|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
18.4.2008 12:35:41   
jana81
ojla...

ste tolk pridne s pisanjem da komi vse preberem, in potem pozabim kaj ste že napisale.

hvala za čajček (malinov je bil na vrsti), zdej se že nacejam z  MG tableto, ker me tko trebuh boli,spet trd ko skala.

no sam da povem še za pregled včeraj...ni bilo moje G. in sem rekla tej nadomestni iz P. da če mi lahko pove kolk je user posted image  velik, obseg glavice itd...pa mi je ta krava rekla da to ni važno, ker če se porod začen samodejno, je tko najlepše...halo kot da tega ne vem, ampak sem rekla mene vseeno zanima...pa reče ja da obseg glavice vsajk drugače izmeri in da ni merodostojno...mislim ful sem bla slabe volje ko sem šla ven.

V glavnem upam da bo na naslednjem pregledu boljše ,ko bo moja G., čeprav je tud ta živ vrag.

Ne bom vsega komentirala, ker ste tko že ve, se strinjam z napisanim.

aurora user posted image  za 14 dni, jst sem čist za tabo user posted image

čmrlika super bušek maš.

barbaw moj je pa prav hecen, en dan ful nabija, se premetava, drug dan se morem pa prav skoncentrirat da ga občutim, pa vedn ko sem na CTG je miren kot postroj v vojski.
Pa lepo se mej na abrahamu...men to čaka konc maja (ga ima tašča), in oktobra (moja mami).

zdej pa grem še kej nardit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.4.2008 12:46:08   
modrooka
Punce,

po dolgem času pozdrav. Ve ste res tako zelo pridne s tem pisanjem... Bravo.

Za seznam: amnioskopijo imam 24.4. (ker imam tako kot v prvi nosečnosti premalo plodovnice in se zna zgodit, da bodo porod sprožili).
Do sedaj sem se vsega skupaj zredila 4 kg.

Drugače pa sem bila sedaj teden dni v porodnišnici, ker se je moje dete pred časom obrnilo na ritko in sem bila na obračanju. Obrat je uspel, bil je pa zelo neprijeten in boleč. Upam, da sedaj ostane tako, kot je treba.

Če katera želi, da ji javim, ko rodim, naj mi piše na zs. Drugače pa bom javila, ko se vrnem iz porodnišnice.

Bodite fajn!

Lep dan!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.4.2008 12:54:35   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Punce,

po dolgem času pozdrav. Ve ste res tako zelo pridne s tem pisanjem... Bravo.

Za seznam: amnioskopijo imam 24.4. (ker imam tako kot v prvi nosečnosti premalo plodovnice in se zna zgodit, da bodo porod sprožili).
Do sedaj sem se vsega skupaj zredila 4 kg.

Drugače pa sem bila sedaj teden dni v porodnišnici, ker se je moje dete pred časom obrnilo na ritko in sem bila na obračanju. Obrat je uspel, bil je pa zelo neprijeten in boleč. Upam, da sedaj ostane tako, kot je treba.

Če katera želi, da ji javim, ko rodim, naj mi piše na zs. Drugače pa bom javila, ko se vrnem iz porodnišnice.

Bodite fajn!

Pozdravljena!

Povej mi a amnioskopijo delajo tudi če ženska ni nič odprta? Me veseli, da je tvoj user posted image zdaj obrnjen pravilno.  user posted image Sem gledala enkrat po tv, ko so delali obrat otroka in je tudi ta ženska rekla, da jo je zelo bolelo in bilo neprijetno. A to otročka primejo za glavico in obrnejo? Je pa v kar visokem % uspešen ta obrat. Torej ko greš na amnioskopijo ti bodo sprožili porod? Držim pesti. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.4.2008 13:20:45   
aurora28
Aurea hvala user posted image , ja to imam že modrček za dojenje. Sem si ga kupila 3 mesece nazaj in mi je še vedno prav. Če bo treba si bom po porodu kupila novega, vse je odvisno od moje mlekarne. user posted image user posted image

Joj tolk sem lačna. Danes si sama kuham kosilo, ker moj lubček dela cel dan user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.4.2008 13:21:35   
80kaja
živjo punce;
sem vas na hitro preletela in sedaj vas še bolj na brzinco pozdravim...
torej HB,da ste vse kolikor toliko ok....za mano je danes neprespana noč...ma hodim na wc vsaj 4x in nonstop sem žejna itd....sicer sem ok, še mesec dni pa smo na cilju....
jaz že težko čakam GP drug teden...pa me tudi zelo zanima teža user posted image  in vse ostalo....kam pa to hodite na CTG in kako to sploh izgleda...meni ni nič jasno, nikoli mi ni nihče tega priporočaluser posted image  nevednica kaja?
bodite mi fajn, naužijte se dežka....kajti kmalu bo maj in z njim polno sončkaaaa
lp, kaja

