![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:32:05
|
|
|
|
African queen
|
ancica,ma zakaj te pa ne naročijo??joj,so smotani ..jst bi tut bla vsa živčna!!!upam,da boš res kmalu šla na pregled!!! kdaj si pa imela prvi dan zadnje ?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:50:51
|
|
|
|
tany83
|
Ojla... jaz sem pojedla zdaj je pikica sita mama pa tud ... za enkrat mi ne dela slabo, je OK, naj tko tud ostane.. ancica... jaz pa lahk recem da mam kar znake da sem ... slabo mi dela fuuul, dolocene hrane videt ne morem.... zaspana skoz, razpolozenje menjam fuul hitro... sem fuuul obcutljiva... zadnjic sem se fajn skregala z mojim... sam moj je fuul potrpezljiv in pol se ne krega, rece sej vem da ne mislis resno to sam homoni govorijo, ker si in sej pol me mal na miru pusti in pol sem dobra ... glede pregleda pa ti vrjamem da si zivcan, jaz bi ponorela... je pa res da eni grejo tud komaj v 10 t na pregled, jih prej ne narocijo... jaz hvalabogu sem ze dala skoz, ker me je fuul muclo... 30. mam ze 2 pregled... upam, da te naslednji teden res poklicejo... AQ.. kako lepo da se selite... upam, da va bo v novi hisi bolj vsec... meni je tle se kar... vse mi nekam smrdi v kuhinji, sam to je ... jaz bi fuul raje bla v hisi kot v stanovanju, sam se grozno tezko dobi, neki primernega ni... bo trbe zacet zidat pocasi drgaz mam pa tle fuul fajn sosede, tko da mi ni tko dolgcas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 17:55:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen ancica,ma zakaj te pa ne naročijo??joj,so smotani ..jst bi tut bla vsa živčna!!!upam,da boš res kmalu šla na pregled!!! kdaj si pa imela prvi dan zadnje ? mah problem je ker nisem imela osebnega zdravnika tukaj, kaj sele ginekologa. V soboto sem sla dat urin in so potrdili nosecnost, potem so pa rekli da bojo poslali napotnico ginekologu in me poklicali enkrat ta teden. Ker me niso, sem danes poklicala in je sestra rekla, da naj pocakam do drugega tedna. Sej mi ni panike, samo malo sem neucakana. Ce bbo pa slucajno kaj narobe, bom sla pa na urgenco (pa upam, da mi ne bo treba) Prvi dan zadnje M sem pa mela 1. marca, pa se zdi se mi, da je bila O bolj pozna, tako da sem nekje v 6em tednu...po mojih izracunih tako da imam se cas. Ima kar nekaj punc, ki so priblizno ob enakem casu kot jaz zagledale prvi pregled sele v zacetku maja, tko da se ne bom prevec sekirala glede tega.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:09:47
|
|
|
|
tany83
|
sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:10:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla... jaz sem pojedla zdaj je pikica sita mama pa tud ... za enkrat mi ne dela slabo, je OK, naj tko tud ostane.. ancica... jaz pa lahk recem da mam kar znake da sem ... slabo mi dela fuuul, dolocene hrane videt ne morem.... zaspana skoz, razpolozenje menjam fuul hitro... sem fuuul obcutljiva... zadnjic sem se fajn skregala z mojim... sam moj je fuul potrpezljiv in pol se ne krega, rece sej vem da ne mislis resno to sam homoni govorijo, ker si in sej pol me mal na miru pusti in pol sem dobra ... glede pregleda pa ti vrjamem da si zivcan, jaz bi ponorela... je pa res da eni grejo tud komaj v 10 t na pregled, jih prej ne narocijo... jaz hvalabogu sem ze dala skoz, ker me je fuul muclo... 30. mam ze 2 pregled... upam, da te naslednji teden res poklicejo... AQ.. kako lepo da se selite... upam, da va bo v novi hisi bolj vsec... meni je tle se kar... vse mi nekam smrdi v kuhinji, sam to je ... jaz bi fuul raje bla v hisi kot v stanovanju, sam se grozno tezko dobi, neki primernega ni... bo trbe zacet zidat pocasi drgaz mam pa tle fuul fajn sosede, tko da mi ni tko dolgcas a ves da jaz bi po eni strani tudi rajsi vidla da mi je skoz mal slabo ker meni vcasih je, vcasih ne, potem me je pa strah da ni kaj narobe no ja, sej mogoce mi pa se rata ful slabo, nikol se ne ve Jaz tudi upam, da me naslednji teden res poklicejo, ker drugace kot sem ze prej spps napisala, bom prej rodila preden me poklicejo na prvi pregled pa ti bos tudi verjetno imela ze prej drugi pregled kaksni pa so ti tvoji novi sosedi?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:12:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/ kaj so lustni fizolcki
