|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
18.4.2008 18:17:19   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še vmesna informacija iz BB:

punce Sebastjanu se meša, in se hoče sfajtat z ElTaybom, ta ga pa namerno provucira.................

Edinaos ej veš meni talew Eltyb sploh ni všeč, ker je ful provokator, šele zdaj je pokazal svoj pravi obraz user posted image . O čem se pa gre, zakaj provocira Sebata?

Jana uvavvvvvvv če bi zdajle lahko bi ti zažvižgala, ker si hudaaaaaaaa.
user posted image user posted image user posted image user posted image In kakšna mačka si bila pred user posted image . Jaz lahko samo sanjam o takšni postavi in o 55 kilah user posted image user posted image user posted image . Jaz sem na faksu imela na svojih 164 cm 53 kil in sem bila ful suha, se mi je videla luknja med nogami user posted image , zdaj pa takšne luknje verjetno ne bom nikoli več imela user posted image . Najbolj bi bila zadovoljna, če pridem po porodu na 60 kil in bi bila srečna. Mah nekak mi bo že ratal. Krasen album.

Ampak Edina in Barbaw sta kar visoki babnci in sta imeli tako malo kil, te sta šele hudiiiiiiiii mački. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.4.2008 18:18:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

edinaos jaz to resno ja. Drugače lahko pol oz. kar celotno garderobo, ki ni nič nošena oz. zelo malo nošena podarim, kar mi glih ni, saj je kar nekaj denarja v njej. moja služba pa je bolj fizične narave. Sem delala v skladišču trgovine s cunjami, ki pa dobiva robo vsak teden in to kar nekaj škatel, katerih kilaža se giba od 2 pa do dobrih 40. Vsak teden sem te škatle prelagala sem in tja, tako da je joj.

Ja, jaz imam tudi vso novo garderobo v omariuser posted image ker za dojenčka sva se itak odločila preko noči in evo je miške maleuser posted image , samo si sploh ne upam, sanjat o njih.

Ja če je pa delo bolj fizične narave, pa verjamem da gredo tudi kilce hitreje dol.

jaz delam v pisarni, ampak bo treba še kej zraven početi.... ne samo služba
jana ne vem zakaj ne bi prišla na svoje kile. Jaz sem jih imela po porodu manj kot pred njim. Vse se da. Je pa tudi od telesa odvisno. Ene prej izgubimo ene kasneje.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.4.2008 18:24:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw in edinaos pa vidve sta res prave manekenke...jst mam svojih borih 164 cm, torej bi blo lepo če bi pripla na 50 kg, kar pa verjetno ne bo nikoli več.user posted image

sem pa danes uredila še svoj album po tednih nosečnosti...če katero zanima lahko pogleda...geslo je nejc.

Jana kakšna suhica si bila user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bomo že nekako se spravle v podobne kilaže, upammmm.
Roke pa ti ful zatekajo, a ne?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.4.2008 18:29:23   
Anitka
Ojla!

Tako pa sva nazaj s pohištvom, s katerim se je dragi pošteno namtral, da ga je spravil v avto. Se mi je revček že kar smilil kako je teklo z njega, jaz pa mu nisem mogla ravno najbolj pomagati. Je eno uro prekladal sem in tja, da mu je le ratalo. Pa kupila sva še mini potovalno posteljico in seveda tisti čudoviti Fisher priceove mobile za v posteljo, ki pri nas stane malo manj kot 60 evrov, tam sva odštela pa 39,90user posted image user posted image user posted image

http://www.us2guntur.com/us2guntur/servlet/EnlargeServ1?category_id=10017&product_id=p09819

Se opravičujem, ker ne znam prilepiti le slikice, zato cel link. Kakšen namig morda za lepljenje slikice?user posted image

Hja problemi z umivanjem med prsti na nogah in pedikura so tudi meni precej znaniuser posted image user posted image Še malo pa bo tudi to mimo.

Špelin@ za en datum bo čist dovolj ena slikicauser posted image user posted image Glede odpustnic pa se lahko javim, če le ne bo prezahtevno (dopiši še kakšna dodatna navodila in kako to spraviti gor). Pa če se javi še ena za rezervo.

