|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.4.2008 17:32:05   
African queen
ancica,ma zakaj te pa ne naročijo??joj,so smotani user posted image ..jst bi tut bla vsa živčna!!!upam,da boš res kmalu šla na pregled!!!user posted image

kdaj si pa imela prvi dan zadnje user posted image ?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6851
18.4.2008 17:50:51   
tany83
Ojla...

jaz sem pojedla user posted image  zdaj je pikica sita mama pa tud user posted image ... za enkrat mi ne dela slabo, je OK, naj tko tud ostane..

ancica... jaz pa lahk recem da mam kar znake da sem user posted image ... slabo mi dela fuuul, dolocene hrane videt ne morem.... zaspana skoz, razpolozenje menjam fuul hitro... sem fuuul obcutljiva... zadnjic sem se fajn skregala z mojim... sam moj je fuul potrpezljiv in pol se ne krega, rece sej vem da ne mislis resno to sam homoni govorijo, ker si user posted image  in sej pol me mal na miru pusti in pol sem dobra user posted image ...

glede pregleda pa ti vrjamem da si zivcan, jaz bi ponorela... je pa res da eni grejo tud komaj v 10 t na pregled, jih prej ne narocijo... jaz hvalabogu sem ze dala skoz, ker me je fuul muclo... 30. mam ze 2 pregled... upam, da te  naslednji teden res poklicejo...

AQ.. kako lepo da se selite... upam, da va bo v novi hisi bolj vsec... meni je tle se kar... vse mi nekam smrdi v kuhinji, sam to je user posted image ... jaz bi fuul raje bla v hisi kot v stanovanju, sam se grozno tezko dobi, neki primernega ni... bo trbe zacet zidat pocasiuser posted image

drgaz mam pa tle fuul fajn sosede, tko da mi ni tko dolgcas user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6852
18.4.2008 17:55:22   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

ancica,ma zakaj te pa ne naročijo??joj,so smotani user posted image ..jst bi tut bla vsa živčna!!!upam,da boš res kmalu šla na pregled!!!user posted image

kdaj si pa imela prvi dan zadnje user posted image ?

mah problem je ker nisem imela osebnega zdravnika tukaj, kaj sele ginekologa. V soboto sem sla dat urin in so potrdili nosecnost, potem so pa rekli da bojo poslali napotnico ginekologu in me poklicali enkrat ta teden. Ker me niso, sem danes poklicala in je sestra rekla, da naj pocakam do drugega tedna. Sej mi ni panike, samo malo sem neucakana. Ce bbo pa slucajno kaj narobe, bom sla pa na urgenco (pa upam, da mi ne bo treba) user posted image

Prvi dan zadnje M sem pa mela 1. marca, pa se zdi se mi, da je bila O bolj pozna, tako da sem nekje v 6em tednu...po mojih izracunih user posted image tako da imam se cas. Ima kar nekaj punc, ki so priblizno ob enakem casu kot jaz zagledale user posted image user posted image prvi pregled sele v zacetku maja, tko da se ne bom prevec sekirala glede tega.

Neposredna povezava do sporočila: 6853
18.4.2008 18:09:47   
tany83
sem najdla eno zanimivo stran...

http://www.3dpregnancy.com/ 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6854
18.4.2008 18:10:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla...

jaz sem pojedla user posted image  zdaj je pikica sita mama pa tud user posted image ... za enkrat mi ne dela slabo, je OK, naj tko tud ostane..

ancica... jaz pa lahk recem da mam kar znake da sem user posted image ... slabo mi dela fuuul, dolocene hrane videt ne morem.... zaspana skoz, razpolozenje menjam fuul hitro... sem fuuul obcutljiva... zadnjic sem se fajn skregala z mojim... sam moj je fuul potrpezljiv in pol se ne krega, rece sej vem da ne mislis resno to sam homoni govorijo, ker si user posted image  in sej pol me mal na miru pusti in pol sem dobra user posted image ...

glede pregleda pa ti vrjamem da si zivcan, jaz bi ponorela... je pa res da eni grejo tud komaj v 10 t na pregled, jih prej ne narocijo... jaz hvalabogu sem ze dala skoz, ker me je fuul muclo... 30. mam ze 2 pregled... upam, da te  naslednji teden res poklicejo...

