![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:37:19
|
|
|
|
_ancica_
|
AQ...tole s parcelo se pa super slisi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:40:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase? ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap si me mal zamenjala po moje včasih je blo 1.moraš it pospravit 2.it jest 3.it kuhat 4.lase oprat 5.it si lase polikat zdaj pa 1.počivat,ker ti je slabo 2.enAKO kot 1. 3.enako kot drugo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:41:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen punce,raje počakajte s čestitkami,da bo ziher...vam povem konec meseca!!!sam tole čudno počutje nekaj le pomeni... tany,midva imava kupljeno parcelo ob morju že nekaj časa..je od plaže oddaljena približno 200m in imamo lep razgled na morje,ker je nekako na hribčku...samo ne veva,ali bo tam rezidenca ali vikend...se še odločava!tukaj pa ni nobenih orkanov in podobnega... aaa ma to je lepo... na hricku je super ... tle tud ni nekih orkanov, sam nikol ne ves, je le ocean in otok... pa se baje sol od morja fuul unicuje pohistvo in hladilnike, tko so mi vsi tle rekli... booo ... no sej midva tud ne bova neki fuul odaljena, odvisno kje bova gradila... meni ni vazno da je pogled na morje, raj mam mir in bazen, nisem jaz neki za se namakat v morju je pa lepo pogled na morje ker pomirja in bolj hladen zrak se mi zdi da je ce si bolj pr morju, se lazje diha... aja... sem si avtar menjala sem s navelicala unega starega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:42:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata super a pol ti bos decembrka tud??? ne,ne jst bom/bi imela rok 7.1.2009...tako približno kot naša spps aq,če sem jaz v tej rundi zanosila,sem se odločila,da rodim na silvestrovo 1.sem rodila 5dni čez rok,zdaj bom pa pred rokom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:42:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase? ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap si me mal zamenjala po moje včasih je blo 1.moraš it pospravit 2.it jest 3.it kuhat 4.lase oprat 5.it si lase polikat zdaj pa 1.počivat,ker ti je slabo 2.enAKO kot 1. 3.enako kot drugo.... ja sej zato ti pravim, da si nisem ze fuul casa las prala ker sam pocivam jutri morem pospravljat, pa mi je ze zdaj slabo
< Sporočilo je popravil tany83 -- 18.4.2008 18:43:44 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:44:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata super a pol ti bos decembrka tud??? ne,ne jst bom/bi imela rok 7.1.2009...tako približno kot naša spps aq,če sem jaz v tej rundi zanosila,sem se odločila,da rodim na silvestrovo 1.sem rodila 5dni čez rok,zdaj bom pa pred rokom glej da bos res
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:44:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aja... sem si avtar menjala sem s navelicala unega starega smo opazili,da si si mušter naštimala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:44:35
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase? ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap si me mal zamenjala po moje včasih je blo 1.moraš it pospravit 2.it jest 3.it kuhat 4.lase oprat 5.it si lase polikat zdaj pa 1.počivat,ker ti je slabo 2.enAKO kot 1. 3.enako kot drugo.... spps,zdej sem se pa tolk nasmejala sorry tany,ampak to vse drži
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:44:53
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...si si spet bejbija gor dala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:46:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase? ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap si me mal zamenjala po moje včasih je blo 1.moraš it pospravit 2.it jest 3.it kuhat 4.lase oprat 5.it si lase polikat zdaj pa 1.počivat,ker ti je slabo 2.enAKO kot 1. 3.enako kot drugo.... spps,zdej sem se pa tolk nasmejala sorry tany,ampak to vse drži haha very fanny... ne se hecat iz nosece zenske .. saj ves hormoni
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:47:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...si si spet bejbija gor dala mal sem zamenjala da ne bo dolgcas... pa da ne bom sam: - pospravljala - jedla - kuhala - las prala - las likala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:50:38
|
|
|
|
African queen
|
spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi star? tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:52:34
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi star? tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev . to je res ja, da so komarji, sam se pa lepse spi, ker lepo pihlja, pa zvecer odzunaj na balkonu lepo sedis...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:52:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...si si spet bejbija gor dala mal sem zamenjala da ne bo dolgcas... pa da ne bom sam: - pospravljala - jedla - kuhala - las prala - las likala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:56:58
|
|
|
|
African queen
|
tany,a je na avatarju tvoj mož,ko je bil baby??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:01:17
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen tany,a je na avatarju tvoj mož,ko je bil baby?? ne on je bil bolj bel ne tko rjav...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:28:38
|
|
|
|
_ancica_
|
ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:35:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla ... ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:35:43
|
|
|
|
African queen
|
jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:37:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:47:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla ... ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil mmmm magnum, tega tud nisem ze dolgo jedla ga bi tud jaz zdaj ce bi ga mela...drugace si moram pa nekaj za jest pripravit, pa se ne vem kaj...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:49:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:50:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kdaj se boste pa selili???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:52:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi star? tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev . moja princeska bo septembra stara 6.let in gre letos v šolo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:53:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvek sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofale
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.