![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.4.2008 20:32:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla cvekice... jaz sem spet mal tle... sem se mal oddihala, sam trebuh me se vedno boli, kar pojem me zvija... ocitno prebava nagaja sem jedla kitajsko danes, mi je moj prnesu super ni blo treba kuhat ojla tany,sem mislila,da ti danes ne bo uspelo na RR zdaj imaš vsaj izgovor za zdravstvene težave in kaj novega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.4.2008 20:45:04
|
|
|
|
tany83
|
Ma nic novega ni... sem vas prsla sam mal pozdravit, zdaj grem spet pocivat, ker mi spet nekam slabo dela in trebuh boli lepo se mejte... lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.4.2008 20:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ma nic novega ni... sem vas prsla sam mal pozdravit, zdaj grem spet pocivat, ker mi spet nekam slabo dela in trebuh boli lepo se mejte... lahko nocko lepo se imej kolk se da pa pa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.4.2008 20:51:17
|
|
|
|
spps
|
Najboljša,hitro kaj napiši,da ne boš spet samevala pri internacionalkah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 8:25:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, včeraj pa res niste nič kaj klepetale no moj ni dobil fraj tako da sem še danes doma ampak grema takoj popoldne ko pride domov, upam da bo vreme lepo in neboma cele dneve v hiši. Najboljša hvala za idejo si bom sposodla te knjige si moram nekam zapisat zdaj ne bo dosti časa ker bo treba počasi začet omare praznit v sobi ojoj mi kar mine kaj bo dela. Bom pa zagotovo prebrala enkrat če ne prej ko bom rodila pa nebo hoto spat ponoči . Zdaj pa se počasi oblečem pa šibam v knjižnico potem pa še nekaj naredit pa kosilo skuhat pa bo ura minla, upam samo da se dež ne vlije.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 9:24:00
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: African queen si verjetno mislila 30.4, a ne ?no,potem bova pa skupaj delali testek ups ja na konc aprila sem čez dober teden bo verjetno vse jasno nekak nimam dobrega občutka za april ,čeprav smo skoz pridni pa saj se že skor ne obremenjujem s tem.če nam ne bo ratalo samim,bomo pa šli naprej z zdravniško pomočjo(do jeseni imamo čas,da sami naredimo )in kdaj ste se odločli,da začnete delat na tretjem ? Dobro jutro!! vidim,da še vse spite .jaz sem si skuhala kavico,vam kaj diši??? spps, o tretjem razmišljava že dolgo,no, ta mesec sva se pa odločila,da probava..... kaj pa vidva,imata že kakšnega ali delata na pvem?a ti si pa iz slo.konjic?tam imam jaz eno fajn kolegico...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 9:41:02
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, bejbe. Sončnica, pol boš vsako sekundo porabila za druge stvari, boš videla.Jaz v zadnjih osmih letih nisem mogla prebrat nit ene knjige...Ker sem po parih straneh zaspala.. Pa sem prej požirala knjige, res rada berem.No, zdej se počasi navajam na bolj normalen tempo, ko malo skoraj ni več treba pazit vsako sekundo..Ampak na vsake 4 sek.... ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 12:54:54
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro, bejbe. Sončnica, pol boš vsako sekundo porabila za druge stvari, boš videla.Jaz v zadnjih osmih letih nisem mogla prebrat nit ene knjige...Ker sem po parih straneh zaspala.. Pa sem prej požirala knjige, res rada berem.No, zdej se počasi navajam na bolj normalen tempo, ko malo skoraj ni več treba pazit vsako sekundo..Ampak na vsake 4 sek.... ha ha. si me nasmejala. Ma ne saj boste videle moj bo čisto priden pa samo spal bo , ker me je prve mesece tako mantral s slabostmi . Malo se hecam no saj do oktobra še je daleč pa bom verjetno kakšno knjigo še že prebrala v tisti peklenski vročini ki nam jo napovedujejo drugega tako nebom mela za delat. No toliko heca. Zdaj pa se bom verjetno res do torka poslovila ker se moram še spakirat moj pa pride čez dobro uro že domov pa perilo bi še mogla pobrat mi že malo voda v grlo teče, sem do zdaj malce preveč lenarla . Pa pa lep vikend vam želim pa uživajte še posebej vidve ancica pa tany.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:16:26
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce najbrz ste mi ze vse pobegnile jaz sem pa vceraj koncno dobila stalno prebivalisce, zdaj moram samo se pocakat nekaj tednov da mi posljejo osebno izkaznico soncnica, NAJBOLJSA...jaz tudi ful rada berem...sicer zadnje case nisem kaj dosti brala, bom probala zdaj ko imam se cas do decembra drugace pa imam tudi rada kriminalke (Agatho Christie) zdaj sem zacela brat knjige v anglescini odkar sem tukaj, je malo tezje, ampak bo ze spps, African Queen...drzim pesti za obe konec aprila da bomo lahko potem skupaj jamrale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:18:39