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.4.2008 13:23:37   
barbaw
Čmrlika user posted image user posted image user posted image  buši. Ful je lep. Drugače se pa lahko zmenive v torek par minut čez 8, ker moram še parking poiskat.

jana moja je pa spala ko sem šla na CTg, ampak sem toliko km naredila, da se je zbudila in je brcala po trebuhu ko zmešana, da sem cel čas s sondo iskala srčka. Sem imela revjo v rokah pa mi ni uspelo niti enega članka prebrat. Drugače pa dnevne seanse, ko pa jih nima pa čutim kako se rita sem in tja. Bog ve kako rito ima. user posted image   Najmanj ji pa paše levi bok, ker takrat pa se razhudi. user posted image

modrooka če se ne javiš še kaj prej ti želim čimhitrejši porod s čimmanj bolečin, pa da se bosta z user posted image  veselo cartala. user posted image user posted image user posted image  
Kako pa se ti je ratalo tako malo zredit?

Aurora nekje na netu so slikice kako potiskajo po trebuhu otročka z glave navzdol v krogu. Prav zanimivo zgleda. Da pa boli se pa ne čudim, ker ti pritiskajo na trebuh. Amnioskopijo pa kolikor jaz vem delajo neglede na stanje Mv, ker se gre za dobrobit otroka in tako preverijo stanje plodovnice. Če jo imaš dovolj in v kakšnem stanju je plodovnica. Jaz sem imela prvič mekonijevo pa mi niso delali amnio. Si lahko predstavljaš kako je reagirala G pri porodu, ko je videla mekonijevo plodovnico. Obrat pa je ponavadi uspešen pa moraš biti v P, ker ti lahko s tem sprožijo porod. Ima Puško en članek o tem napisan.

80kaja nič ni hudega če kaj ne veš. Zato smo tu. CTg ti bodo delali pri G po 36t vsak teden do poroda. Z njim se meri otrokov srčni utrip in pa popadki oz. krčenje maternice. Da pa si žejna me ne čudi, ker bi sama lahko cisterno za sabo vlekla pa ne bi bilo dovolj. Sploh se ne morem odžejat. Pa vroče mi je kot da je 30 stopinj. Pri nas ni dežka. user posted image  Prav lepo nas sonček greje in je že 18stopinj.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.4.2008 13:26:15 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.4.2008 13:24:53   
Taula
kam pa to hodite na CTG in kako to sploh izgleda...meni ni nič jasno, nikoli mi ni nihče tega priporočal nevednica kaja?

CTG se dela proti koncu, Eni G imajo aparaturo v ordinaciji in ti delajo CTG na rednem pregledu, drugače pa hodiš v P, tik pred porodom in pa če si čez rok.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.4.2008 13:26:40   
Taula
Amnioskopijo pa kolikor jaz vem delajo neglede na stanje Mv, ker se gre za dobrobit otroka in tako preverijo stanje plodovnice

V določenih P je ne delajo več sem brala, oz. jo delajo le če si že nekaj časa čez PDP.

Samo meni ni jasno..,.če ti ne naredijo UZja, kako vedo da je plodovnica še ok, da je posteljica zrela?user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 18.4.2008 13:27:51 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.4.2008 13:31:40   
80kaja
hvala barbaw....
hvala taula....
user posted image  torej mi bo vse povsem jasno drug teden oz.čez 2 dni,ko vstopim v 37.teden

pozdravček,
kaja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.4.2008 13:32:11   
barbaw
Taula jaz lahko govorim samo za svoj primer, ko so mi naredili UZ 4 dni čez rok. Nekaj bi ti morali naredit, da se vidi, če je posteljico ok in če je dovolj plodovnice. To sena UZ, ki ga imajo v MB P zelo dobro vidi, saj se vidi struktura posteljice. Moja G nima tako dobrega UZ, vidi pa če je plodovnice dovolj. Če te ful skrbi, greš lahko v P in rečeš da ne čutiš dobro otročka ali da ga sploh ne in ... malo nakladaš pa bodo že pogledali. Zato so tam.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.4.2008 13:32:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Jaz sem imela prvič mekonijevo pa mi niso delali amnio. Si lahko predstavljaš kako je reagirala G pri porodu, ko je videla mekonijevo plodovnico.

pa kaj to je normalno...a ni to nevarno za otroka, če začne piti to plodovnico??

