špelin@
|
ok, potem je zmenjeno, da dam za vsak datum gor po eno novo slikico IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata. Uf, še dobro, da si me spomnila Moram kupiti dve "mački iz vrečke" za moji dve piki IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja sestra ima neke želje, da bi šli v LJ, jaz pa komaj sedim, ker me potem mišice pripete na rebra neznosno bolijo. In kako naj to povem babjemu, da ne moem na tako dolgo vožnjo. Pa naj gre sama, verjamem, da ti nisi v stanju iti IZVIRNO SPOROČILO: Taula Čmrlika...lep buši. In niti ene strije nimaš. Sem ti fovš. Se dobesedno podpišem aurora28, čudovit trebušček Se kar stopim ob vseh teh fotkah Strije, ja. Meni se zaenkrat še ni naredila nobena nova, se je pa nekaj tistih iz prve nosečnosti veselo razprlo v vsej svoji progavosti IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj jst mam dons take bolečine v trebuhu...mi otrdi pa boli (sploh na dotik) in pol mal spusti, pa ne vem al se Nejček naslanja na sprednji del al kaj je zdej to?? Takole je mene matralo včeraj - pa sem ugotovila, da se mali z nogami upira na notranji strani, porine telo navzven in potem se ves trebuh napne in otrdi in hudirjevo boli na dotik. Pri meni na srečo ni šlo za kakšne popadke, ker se spomnim, da jih čutim drugače Če pa se ti zdi, da so popadki (posebej, če gre za redne razmike med "krči"), vseeno pojdi na CTG edinaos, fantastično poročilo Kdaj imaš pa prihodnji pregled? Glede amnioskopije: tule dr. Pušenjak pravi, da ni možna, če MV ni nič odprt KLIK Pozdravljena, modrooka, super, da si se javila Stiskam pesti, da tvoje detece ostane v glavični vstavi
|