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:15:06
|
|
|
|
spps
|
ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:15:33
|
|
|
|
African queen
|
ancica,točno,nikamor se ne mudi..jaz sem tudi vedno imela prvi pregled okrog 7 tedna..torej relax,vse bo v redu!!! tany,upam,da bodo slabosti kmalu minile!!a bruhaš tut kej?meni je bilo v prvih dveh nosečnostih slabo,nisem pa nikoli bruhala...glava me je tut prve tri mesece skoz bolela tudi mi smo zelo veseli,ker se selimo...smo imeli pa srečo,ker smo hišo v kateri živimo zdej in to v katero se selimo dobili od njegovih ...torej lahko naša hišica ob morju še mal počaka..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:18:20
|
|
|
|
tany83
|
ancica glede na to da si ti 1 teden priblizno za mano, ti bo se ratalo slabo mogoce... ker vrjemi je vsak teden hujs pr meni... tko da nic se sekirat... drgac so pa tud nosecnice ki jim ni nic slabo tko do to ni noben pogoj, da je kaj narobe... novi sosedje so fajn.. 2 punci (13 in 7 let) una k ma 7 je fuul simpaticna... skoz skace, mama ma balet solo in pol koz plese skace, fuul je pametna fuul ve... una k ma 13 je bolj mirna, se vidi da je doma s sestro in pazi nanjo in je kar odgovorna za svoja leta... ma tko simpaticnega psa da ga skoz crtam... nisem vidla se lepsega psa... res je lep... pol je ena k ma 17.. faj punca... ma ze otroka k ma 1, 5 let... ne mores verjet... moz je tolk starejsi da ji bi bil lahk oce... ji bi pa dala tam 25 let, se ji vidi da je sama skrbela za otroka... ni dolgcas tle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:19:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda ja pa mas res prav...obe sva ravno takrat ko sva se preselile oz selile tako da AQ...hitro v novo hiso!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:20:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/ kaj so lustni fizolcki meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:20:15
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:21:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica glede na to da si ti 1 teden priblizno za mano, ti bo se ratalo slabo mogoce... ker vrjemi je vsak teden hujs pr meni... tko da nic se sekirat... drgac so pa tud nosecnice ki jim ni nic slabo tko do to ni noben pogoj, da je kaj narobe... novi sosedje so fajn.. 2 punci (13 in 7 let) una k ma 7 je fuul simpaticna... skoz skace, mama ma balet solo in pol koz plese skace, fuul je pametna fuul ve... una k ma 13 je bolj mirna, se vidi da je doma s sestro in pazi nanjo in je kar odgovorna za svoja leta... ma tko simpaticnega psa da ga skoz crtam... nisem vidla se lepsega psa... res je lep... pol je ena k ma 17.. faj punca... ma ze otroka k ma 1, 5 let... ne mores verjet... moz je tolk starejsi da ji bi bil lahk oce... ji bi pa dala tam 25 let, se ji vidi da je sama skrbela za otroka... ni dolgcas tle super tany tako ti pa res nima bit dolgcas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:23:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/ kaj so lustni fizolcki meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih ja je res lustna stran...drugace je pa tudi tukaj na RR-ju tako, da ti za vsak teden posebaj pise...isto kot tam, ne vem ce si ze kdaj pogledala. Klikni zgoraj na nosecnost
