|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
18.4.2008 16:01:15   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 36X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), jana81 (GP), modrooka (AMNIOSKOPIJA)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image   
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.4.2008 16:02:12   
Taula
Čestitke za preglede.user posted image user posted image

Jaz sem tudi ravno končala likanje tetra plenic in cunj od lubega in mene.  Bolj likam, večji kup imava.user posted image user posted image  Glede BB...kdo je pa rekel da bodo dali parček v isto skupino...če bo res prišla punca od E. notri.user posted image

Spelin@....jaz bi tudi prosila za odpustnico, enkrat do konca aprila.user posted image Danes me sicer že cel dan boli trebuh oz. imam krče. Upam da me tale luna ne misli kaj ****i. Odpustnico bom pa sprintala in jo bo čez xx let lepotička lahko videla, da bo rekla da je bila njena mama že takrat nora.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.4.2008 16:04:01   
Taula
Mi je tako lepo prebrati naši majski hroščki. user posted image Me zanima ali bo naslednja user posted image ali user posted image user posted image Mogoče katera prehiti filipinko.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.4.2008 16:05:30   
Anonimen
Estrella: ne vem če je najbolj pametno, da ti to nafto udihavaš in pucaš...A res ni nobenega drugega??user posted image user posted image
No upam da bo čim manj škode pa ne samo v kleti ampak tudi na tvojem počutju, če ne drugega da se bo vsaj jeza pomirila..Te pa čist razumem...da si zelooooo jezna.

Zdravstvena kartica: Jaz sem jo vedno dala narest kar takoj po rojstvu, šla sem z svojo na ZZZS in z roj. listom in sem jo dobila v roku enega tedna.Tiste ki ste zaposlene pa morate men se zdi nesti v službo rojstni list... Tudi davčno sem šla sama z rojstnim listom na DURS in ti jo takoj izdajo. Ker šele z EMŠO in Davčno lahko potem takoj uložiš za otroške doklade in pa za porodniško po izteku teh prvih treh mesecev. Jaz najraje to kar prec sama opravim pa da imam pol mir...

Katina: toplo ti priporočam avtocesto zato ker boš iz Ljubljane na Vrhniki v 10 minutah in ker stane samo 0.30 euro. In ker po tastari cesti so zelo neumne omejitve včasih celo samo 50km in pa pred Vrhniko nekaj razkopavajo in kopljejo , posledično je promet zelo oviran in kolone...

edinaos in st. barbara: moja znanka je rodila z EA februarja letos in je zelo pohvalila zadevo. Ji pa prav gotovo verjamem da ona že ve kako in kaj saj je zdravnica!!! Tako da v MŠ res rečejo da se porod podaljša, pa da se lahko konča z vakumom... ampak ko se pa pogovarjaš z ženskam ki so imele EA pa vse pohvalijo zadevo. In valjda da bolj verjamem tistim ki so nekaj sprobale kot pa rekla kazala.
Tako da če ima katera v planu EA jaz bi ji rekla go for it baby!!!user posted image user posted image
Tudi jaz če bi imela normalen porod bi se verjetno odločila za EA.

Špelina: Moje mnenje glede seznama je da daš slikico zraven datum in spodaj podatke za vse na tisti dan rojene bejbije... Ker če boš pri vsaki dajala slikico bo tako "skropocalo" kot ga imajo aprilčice...
Pa če bi bile vse slikice enako velike potem bi bilo pa to že zelo, zelo estetsko!!user posted image

Čmrlika: če rabiš strije jaz jih šenkam...user posted image user posted image  

Edinaos: čestitke za dobro opravljen GP. Prav tako Sesil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.4.2008 16:12:32   
aurora28
**** in Sesil bravo za pregled user posted image user posted image user posted image .

Jaz se pa spet bašem s sladkarijami user posted image , mi je mami prinesla neke roladice in so mnjami dobre.