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Joj tolk sem lačna. Danes si sama kuham kosilo, ker moj lubček dela cel dan user posted image .

se ti pridružujem, moj dela do 18h, in preden pride domov je ura 19h...tako da sem danes že pojedla dva topla sendviča, kilo jagod, 2 jabolki, pa sem spet lačna...bom počasi mogla kaj za kosilo naštudirat...ne vem če ne bi danes palačinke z evrokremom ali čokolado (ker moj tega ne je).user posted image

joj jst mam dons take bolečine v trebuhu...mi otrdi pa boli (sploh na dotik) in pol mal spusti, pa ne vem al se Nejček naslanja na sprednji del al kaj je zdej to??

< Sporočilo je popravil jana81 -- 18.4.2008 13:34:20 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.4.2008 14:10:14   
barbaw
jana81 nevarno je, če jo otrok spije. Moj je ni. Mogoče se je pokakal med samimi popadki. To pa ne vem. Na UZ ni nič komentirala razen tega, da je plodovnice glih toliko, da je je dovolj in da sem zrela za sprožitev.

Kaj tebe boli občasno ali non-stop .... Malo opiši tole. Da nimaš ti kakšnih popadkov.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.4.2008 14:15:58   
barbaw
Veste kaj, jaz sem prav ponosna na vse vas, ker vse tako pridno kljub težavam skrbite tako dobro za svoje user posted image . Zelo dolgo smo zdržale 2 v 1 in 3 v 1, da bi mogle vse dobit posebno pohvalo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.4.2008 14:21:09   
Anonimen
OLA OLA user posted image user posted image

Punce jaz sem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
happy, sem nazaj z GP in moja miška ima že celih: 2,3 kg in jaz sem
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
pomirjenauser posted image user posted image .

Zdaj pa naj se naju pozijo tile vaši pobčkiuser posted image user posted image
Pravi G, da bo glih okrog 3 kg ko se bove šle rodituser posted image user posted image

Naredila mi je:

*CTG (baje da še ni popadkov)
*PONOVNO MORFOLOGIJO (seveda na mojo željo in vse OK)
*UZ-da sve še zadnjič potrdile spol (itakuser posted image )

V glavnem vse OKuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.4.2008 14:21:42   
aurora28
Barbaw kako pa pridejo do plodovnice, če je MV zaprt user posted image Baje, da amnioskopijo standardno delajo še v Kranju, drugje pa se bolj poslužujejo dobrih UZ-kov.

Jana mal čudne so te tvoje bolečine user posted image Mene na otip samo malo zaboli trebuh, ko mi tamali rit ven potisne, očitno bo imel rito po mami user posted image user posted image user posted image

Hmmm palačinke, zveni mamnljivo user posted image user posted image user posted image . Jaz sem si naredila riž z grahom (rizibizi) in spekla sem si tri zelooooo tanke puranje zrezke, zraven pa pojedla še en paradižnik. In sem se full najedla, tak da bom vsak čas poknala. user posted image user posted image

Bravo Edina in tvoja pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 18.4.2008 14:25:47 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.4.2008 14:41:14   
jana81
jana81 nevarno je, če jo otrok spije. Moj je ni. Mogoče se je pokakal med samimi popadki. To pa ne vem. Na UZ ni nič komentirala razen tega, da je plodovnice glih toliko, da je je dovolj in da sem zrela za sprožitev.

Kaj tebe boli občasno ali non-stop .... Malo opiši tole. Da nimaš ti kakšnih popadkov.

Boli me danes že od jutra, konstantno, mi malo otrdi pa je trd kako minuto, dve, potem se sprosti, samo me nič ne zvija kot pri M krčih, zato se mi zdi da niso popadki, čeprav ko pa berem kako zgledajo popadki je pa skor isto, bom videla, če bo do večera isto še naprej. Lahko pa da se je mali ravn tak obrnu, da ko se razteguje se mi upre v sprednji del trebuha in pol občutim kot trd trebuh.

aurora tud naš bo mel rito pa mami..user posted image  čeprav še dobr da ni punčka,pr fantkih se ne pozna tolk postava.
Sem se ful najedla palačink z čokolado in jagodami ... mamica mi je spekla.user posted image

edina...super da je Anja-Tia že taka babnca...sej presuhcena ne sme biti za našga Nejčka..mal se hecam.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.4.2008 14:46:45   
špelin@
ok, potem je zmenjeno, da dam za vsak datum gor po eno novo slikico user posted image

V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata.

