sončika84
|
Živjo čvekice! Vidim,da ste nosečke utrujene. tut jaz sem bla prve tri mesce kar naprej. skoz se mi je spalo. zvečer bi šla že komot ob osmih spat pa bi sapla celo noč ko ubita. sam takrat se mše delala,in se m se pol prečula, ampak se mpa vseeno bla kar naprej zaspana. pa slabo mi je tut bilo. sploh zadnji,tretji mesec. fuuull salbo kar naprej. sej bo htro mimo bote vidle! JAz se mzdaj že 27 teden,to je že polovica sedmega meseca,pa se mi zdi,kot da bi ravno včeraj zvedela,da sem noseča. res mi gre hitro! Ta tedne imama pregle. v četrtek. in še injekcijo dobim,ker sem rh- Ampak komaj čakam,da spet vidim dete malo! Pa zdej morm kej vprašat ginekologa,če je dovolj velik in to. ki ponavad ga vse pozabim vprašat,on pa tut sam reče,da je vse v redu. Pa bog ve,če mi bo dal za poslušat srček od malega ?? Upam da bo,če ne mu morem rečt kej al ga vprašat kdaj to pride na vrsto. Joj,morm začet kej telovadit! No,sej se mtela pa kaj če se mpol po stopnicah padla in me je vse tko blel. zdaj je že bolje. čeprav še vedno ni čisto čisto v redu,ampak mislim,da to ni več sam zrd padca,ampak zrd same nosečnosti. tko da,ta tedn začnem mal migat,ki če ne ne bo dobr. Pa upam,da bo tale dež klej pojenju,da grem spet elpo na lepe,dolge sprehode,vsaki dan. In ve bejbe,kako se počutste? Kaj spps,tut ti si ?
|