|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.4.2008 17:56:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, ja, je uspelo.
Najmlajša razgrajačka je ravno prejle vstala, pa moška sta pršla domov, tko, da smo v polni postavi.Zdej bom pa krompirča spekla, pa zrezke ala cordon blue..pa solatko, pa bo.
Kaj pa ti delaš?

jaz sem pa bila po službi terenska,moj dela pr enem kolegu pa pride jutri domov,mala se do jutri pri tašči potepa,jaz pa sem začela pospravljat-malo po malouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6926
20.4.2008 9:35:34   
NAJBOLJŠA
Si bla pa pridna...
Midva sva sinoči gledala en film-fantastika, pa niti ni bil tko slab...
Zjutraj smo pa pozabili, da ima sine tekmovanje v folklori, tko da ga je mož sedaj hitro transportiral..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6927
20.4.2008 10:35:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Si bla pa pridna...
Midva sva sinoči gledala en film-fantastika, pa niti ni bil tko slab...
Zjutraj smo pa pozabili, da ima sine tekmovanje v folklori, tko da ga je mož sedaj hitro transportiral..

ojla.danes je pa tak čudovit dan,da ga je treba izkoristit do koncauser posted image user posted image user posted image sem pravkar iz trgovine ,moram mal pospravit,za štedilnik me pa ničkaj ne vlečeuser posted image user posted image user posted image
sma se včeraj s kolegico privoščile en babji večer,pa sma proti jutru domov prišleuser posted image user posted image user posted image user posted image bo pa tašča prišla na kosilo,da si ji mal oddolžim,ker mi večrat pogleda na malo.mojga še pa ni domov,tk da je doma vse praznouser posted image user posted image user posted image

lep sončen dan še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6928
20.4.2008 15:46:30   
NAJBOLJŠA
Ja, res je lepo. Pa še to, da nej bi bil jutri spet dež.Jaz sem se lotla prpravt stvari, da bi ta teden rože presadila...Pa sem ugotovila, da je klet taka kot , da bi bomba not padla...Ampak mi paše delo zunaj, in kar uživam.Zdej sem na brzino kosilo naredila, pa gremo še mal ven.
Pa ve, ?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6929
21.4.2008 8:39:40   
spps
dobro jutro punce,pa se je začel nov teden v apriluuser posted image user posted image user posted image user posted image še mal pa bo aprila konecuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo prinesel,bomo pa še videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6930
21.4.2008 13:34:31   
Šarki
čao bejbe !! kak ste?? jest sm bl tko, tkouser posted image mamo en kup problemov zdele kr naenkrat... ma sej bo.-..

pridne bodte

!!

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6931
21.4.2008 14:56:14   
NAJBOLJŠA
Tanchi, kaj te tare..?
Kako ste drugač?Jaz sem bla z Emco na Kontroli, pa je vse ok...Kolk sem vesela.Tko, da grem v sredo že delat...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6932
21.4.2008 15:11:22   
_ancica_
Hojla punce, kako ste kaj danes?

spps...ja res je, se malo pa bo april pri koncu...in kaj bo prinesel? user posted image user posted image seveda!!! user posted image user posted image user posted image

tanchi...ja kaj pa tebe matra???

NAJBOLJSA...no super, da je tamala dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6933
21.4.2008 15:48:14   
Šarki
selili se bomouser posted image . je ta lastnica ratala full tečna kr naenkrat.... sej mi je nova hiška full bl všeč, pa ne bomo imel lastnice nad glavo, ampak končno sem mislila da bomo tukaj ostali, pa se že bolj počutimo domače... full em razočarna. res da gremo na bolje, ampak tukaj smo se ravno navadili, sosede malo poznamo, v trgovini prodajalke poznamo, one poznajo nas, in ne hodi vedno katera za nami... saj veste, ko je kdo nov vtrgovini, še sploh z vozičkom ko mamice vsesorte stlačijo not...   pa po možnosti bomo menjali vrtec... tko da za tamale full šok. sem smo prišli dve leti nazaj, pa je nika kuj zbolela, smo jo imeli 2x v bolnici, 14 dni narazen... tko da me to najbol skrbi...user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6934
21.4.2008 16:06:32   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