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:23:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen ancica,točno,nikamor se ne mudi..jaz sem tudi vedno imela prvi pregled okrog 7 tedna..torej relax,vse bo v redu!!! tany,upam,da bodo slabosti kmalu minile!!a bruhaš tut kej?meni je bilo v prvih dveh nosečnostih slabo,nisem pa nikoli bruhala...glava me je tut prve tri mesece skoz bolela tudi mi smo zelo veseli,ker se selimo...smo imeli pa srečo,ker smo hišo v kateri živimo zdej in to v katero se selimo dobili od njegovih ...torej lahko naša hišica ob morju še mal počaka.. ma jaz bruham tud ne... sam skoz je tist okus zoprn v ustih kot da bom bruhala, pa zelodec mi obraca in pol me boli... v glavnem katastrofa sej bo boljs, prvi trije meseci pol bo ze... saj sta sam se 2 mesca a ob morju bosta gradila??? midva pa nisva prevec za ob morju, raj bazen nardiva, ker ob morju je drago za ponoret, pa se turistov prevec in ce je kak vihar nevarno, tko da sva se odlocla proc od plaze
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:24:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/ kaj so lustni fizolcki meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih ja je res lustna stran...drugace je pa tudi tukaj na RR-ju tako, da ti za vsak teden posebaj pise...isto kot tam, ne vem ce si ze kdaj pogledala. Klikni zgoraj na nosecnost sem vidla in mam ta koledarcek, sam ta angleski mi je bolj vsec ker so 3D slikce
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:25:47
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata super a pol ti bos decembrka tud???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:25:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata pol ti pa že lahk v naprej čestitam?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:26:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:27:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 sem najdla eno zanimivo stran... http://www.3dpregnancy.com/ kaj so lustni fizolcki meni je zanimivo, ker mas koledarcek in vse napisano... mi je fuul dobro.. vse lepo po tednih ja je res lustna stran...drugace je pa tudi tukaj na RR-ju tako, da ti za vsak teden posebaj pise...isto kot tam, ne vem ce si ze kdaj pogledala. Klikni zgoraj na nosecnost sem vidla in mam ta koledarcek, sam ta angleski mi je bolj vsec ker so 3D slikce ja slikce so ful fajn
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:27:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata pol ti pa že lahk v naprej čestitam? jaz tudi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:29:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:33:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany tako ti pa res nima bit dolgcas ne mi ni ne joj kolk je ze ura... si morem lase oprat... ma sem tko lena tany,a ti si vsak dan pereš lase? ti raj ne povem kdaj sem si jih zadnjic, ker te bo kap si me mal zamenjala po moje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:35:17
|
|
|
|
African queen
|
punce,raje počakajte s čestitkami,da bo ziher...vam povem konec meseca!!!sam tole čudno počutje nekaj le pomeni... tany,midva imava kupljeno parcelo ob morju že nekaj časa..je od plaže oddaljena približno 200m in imamo lep razgled na morje,ker je nekako na hribčku...samo ne veva,ali bo tam rezidenca ali vikend...se še odločava!tukaj pa ni nobenih orkanov in podobnega...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 18:36:52
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla here i am nosečkice kaj dogaja? AQ če ne prej,boš zanosla takrat ko se preseliš vpraš tany in ancico kako to zgleda spps,ne ne jaz sem 99.9 %prepričana,da sem ta mesec zanosila...torej se ni treba selit nama vedno že v prvem poskusu rata super a pol ti bos decembrka tud??? ne,ne jst bom/bi imela rok 7.1.2009...tako približno kot naša spps
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.