hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Ojla babike,vikend je tu in jutr ne delamo ....iiii,to pa je novica...zate.... ,boš malo poznej kuhala kavo... Hana začnem ob 7 ,sam vstanem pa 5.20,ker še Zalo dojim,pa kavo pijem,da lahk svoje rolete gr potegnem pa da vas pozdravim.Ob 6.10 pa tk že od doma grem....si sploh ne upam predstavljat,kako bi bilo,če bi ob 6 začela delat .... Moj se neki muli na mene,je kr brez adijo šel...sem bla tečna popoldne,me je zopet moj vrli sine vrgu s tira in sem spet visela cel popoldne zravn njega pri MA...sej se ful trudim bit potrpežljiva in ga vzpodbujat,sam včasih...mi pa tud vse dol visi,ko ni haska....in pol javskam,pa godem in pol me majo vsi poln kufer Laubica,da nebi ti preveč dobla volje do pospravljanja,ker to je bolezen,ko te enkrat zgrabi,te dooooolgo ne spusti iz svojih krempljev majrim,a še kar likaš IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma hanna1 to dela ...jaz bom imela rižoto s porom,korenčkom,čebulo... in skledo solate jaz sem dala dons v čufte namest čebule por-tud malo popražila,sam da je ovenu...bolši okus..no vsaj meni,ker mam zelo rada por,tud pražen krompir večkrat nardim s porom namesto s praženo čebulo natasaom,jes bi tud domače piškote