selili se bomouser posted image . je ta lastnica ratala full tečna kr naenkrat.... sej mi je nova hiška full bl všeč, pa ne bomo imel lastnice nad glavo, ampak končno sem mislila da bomo tukaj ostali, pa se že bolj počutimo domače... full em razočarna. res da gremo na bolje, ampak tukaj smo se ravno navadili, sosede malo poznamo, v trgovini prodajalke poznamo, one poznajo nas, in ne hodi vedno katera za nami... saj veste, ko je kdo nov vtrgovini, še sploh z vozičkom ko mamice vsesorte stlačijo not...   pa po možnosti bomo menjali vrtec... tko da za tamale full šok. sem smo prišli dve leti nazaj, pa je nika kuj zbolela, smo jo imeli 2x v bolnici, 14 dni narazen... tko da me to najbol skrbi...user posted image user posted image

joj user posted image to je pa zoprna zadeva res! A pa se selte kam dalec??? Res soda, se predvsem zarad otrok user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6935
21.4.2008 16:24:58   
Šarki
ma niti ni tako daleč. glih tok, da se vse spremeni... brezveze

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6936
21.4.2008 17:19:03   
_ancica_

ma niti ni tako daleč. glih tok, da se vse spremeni... brezveze

eh, to pa je res sranje user posted image kdaj se pa selte?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6937
21.4.2008 17:33:32   
tany83
Dobro jutro...

kako ste kaj???

jaz sem se kar, mam fuul dela danes... morem preilo vse oprat, ker nisem ze vec kot 1 teden user posted image ... zdaj sem vse po barvah dala, tko da no treba veselo na delo... v sobi je tud katastrofa oz. po celem stanovanju... pa se fuul kasno sem vstala, ker sva bila z mojim na enem zuru zvecer... user posted image

spps... navijam, da ti konec aprila prnese user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

tanchi... zal mi je da se morte selit, se posebaj za otrocke k morejo vrtec menjat, pa res je da ko se navadis nekje bit in se domace pocutis je potem smotano menjat...

ancica... kako kaj user posted image ... kaj slabo???user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6938
21.4.2008 17:39:09   
Šarki
naslednji mesec naj bi se selili.

ancica sploh ne vem a sem ti že čestitala??!!

ČESTITAMuser posted image !!!!!!

a je še kera nova?? a je spps tud??

PA verjetno se poj ne bomo več slišaluser posted image ker namo imeli internetauser posted image . sej drugač nismo nič gor, sam vas na rr bom pa res pogrešalauser posted image ...

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6939
21.4.2008 17:41:38   
_ancica_
ojla tany...danes si pa pozna user posted image user posted image

midva sva pa vceraj dala prat cunje, tko da mi ne bo treba danes. Imam pa ful dela s koledarji...ideje so bile izbrane, zdaj moram pa za vsak mesec slike zamenjat, pa datume itd...imam pa 6 razlicnih koledarjev za narest...uf bo dela user posted image

v soboto mi je blo tok slabo in glava me je bolela cel vikend, vceri sem pa se drisko fasala...najprej me je napihnil ko zabo, potem sem mogla pa ene 6x na wc v eni uri in sem se cist izpraznila na koncu...me je blo kar mal strah, ker me je ful zvijal, pa krce sem mela...danes sem za 1x ok user posted image

kako pa kaj ti? se slabo???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6940
21.4.2008 17:43:20   
_ancica_

naslednji mesec naj bi se selili.

ancica sploh ne vem a sem ti že čestitala??!!

ČESTITAMuser posted image !!!!!!

a je še kera nova?? a je spps tud??

