|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
18.4.2008 13:28:18   
naty13
Maja T. jaz sem točno tako roza s tem motivom naročola katero si ti tukaj pokazala nam. user posted image user posted image user posted image

Erin se boš mogla sama slikat. Jaz se moram tudi, če ne ne bi imela do avgusta nobene slike bušija. user posted image user posted image user posted image

Neža lep buši. user posted image user posted image user posted image

Ste pa načvekale, ko me ni bilo doma. Z Nejcem sva šla mal zapravljat. Je dobil klobuček in kratke hlačke za poleti, pa škornčke za po lužah čofotat, ati pa denarnico, da mu ne bojo dinarčki ven letel. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej smo pa po kosilu. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.4.2008 13:29:37   
naty13
srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008  Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj,.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.4.2008 13:30:08   
anita goitan
punce eno vprašanje, ma sej vem da to so strare vraže, samo vaše mnenje: nosečnica in pogreb? Stric mi je umrl, pa mi je ena rekla da za nosečko se ne spodobi da hodi na take žalostne ceremonjaleuser posted image , sam jaz bom šla!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.4.2008 13:43:04   
dojenč
ANITA-sožalje,kljub temu mislim da bi lahko šla na pogreb,odvisno tudi od tega koko te je smrt prizadela, zagotovo te je,ampak itak o tem premišljuješ doma, in si potočila solzo, prav tako boš na pogrebu.moje mnenje je pač kako.
me pa te bomo spravle v dobro voljo, ne sekiraj se prveč, saj vsi vemo da se to dogaja.glej, zgubila si strica, avgusta pa boš dobila bebo.tako pač je.glavo pokonci

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.4.2008 13:47:34   
Zoja Miša
Komentirala bom potem, sedaj pa na hitro eno vprašanje. Pravkar sem šla lulat in na hlačkih opazila čisto malo neke rjave packe. Ko sem se obrisla, ni bilo nič! user posted image Boli me ne nič, user posted image  čutim, da se premika. Bi mogla zagnat paniko, ali počakam in v kolikor se spet pojavi šibam kam?! Sem pa v 21t!

Hvala za pomoč, a malo me stiska, zato mi kaj odgovorite, prosim!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.4.2008 13:51:25   
anita goitan
dojenč hvala, bom šla ker sva se zelo razumela.
Zoja miša kar lepo dr.pokliči pa vse lepo razloži, boš vsaj pomirjena, po vsej verjetnosti je z otrokom vse uredu, vem pa da bio tuidi sama zagnala paniko in poklicala dr.ker vsaj tako si potem potolažena oz umirjena.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.4.2008 13:54:56   
URSKAP
Erin jaz sem imela en kup ginekoloških težav in mi je moja  osebna zdravnica svetovala naj grem na posvet v Diagnostični center k Dr.Ribičevi, ki me je kaseje v LJ operirala. Potem je rekla da ni potrebe da hodim k njej in sem hodila na Jesenice  pa nisem bila zadovljna in sem imela se mal težav tako da sedaj spet hodim v diagnostični center k Dr.Ribičevi, ki mi je tudi naredila cerklažo. Drugače lahko o njej govorim o samih presežnikih, ker je zame res super.
V glavnem pa vse moje kolegice hodijo k Dr.Komanovi in sem slišala, da niso prav preveč zadovoljne, ampak sploh ne vem ali je na Bledu še kakšen drug G.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.4.2008 13:59:26   
cicmic
Kuku, se končno še jaz mal javim!
Skoraj cel mesec sem hirala, najprej orenk prehlad in vnetje sinusov, nato še ta nadležna trebušna viroza, ki me je do konca izčrpala. Sem tok prebruhala in driskala, da sem spet na začetni teži v nosečnosti. Skratka groza! Zdej samo še molim, da se hčerka čimprej pocajta, ker je seveda fasala od mene in sva že dobili napotnico za infekcijsko za infuzijo, ker je tok dehidrirana. Vse zbruha.

Aja, vmes sem imela MF, mislim tudi pri meni je bil poden od podna, ekran mi je skos zakrivala z glavo, pa sem ji rekla da nič ne vidim, ona pa nič, še bolj se je nastavljala. Nisem izvedla niti kolk je velik otrok, kok pribl. tehta, kaj je s srčkom, kok udarcev na min. ima... Pa še v 18 2/7 sem jo imela, pa sem ji rekla, če je to sploh ok, pa je sam rekla ja, ok je. No to je bil pa itak drugi in zadnji UZ pri njej. Zdej imam naslednji pregled 5.5., do takrat sem pa na bolniški, sej so se mi vmes spet začeli pojavljati hudi krči v predelu želodca, tako kot pri želodčnih kamnih in sem bila že v prejšnji nosečnosti zaradi tega v bolnici, samo so ugotovili, da je to najbrž zaradi nosečnosti same. Očitno težko prenašam "zajedalca" v sebi. Uboga mucica (na NS so rekl da bo user posted image ), upam da bo dobro to prestala do konca nosečnosti.