Estrella* ti si pravila, da si veliko kil izgubila ravno zaradi opustitve sladkorja, veš prio meni je isto, takoj ko opustim sladkor mi kile gredo same dol, ampak zdaj si bom še dala duška, ker se mi res lušta sladko in bom potem po porodu stradala s sladkim user posted image user posted image user posted image

Špelin@ pridna si, ni kaj in Taula ti tudi user posted image user posted image user posted image . Jaz imam že cotke pripravljene v eni vrečki, ko pa bom rodila bo pa moj samo vzel vrečko, jo dal v nahrbtnik in gasa v P. Komaj čakam, da začnemo rojevati kot po tekočem traku in da se seznam Majski hroščki daljša in daljša. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.4.2008 16:14:02   
Anonimen
Edinaos: a se ti da mal podatkov iz UZ- ja napisat da malo primerjam...Saj imam itak samo par stvari zapisanih...ampak vseeno. Moj naj bi bil šele 34 teden (GS 34/0) in pa OTT 2900 (to mi je jasno, da je čist mimo, ker še nobenega ne poznam ki bi mu prav zmerili...)
Ampak recimo pri GV/TT/BPD imam zapisano 91
AC-obseg trebuha 325
Drugo pa sploh ne znam prebrat...razen gibi prisotni in plodovnice - obilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.4.2008 16:19:54   
špelin@
Taula, vidim, da imaš vsaj 1 kriterij za odpustnico že izpolnjen user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Špelina: Moje mnenje glede seznama je da daš slikico zraven datum in spodaj podatke za vse na tisti dan rojene bejbije... Ker če boš pri vsaki dajala slikico bo tako "skropocalo" kot ga imajo aprilčice...
Pa če bi bile vse slikice enako velike potem bi bilo pa to že zelo, zelo estetsko!!user posted image

Točno tako sem si vse skupaj tudi zamislila user posted image

Aja, eno vprašanje: se katera javi za izdajanje odpustnic, če bi me slučajno prej kaj zvilo in ne bi utegnila dokončati posla?? Bi ji v sili na ZS ali e-mail naslov poslala URL, na katerem se nahajajo pripravljene odpustnice.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.4.2008 16:29:57   
Čmrlika
Čmrlika buši. Ful je lep. Drugače se pa lahko zmenive v torek par minut čez 8, ker moram še parking poiskat.

ja kar zmenjeno, če ne grem jaz prej v Rim..user posted image
samo spomnit se morava v ponedeljek...user posted image jaz sem v soboto pozabila na primer, da sem povabljena na roj dan, pa so mi klicali, kje hodim...user posted image
jaz se bom po citiyju nekje motala, ti pa me rufni, ko boš kje tam...

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Joj tolk sem lačna. Danes si sama kuham kosilo, ker moj lubček dela cel dan .
se ti pridružujem, moj dela do 18h, in preden pride domov je ura 19h...tako da sem danes že pojedla dva topla sendviča, kilo jagod, 2 jabolki, pa sem spet lačna...bom počasi mogla kaj za kosilo naštudirat...ne vem če ne bi danes palačinke z evrokremom ali čokolado (ker moj tega ne je).

jaz pa sem ravnokar s kosila pri moji mamici-spet! kak me razvaja...lubija ne bo domov, ker gre po službi na "službeni" piknik, in bom sma ...po moje kar do jutri zjutraj...user posted image  se je javil za šoferja, ker ne bo nič pil, za rimer, če mora v P letet- priden, ne? user posted image  ja, in potem bo izgovor, da je moral do zadnjega ostat, ker je rekel da jih bo vozil...ga že vidim...oz slišim...user posted image  naj mu bo, na j si še malo ventilčke ven spusti...

punce, jaz pa sem tak vesela zdaj, je bila moja dobra prijateljica na čveku pri meni in mi je prišla testerček pokazat!!! Bomo oz bodo zibali tud oni...imajo pa že skoraj 6 letnega fanta...
sem milsila da bom od veselja kr popadke dobila, pa moje dete je tud zraven ponorelo!!! user posted image joj kak sem vesela!!!user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.4.2008 16:38:04   
kasso
špelina, bi rade volje pomagala, ampak še tako se matram tu post napist že več kot eno uro, ker mi RR zablokira, ko sem prijavljena, da bom popizdila! Smeškov niti ne lepim več, ker spet zablokira, tako da sem res žalostna, ker ne morem niti komentirat...ah.....

edina, sem zelo vesela, da je mala prav tako velika kot moja, he he.... 2,3 kg pri 35 tednih je bila moja in je rekel G, da bo najbrž ob rojstvu okrog 3 kg kot prvadva otroka.
sesil tudi tebi čestitam za dobro opravljen pregled. Se pa pozna, da imaš G specializantko, ker je zelo dobrodušna s vsem... res je enaA

