|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
18.4.2008 9:13:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Sem pa ozila, da imajo lepše kopalnice na ginekološkem oddelku, kot na porodnem oddelku, tam je bolj žalost. user posted image

Ja, mi je kolegica povedala to za Trbovlje... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.4.2008 9:29:11   
kasso
Dobro jutro!
Spet sem na Linuxu :((((

V PO porodnišnici dobiš z odpustnico vsa navodila kako kaj urejat po rojstvu otroka ... od Petje sem že pozabila, tako da bo trebas spet vse obnovit.

Tiste, ki mate danes preglede dobro opravite!

Estrella, tole z nafto pane vem kaj naj rečem druzga, kot, da se mi prav smliš.....obup.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.4.2008 9:42:53   
kasso
Ne vem kaj je s tem Linuxom, ker če sem prijavljena, ne gre nikamor...tako da očitno ga RR ne podpira in bom imela probleme s čvekanjem z vami. Berem vas lepo, če se odjavim, če ne pa znorim.

mya, poleg vsega bošp za odhod otrok na Hrvaško v spremstvu drugih potrdilo overit pri notarju, kar najbrž ne bo poceni. mojadva bosta šla s taščo in tastem kot lani na morje...tako da nas vse to še čaka.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.4.2008 9:44:04   
barbaw
Špelin@ mene osebno ne moti, če je za en datum ena slikica. Naj še druge povedo svoje menje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.4.2008 9:57:50   
Čmrlika
Kdaj pa je v maju polna luna?

Tor, 20. maj 2008 ob 4.12

ma baje po EA otrok naj bi jedu normalno edino kar je minus tega je da ti podaljša porod lahko tudi za 4-5 ur in v večini primerov ti na koncu pomagajo z vakumom to mi je obrazložila g, tašča in teta od mojega ki je to probala

Jaz sem bla pred desetimi dnevi na predavanju o EA in je rekel da to ne drži, da se MALO podaljša druga tretja p. doba pa seskrajša in si nekje na istem, sploh pa ne za take ure.. otrok pa je čisto fit, nič omotičen, ali zaspan...pa tud vakumov je kao dost manj kot pred leti ko so s tem začeli

Aha tisto da je bilo za april luna...kera je pa nalimala, jo moramo zahaklat da smo mi majčice ne aprilčice...

jaz sem bla, ampak veš smo se pogovarjale, da ima luna velik vpliv, in da lahko majčice tud že v aprilu preseneti...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.4.2008 10:03:23   
Pepita
Dobro jutro, jaz sem tudi jezna ko user posted image zaradi teh hrvaških zakonov. Jaz pa peljem na taborjenje na Hrvaško cca. 15 otrok, upam, da se bo našla kakšna luknja, da starši ne bodo imeli preveč stroškov. Že razmišljam o variantah, pa sem gledala spisek sodnih tolmačev in nam najbližji je 50 km stran.

Drugače sem Ok, sam mi že tako nekam dol pritiska, ves čas imam občutek, da bi mogla "kakšen vetrček spustit" pa ne gre in potem me prav v črevesju boli. Pa drugače normalno na WC hodim. Danes sem že bila v laboratoriju imam vodo malo slabo, pa menda ni panike.
Se je pa user posted image zadnje dni ful umiril, zgleda, da res nima več toliko manevrskega prostora, zdaj se obrne pa me tišči na eni strani, dokler ga ne malo pobožam, da se premakne.

Zdaj pa grem na en babji čvek, jutri me čaka še taščin abraham, potem bi pa jaz že počasi šla v Rim, se z user posted image nekaj dogovarjava pa nekako ni za akcijo - še user posted image .

Lep dan vsem, pa čestitke Peli.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.4.2008 10:22:38   
barbaw
Pepita jaz grem tudi na taščin abraham jutri. user posted image  Pripravljam darilo, ampak poleg treh decev bom mogla še govor skup spravit. Je nekako v navadi pri nas. Če ga je tast imel, bi ga tašča tud mogla. user posted image  Imam prazno glavo trenutno. Se mi sploh ni za ukvarjat z ničemer, še najmanj pa tem.