Uf, še dobro, da si me spomnila user posted image  Moram kupiti dve "mački iz vrečke" za moji dve piki user posted image

Moja sestra ima neke želje, da bi šli v LJ, jaz pa komaj sedim, ker me potem mišice pripete na rebra neznosno bolijo. In kako naj to povem user posted image  babjemu, da ne moem na tako dolgo vožnjo.

Pa naj gre sama, verjamem, da ti nisi v stanju iti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Čmrlika...lep buši.user posted image user posted image In niti ene strije nimaš. Sem ti fovš.user posted image

Se dobesedno podpišem user posted image

aurora28, čudovit trebušček user posted image user posted image user posted image  Se kar stopim ob vseh teh fotkah user posted image

Strije, ja. Meni se zaenkrat še ni naredila nobena nova, se je pa nekaj tistih iz prve nosečnosti veselo razprlo v vsej svoji progavosti user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
joj jst mam dons take bolečine v trebuhu...mi otrdi pa boli (sploh na dotik) in pol mal spusti, pa ne vem al se Nejček naslanja na sprednji del al kaj je zdej to??

Takole je mene matralo včeraj - pa sem ugotovila, da se mali z nogami upira na notranji strani, porine telo navzven in potem se ves trebuh napne in otrdi in hudirjevo boli na dotik. Pri meni na srečo ni šlo za kakšne popadke, ker se spomnim, da jih čutim drugače user posted image
Če pa se ti zdi, da so popadki (posebej, če gre za redne razmike med "krči"), vseeno pojdi na CTG user posted image user posted image user posted image

edinaos, fantastično poročilo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj imaš pa prihodnji pregled?

Glede amnioskopije: tule dr. Pušenjak pravi, da ni možna, če MV ni nič odprt KLIK

Pozdravljena, modrooka, super, da si se javila user posted image user posted image  Stiskam pesti, da tvoje detece ostane v glavični vstavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.4.2008 14:55:09   
aurora28
Baje danes pride v BB tale ženska, ki je iz Savinjskega konca. user posted image Sem tole kopirala iz foruma:

IZ FORUMA:

ja...na žalost pride v hišo bb punca od Eltyba...GROZA...js sm doma od tam k ona torej iz šmartnega ob paki in lahk povem da bolj glupe babe kot je ta MATEJA PLAVŠIČ ni...Ona bo ful igrala k je že od nekdaj taka hinavka...ona je ful skurbana,zdej ko je pršu pa eltyb not pa misli da je ne vem ka...me prov zanima če bo priznala da je doma iz ŠMARTNEGA OB PAKI al bo zatajilain rekla da je od kje drugje,k se ful nosi...zdej ko hodi z eltybom govori kr po primorsko mislim halo...ne morš se sramovat da si doma iz kmetije...ČIMPREJ JO BO TREBA IZSELIT,K JE MUTAVA KO NOČ...

Špelin@ hvala ti za ta link, torej če si zaprt ti amnioskopije ne morejo delati. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
18.4.2008 14:57:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Takole je mene matralo včeraj - pa sem ugotovila, da se mali z nogami upira na notranji strani, porine telo navzven in potem se ves trebuh napne in otrdi in hudirjevo boli na dotik. Pri meni na srečo ni šlo za kakšne popadke, ker se spomnim, da jih čutim drugače user posted image
Če pa se ti zdi, da so popadki (posebej, če gre za redne razmike med "krči"), vseeno pojdi na CTG user posted image user posted image user posted image

Verjetno so fantki bolj močni ko se upirajo, sej verjetno gre pri meni za isto stvar, ker prej sem čutila nogice ob strani trebuha, danes pa na sredini, upam samo da se ni kam drugam obrnu, da je še vedno z glavico navzdol. Pa bom trpela če bo treba, sam da je OK.

barbaw dober da si omenla kinder jajčke...ker gredo z mano v P.- upam da jih bom lahko jedla.user posted image

špelin okrog 1.maja se pa še jst priporočam za odpustnico....jo bom sprintala in dala v knjigico spominov za Nejca. Veš kak te bo mel rad ko te bo prvič vidu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
18.4.2008 14:58:48   
modrooka

Pozdravljena!

Povej mi a amnioskopijo delajo tudi če ženska ni nič odprta? Me veseli, da je tvoj user posted image zdaj obrnjen pravilno.  user posted image Sem gledala enkrat po tv, ko so delali obrat otroka in je tudi ta ženska rekla, da jo je zelo bolelo in bilo neprijetno. A to otročka primejo za glavico in obrnejo? Je pa v kar visokem % uspešen ta obrat. Torej ko greš na amnioskopijo ti bodo sprožili porod? Držim pesti. user posted image

Meni ginekolog ni nič govoril o odprtem ali ne odprtem MV. user posted image  Zato, špelin@, HVALA za link. Bom vsaj vedela, kaj in kako user posted image .