Sayuri, glede blazine: jaz sem jo imela že pri hčerki, sem jo kupila takrat v Rutarju, je bla tut okol 5ooo Evrov in se mi je ful obnesla, ker je ful dolga in lahko cela na njej oz. ob njej ležim, pa fajn je bila pri dojenju in tudi ko sem hčerko mogla mal pustit samo na postelji, sem ji dala to "klobaso" naokoli, da se ni mogla nikamor prevrnit- je bla kot mehka ograjca/pregrada.

Joj s temi majicami pa ste me kar razdražle. Meni je tut všeč una, k jo je pokazala Maja T, samo jo v albumu za naročilo še ni noter, kako jo lahko pol sploh naročim?

Anita goitan, to o pogrebih so pa samo vraže. Če ti je oseba nekaj pomenila, ti svetujem da se od nje tudi dostojno posloviš. Saj to je življenje imamo + in - .

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.4.2008 14:06:13   
dojenč
zoja miša-jaz bi naredila tako, prvo bi poklicala, pol pa bi še šla na pregled.
zakaj-ker zdravnik ti ne more pomagat preko telefona, izcedek je lahko čisto nedolžen ali pa nekaj pomeni.
nevem katera mi je rekla boljše 5 pregledov preveč kot 1 premalo.kar pod tuš, in pojdi k dr,pa še pomirjena boš.
pojdi

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.4.2008 14:15:10   
Tamy30
Pozdravljene punceuser posted image
Pravkar sem iz pregleda MF in zdravnica je povedala da je 90% FANTEKuser posted image . Hm lahko da se se kaj spremeni, kaj mislite ve?user posted image  Ni mi znala povedati kolk je tezek in velik, ker se kao ni dalo. Bom pocakala do nedelje takrat si je Lukman vzel posebej cas za 3d ultrazvok.

Uzivajte vikend

Papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.4.2008 14:29:47   
dojenč
zoja miša je odsotna-upajmo na najbolje in  da je šla k dr
zojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.4.2008 14:56:16   
Zoja Miša
Hvala punce. Sem še v službi in sedaj ni več nič kaplic! Samo bela zluz!
Bom videla če se slučajno spret pojavi grem k  zdravniku! A lahko grem to kar na urgenco v Lj.??? Moj zdravnik namreč ne dela več, nikogar niti ne dobim v ambulanti!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.4.2008 15:06:37   
Vilika
Zoja Misa - imaš podobno situacijo kot jaz, točno 14 dni nazaj (v noseča sem bila 20T4D). Sem bila najprej prepričana da je kaj na sečilih, ker me ni nič peklo, bolelo.. dete se je premiklalo... Sam pri meni je bil abolj sveža kri.
In sem šla najprej dat vodo - izvidi OK, potem sem šla na urgenco (iz urgence v porodnišnico) v LJ in tudi tam niso nič ugotovili.

Sem bila vesela da ni nič narobe, sam še vedno mi ni jasno zakaj potem kri user posted image
HB se po tistem ni več pojavila, tisti dan pa kar 4x.

Mislim da tudi pri tebi ni nič hujšega - če se bo še pojavilo pa kar pojdi se pokazat - MENI JE FUL POMENILO DA SEM SE POMIRILA, pa če so me čudno gledali gor ali pa dol. Sem pol cela 2 dneva sam spala, ker se mi je kamen odvalil.

Če greš v LJ moraš direkt v porodnišnico (ne na polikliniko), ker si noseča več kot 20 tednov.

