|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
18.4.2008 22:48:31   
Anitka

user posted image

Lahko noč!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.4.2008 22:50:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

****: ej koliko pa vaga tvoj pobček? Oz kaj je tako večje kot pri moji miški?

Star naj bi bil 34 tednov in nič dni točno danes. Aja pa pozabila sem vprašat če je še zmeri fant.user posted image  
Ocenjena teža je 2900 ampak to jaz ne verjamem... drugače pa vse ostale mere so mičkeno večje od tvoje pupice... Tako da po merah bi pasal v 36 teden... Ampak po plodovnici in pa pretoku ter kaj pa jaz vem po čem še ( aja pa stari uz-ji) pa je približno 10 dni mlajši...

Glede BB se strinjam, men se zdi da je vedel... in da je slabo od glumil... In res je kar neki no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.4.2008 22:54:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A ste videle tole:

JABOLKO 3 SPOROČA::

Včeraj pozno sinoči je po zapletu pri porodu s CR na svet prijokal Jure težak 4750g in 58 cm velik.

Sami veliki korenjaki se rojevajo. Se mi zdi, da povprečje kilaža in dolžina nista več tako majhni kot pred nekaj leti. Bodo mogli pediatri malo krivulje popravit.

KAJJJJJ???? Koliko čez rok pa je bila????user posted image user posted image user posted image

Jaz sem 2 leti nazaj rodila 2850 in 48 cm... Pa taka moja ni bila  pri 6 mesecih? Mislim saj teža o.k. tud jaz sem se rodila skor 5kg... Ampak 58 cm? haloooo to pa prvič slišim....

Aja pa čestitke seveda...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.4.2008 22:57:32   
jana81
totaln poden je tale BB letos.... sem misla da bo vsaj danes zanimivo, pa je beda... bi blo boljš da bi kak film pogledala... še Nejcu ni blo všeč, se je skos premetaval, ni hotu gledat user posted image

barbaw sej bo šlo...mene to vse še čaka...pa še program morem sestavit za taščo in potem še za mamo, ker taki abrahami, kjer se nič ne dogaja me morijo, in moja mami je atu pripravla ful dobr program, same igre in presenečenja. ful dobr, zdej za mamo bom pa jst kej mogla, ker ata ni za take fore.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.4.2008 22:57:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A ste videle tole:

Včeraj pozno sinoči je po zapletu pri porodu s CR na svet prijokal Jure težak 4750g in 58 cm velik.

Sami veliki korenjaki se rojevajo. Se mi zdi, da povprečje kilaža in dolžina nista več tako majhni kot pred nekaj leti. Bodo mogli pediatri malo krivulje popravit.

KAJJJJJ???? Koliko čez rok pa je bila????user posted image user posted image user posted image

Jaz sem 2 leti nazaj rodila 2850 in 48 cm... Pa taka moja ni bila  pri 6 mesecih? Mislim saj teža o.k. tud jaz sem se rodila skor 5kg... Ampak 58 cm? haloooo to pa prvič slišim....
Aja pa čestitke seveda...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa res THE BIG ONEuser posted image user posted image user posted image ,

*nočko* se vidjamo jutri, aja **** prideš tudi ti malo prej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.4.2008 23:02:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

totaln poden je tale BB letos.... sem misla da bo vsaj danes zanimivo, pa je beda... bi blo boljš da bi kak film pogledala... še Nejcu ni blo všeč, se je skos premetaval, ni hotu gledat user posted image

Moji miški očitno tudi ni bil všeč BB, saj me je tudi skoz nabijala:
mami dej šalti nouser posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw sej bo šlo...mene to vse še čaka...pa še program morem sestavit za taščo in potem še za mamo, ker taki abrahami, kjer se nič ne dogaja me morijo, in moja mami je atu pripravla ful dobr program, same igre in presenečenja. ful dobr, zdej za mamo bom pa jst kej mogla, ker ata ni za take fore.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.4.2008 23:06:37   
aurora28
O to je pa super, zdaj vsaj vem kako naj očistim grelec vode, ker se kamen nabira. Je s kisom, hvala Barbaw in Špelin za to informacijo. user posted image user posted image user posted image