Čmrlika najbolj hecno je to, daje 20. aprila polna luna in 20. maja. Samo takrat jaz ne bi bila več noseča, ti pa definitvno ne boš. Se že jutri vidim na stolu nalimano na čagi, čeprav ne vem kako bo škrat to prenašal in bom mogla za njim skakat. Potem pa je že polna luna. Mene že dva dneva nekaj non-stop ščipa pa krčki me dajejo in upam, da se bo kaj počasi izcimilo iz tega. Meni se je pikica zdaj komaj umirila, pa sem še toliko bolj pozorna na gibe, da ja ne bo treba urgentno v P.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.4.2008 10:24:59   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Čer,

samo odgovor Edini oz tisti, ki je spraševala: V P Postojna, ti otroka odpeljejo od 23h-5h zjutraj in nahranijo ga z umetnim mlekom ob 23h in ob 2h ob 5h pa se otroček doji pri mamici. Tiste 3-4 dni, ko si tam se otrok ne odvadi od dojenja, kot je zmotno prepričanje mnogih. Jaz sem mojega dojila 3 leta, pa je bil v porodnišnici večinoma na umetnem mleku.

hvala za odgovor, veš nama z mami nikakor ni bilo jasno. Verjamem, pa da se user posted image v tem času ne odvadi od dojenja....

Mixi a tašča in teta od tvojega sta imeli EA pri porodu user posted image (koliko sta pa stari?)

Ja, Mixi meni tudi to ni bilo čisto jasno??
No, meni EA ni podaljšal poroda za4-5h, vakum sem pa imela zaradi stvari, ki se ne tičejo EA; 

Že 100krat sem rekla, da o EA ne bom več pisala, ker je folk v veliki večini itak nastrojen proti temu in potem zgleda, kot da imam kakšne procente v P, če hvalim EAuser posted image . Ampak jaz sem bila res zadovoljna user posted image .
Im

Veš meni se tudi ne da s takim folkom ukvarjat, to kr neki bluzijo in govorijo brez konkretnih argumentov, na take se jaz samo POŽVIŽGAMNoMMMMuser posted image user posted image
am pa rada utemeljena nasprotna mnenja, tisto rekla kazala pri meni ne pali user posted image

No hvala ti za odgovoreuser posted image

user posted image častim kavo, ker si tako fejst user posted image

Drugače pa dobro jutro, dobro opravite na današnjih pregledih user posted image .

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.4.2008 10:26:18   
Čmrlika
user posted image
Dobro jutro, jaz sem tudi jezna ko zaradi teh hrvaških zakonov. Jaz pa peljem na taborjenje na Hrvaško cca. 15 otrok, upam, da se bo našla kakšna luknja, da starši ne bodo imeli preveč stroškov. Že razmišljam o variantah, pa sem gledala spisek sodnih tolmačev in nam najbližji je 50 km stran.

meni se zdi, da so ravno zarad teh otrok to natrdili...jaz sem tudi vsako leto vzgojiteljica na letovanju otrok v poreču z zvezo prijateljev mladine, in to je na leto vsaj 6 izmen pa 300 otrok, pa potem je tu še RK ki ima iste zadeve s podobnmi številom otrok, pa še krat vsa večja mesta ki to organizirajo...lepo bodo ustavli pretok letovanja našim otrokom  user posted image  Grrrrrr, zaslužkarji, pa sploh ne vem v čem je fora, prej bi kaj obratnega razumela...kaj mislijo da so, oj joj joj

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.4.2008 10:29:03   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mene že dva dneva nekaj non-stop ščipa pa krčki me dajejo in upam, da se bo kaj počasi izcimilo iz tega.