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...upam, da se bos danes boljse pocutla Meni tudi ful nagaja prebava. Moram jest bolj malo na 1x, ker drugace me zacne zvijat in napihnjena ratam ko balon Mene pa se vedno niso klicali za pregled sej sem vedla, da jih bom mogla jaz klicat in mal zatezit bom malo kasneje poklicala in vprasala kaj je zdaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:26:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...upam, da se bos danes boljse pocutla Meni tudi ful nagaja prebava. Moram jest bolj malo na 1x, ker drugace me zacne zvijat in napihnjena ratam ko balon Mene pa se vedno niso klicali za pregled sej sem vedla, da jih bom mogla jaz klicat in mal zatezit bom malo kasneje poklicala in vprasala kaj je zdaj. ojla.super,da si uredila dokumente in kakšno je počutje? ti jim kr zateži,da ti dajo datum,ko boš lahk vidla svojga fižolčka al pa fižolčico
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:31:22
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla spps ja zdaj sem koncno dobila dokumente (no, ne se cisto, moram se pocakat da mi jih posljejo), tako da bom kmalu lahko sla kam ven iz drzave...koncno!!!! k zdravniku bom pa poklicala danes, me prav zanima kaj bojo rekl...najbrz da nej pocakam se do naslednjega tedna matr, bom prej rodila, preden me bojo narocil na pregled kako si pa ti kaj danes???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:32:26
|
|
|
|
_ancica_
|
aja, pocutje je se kr...vceraj mi je blo dopoldne slabo, danes mi je malo boljse
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:39:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps ja zdaj sem koncno dobila dokumente (no, ne se cisto, moram se pocakat da mi jih posljejo), tako da bom kmalu lahko sla kam ven iz drzave...koncno!!!! k zdravniku bom pa poklicala danes, me prav zanima kaj bojo rekl...najbrz da nej pocakam se do naslednjega tedna matr, bom prej rodila, preden me bojo narocil na pregled kako si pa ti kaj danes??? sej boš kmal še dokumente dobila,fajn da si birokratske zadeve rešla. jaz sem pa presenetljivo dobro za ta teden sem utrujena,drugače pa nič posebnega malo še,pa bom na jasnem kaj smo pridelali ta mesec.če ti po pravici povem,nimam dobrega občutka....pa saj ni važno,bo že enkrat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:45:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps ja zdaj sem koncno dobila dokumente (no, ne se cisto, moram se pocakat da mi jih posljejo), tako da bom kmalu lahko sla kam ven iz drzave...koncno!!!! k zdravniku bom pa poklicala danes, me prav zanima kaj bojo rekl...najbrz da nej pocakam se do naslednjega tedna matr, bom prej rodila, preden me bojo narocil na pregled kako si pa ti kaj danes??? sej boš kmal še dokumente dobila,fajn da si birokratske zadeve rešla. jaz sem pa presenetljivo dobro za ta teden sem utrujena,drugače pa nič posebnega malo še,pa bom na jasnem kaj smo pridelali ta mesec.če ti po pravici povem,nimam dobrega občutka....pa saj ni važno,bo že enkrat.... ves, sej jst tudi nisem imela dobrega obcutka...se posebaj ker sem imela iste znake kot ponavadi pred M, edino kar je blo drugace je to, da so ti znaki trajali in trajali (se posebno tisto zvijanje kar ni nehalo, je trajalo vec kot en teden kar je pa res blo cudno)...tko da nic ne obupat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:49:36
|
|
|
|
spps
|
obupala še nisem in tudi ne bom dokler ne zagledam na testu ,sem se zdaj že kr navadla na vsak mesec,edin kar me jezi,da so se mi cikli začeli daljšat naj rdeča pokuri svoje rezerve,potem bom pa tud jaz prišla na svoj račun
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:54:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps obupala še nisem in tudi ne bom dokler ne zagledam na testu ,sem se zdaj že kr navadla na vsak mesec,edin kar me jezi,da so se mi cikli začeli daljšat naj rdeča pokuri svoje rezerve,potem bom pa tud jaz prišla na svoj račun ja sej te razumem. Ampak enkrat bo ze...ce slicajno ne ta mesec pa drugi...bi blo pa super ce bi ratalo ta mesec in bi bile potem kar tri decembrcice