****, tudi tebi čestitam za dobro opravljen UZ in da si pomirjena glede velikosti oz. starosti otročka.

Sem imela danes namen kupit kak kompletek za mojo malo za iz porodnišnice, ampak sem tako razočarana, da je joj... nič nisem našla, kar bi mi odgovarjalo, tako da bo najbrž prišla domov v kakem starem kompletku.....sem kar malo potrta.... ampak saj ni to najbolj važno, a ne?! Glčavno je, da bo dete zdravo, al pride v novih al stasrih cunjcah domov.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.4.2008 16:42:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 
Aja, eno vprašanje: se katera javi za izdajanje odpustnic, če bi me slučajno prej kaj zvilo in ne bi utegnila dokončati posla?? Bi ji v sili na ZS ali e-mail naslov poslala URL, na katerem se nahajajo pripravljene odpustnice.

Jaz bi z veseljem pomagala pri tvoji vlogi, samo me je strah da bom kr na začetku maja rodila, pol pa lahko katera ostane brez odpustnice.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.4.2008 16:44:30   
Taula
Jaz bi z veseljem pomagala pri tvoji vlogi, samo me je strah da bom kr na začetku maja rodila, pol pa lahko katera ostane brez odpustnice.

Enako. Ker ko rodim ne vem koliko bom kaj na RR.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.4.2008 17:03:08   
Anonimen
Špelina: najbolje da bi bila kakšna iz konca seznama...( narava, Martina)  Jaz bom šla v P tam okrog 20. ampak kdo ve lahko tudi prej...Pa še najmanj 6 dni me ne bo... tako da žal se ne upam prevzet te odgovornosti.

Kasso: imaš prav, važno da je zdrav otrok. Čeprav jaz sem mu nekaj kupila... user posted image user posted image  ampak ne prav za iz porodnišnice ampak ker mi je bilo všeč in ker sem rabila...Imam namreč ogromno roza stvari sedaj bo pa baje user posted image , pa sem morala še mal modrega nabavit.user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.4.2008 17:05:20   
barbaw
Aurora ja samo še v KR delajo amnio kot po tekočem traku. Sem pa brala samo ne vem kje, da se na teh novih UZ vidi, če je plodovnica mlečna. Nimam pojma kako se oni odločajo kdaj naj sprožijo. Saj to mene tudi malo skrbi, ker sploh ne bi šla še enkrat, čeprav ni bilo nič narobe. Samo čakat se mi ne da. Najbolj zoprno mi je bilo čakanje v P, da te pogledajo, priklopijo na CTG, ... Vse je zamudno. Je pa ena kolegica šla danes na pregled, ker ima danes rok pa ni nič še videt. Trebušček se ji je lepo spustil, ampak to je tudi vse. Mene vsaj špika, pa vedno bolj pogosto me mišice okrog "tamale" bolijo. Nekaj se dogaja. Jaz sem se odločila, da bomo kar slončkali malo bolj pogosto, ker me potem bolj špika in zateguje. Mogoče pa kaj sprožimo. Sem že razmišljala o tem, da če ne bo nič na rok, da bi mi G čep odluščil tako kot mi je to v P. Sem vsj videla kako izgleda. Mi je pa zadnjič kepa sluzi padla v školjko ko sem šla lulat in ne vem, če je bil čep. user posted image  Je pa bilo kar nekaj tega ker je pljusknilo.

jana če imaš redne krče, ki te zategujejo in te boli so lahko popadki. Bolečine pa so lahko različne. Če se redno pojavljajo in so vedno bolj pogosto je to to.

špelin@ mene ful skrbi, da bi se škratek počutil zapostavljenega pa imam pripravljene kinder jajčke, pa še nekaj malenkosti sem kupila, da mu jih lahko dam. Pa če slučajno pride kak obisk, pa prinese za piko zanj pa ne, da bo tudi on kaj dobil. Ne bi rada, da se mu godi krivica, ker on ni prav nič manj vreden kot njegova sestrica.
Če bom v stanju ti lahko jaz pomagam. Če ne pa sta primerni kandidatki še Katina in Anitka. Upam, da ne bo katera huda name.