AQ.. kako lepo da se selite... upam, da va bo v novi hisi bolj vsec... meni je tle se kar... vse mi nekam smrdi v kuhinji, sam to je user posted image ... jaz bi fuul raje bla v hisi kot v stanovanju, sam se grozno tezko dobi, neki primernega ni... bo trbe zacet zidat pocasiuser posted image

drgaz mam pa tle fuul fajn sosede, tko da mi ni tko dolgcas user posted image

a ves da jaz bi po eni strani tudi rajsi vidla da mi je skoz mal slabo user posted image ker meni vcasih je, vcasih ne, potem me je pa strah da ni kaj narobe user posted image no ja, sej mogoce mi pa se rata ful slabo, nikol se ne ve user posted image Jaz tudi upam, da me naslednji teden res poklicejo, ker drugace kot sem ze prej spps napisala, bom prej rodila preden me poklicejo na prvi pregled user posted image user posted image user posted image pa ti bos tudi verjetno imela ze prej drugi pregled user posted image user posted image user posted image

kaksni pa so ti tvoji novi sosedi?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6855
18.4.2008 18:12:42   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image kaj so lustni fizolcki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6856
18.4.2008 18:15:06   
spps
ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image here i amuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nosečkice kaj dogaja?
AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preselišuser posted image user posted image user posted image vpraš tany in ancico kako to zgledauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6857
18.4.2008 18:15:33   
African queen
ancica,točno,nikamor se ne mudi..jaz sem tudi vedno imela prvi pregled okrog 7 tedna..torej relax,vse bo v redu!!!

tany,upam,da bodo slabosti kmalu minile!!a bruhaš tut kej?meni je bilo v prvih dveh nosečnostih slabo,nisem pa nikoli bruhala...glava me je tut prve tri mesece skoz bolela user posted image

tudi mi smo zelo veseli,ker se selimo...smo imeli pa srečo,ker smo hišo v kateri živimo zdej in to v katero se selimo dobili od njegovih user posted image user posted image ...torej lahko naša hišica ob morju še mal počaka..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6858
18.4.2008 18:18:20   
tany83
ancica glede na to da si ti 1 teden priblizno za mano, ti bo se ratalo slabo mogoce... ker vrjemi je vsak teden hujs pr meni... tko da nic se sekirat... drgac so pa tud nosecnice ki jim ni nic slabo tko do to ni noben pogoj, da je kaj narobe...user posted image

novi sosedje so fajn.. 2 punci (13 in 7 let) user posted image  una k ma 7 je fuul simpaticna... skoz skace, mama ma balet solo in pol koz plese skace, fuul je pametna fuul ve... una k ma 13 je bolj mirna, se vidi da je doma s sestro in pazi nanjo in je kar odgovorna za svoja leta... ma tko simpaticnega psa da ga skoz crtam... nisem vidla se lepsega psa... res je lep...
pol je ena k ma 17.. faj punca... ma ze otroka k ma 1, 5 let...user posted image  ne mores verjet... moz je tolk starejsi da ji bi bil lahk oce...  ji bi pa dala tam 25 let, se ji vidi da je sama skrbela za otroka...  ni dolgcas tle user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6859
18.4.2008 18:19:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image here i amuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nosečkice kaj dogaja?
AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preselišuser posted image user posted image user posted image vpraš tany in ancico kako to zgledauser posted image user posted image user posted image

ja pa mas res prav...obe sva ravno takrat ko sva se preselile oz selile user posted image user posted image user posted image tako da AQ...hitro v novo hiso!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6860
18.4.2008 18:20:10   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

user posted image user posted image user posted image kaj so lustni fizolcki user posted image user posted image user posted image

meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6861
18.4.2008 18:20:15   
African queen

nosečkice kaj dogaja?

spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit user posted image

nama vedno že v prvem poskusu rata user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6862
18.4.2008 18:21:39   
_ancica_

ancica glede na to da si ti 1 teden priblizno za mano, ti bo se ratalo slabo mogoce... ker vrjemi je vsak teden hujs pr meni... tko da nic se sekirat... drgac so pa tud nosecnice ki jim ni nic slabo tko do to ni noben pogoj, da je kaj narobe...user posted image