Aurora, otročičku podprejo glavico in ga primejo pod ritko, potem pa sukajo.

Ne bodo mi sprožili poroda. Sprožili mi ga bodo v primeru, da plodovnica ne bo več vredu, da bi se malemu slučajno slabo godilo v maternici... Bomo videli, kaj in kako bo v čertek. Se pa menda lahko tudi po nesreči predre mehur, potem pa seveda sledi porod. Ampak, to ni tako pogosto. Mi pa mora preverjati, ker imam malo plodovnice in v tem primeru je lahko to slabo za otročka.

Barbaw, glede kilogramov pa nimam pojma. Malo se redim, pa spet shujšam,... Jem normalno. Imam pa dosti podlage, tako, da nič bat user posted image user posted image .

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
18.4.2008 15:00:07   
jana81
Baje danes pride v BB tale ženska, ki je iz Savinjskega konca. user posted image Sem tole kopirala iz foruma:
IZ FORUMA:

ja...na žalost pride v hišo bb punca od Eltyba...GROZA...js sm doma od tam k ona torej iz šmartnega ob paki in lahk povem da bolj glupe babe kot je ta MATEJA PLAVŠIČ ni...Ona bo ful igrala k je že od nekdaj taka hinavka...ona je ful skurbana,zdej ko je pršu pa eltyb not pa misli da je ne vem ka...me prov zanima če bo priznala da je doma iz ŠMARTNEGA OB PAKI al bo zatajilain rekla da je od kje drugje,k se ful nosi...zdej ko hodi z eltybom govori kr po primorsko mislim halo...ne morš se sramovat da si doma iz kmetije...ČIMPREJ JO BO TREBA IZSELIT,K JE MUTAVA KO NOČ...

joj kak je folku dolgčas okrog ust ...pa kaj se vtikujejo v druge ljudi...vsak ma svoj karakter...slab ali dober..
dons res ne smem zamudit tega BB.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
18.4.2008 15:09:57   
aurora28
Jaz tudi ne, me ful firbec matra kako bo. No mogoče pa bo le nekaj seksa v BB, če bo en par skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.4.2008 15:25:44   
Anonimen
Dober dan punce,

Najprej poročilo iz UZ-ja potem pa grem brat kaj ste se menile, pa če je kaj za komentirat.

Prof. Blejčeva je potrdila da je imel moj G. v Egiptu prav in da če bi se ta otrok normalno rodil bi  mu tudi ona dala termin tam nekje od 28.5  naprej ali celo 2.6. Tako da pravi ga ne bomo ven jemali se pravi sekcije ne bo pred 20 majem , če bo vse o.k.
Carski namreč delajo 10-14 dni pred PDP-jem.
Tako da na priprave grem po 12 maju in sekcija tam po 20. maju, če seveda ne bo poadkov ali kakih drugih komplikacij.

Evo to bi bilo to na kratko...

Sedaj pa grem brat za nazaj.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.4.2008 15:37:56   
sesil
še od mene dober dan

prišla s pregleda, seveda sem vas še prej vse prebrala (1  uro). danes je bil moj dragi z manouser posted image , je videl svojega otročiča. velikost ustreza, o konkretnih merah pa se nisve pogovarjali.kri in urin sta super, hemoglobin imam 125. tudi zredili smo se še za 2 kg (skupaj 11kg). dobila napotnico za v porodnišnico in še en list mi je dala za prebrat o tisti bakteriji stet.....B. nevem kaj je že naprej. če se odločim za testiranje mi bo naslednjič to izvedla. mi je pa sama začela pravit, jaz nisem se niti spomnila. bravo moja G. je pa še ena druga zadeva - sestra je ta list pustila v kartonu in jaz sedaj ne vem kaj bi. opazla pa sem šele ko sem prišla domov. nasledni pregled + ctg imam 9.5. ene boste že cartale....user posted image
potem sva z mojim zavila še na pizzo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.4.2008 15:56:05   
špelin@
****, sesil, user posted image user posted image  za vajina pregleda user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
špelin okrog 1.maja se pa še jst priporočam za odpustnico....jo bom sprintala in dala v knjigico spominov za Nejca. Veš kak te bo mel rad ko te bo prvič vidu.

Daj me takrat še 1x spomni user posted image

Ravnokar sem zlikala kompletek, ki ga bo naš user posted image  oblekel za domov iz porodnišnice user posted image  Potem sem se pa ob pajacku, ki ga je imela za domov velika pika, kar zjokala od nežnih spominov izpred devetih let user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.