**** samo da so ti potrdili stanje tvojega user posted image . Da bi ga prehitro ven jemali tudi ni pametno. Pa saj sama veš kako je to. Malo dlje boš mogla ostat med nami čvekami. user posted image  Boš videla, da bo hitro minilo ko bo toplo vreme.

sesil user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Čmrlika zmenjeno za torek, če še boš 2 v 1.  user posted image  za tvojo prijateljico.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.4.2008 17:09:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** samo da so ti potrdili stanje tvojega user posted image . Da bi ga prehitro ven jemali tudi ni pametno. Pa saj sama veš kako je to. Malo dlje boš mogla ostat med nami čvekami. user posted image  Boš videla, da bo hitro minilo ko bo toplo vreme.

Ah, če bi jaz lahko izbirala jaz bi ga kar na 5 junij prestavilauser posted image user posted image user posted image  Bi imela oba na isti dan roj dan...veš prišparaš na torti pa na praznovanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.4.2008 17:17:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina...super da je Anja-Tia že taka babnca...sej presuhcena ne sme biti za našga Nejčka..mal se hecam.

Saj fantje tudi ne marajo čisto presuhih dekletc, a ne?

Še moj dragec pravi, pravi da sem mu zdaj ko sem bolj okrogla bolj všeč, kot pa včasih ko sem imela 45-50 kguser posted image , tako me je spoznaluser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.4.2008 17:18:26   
Anonimen
Še vmesna informacija iz BB:

punce Sebastjanu se meša, in se hoče sfajtat z ElTaybom, ta ga pa namerno provucira.................

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.4.2008 17:19:49   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!

Najprej vsem user posted image  velikuser posted image  za dopolnjene tedne ter za uspešno opravljene preglede.

EDINA bravo za tvojo punčko!!!!Jst ti povem da bo prava manekenka-tko kot mamica!!!user posted image user posted image

Danes sem bila na razgovoru v P za ultivo. Plus tega sem nažicala eno babico, da mi je razkazala porodni blok!!!Jeeeej komi čakam, da grem na tiste razkošne mizeuser posted image user posted image user posted image

Estrella res svaka čast za vsa gradbena in gospodinjska dela!!!!Pazi nase bejba!!!!Prav tako vse ostale ki gradite!!! ž

ŠPELIN@ in Estrella user posted image user posted image user posted image  za urejanje seznamov!!!Kapo dol!!!!user posted image user posted image

KATINA zate sem pa najbolj vesela, da so bili izvidi pozitivni, zares!!!TKo kot se pa ti trudiš in ješ po pravilih!!!!Bravo!!!!

Danes sva imele z VALENTINO mau športnega dneva- VALENTINA, to morava čimprej spet ponovit!!!!!

Drgač pa doma belimo....jao, urnebes!!!!Kdo bo vse to pospravljal ko bo koncuser posted image

Nč, grem tastu pomagat belt!!!Midva sva najboljša majstra barvanja!!!!heheheh

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.4.2008 17:21:37   
barbaw

Ah, če bi jaz lahko izbirala jaz bi ga kar na 5 junij prestavilauser posted image user posted image user posted image  Bi imela oba na isti dan roj dan...veš prišparaš na torti pa na praznovanjuuser posted image user posted image user posted image

Ne vem, če bi ti kaj prišparala. Mogoče na praznovanju, torti pa ne. user posted image  Moja tašča je hotela, da bi rodila isti dan kot ima roj. dan, jaz pa sem upala, da ne bom in sem en teden kasneje. Mi je to ful grozno. Že oba moja otroka bosta dokaj blizu, če računaš, da je škratov roj. dan 14 dni pred mojim PDP.

edinaos mojemu sem tudi zdaj bolj všeč, ko sem okrogla. Samo jaz pa bi se rada nazaj spravila v moje prejšnje hlače, pa nekaterih stvari nisem uspela niti oblečt, ker sem zanosila hitro po nakupu. To pa pomeni, da bom spet na spodnji meje normalne prehranjenosti. 55 kg na 170 cm. Če bom ostala v tej službi hujšanje sploh ne bo problem. Ko sem začela delat v tej službi sem v mesecu in pol shujšala cca 6 kg.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.4.2008 17:24:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.4.2008 17:25:02   
Anonimen