Upam da bo vse kul in se ne pojavi več. user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.4.2008 15:12:48   
Zoja Miša
Hvala ti Vilika, mi je tole sedaj zelo pomagalo!
V kolikor vidim samo še pikico na hlačkah danes, se odpravim direkt v porodnišnico (hvala za tole dobro in koristno informacijo).
V kolikor pa bom na AS slišala srček normalno in krvi ne bo več, bom pomirjena in še G imam čez teden dni pa bo!
Hecno mi je, ker sem bila 3 dni nazaj na MF in je bilo vse super! Sedaj pa tale šok!!!
Se bom po hitrem postopku domov spokala, pa AS na trebuh, da se pomirim!
Javim punce kako sem, še zvečer! In vas takrat komentiram!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.4.2008 15:15:52   
naty13
Sem mojci poslala, kakšne majčke želim. Čakam, da mi pošlje še slikce, da potrdim naročilo. user posted image
Naročila bom pa:
- roza T-shirt z napisom 100% mama
rdečo s črnimi rokami telirano z napisom štorklja me prinese poleti in slikco gor (za to barvo moram še zvedet če jo ima)user posted image user posted image user posted image

T-shirt majice so 5eurov. Ima pa tudi v oranžni barvi. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.4.2008 15:29:03   
sandra123
Alo punce, a ste že kaj razmišljale, kaj boste poleti oblekle??? Jaz imam doma sicer kar nekaj oblekc, ampak zgleda, da mi ne bodo prav - predvsem pri prsih..., kar se pa obutve tiče, bomo pa verjetno vse v japonkah hodile naokrog...zaradi velikih bušijevuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.4.2008 16:01:38   
sayuri
Zoja Miša, upam da se je stanje pri tebi umirilo. Če ne bo boljše, se pojdi res pokazat v porodnišnico.
JAz sem pa pošto od svojega G dobila,da izvidi krvi niso dobri in da mi primanjkuje železa user posted image . SEm malo prej iz lekarne prišla s štirimi flašami Legoferja user posted image .  Bljak.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.4.2008 16:02:50   
sayuri
sandra123 upam, da se rešim pred tistim vročinskim valom, ki je napovedan julija user posted image . Drugače bo ap res pestro. Vročina, trebuhi, potenja, zatečenost....user posted image  prava romantika. user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.4.2008 16:09:13   
Maja T.
Cicmic ti samo Mojci pošlji obični mail in kaj želiš, Vilika je lepo napisala, pa obvezno napiši še, da si avgustovka 2008, da jo dobiš po nižji ceni, nam je Bambi14 ceno in vse ostalo zrihtala user posted image user posted image user posted image

Na spodnji naslov pišeš mail, kakšno majčko zeliš - ga. Mojca
nalepkice@gmail.com
pripiši še da si avgustovka 2008 in tako jo dobiš po znižani ceni - 10EUR.

Zoja Miška vse bo dobro user posted image user posted image user posted image , pomojem ne boš več imela izcedkov, če se ti pa res še kaj pojavi, pa pojdi raje kar na pregled

Anita G. moje sožalje, user posted image user posted image user posted image naredi po svojem občutku in srcu, ne se ozirati na druge

Naty13 super za majčko user posted image .

Mi je pa za boljšo prestavo, kako si sledijo mere majčk Mojca poslala še tole, da se bomo lažje odločile za mere:
Velja pa to za telirane majčke:

Oj   No še mere za vsak slučaj dimenzije M dolžina čez hrbet 62 cm širina pa cca 35 cm L dolžina čez hrbet 64 cm širina pa cca 39 cm   Te majčke priporočam vedno eno številko večjo, za vsak sllučaj, tudi jaz sem nosila drugače M pa sem si tole naredila L, mogoče malce primerjaš kakšno podobno ki jo imaš doma, da dobiš občutek. A bi slučajno imela tole z dolgimi rokavi? Jo tudi imam. takšno belo z rdečimi rokavi. Enak model. Cena seveda enaka 10€   Sporoči   LP Mojca

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.4.2008 16:09:43   
naty13
Zoja Miša, če ne bo bolje, se pojdi pokazat zdravniku. Jaz sem imela v prvi user posted image  podobno situacijo v 19t, samo z razliko da pri meni ni na hlačkah nič bilo, na papirju pa rjav izcedek. Sem se šla v porodnišnico pokazat. Z otročkom je bilo vse ok, z mano pa razen glivic tudi vse ok. Vsaj pomirjena sem bila.

Sayuri user posted image user posted image . Čisto nič ti nisem fovš zaradi tabletov. So baje ful zanič. Kolk pa maš hemoglobina. A kej veš, kok ti more padet, da dobiš tablete. Jaz imam HB še ful dobr, mam 119.