Naše dete pa se še niti malo ni umirilo. Se mi zdi, da iz dneva v dan bolj razgraja po mojih notranjih organih, ki so na mestih že prav boleči na otip.

Čmrlika lep bušiuser posted image user posted image user posted image Pa tudi tvoj Aurora je čudovit. Kako so meni nosečniški bušiji lepi. Vsi od prvega do zadnjega.

Modrooka lepo, da si se oglasilauser posted image user posted image in vsekakor bomo držale pestke, da otrok ostane v tej legi in da dobro opraviš v porodni.

Edinaos me veseli, da si tako vesela nazaj s pregleda in da sta z miško taki korenjakinjiuser posted image user posted image user posted image Se bodo pobci res morali pazitiuser posted image user posted image

Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate **** in Sesil. Same lepe novičke danes.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.4.2008 18:32:56   
jana81
ja edina ful zatekam v roke..se vidi a ne?...sem taka ko rambo, mi je prav hudo ko gledam slikce od prej,ampak vem da je to zato, ker imam enga luštnega fantička v sebi, zarad njega se lahk zredim magari še 10 kil user posted image ...sej me bo ziher nočno vstajanje in vozičkanje spravlo nazaj v staro Jano.user posted image

aurora suhica ravn nisem bla, ampak sem bla pa zadovolna s svojim geštelom.
zato bi se rada tud pol nazaj naštelala.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 18.4.2008 18:33:46 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.4.2008 18:39:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
punce, jaz pa sem tak vesela zdaj, je bila moja dobra prijateljica na čveku pri meni in mi je prišla testerček pokazat!!! Bomo oz bodo zibali tud oni...imajo pa že skoraj 6 letnega fanta...
sem milsila da bom od veselja kr popadke dobila, pa moje dete je tud zraven ponorelo!!! user posted image joj kak sem vesela!!!user posted image

Čudovita novica user posted image  Iskrene čestitke tvoji prijateljici in vso srečo user posted image user posted image

kasso, pa te res računalnik nekaj zafrkava... user posted image  Kar se oblačilc za iz porodnišnice tiče, imam tudi jaz za vsak slučaj pripravljen kompletek št. 56 še od velike pike, če bi bil malemu nov komplet št. 62 še prevelik. Nič se ne sekiraj glede tega - če nisi našla nič lepega, stavim, da imaš doma nekaj, kar ti je pri srcu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Danes sem bila na razgovoru v P za ultivo. Plus tega sem nažicala eno babico, da mi je razkazala porodni blok!!!Jeeeej komi čakam, da grem na tiste razkošne mizeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
S tastom pa le dobro pobelita user posted image

jana81, super fotke user posted image  Imaš res lep trebušček user posted image user posted image

Anitka, user posted image  za uspešno nakupovanje.
Za lepljenje sličic pa kar začni vadit user posted image  Greš z miškinim kazalčkom na slikico na spletni strani, klikneš desno tipko in izbereš "copy/kopiraj", potem greš s sporočilo, ki ga pišeš in spet klikneš desno tipko na miški in klikneš "paste/prilepi". In imaš slikico v svojem postu user posted image  To pišem zato, ker te resno štejem pomoč pri odpustnicah - za vsak slučaj user posted image

barbaw, če bi bilo slučajno treba, računam tudi nate, čeprav imaš rok že v zač. maja user posted image  Potem pa so tu še TamaraJ (glej, da boš tole prebrala user posted image ), Estrella*, MARTINA25, Katina,...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.4.2008 18:40:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

punce Sebastjanu se meša, in se hoče sfajtat z ElTaybom, ta ga pa namerno provucira.................

Edinaos ej veš meni talew Eltyb sploh ni všeč, ker je ful provokator, šele zdaj je pokazal svoj pravi obraz user posted image . O čem se pa gre, zakaj provocira Sebata?

Ma nimam pojma, sem vidla da ste se pogovarjale da pride Eltaybova punca, pa sem šla malo prečekirat v hišo če je kaj novega, no in skratka in tam je bil ta verbalni fajt.

Vem samo, da so Eltayb, Sandi ter antipatični Marchelo govorili proti Sebatu. In valda on je popizdil in hotel, čez ograjouser posted image user posted image user posted image , tako so ga sprovocirali, da je kao sebičnež, materialist.

