zmanjša in jaz sem poleg tega še alergična na penicilin. In če dobim spet dobim alergijsko reakcijo, potem je spet štala, ker mi ne sme dat nič proti alergiji, ker vse vpliva na naška bibeka. Torej se vrtimo v začaranem krogu. Zdej sem dobila neke antibiotike, ampak moram skos dobr opazovat, da ne bi pršlo do alergije...po pravici povedano, se jih kar bojim vzeti. me je pa skregala, kje sem tak dolgo hodila, ker če bi pršla prej, bi mi lahko dala Sumamed in bi mi ta še pomagal. Ampak mene je skos grlo bolelo, sej to me je fulll, ampak vročine pa ni blo in kaj čem pol. Joj sm kr mal jezna na vse skp, najbolj pa nase.  No pa sej bo že.

MajaT - men je ta majčka noro všeč in sem Mojci že poslala mail in se pozanimala, če se da še kakšnop dobit.

Sayuri - joj jaz že tudi kar neki časa sanjarim o blazini za dojeje in zdaj si jo bom tud js šla kupit...tvoje nasvete je za upoštevat, vsaj glede nosečniškega pasa se nisi kaj dosti zmotila.

Dojenč - držimo pesti za izpit - ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita Goitan - najprej moje sožalje. Glede pogreba je pa tako,  saj veš to so tiste nosečniške kvačke...nič ne razmišljaj o tem...konec koncev je vse v glavi.

Tato - jutri je pa en lep dan...čudovit...popoln...nepozaben in neponovljiv...uživaj, ker je to tvoj dan.

Nočko babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.4.2008 21:50:26   
tejkaz
Uf, vas cel dan nisem brala in sem imela kar precej dela zdajle.

Zoja Miša, še dobro da je vse v redu.

Tato, vse najlepše za jutrijšnji dan. Naj bo nepozaben in srečen.

Anita, moje sožalje

Sayuri, meni Legofer ni prav nič pomagal pri Evi. Sem imela na koncu 80 hemoglobina. Zdaj pa pridno papcam Elevit in imam zaenkrat dobro kri. Sem pa po porodu dobila Hematopan. Morala sem ga jesti skupaj s folno kislino in mi je pomagal. Drugače pa Legofer popij skupaj s pomarančnim sokom. Tako se ga največ absorbira.

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede.

Slikice od vozička in nove slikice od Eve se pa pravkar nalagajo v album. Za ogled: http://tejkaz.moj-album.com

Pa še moj buši slikan pred kakšno uro
user posted image

Zdaj grem pa spat. Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.4.2008 7:19:36   
bambi14
Tato - jutri je pa en lep dan...čudovit...popoln...nepozaben in neponovljiv...uživaj, ker je to tvoj dan.

se strinjam z nell in ti želim nepozabne trenutke, ki si jih boš zapomnila za vse življenje. Vse bo šlo kot po maslu in ti boš blestela in vse naj naj......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.4.2008 7:22:45   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tokrat me ni zbudil Nejc, ki še pridno pančka, ampak mali v bušiju. Pozabil je, da je sobota, da mora mal potegnit spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bil pa Nejc bogi poniči. Je kašljal oz. se davil od 23h do 02h zjutraj. No sem mu skuhala čajčka z medom pa je bilo dobro. user posted image  Je potem spančka. No, saj je prej tudi v spanju kašlal. Jaz pa ne zaspat. Mi je začel že sredi noči mulči s telovadbo. Očitno bo še en razgrajač. user posted image  Je pa Nejc že imel včeraj popoldne in zvečer dober apetit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka lep buši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Čez dober mesec na srečanju jih bo še bolj zanimivo gledat, ko bojo že prave žogice. user posted image user posted image  Sem pogledala še vozek. Ti ti sem ti kar fovš. user posted image  Dobr sta to nabavla. user posted image  Sploh mi je pa všeč lupinica, ki ima še dodatni senčnik. user posted image user posted image user posted image  Pa še mal sem druge slikce pošpegala. A vi jo že na kahlico vozite. Sem gledala take kahlice v Sparu. A se obnesejo. user posted image user posted image user posted image  Kaj pa Eva iz solate prebirauser posted image  Jo je kar fajn napadla. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.4.2008 7:23:39   
naty13
Bambi si me prehitela, sem predolgo pisala. Še dobro, da nisi user posted image  kuhala. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.4.2008 7:24:30   
bambi14
Dobro jutro zaspanke,..user posted image ...pa saj imaste opravičeno, ker je zunaj dež in je pravo jutro za poležavanje.