PA verjetno se poj ne bomo več slišaluser posted image ker namo imeli internetauser posted image . sej drugač nismo nič gor, sam vas na rr bom pa res pogrešalauser posted image ...

jst mislm da si mi ze cestitala user posted image ce pa slucajno ne, pa hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da boste kaj kmal dobili internet, da se bos lahko kaj oglasila in porocala kako je v novem stanovanju user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6941
21.4.2008 17:49:30   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla tany...danes si pa pozna user posted image user posted image

midva sva pa vceraj dala prat cunje, tko da mi ne bo treba danes. Imam pa ful dela s koledarji...ideje so bile izbrane, zdaj moram pa za vsak mesec slike zamenjat, pa datume itd...imam pa 6 razlicnih koledarjev za narest...uf bo dela user posted image

v soboto mi je blo tok slabo in glava me je bolela cel vikend, vceri sem pa se drisko fasala...najprej me je napihnil ko zabo, potem sem mogla pa ene 6x na wc v eni uri in sem se cist izpraznila na koncu...me je blo kar mal strah, ker me je ful zvijal, pa krce sem mela...danes sem za 1x ok user posted image

kako pa kaj ti? se slabo???

jaz sem skoz tko utrujena da velik spim, mal je zarad user posted image  mal ker ne pijem kave...  pa mene tud glava kar pogosto boli... vceraj mi je blo slabo po zajtrku in pol sem sla kar nazaj lezat... jaz sploh ne morem velik jest, tko po malo se gre, kak jogurt, banana...

cakm, da grem na pregled drug teden, da zopet vidim mojega user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6942
21.4.2008 17:58:07   
_ancica_
jaz moram tudi bolj malo jest, ker drugace se mi vse zastopa...eh ta moja prebava user posted image Drugace slabo pa mi ni skos, kak dan malo bolj kak dan samo na momente. Sem si pa zadnjic kupila jogurt, sej ves tak ta pravi navadni jogurt. Ampak ne vem zakaj tukaj sploh ne prodajajo navadnih jogurtov v manjsih lonckih...se jih da dobit samo v tistih ful velikih 750g user posted image cudi so ti kanadcani ti povem...sadnih jogurtov kokr hoces, v raznoraznih velikostih in oblikah, navadni jogurt pa dobis samo v tavelkih lonckih, pa tud izbira ni ne vem kok velika. No, ampak na sreco je dober ta ki sem ga kupla, tko da sem hepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6943
21.4.2008 17:59:50   
_ancica_
aja...utrujena sem pa tud jst ful...bi kar naprej lezala, pa zvecer me zacne ze okol 9e zmankvat...drugace prej sem vedno hodila spat najhitreje ob polnoci, zdaj pa komi se gledam okol 10ih user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6944
21.4.2008 18:09:20   
tany83
jaz sem si tud jogurt kupila user posted image user posted image user posted image ... sem najdla navadnega user posted image  tko da ga jem vsak dan, mi pase user posted image

ja utrujenost je pa neki normalnega... jaz tko lena se nisem bla... zeham skoz user posted image

nic zdaj grem dat prat, ker moj dragi danes pride mal prej domov in bi rada vse koncala, da lahk pol kam greva, ker se mi ne da skoz v stanovanju bit.. pridem pol se kaj pogledat...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6945
21.4.2008 18:12:25   
_ancica_
No ti kar pojdi, jaz sem tudi ful zaposlena danes (in bom se kak mesec)...pa se se kasneje kaj tipkava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6946
21.4.2008 19:25:40   
sončika84

