cicmic
|
Kuku, se končno še jaz mal javim! Skoraj cel mesec sem hirala, najprej orenk prehlad in vnetje sinusov, nato še ta nadležna trebušna viroza, ki me je do konca izčrpala. Sem tok prebruhala in driskala, da sem spet na začetni teži v nosečnosti. Skratka groza! Zdej samo še molim, da se hčerka čimprej pocajta, ker je seveda fasala od mene in sva že dobili napotnico za infekcijsko za infuzijo, ker je tok dehidrirana. Vse zbruha. Aja, vmes sem imela MF, mislim tudi pri meni je bil poden od podna, ekran mi je skos zakrivala z glavo, pa sem ji rekla da nič ne vidim, ona pa nič, še bolj se je nastavljala. Nisem izvedla niti kolk je velik otrok, kok pribl. tehta, kaj je s srčkom, kok udarcev na min. ima... Pa še v 18 2/7 sem jo imela, pa sem ji rekla, če je to sploh ok, pa je sam rekla ja, ok je. No to je bil pa itak drugi in zadnji UZ pri njej. Zdej imam naslednji pregled 5.5., do takrat sem pa na bolniški, sej so se mi vmes spet začeli pojavljati hudi krči v predelu želodca, tako kot pri želodčnih kamnih in sem bila že v prejšnji nosečnosti zaradi tega v bolnici, samo so ugotovili, da je to najbrž zaradi nosečnosti same. Očitno težko prenašam "zajedalca" v sebi. Uboga mucica (na NS so rekl da bo ), upam da bo dobro to prestala do konca nosečnosti. Sayuri, glede blazine: jaz sem jo imela že pri hčerki, sem jo kupila takrat v Rutarju, je bla tut okol 5ooo Evrov in se mi je ful obnesla, ker je ful dolga in lahko cela na njej oz. ob njej ležim, pa fajn je bila pri dojenju in tudi ko sem hčerko mogla mal pustit samo na postelji, sem ji dala to "klobaso" naokoli, da se ni mogla nikamor prevrnit- je bla kot mehka ograjca/pregrada. Joj s temi majicami pa ste me kar razdražle. Meni je tut všeč una, k jo je pokazala Maja T, samo jo v albumu za naročilo še ni noter, kako jo lahko pol sploh naročim? Anita goitan, to o pogrebih so pa samo vraže. Če ti je oseba nekaj pomenila, ti svetujem da se od nje tudi dostojno posloviš. Saj to je življenje imamo + in - .