Ej sam tale pobek od Jabolke pa je oring pob 58 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem čestitke iz moje strani user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 18.4.2008 23:10:23 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.4.2008 23:16:04   
jana81
vidim da vas je večina že šla ajat...no pa

user posted image   in lepo sanjajte user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.4.2008 23:16:15   
Anonimen
Edinaos: daj mi zgrešen klic ko se boš odpravila iz Logatca pa se bom tud jaz takrat oblekla in prišla...pa bova glih hkrati tam.user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.4.2008 23:18:30   
Anonimen
Ah, jaz še ne grem spat imam še vsaj 3 e-maile za spisat.... uffff, k se mi ne da. Ampak moram...user posted image  Pol pa vmes še semle kukam... upam da ne boste vse spat pobegnile...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.4.2008 23:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edinaos: daj mi zgrešen klic ko se boš odpravila iz Logatca pa se bom tud jaz takrat oblekla in prišla...pa bova glih hkrati tam.user posted image user posted image

OKuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.4.2008 23:23:08   
Anonimen
Zdaj pa res

lahko noč čvekice mojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.4.2008 0:23:29   
Anonimen
O.k. sedaj grem pa tud jaz, ker ste že zdavnaj vse pobegnile...user posted image user posted image

Se veselim jutrišnjega dne...oziroma današnjega.user posted image user posted image

Lahko noč punce in sladke sanje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.4.2008 4:26:51   
špelin@
Evo, danes sem zagotovo jaz prva user posted image

Me je prejle zbudil potres in sem budna kot ris user posted image  Pišuka, omare so kar poskočile, pa smo v prvem nadstropju user posted image  Mali trebušni podnajemnik je kasiral moj naval adrenalina in zdaj se družno klativa po stanovanju in brskava po netu user posted image  No, mala pika je vse prespala, user posted image  je šel ravno nazaj ležat, velika pa je pri babici v Trbovljah in me prav zanima, če jih je tudi tam zbudilo user posted image

A naj vam že kar tako zgodaj ponudim kavo, kakav oz. čaj??? user posted image  No, recimo, da se bom jaz odločila za belo kavo, ker zaspati nikakor ne morem nazaj... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.4.2008 4:27:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.4.2008 6:01:48   
Katina
Kaj, potres? K sreči ga jaz nisem čutila, ker sem bolj med potresozajci. Spomnim se, da je bilo takrat ko se je rodila user posted image ravno veliko potresov. Me kar strese. Sicer je pa aprilsko vreme čudovito za kaj takega, ker je navadno ob takih katastrofah še dež, da nisi samo brez doma, ampak še mokeruser posted image .

No, jaz kljub temu tudi ne morem spati, čeprav se nad spanjem danes sploh ne morem pritožiti.

Zdaj grem pa malo listat nazaj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.4.2008 6:14:04   
Katina

Najprej čestitke JABOLKO 3za pravega korenjaka user posted image .

Drugače je imela pa rok 17.4. in načeloma sploh ni bil čez rok. Če nista mamica in oče med večjimi zemljani, je bil fant verjetno v resnici kar nekaj dni čez rok. Upam, da se ni preveč namatrala.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.4.2008 7:07:57   
špelin@
Katina, potres je bil očitno bolj naš lokalni: KLIK 
KLIK

No, potem sem vseeno zaspala nazaj, ampak sva oba z user posted image  čisto user posted image user posted image

Poleg tega se je pa našemu poštarju zgleda utrgalo: je zvonil že ob deset do sedmih... user posted image

A ste videle tole:

Kakšen velikan user posted image user posted image  Koliko je imel šele obseg glavice user posted image  Me prav zanima, če so v porodnišnici imeli dovolj velika oblačilca zanj user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.4.2008 7:09:42 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.4.2008 7:10:59   
Estrella*
Jutro!

Jaz sem danes kar dobro spala, kljub parkratnemu dežurstvu na WC ju. Ne vem kaj se točno dogaja, ampak sem od včeraj popoldan ima
ela kar pogoste krče, ki so bili že kar močni in zelo podobni popadkomuser posted image  Ponoči me je še vedno matralo(črvičenje in tiškčanje v jajčnikih), kljub ležanju. Mi je to stanje kar nekam znano. Vem , da lahko traja še kar nekaj časa, vendar sem skoraj sigurna, da bo moja user posted image  hotala prej ven kot pred PDP jem.