Kavica je kuhana in omamen vonj se širi po stabovanju, celo maček user posted image privzdiguje glavo pa čeprav to ni njegova hrana,......

Grem v pekarno po sveže pecivo: rogljičke, žemljice,....a še kateri kaj prinesem? No se vidimo pri kafetu.

Dobbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooo jjjjjjjjjjuuuuuttrooooooooo.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.4.2008 7:24:30   
naty13
srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008  Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj,.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan
-iva77

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.4.2008 7:26:08   
naty13
Bambi ne omenjaj mi sladkarij. Sem se že navsezgodaj napokala s čokoladnimi piškoti, pa zvečer tudi.  user posted image user posted image user posted image user posted image   Potem pa grejo kile gor, jaz se pa sprašujem od kje. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.4.2008 7:26:32   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Bambi si me prehitela, sem predolgo pisala. Še dobro, da nisi user posted image  kuhala. user posted image user posted image user posted image

sem pisala med tem časom, ko si ti že skuhala- hehe. Bo pa vsega dovolj za vse user posted image in naše drage.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.4.2008 8:16:34   
sandra123
Jutrooooooooooo, danes sem pa jaz malo poležala, je bilo prav luštnouser posted image , sicer je bila spet budnica ob 2.30, ampak, mi je uspelo potem zaspati nazaj. Pri nas je tudi dežekuser posted image , ne bo nič z družinskim sprehodom, če misli biti tako zunaj...user posted image se že kuha, hčera tv gleda, možek še dremčka...zame pa še malo mira ...

TATO, tebi pa želim danes nepozaben dan...
"Ko korak usmerjata na skupno pot, naj sreča vaju spremlja vsepovsod.
Le tam kjer se rodi ljubezen in spoštovanje, uresničijo se vse skrite sanje."

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.4.2008 8:17:11 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.4.2008 8:47:32   
nell
Dobro jutro babike!

Js mam zajtrk v postelji...ser še zmer pretegujem...zunaj pada dež in men se kr ne da vstat in na teren...moram na pošto, ker drugače bodo mojmu še kaj izklopli...dela cele dneve in sploh nima časa  za nič. Včeraj prišel domov ob pol noči, js sm bla takrat že v deželi sanj, ampak je bil zgleda naš čmrlj tok vesel atija, da je tud mamico zbudil in potem smo se še mal pogovarjali. Danes zjutraj ob petih se je pa tud od njega polasvljal...še dober da mamo malga čmrlja,če ne se ne bi nč vidla...joj groza...upam da ta celodnevna služba kmal mine.

Danes ponoč meli pr nas potres, ampak jaz nič čutla...sem šele tle na forumu prebrala, so me Zasavke obvestile.

Punce lep dan vam želim, kljub skisanemu vremenu.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.4.2008 9:15:59   
sayuri
JAz vam pa pošiljam soooonček. Pri nas ful sonček sije user posted image user posted image  Je bilo pa okrog petih zjutraj zunaj norhaus. Joj se je bliskalo in drmelo. PA dež je padal.... user posted image  Je pa zdajle bolj luštno, ko sonček sije. user posted image

JAz sem po včerajšnji večerni slabosti hitro zaspala in spala celo noč. ZDajle me pa spet črviči. user posted image  Zgleda, da bo tale sirup imel pri meni stranske učinke. user posted image  Tejkaz a s pomarančnim sokom naj to pijemuser posted image  JAz pomarančnega ne maram user posted image . Že v normalnem stanju mi ne odgovarja in me želodec po njem boli.... user posted image  Moram malo pobrskat po netu, kakšne atrakcije še izvajajo punce, da si zvišajo železo user posted image . Drugače pa tejkaz - lep buši in zelo zelo lep voziček user posted image
Tato, naj bo današnji dan samo vajin user posted image
user posted image
nell joj bogica, kaj si zdaj tole pokasirala.user posted image Angina že tko ni mačji kašelj user posted image . DAj pozdravi se nekako. SE mi zdi, da je tale april resnično čist pasji in zahrbten z virusi in boleznimi.  Potres ste imeli? PA ni bilo hujšega, a ne?
sandra123 tvoja dva brcača pa kar takole sredi noči v akcijo user posted image user posted image user posted image . Sem prebrala, da otročki okrog 25. 26. tedna že imajo nek ritem v trebuhu in da nam lahko že nakažejo, kako bo, ko bojo rojeni. user posted image  Vsekakor bo pestro user posted image Sandra, a  te bi so prav že napovedali CR? JAz si zelo zelo želim naravno rodit user posted image