Mislim, haloooooooo

Aja še to: skupina podložnežev: si zdaj natančno prebirajo, tista navodila o obnašanju, da kao bi moral BB Sebata vržti zdaj iz bajte, ker je diskriminiral Eltayba.........

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.4.2008 18:40:59   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 36X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), jana81 (GP), modrooka (AMNIOSKOPIJA)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image   
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.4.2008 18:41:03   
MARTINA25
AUREA poslala sem ti ZS!!

JA, jst grem 100% na ultivo.

Pr sobicah mi je pa všeč to ker so tko lepo pobarvane....kaj pa vem...jst sem si to predstavljala bolj kot.....hm ne vem, všeč mi je bilo v glavnem.

Za ultivo oz. EA greš lahko vsak dan med 08-10 uro.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.4.2008 18:43:48   
Anonimen
Notranjke a potem velja jutri ob 10:00h, vem da je ena spraševala, če katera pride prej??? Jaz lahko pridem prej če je treba, **** dej mi plisss pošlji GSM številkouser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.4.2008 18:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

AUREA poslala sem ti ZS!!

JA, jst grem 100% na ultivo.

user posted image user posted image user posted image boš v KR rodila? Koliko pa to stane?

Pr sobicah mi je pa všeč to ker so tko lepo pobarvane....kaj pa vem...jst sem si to predstavljala bolj kot.....hm ne vem, všeč mi je bilo v glavnem.

Za ultivo oz. EA greš lahko vsak dan med 08-10 uro.

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.4.2008 18:46:01   
Anonimen
Pa kje ste zdaj vseeeeeeeeeeeee?

NE GREM SE VEČuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.4.2008 18:47:51   
špelin@
Notranjke a potem velja jutri ob 10:00h, vem da je ena spraševala, če katera pride prej???

Najbrž jaz pridem prej user posted image

A jaz sem pa nevidna? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.4.2008 18:52:38   
suzy85
hej hej!
lep pozdravček! vidim, da smo večinoma še vedno 2v1 ali 3v1. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image peli za naraščaj! čimveč cartanja!

mal se oglašam, da sporočim, da še nisem šla v rim! user posted image upam, da tud bebika še počaka vsaj kakšna 2 tedna! danes sva dopolnila 36 tednov! user posted image no, nakupi so večinoma končani. sem mela ta teden malo več časa, ker sem v soboto zaključila s faksom, zdaj pa doma počivam in malo pospravljam. sem si zadnji del harryja šla sposodit - je zdaj pravi čas, da ga preberem. sicer bo jutri bolj malo časa, ker tud mi začnemo z gredbenemi deli. HB ne v hiši, ampak bomo delali garažo.

pogovarjale ste se o strijah - sem bla skoz vesela, ker ni blo nobene, v soboto sem jih pa le opazila. okrog popka jih imam polno. me je res nekaj časa nazaj okrog popka ful bolelo, če sem se dotaknila al pa če se je kakšna majica malo bolj dotikala - no, tu pa so posledice!

naty user posted image user posted image da se je user posted image že obrnil. jst še čakam na pregled v sredo, da vidimo, če bo kaj novega. zunanjega obrata me je malo strah, tako da upam, da si user posted image do poroda še premisli in obrne!

imam eno vprašanjeuser posted image : kako boste sterilizirale dudo in flaško? boste dale kar v vročo vodo kuhat? je treba vodi še kaj dodat? sterilizatorja mi ni za kupovat!

aja! da bi ble vse majčice čim bolje obveščene o naših majskih hroščkih, bi prosla jano in auroro, če vama lahko pošljem obvestilo oz. če lahk dobim vajini številki (vama pošljem svojo), saj sta mi krajevno najbolj blizu.

pa še pohvala špelini za lepo urejen seznamček oz. bolje rečeno seznam! user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.4.2008 18:55:58 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.4.2008 18:53:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Notranjke a potem velja jutri ob 10:00h, vem da je ena spraševala, če katera pride prej???

Najbrž jaz pridem prej user posted image

A jaz sem pa nevidna? user posted image

Ne špelin@ verjetno sem glih takrat pisala post, ko si ga ti že poslalauser posted image user posted image

No bom tudi jaz tam okrog 9:45h

Gregorček priden??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.4.2008 18:57:59   
špelin@
No bom tudi jaz tam okrog 9:45h

Fino user posted image

Gregorček priden??