Edinaos: a se ti da mal podatkov iz UZ- ja napisat da malo primerjam...Saj imam itak samo par stvari zapisanih...ampak vseeno. Moj naj bi bil šele 34 teden (GS 34/0) in pa OTT 2900 (to mi je jasno, da je čist mimo, ker še nobenega ne poznam ki bi mu prav zmerili...)
AC-obseg trebuha 325

Evo mal podatkov iz GP:

AC: 29, 49
GA: 33T3D
FTA: 69.21 cm
EFW: 2,3 KG
BPD: 8.94 cm

Upam, da ti je kaj pomagalo, ker meni te cifre nič ne pomenijouser posted image
Naslednji CTG imave 5.5.2008

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.4.2008 17:27:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

edinaos mojemu sem tudi zdaj bolj všeč, ko sem okrogla. Samo jaz pa bi se rada nazaj spravila v moje prejšnje hlače, pa nekaterih stvari nisem uspela niti oblečt, ker sem zanosila hitro po nakupu. To pa pomeni, da bom spet na spodnji meje normalne prehranjenosti. 55 kg na 170 cm. Če bom ostala v tej službi hujšanje sploh ne bo problem. Ko sem začela delat v tej službi sem v mesecu in pol shujšala cca 6 kg.

A ti to resno????

Jaz sem bolj optimist in sicer upam:

na mojih 175 cm 65 kg,

ej o kakšni službi je to govora??????

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.4.2008 17:30:54   
Anonimen
Punce fuuul BADDDDDDDD to s Sebatom, fuuul ga provocirajo, kreten Sandi mu pa samo govori da bo najbolje da naj gre ven, ETayb je pa tak hinavcccccccccuser posted image user posted image user posted image

Folk pred bajto pa kriči, da je Eltayb dvoličnež, ki želi samo folk med samo skregat.

Definitivno pa, če ga zdaj  kazensko ne vržejo ven, jaz od danes naprej navijam za SEBATAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.4.2008 17:34:12   
jana81
barbaw in edinaos pa vidve sta res prave manekenke...jst mam svojih borih 164 cm, torej bi blo lepo če bi pripla na 50 kg, kar pa verjetno ne bo nikoli več.user posted image

sem pa danes uredila še svoj album po tednih nosečnosti...če katero zanima lahko pogleda...geslo je nejc.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.4.2008 17:37:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

AC-obseg trebuha 325

Evo mal podatkov iz GP:

AC: 29, 49
GA: 33T3D
FTA: 69.21 cm
EFW: 2,3 KG
BPD: 8.94 cm

Upam, da ti je kaj pomagalo, ker meni te cifre nič ne pomenijouser posted image
Naslednji CTG imave 5.5.2008

hm, nič mi ni jasno. Verjetno je moj tok večji ker je fant? Ker naj bi jaz bila danes 34 tednov noseča po UZ. Po menstruaciji pa seveda 35 in 1 dan.
Ah... se sploh ne mislim obremenjevat... oni že vedo kako je prav.
Samo da bodo zdravi pa bomo vse zadovoljne a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.4.2008 17:38:44   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Danes sem bila na razgovoru v P za ultivo. Plus tega sem nažicala eno babico, da mi je razkazala porodni blok!!!Jeeeej komi čakam, da grem na tiste razkošne mizeuser posted image user posted image user posted image

Martina, mene pa firbec matra... a si se potem odločila za ultivo? Si kaj spraševala tudi za EA? Od kdaj do kdaj pa se lahko prideš takole pozanimat v P (a velja od 10h - 12h)?

Kaj pa porodni blok? Katere postelje so te tako očarale user posted image ?   

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.4.2008 17:45:36   
barbaw
edinaos jaz to resno ja. Drugače lahko pol oz. kar celotno garderobo, ki ni nič nošena oz. zelo malo nošena podarim, kar mi glih ni, saj je kar nekaj denarja v njej. moja služba pa je bolj fizične narave. Sem delala v skladišču trgovine s cunjami, ki pa dobiva robo vsak teden in to kar nekaj škatel, katerih kilaža se giba od 2 pa do dobrih 40. Vsak teden sem te škatle prelagala sem in tja, tako da je joj.

jana ne vem zakaj ne bi prišla na svoje kile. Jaz sem jih imela po porodu manj kot pred njim. Vse se da. Je pa tudi od telesa odvisno. Ene prej izgubimo ene kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.