Grem pot tuš počasi in malce do knjižnice, pa malo na sonček....če ga bo še kaj ostalo user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.4.2008 9:31:49   
sandra123
Sayuri, dokončno še nismo dorekli glede CR, bom kaj več v čet.izvedela, ko grem v bolnišnico na pregled...Ja, saj glede akcije user posted image user posted image sem tudi jaz nekje brala, da si ustvarijo ritem, kdaj bodo aktivni...upam, da ne bo to res sredi noči, ker bom potem zelooooooooo malo spala user posted image ...
Jaz bi tudi rada normalno rodila, saj sem imela pri Tini CR, sploh ni bil ta pravi filing, da se mi je rodil otrok, ki sem ga s takšnim veseljem pričakovala...vse je odvisno, kaj mi bodo v čet.povedali v bolnišnici...drugače pa definitivno spinalni blok, saj hočeva oba z možem rojstvo dvojčkov doživeti v živo...saj potem verjetno ne bomo imeli več user posted image user posted image ..., zato bova šla tudi na 3D UZ, da nama ostane v spominu, kako je bilo v pričakovanju user posted image user posted image .
Po CR sem Tino videla šele naslednji dan zaradi vseh spremljajočih težav po porodu o katerih nočem preveč razpravljati in jih podoživljati...me kar strah postane, ko pomislim, kako je bilo pri Tini, ki bo čez 14.dni dopolnila že 7.let. Saj veš, slabe izkušnje si za vedno nekje "shranimo" v podzavesti, pa jih potem nepričakovano in neželjeno podoživljamo...

Glede Legoferja pa...meni je po porodu tudi delal kar precej težav, sem bila nonstop na wc-ju, slabost...mogoče je bolje, da ga zjutraj vzameš ob zajtrku, ko ni še nič hrane v želodcu...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.4.2008 9:38:33 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.4.2008 9:32:14   
andrejaboris
Dobro jutro babike!

Zdaj bi mi pasal ena dupla user posted image user posted image , ker bom lih zaspala, sem namreč na šihtu, če se temu lahko tak reče!user posted image user posted image

Tato sprosti se in uživaj in vse bo super! Pa čestitke ob tako pomembnem koraku v življenju!user posted image user posted image

Tu pr nas že sramežljivo sonček sije , čeprav je celo noč deževalo, tak da upam da bo kaj z vremena dans, Bi pa bil že čas za malo razvajanja na sončku a ne?

Tejkaz lep bušček! Kak pridno rastejo!user posted image

Nell pazi na sebe in upam da se čimprej pozdraviš! MIslimo na tebe!user posted image user posted image user posted image
Zojamiša po moje je vse ok. Jaz sem imela v 1. nosečnosti tut v 20 tednu nek rjavkast izcedek, pa ni blo hvala bogu nič narobe! Res pa je da sem imela takrat za sabo izjemno utrudljiv vikend in veliko stanja in hoje! Malo počivaj!

KOmaj čakam, da pridem domov k mojima sončkoma!          Hvala bogu da zdaj nisem sama saj je z mano mojuser posted image  in malo z njim klepetam on pa mi odgovarja z brcami! super!!!

Lep dan in uživajte vikend!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.4.2008 9:38:39   
miškolinček
Živjo,
moj neznosen glavobol je boljši.
Poročilo iz včerajđšnjega pregleda, maternični vrat primerno dolg, obrnili smo se na glavo, HBuser posted image user posted image , zdaj moj črevesje ne bo več tako trpel, srček sva tudi poslušale, Kilce so še približno iste +1,5 kg vse skupaj do zdaj.
Pol sem imela pa še na Jesenicah pregled za črevesje in so me mal operirali, samo lokalno, tako da zdaj ne morem sedet, že včerja sem se leže v avtu peljala in bentila zadaj ker me je vse bolelo. Bo že 2 dni boljše.