Če sedim pokonci ali stojim, je. Drugače pa mu gredo vsi moji ostali položaji na živce, ker me krepko nabrca user posted image

Sem pa res vesela, ker je tvoja princeska pridno zrasla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.4.2008 18:58:48   
Estrella*
Oj!

Sem končno nazaj. Ko sem prišla pred hišo sem že vohala. Špelin@ vonj čisto tebi po všečiuser posted image  ( men tud diši, že pred user posted image user posted image )V Hiši pa kot na PETROLU.user posted image
Možek je že včeraj vse spucal, danes pa je še s praškom in razmaščevalcem 3x drgnil kot nor. Je že prilično bolje. Res je en šit, da se je moralo to pripetiti, kar je še slabše je to, da je vreme za en user posted image  in tud luftat ne moreš toliko kot bi želel. Da o napovedi za naslednji teden ne bi razglabljala, ker bo za en šit.

Špelin@: Vidim, da se je Anitka javila za nadomestnico. Jaz bom od 1.5 do nadaljnega brez neta in ti ne bom mogla nič pomagat. Upam, da čimprej pridem do priključka. Bi že mogli kopati za položitev kabla, pa skoz pada dež in je neizvedljivo. Sem jezna ko sam vrag, da biom ravno brez neta ko se bo dogajalao 100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image  Ko ga dobim, pa bom tudi jaz na voljo, da priskočim na pomoč.

****: Imaš takega deca v bušiju, da ne vem kje je dobila datum do 2.6?? Mere so povprečje za 36t. Vseeno je bolje, da ti CR delajo okoli 20.5 in ne prej.user posted image  za odločitev DR.

edina: no, a si sedaj zadovoljna s tvojo user posted image . Se je dovolj poredilauser posted image ???? Sedaj pa le mirno donosi in se ne obremenjuj s težo. Prava babnca bo, boš vidla in prav nič ji ne bo manjkalo.

MARTINA: Prideš še k meni malo malat???Mi je še nekaj malega ostalouser posted image .
Jaz sem rodila v uni ta fensi sobi. Sem skoz mislila, uf k bi vsaj bila prosta....in je na mojo srečo res bilauser posted image  Ti želim enako!

Anitka: baravo za nakupe. Upam, da tvojemu te nevšečnosti niso vzele volje še za kakšen podvig.

edina, Špelin@: bom probala uleteti pred 10h!
Umivanje in pedikura je res sranje, ker imam tudi jaz banjo. KOmaj se skobacam vanjo. Ko se preselim imam v spodnjem štuku tuš, zgoraj pa banjo. Vidim, da bo do poroda spodnja kopalnica moja!!!!

Vidim, da mnoge zatekate. Mi je prav čudno, da kljub nespremenjeni prehrani jaz še nič. A to pomeni, da so moje + kilce vse špeh in ne vodauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.4.2008 19:03:35   
aurora28
Tole vam pa moram povedati. user posted image

Ta moja user posted image je pa prav opasna ratala. Sej vzunaj je čisto druga zgodba in se ostalim ljudem, ki ji niso všeč izogiba in gre mimo njim vse naokrog, ampak doma, je pa njen teritorij. Sva bile na balkonu in kar naenkrat na vhodnih vratih pozvoni. Obe letiva pogledat kdo je in jaz svojo psico vedno prvo spustim ven, naj preveri kdo je in je bil en moški. Moja Dee Dee je tako začela renčati na njega in proti njemu, vsa je bila naježena, ded pa se je kar umikal ob zid in ni več sploh vedel zakaj je pozvonil user posted image user posted image user posted image . Sej potem sem jo noter poklicala, ampak dokler nisem vrat zaprla je razmišljala o njemu. Bogi user posted image No potem mu je le uspelo povedati, da je prišel za T2 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.4.2008 19:04:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: bravo za nakupe. Upam, da tvojemu te nevšečnosti niso vzele volje še za kakšen podvig.

user posted image user posted image user posted image Ne, ne, sva se zraven pošteno zabavalauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.4.2008 19:09:56   
špelin@
Jaz bom od 1.5 do nadaljnega brez neta in ti ne bom mogla nič pomagat. Upam, da čimprej pridem do priključka. Bi že mogli kopati za položitev kabla, pa skoz pada dež in je neizvedljivo. Sem jezna ko sam vrag, da biom ravno brez neta ko se bo dogajalao 100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image  Ko ga dobim, pa bom tudi jaz na voljo, da priskočim na pomoč.

user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.4.2008 19:10:07   
aurora28
Anitka me veseli, da sta varno prispela nazaj domov in user posted image user posted image user posted image za pohištvo. Jaz bi tudi želela kupiti lučko za posteljico, moram malo naokrog pogledati.