novi sosedje so fajn.. 2 punci (13 in 7 let) user posted image  una k ma 7 je fuul simpaticna... skoz skace, mama ma balet solo in pol koz plese skace, fuul je pametna fuul ve... una k ma 13 je bolj mirna, se vidi da je doma s sestro in pazi nanjo in je kar odgovorna za svoja leta... ma tko simpaticnega psa da ga skoz crtam... nisem vidla se lepsega psa... res je lep...
pol je ena k ma 17.. faj punca... ma ze otroka k ma 1, 5 let...user posted image  ne mores verjet... moz je tolk starejsi da ji bi bil lahk oce...  ji bi pa dala tam 25 let, se ji vidi da je sama skrbela za otroka...  ni dolgcas tle user posted image

super tany user posted image tako ti pa res nima bit dolgcas user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6863
18.4.2008 18:23:33   
_ancica_

meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih user posted image

ja je res lustna stran...drugace je pa tudi tukaj na RR-ju tako, da ti za vsak teden posebaj pise...isto kot tam, ne vem ce si ze kdaj pogledala. user posted image Klikni zgoraj na nosecnost

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6864
18.4.2008 18:23:38   
tany83

ancica,točno,nikamor se ne mudi..jaz sem tudi vedno imela prvi pregled okrog 7 tedna..torej relax,vse bo v redu!!!

tany,upam,da bodo slabosti kmalu minile!!a bruhaš tut kej?meni je bilo v prvih dveh nosečnostih slabo,nisem pa nikoli bruhala...glava me je tut prve tri mesece skoz bolela user posted image

tudi mi smo zelo veseli,ker se selimo...smo imeli pa srečo,ker smo hišo v kateri živimo zdej in to v katero se selimo dobili od njegovih user posted image user posted image ...torej lahko naša hišica ob morju še mal počaka..

ma jaz bruham tud ne... sam skoz je tist okus zoprn v ustih kot da bom bruhala, pa zelodec mi obraca in pol me boli... v glavnem katastrofa user posted image

sej bo boljs, prvi trije meseci pol bo ze... saj sta sam se 2 mesca user posted image

a ob morju bosta gradila???

midva pa nisva prevec za ob morju, raj bazen nardiva, ker ob morju je drago za ponoret, pa se turistov prevec in ce je kak vihar nevarno, tko da sva se odlocla proc od plazeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6865
18.4.2008 18:24:52   
tany83

ja je res lustna stran...drugace je pa tudi tukaj na RR-ju tako, da ti za vsak teden posebaj pise...isto kot tam, ne vem ce si ze kdaj pogledala. user posted image Klikni zgoraj na nosecnost

sem vidla in mam ta koledarcek, sam ta angleski mi je bolj vsec ker so 3D slikce user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6866
18.4.2008 18:25:47   
tany83

nosečkice kaj dogaja?

spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit user posted image

user posted image user posted image user posted image  super user posted image user posted image user posted image

a pol ti bos decembrka tud??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6867
18.4.2008 18:25:59   
spps

nosečkice kaj dogaja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol ti pa že lahk v naprej čestitam?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6868
18.4.2008 18:26:53   
tany83

ne mi ni ne user posted image

joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6869
18.4.2008 18:27:27   
_ancica_

sem vidla in mam ta koledarcek, sam ta angleski mi je bolj vsec ker so 3D slikce user posted image

ja slikce so ful fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6870
18.4.2008 18:27:58   
_ancica_

nosečkice kaj dogaja?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol ti pa že lahk v naprej čestitam?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6871
18.4.2008 18:29:52   
spps

tany,a ti si vsak dan pereš lase?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6872
18.4.2008 18:33:29   
tany83

tany,a ti si vsak dan pereš lase?user posted image user posted image user posted image user posted image

ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap user posted image user posted image user posted image

si me mal zamenjala po moje user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6873
18.4.2008 18:35:17   
African queen
punce,raje počakajte s čestitkami,da bo ziher...vam povem konec meseca!!!sam tole čudno počutje nekaj le pomeni...

tany,midva imava kupljeno parcelo ob morju že nekaj časa..je od plaže oddaljena približno 200m in imamo lep razgled na morje,ker je nekako na hribčku...samo ne veva,ali bo tam rezidenca ali vikend...se še odločava!tukaj pa ni nobenih orkanov in podobnega...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6874
18.4.2008 18:36:52   
African queen

nosečkice kaj dogaja?

user posted image user posted image user posted image  super user posted image user posted image user posted image

a pol ti bos decembrka tud??? user posted image

ne,ne jst bom/bi imela rok 7.1.2009...tako približno kot naša spps

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.