Včeraj je dragi prijavil, da naj bi šli službeno za 3 dni v Nemčijo in to okoli 8.5.user posted image  Pravi, da se ne upa, ker ima občutek, če bo šel, da boj jaz sigurno na P miziuser posted image

Jabolko: no comment! Res ne vem kaj se dogaja, ampak takih mer si niti najmanj želim. Boge mamice, če se bo trend še tako povečeval, bo veliko več CR, ke nam mati naravi žal ni preskrbela večje bolj prožne luknjeuser posted image

Špelin@: Potres????user posted image  Jaz jih ne čutim. Po moje bi moralo že vse poskakovati in se rušiti, da bi meni vžgalo, da je to to. Pa sem me drugim tudi geolog po poklicu user posted image user posted image user posted image

****: Se mi je zdelo, da bi znalo biti kaj takega s temi merami. Kakšne pa si imela na morfo???

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.4.2008 7:23:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jaz sem danes kar dobro spala, kljub parkratnemu dežurstvu na WC ju. Ne vem kaj se točno dogaja, ampak sem od včeraj popoldan ima
ela kar pogoste krče, ki so bili že kar močni in zelo podobni popadkomuser posted image  Ponoči me je še vedno matralo(črvičenje in tiškčanje v jajčnikih), kljub ležanju. Mi je to stanje kar nekam znano. Vem , da lahko traja še kar nekaj časa, vendar sem skoraj sigurna, da bo moja user posted image  hotala prej ven kot pred PDP jem.

A veš, da sem se tudi jaz kar malo prestrašila... Od šoka ob potresu mi je dvakrat fajn boleče otrdel trebuh, sumljivo podobno poapdkom user posted image  No, na srečo sem potem zaspala in je bil mir.

Upam, da si bolje user posted image user posted image

Špelin@: Potres????user posted image  Jaz jih ne čutim. Po moje bi moralo že vse poskakovati in se rušiti, da bi meni vžgalo, da je to to. Pa sem me drugim tudi geolog po poklicu user posted image user posted image user posted image

Ej, tega ne bi mogla spregledati: najprej je nekaj plosko in gromko udarilo (kot bi nekdo fajn telebnil po tleh), potem pa je omara, ki ni ravno med najstabilnejšimi, začela poskakovati in se guncati, voda v akvariju je pljuskala, krama na omari se je tresla in ropotala,... user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.4.2008 7:27:14   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Špelin@ jaz pa bi imela tvojo belo kavico user posted image . Potres user posted image user posted image user posted image user posted image
O madonca tega si pa res ne želim. Si se zelo prestrašila? Jaz vem, da bi se, ampak smo mi ravno na takšnem področju, kjer potres redko udari, pa kljub temu, da je nedaleč od nas neko središče in vulkan. Žal sem premalo ozaveščena o tem. user posted image

Katina tudi tebi dobro jutro. user posted image

Jaz sem tudi dobro spala in tako kot ti Estrella* sem tudi jaz imela špikanje. Ponoči ko sem šla dvakrat na stranišče in ko sem prišla nazaj v posteljo me je dvakrat tako tiščalo v jajčnikih, da sem nekaj časa kar pri miru ležala in razmišljala ja kaj za user posted image pa je to user posted image Jaz vedno poštudiram, da mi tamali tišči komolce v jajčnike, ampak tak občutek sem imela tudi v P ko mi je CTG zaznal popadke, tako, da očitno se bo pri meni začelo na tem mestu in ne v križu. user posted image

Ravno se bašem s čokolinom user posted image , potem pa grem v lekarno in v Spar po živila, ker danes bova z mojo mami naredili štrudelj, ker ga sama ne znam in mi bo pokazala, zraven pa bom skuhala še enolončnico, za katero si mi ti Estrella* enkart dala recept.  user posted image

Aja a ste videle, da so spet podražali čokolino, ta velika vreča stane 7,09 € user posted image user posted image user posted image A so ti čist normalni?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.4.2008 7:37:46   
Estrella*
Aurora: Po pravici povedano stvari, ki jih redno kupujem niti ne čekiram za cene(pa bi mogla), ker čokolino kupim v vsakem primeru. Ampak čez 7 eu je pa res že krepkauser posted image

Jaz sem popadke čutila v predelu jajčnikov in ne v križu, zato sem se spomnila na dogodke izpred 5 let. Pri meni zgleda nekako tako; začutim, kot da prihaja val iz daljave in se krepi(tiščanje) vsako sekundo, potem me ogrng zagrabi krč v predeu jajčnikov in ne popusti nekaj časa, potem pa ponovno odhaja v valovih in ga čutiš čedalje manj intenzivno.user posted image  no pa sem napisala zelo strokovno.