Suzy jaz sem sterilizirala flaško in dude pa cuclje kar z vrelo vodo, ampak jih nisem namakala vanjo, ker mi je prodajalka v BC svetovala, da naj raje sperem, ker so mame povedale, da če namakaš flaške in cuclje v vreli vodi znajo puščati.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.4.2008 19:13:01   
špelin@
Sem končno nazaj. Ko sem prišla pred hišo sem že vohala. Špelin@ vonj čisto tebi po všečiuser posted image  ( men tud diši, že pred user posted image user posted image )V Hiši pa kot na PETROLU.user posted image
Možek je že včeraj vse spucal, danes pa je še s praškom in razmaščevalcem 3x drgnil kot nor. Je že prilično bolje. Res je en šit, da se je moralo to pripetiti, kar je še slabše je to, da je vreme za en user posted image  in tud luftat ne moreš toliko kot bi želel. Da o napovedi za naslednji teden ne bi razglabljala, ker bo za en šit. 

A veš, da sem ravno prejle med vožnjo razmišljala o tem vonju user posted image  Da bi se pri tebi lahko do sitega "nazaugala" user posted image user posted image user posted image  No, tudi v škodilačku imam fajn vonj, ker še vedno diši po barvi in jaz globoooko vdihavam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Tole vam pa moram povedati. user posted image

Ta moja user posted image je pa prav opasna ratala. Sej vzunaj je čisto druga zgodba in se ostalim ljudem, ki ji niso všeč izogiba in gre mimo njim vse naokrog, ampak doma, je pa njen teritorij. Sva bile na balkonu in kar naenkrat na vhodnih vratih pozvoni. Obe letiva pogledat kdo je in jaz svojo psico vedno prvo spustim ven, naj preveri kdo je in je bil en moški. Moja Dee Dee je tako začela renčati na njega in proti njemu, vsa je bila naježena, ded pa se je kar umikal ob zid in ni več sploh vedel zakaj je pozvonil user posted image user posted image user posted image . Sej potem sem jo noter poklicala, ampak dokler nisem vrat zaprla je razmišljala o njemu. Bogi user posted image No potem mu je le uspelo povedati, da je prišel za T2 user posted image user posted image user posted image

Si prav predstavljam njegov zaprepadeni ksiht user posted image user posted image  Bogi revež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.4.2008 19:18:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
imam eno vprašanjeuser posted image : kako boste sterilizirale dudo in flaško? boste dale kar v vročo vodo kuhat? je treba vodi še kaj dodat? sterilizatorja mi ni za kupovat!

Jaz imam sterilizator še od prej. Drugače pa priporočam, da v primeru klasičnega prekuhavanja vodi občasno dodaš malo alkoholnega kisa, kar se drugače na flaškah nabere vodni kamen user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.4.2008 19:19:10   
aurora28
Res Špelin@ ampak opažam, da naša psica ne mara nekak moških, še posebej teh, ki so v delovnih cotah, prav ne mara jih in bognedaj, da se kak pojavi na vratih ona kar popiz.... in laja, renči kot nora. Nevem kaj bi kaj naredila, če mene ne bi bilo doma in bi nekdo kar sam stopil v stanovanje. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.4.2008 19:20:38   
Čmrlika
sem pa danes uredila še svoj album po tednih nosečnosti...če katero zanima lahko pogleda...geslo je nejc.

Krasno! kaka šlankica, pa samo buši te je...user posted image  lepo!
sem vesela, da sem še eno pridobila za kronološko ureditev albuma...user posted image
jaz pa sem dla novega gor, pa sem pozabla še kako tja v tega kronološkega prilimat...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.