Živjo čvekice! Vidim,da ste  nosečke utrujene. tut jaz sem bla prve tri mesce kar naprej. skoz se mi je spalo. zvečer bi šla že komot ob osmih spat pa bi sapla celo noč ko ubita. sam takrat se mše delala,in se m se pol prečula, ampak se mpa vseeno bla kar naprej zaspana. pa slabo mi je tut bilo. sploh zadnji,tretji mesec. fuuull salbo kar naprej. sej bo htro mimo bote vidle! JAz se mzdaj že 27 teden,to je že polovica sedmega meseca,pa se mi zdi,kot da bi ravno včeraj zvedela,da sem noseča. res mi gre hitro! Ta tedne imama pregle. v četrtek. in še injekcijo dobim,ker sem rh-  Ampak komaj čakam,da spet vidim dete malo! Pa zdej morm kej vprašat ginekologa,če je dovolj velik in to. ki ponavad ga vse pozabim vprašat,on pa tut sam reče,da je vse v redu. Pa bog ve,če mi bo dal za poslušat srček od malegauser posted image ?? Upam da bo,če ne mu morem rečt kej al ga vprašat kdaj to pride na vrsto. Joj,morm začet kej telovadit! No,sej se mtela pa kaj če se mpol po stopnicah padla in me je vse tko blel. zdaj je že bolje. čeprav še vedno ni čisto čisto v redu,ampak mislim,da to ni več sam zrd padca,ampak zrd same nosečnosti. tko da,ta tedn začnem mal migat,ki če ne ne bo dobr. Pa upam,da bo tale dež klej pojenju,da grem spet elpo na lepe,dolge sprehode,vsaki dan. user posted image  In ve bejbe,kako se počutste? Kaj spps,tut ti si user posted image ?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6947
21.4.2008 19:34:14   
_ancica_
ojla soncika user posted image ...ti si pa ze kar dalec s svojo user posted image  user posted image a ze ves kaj bo? fantek al puncka??? kdaj se pa to ponavadi ze vidi? Glede trtice...zdaj te mogoce res ze boli bolj zaradi nosecnosti kot pa padca...upam user posted image Kdaj pa imas rok??? 

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6948
21.4.2008 19:52:47   
tany83
ojla cvekice, koncno sem oprala perilo in se ze susi, vmes je prsel se moj dragi me mal pogledat, ce sem kaj jedla user posted image  ker zdaj bolj malo jem, ker mi je slabo velik user posted image ... pride pa cez kako urco ze domov in bova verjetno sla k tasci mal na obisk, nisem ze dolgo bla in mi je prov fajn da mal greva user posted image

zdaj si bom sla naredit palacinke za kosilo, ker ce pride in ne bom se nic jedla bom spet kregana... on je mogu na sestank in bo kar tam jedel, tko da sam zase skuham...

se bom verjetno kar poslovila za danes, ker pol se morem se stusirat in posteljo nardit... user posted image

lepo klepetajte in se spet tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

cao cao user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6949
21.4.2008 19:58:13   
sončika84
Ja,res sem že daleč. pa kot da bi včeraj zanosila. hahahauser posted image  rok imam,24.julija. ampak jaz mislim,da bom prej. en tedn prej mislim,da je itak polna luna. pa tut tko upam da bo prej,ker jaz imam pa 23. rojstn idan. user posted image  Za splo sva rekla,da se bova pustila presenetit,čeprav mene že ful matra firbc kaj je.user posted image  Ampak če sem do zdaj potrpela,pa bom še ta dva meseca,tri. user posted image  Drgač pa kda jtočno se vidi spol,ne vem,mislim pa da nekje pri 16. tednih. Trtica pa ja,mislim,da je to mimo. Je blo pa boleče. ZDej pa me boli samo še kadar res ful delam,stojim in tko. če nič ne počivam vmes. ampak to je res od user posted image  po moje. sej potlej se ap dol uležem in mal počijem pa je boljše. ME je pa zadnjič tko zvilo na desni strani trebuha,ravn ko sem kosilo kuhala. joj,kok me je zabolelo. sem padla dol na kavč in nisem vedal akko nej se uležem al usedem. ful me je bolelo,celih 20 ,imut. sem samo jokala. pa mojga sem klicala v službo,ker me je blo res ful strah. sem mislila dda bom umrla.sem se ustrašla da ni slepič. sej pol je prišel domov moj,pa me je mal pocartu. no,predn je pršu,pa je itak že minil,sam sem se vseen bala. pa me je pol moja mami še pomirila pa od njega. ampak vseeno bom omenla ginekologu to v četrtek. akko pa si kaj ti? sem brala da ti je slabo. te bo že minilo. Kaj pri ginrekologu si že bila?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.