Špelin@: če je bilo tako bi verjetno res čutila, ampak mi verjetno ne bi potegnilo, da je potresuser posted image  Že ko je bil v posočju konec 90, sem gruntala kaj za vraga je to, pa so vsi okoli meni vpili; potres, bejžmo venuser posted image user posted image user posted image  Sem nepoboljšljivi primerek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.4.2008 8:48:17   
barbaw
Dobro jutro!

Špelin@ za potres ne vem, vem samo da je ponoči konkrteno počilo in zabliskalo, ker je zunaj divjala nevihta. Kako fajn, da nisem oken pomila. user posted image
Vidiš kako je fajn, da pri nas ob sobotah ne nosijo pošto. user posted image  Zvonit pa ne hodijo. Potrobi z motorjem pred hišo pa gre, če te ni.

Tetke, moja pika je šča še eno nadstropje nižje. Sem mislila, da to sploh ni možno, pa očitno je. Vsak njej gib čutim nekje čisto čisto spodaj, kot da bi mi v vagini brcala. Brez heca. Ful hecno je, pa pekoča bolečina spremlja te njene gibe tamle notri. Pa še rit je prestavila z desne na levo stran in me danes brca v levi bok. user posted image  Kaj vse človek, se popravljam ženska ne doživi.

Sem dala slikico iz lanskega maja v album, da bote videle kakšna sem bila. user posted image  Še računam, da bom do leta 2010  taka. user posted image   Ta frišne slike pa bom dala jutri gor, ker je moj delal popoldan in je danes spet v službi in ni imel časa za fotkanje.

Estrella za tvojega je res boljše, da kar lepo doma počaka. Drugače mu boš res ušla v P. So mi pa znani tile lažni popadki. Upam vsaj, da imaš lažne. Malo naj še počaka tale tvoja pikica. Pred mojo nič. user posted image

Aurora mene je že sezulo, ko sem kupovala veliko vrečo po dolgem času. Da pa se cene non-stop spreminjajo pa sploh ni za govorit. Jaz sem vedno bolj pozorna na to. Če res kaj nujno potrebujem kupim, pa vseeno preverjam ceno. Sem zadnjič kupila jagode po 1,29, redkvice po 0,29 in pridem naslednjič v trgovino pa je bila že cena 1,99 in 0,69 za isto stvar in pakungo (količino). Niso več normalni. Počasi bomo res začeli životarit, ker tole nikamor ne vodi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.4.2008 8:54:52   
Anonimen
Dobro jutro:

Potres?!user posted image user posted image  Ne hvala. Jaz se tega bojim...

Drugače pa meni je tok slabo, vsako jutro. Ne morem nič jest..Čokolina sicer ne maram imam pa zelo rada Čokolešnik ampak tudi tega ne morem jest...
Glede na to da moj mali sedi na riti me verjetno z glavo tišči na želodec in potem taki občutki. Ker čez dan se pa to potem malce sanira in nimam teh težav samo zjutraj kake dve ure po tem ko vstanem...

Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.4.2008 8:59:13   
barbaw
Jao, sem zdaj gledala slikice Jana. Pa ti si za na modno revijo. Tvoja rit ni šla v take razsežnosti kot moja. Svaka čast.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.4.2008 9:26:45   
Čmrlika
Niti brat ne more, po jutranjem pospravljanju in upanjem da mine, vam povem, da se meni nekaj dogaja...in to malo zaboli, pa trajakakih 20 sekund pa približno na isti čas...po moje da bom mojga počasi zabrisala iz postelje in se šla pokazat v P...
Kaj pravite punce, čepek še ni šel , voda tud ne...tole pa že traja nekaj ur...pa še user posted image  nič kaj ne čutim...bi jih prej poklicala? vse še je ok, samo če bi pikica bla aktivna, zdaj pa me to skrbi user posted image
aja pa dobro jutro vsem...sem opazla da nisem edina imela pestre nočiuser posted image .luna punce, luna, potresi, porodi...vse lahko nardi!!!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.