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 15:56:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps obupala še nisem in tudi ne bom dokler ne zagledam na testu ,sem se zdaj že kr navadla na vsak mesec,edin kar me jezi,da so se mi cikli začeli daljšat naj rdeča pokuri svoje rezerve,potem bom pa tud jaz prišla na svoj račun ja sej te razumem. Ampak enkrat bo ze...ce slicajno ne ta mesec pa drugi...bi blo pa super ce bi ratalo ta mesec in bi bile potem kar tri decembrcice sam jaz bi verjetno prišla že k januarkam glede na moje cikle,če bo pa ratalo ,pa bom šla za silvestrovo rodit sem se odločla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 16:02:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps obupala še nisem in tudi ne bom dokler ne zagledam na testu ,sem se zdaj že kr navadla na vsak mesec,edin kar me jezi,da so se mi cikli začeli daljšat naj rdeča pokuri svoje rezerve,potem bom pa tud jaz prišla na svoj račun ja sej te razumem. Ampak enkrat bo ze...ce slicajno ne ta mesec pa drugi...bi blo pa super ce bi ratalo ta mesec in bi bile potem kar tri decembrcice sam jaz bi verjetno prišla že k januarkam glede na moje cikle,če bo pa ratalo ,pa bom šla za silvestrovo rodit sem se odločla no potem bos pa sploh nekaj posebnega...silvestrcica
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 16:06:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps obupala še nisem in tudi ne bom dokler ne zagledam na testu ,sem se zdaj že kr navadla na vsak mesec,edin kar me jezi,da so se mi cikli začeli daljšat naj rdeča pokuri svoje rezerve,potem bom pa tud jaz prišla na svoj račun ja sej te razumem. Ampak enkrat bo ze...ce slicajno ne ta mesec pa drugi...bi blo pa super ce bi ratalo ta mesec in bi bile potem kar tri decembrcice sam jaz bi verjetno prišla že k januarkam glede na moje cikle,če bo pa ratalo ,pa bom šla za silvestrovo rodit sem se odločla no potem bos pa sploh nekaj posebnega...silvestrcica to al pa nič ancica ,grem jaz mal pospravit,ker mam tako po stanovanju kot da bi imeli orkan se tipkamo kasnej,če boš kaj gor
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 16:12:29
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...jaz bom tud mogla mal pospravit...nic, se tipkamo se malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 16:53:21
|
|
|
|
tany83
|
dobro jutro cvekice... kako ste kaj??? no ancica lepo, da si dobila dokumente za pregled pa kar poklici, ker ocitno so mal pozabli, je treba skoz tezit neki spps... saj bo, bos videla da bo ker tolk navijamo, da mora bit soncnica ti se pa lepo imej na vikendu, uzivajte vsi trije jaz sem danes fuul pozno vstala, ker se mi ni dalo prej... sem ponoci slabo spala, je padal fuul dez, zdaj smo se pa prebudili v prelepo soncno jutro danes si morem lase oprat, ker so ze obupne... pa pocasi nekja provat pojest, upam, da mi ne bo lsabo spet in me ne bo trebuh danes vec bolel..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:17:15
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany kako kaj danes? Upam, da te ne bo matrala prebava danes. Jaz sem za 1x kar vredu vcsaih se se predobro pocutim, pa potem sploh ne vem al je to dobro al ne, ker se sploh ne pocutim vcasih mi je pa tko cudno...sem ful zmatrana, pa v zelodcu me tisci, pa spika me spodaj, pa trebuh me boli...mah sej sploh ne vem kaj naj si mislim ja bom mogla res poklicat danes in mal zatezit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:25:58
|
|
|
|
African queen
|
Ojla, ancica,čestitke za stalno prebivanje!! upam,da boš imela kmalu pregled in da boš videla majhno pikico v trebuščku..kar pokliči in mal zateži,sej veš,da vsi radi pozabljajo...!!! tany,upam,da se danes kaj boljše počutiš!!!kar pojdi kaj pojest,da ne bo pikica predolgo lačna!!! spps,to je najin mesec,sem prepričana,da bova obe zagledali in potem januarja zibali!!!mogoče pa že decembra.. tudi pri nas je danes prekrasen sončen dan,tudi mi se kmalu selimo v eno drugo hišo,ker tukaj je že neznosno.smo čisto ob glavni cesti in je zelo veliko prahu in smoga...hiša kamor se selimo je bila dolgo zapuščena,zato bo treba še veliko postorit...jutri nam pridejo prebarvat vse stene,sva kupila lepe žive barve..potem pa še fasado in v kopalnici in kuhinji nove ploščice itd....dela da te kar glava boli...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:27:39
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, sem klicala in kaj mi rece...da me bojo poklical naslednji teden mah, kr neki!!! Ce me ne poklicejo drug teden potem pa sploh ne vem kaj naj. Sicer se nic ne mudi, ker vem da imajo nekatere prvi pregled sele tam okoli 8 tedna, ampak vseeno postajam nervozna jaz bi tak rada cimpreje slisala malega srcka!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.