Sandra jaz bom nosila poleti japanke in natikače. Imam dve nosečniški majčki, pa mogoče kavbojke, pa kratke hlače si bom mogla kupit, ker gremo junija na morje. Za ostalo bomo pa vidli, koliko bodo kej prav moje običajne cunje. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.4.2008 16:12:16   
Maja T.
Bambi14, kje si pa ti danes... user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.4.2008 16:17:48   
sandra123
Sayuri, koliko si pa imela hemoglobina??? Jaz ga imam 113 - pred 1.tednom...sicer pa itak ni čudno, saj hraniš user posted image user posted image ...mogoče je to krivec tvojega slabega počutjauser posted image . Sok rdeče pese ful pomaga, meni trenutno pomaga Elevit, ki ga še po naročilu moje G še vedno jemljem. Drugače pa...špinača, rdeče meso - predvsem teletina; malo pokombiniraj pri prehrani, pa bo boljšeuser posted image . A drugače si ok? Mene je včeraj nekaj napadalo - prebava mi je čisto ponorela, pa ne vem, a sem kaj takega pojedla, ali pa spet kaj kasirala???

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.4.2008 17:15:09   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Bambi14, kje si pa ti danes... user posted image

Draga moja MAJA T.,.....user posted image nisem te prevarala ampak morem vam povedat, da sem bila na zmenku z familijo ANDREJABORIS.
Ej ful ste lepa družinica in še en član vam bo zelo lepo pasal. Tamali Lan je prava faca, pri svojih 2 letih je že osvajal celo ordinacijo,.....predvsem user posted image , ki smo čakale na MF in ostale preglede,...ajka pa še sestre.user posted image user posted image user posted image

Poročam, da so mi na MF potrdili user posted image user posted image in zdaj lahko začnem pregledovat cotike, ki sem jih dobla od kolegice( so vse tak cart in roza ) in prat in...itd. Smo zdravi in imamo vse: roke, noge,srčka...imamo 460g in pridno rastemo in mamo brcamo.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.4.2008 17:38:42   
andrejaboris
Hoj babike!

Sem full vesela, da je blo na MF vse ok in danes je rekla G., da bomo dobili user posted image ! Težek je 481 g in brca sto na uro!user posted image user posted image user posted image  Samo ime bo problem, ker nimamo ideje.

Bambi14 hvala za lepe besede! Tut vaju je blo super spoznat in sta ful fajna ter  upam, da se bomo še kaj vidli, in ne samo tipkali!user posted image  Lan je pol v avtu takoj zaspal, ga je vse skupaj utrudlo in pol je vsem povedal, da bo dobil brateca in kaj vse bosta delala!

Jaz pa sem tak vesela, da se je vido spol, in da je vse vredu seveda, da bomo lahko od Lana vse cotike zrihtali, ko so še tak kot nove!user posted image

Sandra123 jaz res ne vem kak bom zdržala vročino poleti, meni je blo že pr Lanu, ko sem ga rodila novembra v jesenskih mesecih tak vroče, da sem skozi hodla v majici na naramnice! Tak , da bom poleti verjetno samo v modercu in gatah!user posted image user posted image user posted image ! Pa sej bo vse za našeuser posted image !

Erin zdaj pa mi lahko napišeš +2kg. Pa sem vesela, da se počutiš bolje! Ste pa hitro že obavili nakupe. Mi še nismo niti začeli. zdaj bomo! Ste pridni!

Vsem user posted image user posted image  za uspešne MF. Lepo bodte! čuvajteuser posted image .

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.4.2008 17:50:33   
sayuri
sandra in naty žal ne vem, kolikšna je bila vrednost hemoglobina user posted image . Kri sem dala v ponedeljek in so mi naročili, da ni treba nič čakat izvidov, da po pošti pošljejo, če kaj ni ok. In danes sem dobila pošto, kjer samo piše, da kri ni najboljša, da mi primanjkuje železa, da naj jemljem 30ml Legoferja na dan in zraven je bil recept. Sem šla takoj v lekarno in ker lekarnarko poznam, mi je rekla, da pri dvojčkih to ni nič nenavadnega user posted image . Tko da bom zdaj tale zvarek mogla pit.user posted image  Je pa mogoče res, da se zaradi tega tako slabo počutim user posted image  Sem bila pa sama nase jezna, ker sem šla v kaslc po pošto šele ob treh.user posted image Če bi šla že zjutraj, bi poklicala v ZD Postojna, da bi sestra v karton pogledala in mi povedala natančne izvide.  BOm v ponedeljek klicala.
Bom pa poskusila malo več rdeče pese in tega jest. Priznam, da se izogibam, ker mi je bilo po rdeči pesi ful slabo...    Ah ja... user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?