Čmrlika
|
Čmrlika meni se je umirila, ima pa nekje trikrat dnevno seanso. Takrat pa sploh brca. Najbolj jo pa zbudim, če grem slončkat. Do malinovega čaja pa še nisem prišla, ker sem prelena, da bi se smao za to vozila v center. Če ne bi bilo s parkiranjem tak bi že zdavnaj šla. Jaz ima CTG popoldan tudi v Vošnjakovi, zato pa sem te spraševala ja. Lahko pa se vseeno dobive, samo ne ob 7-ih, ker moram škrata malo pred 8 v vrtec spravit. V mestu pa sem tako ali tako v max 15 min. Pa še malo naokoli sem hotela firbcat, zdaj ko še lahko. V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata. edina stvar, ki manjka v njej je duda, ki pa je še nisem prekuhala. Je pa res najbolje, da jo v soboto vzamem s seboj. Si me zdaj potolažila glede seans... jaz jo kr čutim čez cel dan, ampak ko pa si zbere premetavanje pa traja ene dve uri ziher skupaj...Je rekel moj lubi včeraj da dela prevale, kak je buši zgledal... Kar se kave tiče, ni problem, te lahko tudi še kasneje počakam, ti povej...jaz ponavadi zaključim tam okrog osmih, pa te nekje počakam,,, kakor hočeš... Punce sem dala slikice v album, buši 10 dni pred PDP-torej včeraj.... Me je prijelo da so pa zdaj lahko to že ene zadnjih slikic, pa sem morala se malo pofotkat- lubi bi rekel SPET Če sem pa tak ponosna da nosim takega bušija s podnajemnikom noter, kaj morem ...Je pa lubija pol tud zamikalo, pa mi je nardil nekaj takih posnetkov pred ajanjem, da brezveze, Grrrrr, me je ful lepo pofotkal,res! V različnih položajih iz različnih perspektiv... pa ne si zdaj nekaj po svoje razlagat prosim...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|