Sayuri, sem prebrala da imaš težave z železom. Meni ga tudi vedno primanjkuje zaradi kolitisa zdaj pa spolh ko sem noseča.
POnavadi pomaga da ješ preparat železa z C-vitaminom (tako so misvetovali v lekarni), pa ni treba da je to pomarančni sok, karkoli s C-vitaminom.
Jaz ti pa svetujem da si kupiš rozine (če jih ješ seveda) in sicer tiste velike jumbo rozine ne tiste majhne in jih redno ješ, jaz sem si s tem full dvignila hemoglobin, tako da mi tud železa ni več treba jest.
Poskusi zgubiti nimaš kaj, meni ful pomaga. Te ta velike trgovine imajo ponavadi rozine, ki si jih sam natehtaš, pa kakšni veliki centri. V manjših trgovinah jih boš težko dobila. Imajo pa pakirane po 200 g v večjih Mercatorjih, firme Bimed, te so brez konzervansov.
Veliko železa je tudi v zeleni zelenjavi, regratu, solati, špinači,... od mesa pa največ železa vsebujejo jetrca.
Upam da sem ti kaj pomagala.

TATo, en lep in nepozaben dan ti želim, pa veliko sončka.

Zdaj grem pa za majčke gledat, ste me čist zdražle z njimi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.4.2008 9:43:57   
sayuri
sandra vidiš, prav tega je mene strah, kar si napisala oz. kar si doživljala pri rojstvu Tine. Da nič ne veš, kdaj rodiš, da otročka šele naslednji dan vidiš... Ok, razumem, če druge možnosti res ni, ampak drugače je okrevanje po CR veliko bolj boleče in dolgotrajno, kot pri naravnem porodu. user posted image  Glede spinalnega bloka - je ravno emamair pisala, da v LJ mož ni smel bit zraven user posted image  Tko da zdaj res pojma nimamuser posted image  
JOj, ko bi vsaj tko rodila, kot prvič user posted image . ZAres je prelep občutek, ko ti otročka takoj položijo na trebuh in se sprašuješ, če je še kaj bolj čudežnega user posted image . Jaz sem imela zares šolski porod in v eni urci je bilo vsega konec. LAhko bi šla takoj domov. NAspidirana sem bila pa tako, da bi gore premikala user posted image .
Sicer bomo pa še vidli, kako se bosta mala dva še obračala. RAvno danes zjutraj je user posted image  spet takšno počela, da sem mislila, da ji bojo noge ven pogledale user posted image . Sandra, ste se že kaj odločili glede imen?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.4.2008 9:49:28   
sayuri
Miškolinček že letiiiiiiiim po rozine. user posted image  JIh obožujem. Njamsi njamsi user posted image user posted image user posted image  HVala za nasvet. Pa špinača bo danes za kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.4.2008 10:03:13   
sandra123
Ja, rojstvo Tine je bilo prav...saj niti ne vem, kako naj se izrazim...34 ur je trajal porod (od razpoka mehurja), potem pa po mučenju v porodni po 10-ih urah urgentni CR...pustiva to, ok? Boš ti cela zasekirana, jaz pa slabe volje...
Glede imen pa...user posted image Taja in Teja oz. user posted image Mark in Jan...nekako smo se vsi trije tako odločili...So ti všeč ta imena??? Aja, če nebi imela sestre Laure, bi bila punčka sigurno s tem imenom...Sicer pa sploh ne vem, kaj bomo dobili, ker se tako nagajivo skrivata, nas pa v nevednosti puščatauser posted image ...Če bo pa parček, se pa še nismo zmenili, kateri dve imeni bosta prevladaliuser posted image ...
Kar se pa okrevanja po CR tiče...jaz sem bila ravno tako naspidirana kot ti, komaj so me v postelji zadržali, Tino sem po dveh dneh sama previjala, ker so bile sestre v porodnišnici tako "grobe", sem pa to zaradi svojega poklica zelo dobro obvladala...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.4.2008 10:06:05 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?