Meni se je to včeraj zvečer začelo, pa sem se kr malo ustrašla, ker bi še vsaj 2 tedna počakala rada.
Sedaj grem definitivno torbo za porodnišnico dat prat;  jutri jo pa napolnim potem pa horuk ...

Jaz se iz prve nosečnosti ne spomnim takega ščipanja... Sej čez čas neha, to je pa zaenkrat verjetno pomembno

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.4.2008 10:29:07   
Taula
Glede slikic: a bi bilo hudo narobe, če bi res za vsak datum dale samo po eno slikico?? Tudi če jih - recimo - na tisti dan rodi

Itak da ne. Naj bo kar tako...za en dan ena slikica. Drugače bo seznam čez 2 strani.user posted image  Drugače pa pohvale, ful lepo urejaš seznam.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.4.2008 10:29:12   
Čmrlika
Čmrlika najbolj hecno je to, daje 20. aprila polna luna in 20. maja. Samo takrat jaz ne bi bila več noseča, ti pa definitvno ne boš. Se že jutri vidim na stolu nalimano na čagi, čeprav ne vem kako bo škrat to prenašal in bom mogla za njim skakat. Potem pa je že polna luna. Mene že dva dneva nekaj non-stop ščipa pa krčki me dajejo in upam, da se bo kaj počasi izcimilo iz tega. Meni se je pikica zdaj komaj umirila, pa sem še toliko bolj pozorna na gibe, da ja ne bo treba urgentno v P.

Daj si ti torbo za P vzami zraven na abrahama, sicer pa prava polna luna nastopi komaj okrog pol enih popoldne v nedeljo in takrat smo v nevarnosti...user posted image
Ej, kaj pa to ,ko vsi pravite da se jedetew umirilo, meni pa moja ztako dela, po dve tri ure na dan, sploh zvečer ni mira...user posted image  kaj pa je to?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.4.2008 10:37:04   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

St Barbara: hvala. Me pa zanima, če je tvoji pupi slučajno zrastel lulčekuser posted image  

user posted image user posted image user posted image baje da ne,  bom kmalu poročala iz prve roke, kako je v resnici z zadevouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.4.2008 10:38:14   
Čmrlika
Barbaw- še tukaj odgovorim, da ne rabim skoz na leneuser posted image  mariborske skakat,...

Imam ctg že zjutraj ob sedmih, pa ponavadi me že katera prehiti in moram čakat, tak da sem okrog osmih že gotova...
Ti ga imaš tudi, ne? verjetno bolj pozno, ha?
V P al v zdr domu...jaz ga imam v vošnjakovi, če bi ga mela zjutraj pa bi se mogoče lahko za kaki kafe zmenle?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.4.2008 10:38:19   
aurora28
Špelin@ jaz se strinjam, da je za vsak datum po ena slikica user posted image .

Barbaw a že napenja, mene še nič user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.4.2008 10:40:34   
barbaw
Čmrlika meni se je umirila, ima pa nekje trikrat dnevno seanso. user posted image  Takrat pa sploh brca. Najbolj jo pa zbudim, če grem slončkat. user posted image   Do malinovega čaja pa še nisem prišla, ker sem prelena, da bi se smao za to vozila v center. Če ne bi bilo s parkiranjem tak user posted image  bi že zdavnaj šla.
Jaz ima CTG popoldan tudi v Vošnjakovi, zato pa sem te spraševala ja. Lahko pa se vseeno dobive, samo ne ob 7-ih, ker moram škrata malo pred 8 v vrtec spravit. V mestu pa sem tako ali tako v max 15 min. Pa še malo naokoli sem hotela firbcat, zdaj ko še lahko.
V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata. edina stvar, ki manjka v njej je duda, ki pa je še nisem prekuhala. Je pa res najbolje, da jo v soboto vzamem s seboj.

Moja sestra ima neke želje, da bi šli v LJ, jaz pa komaj sedim, ker me potem mišice pripete na rebra neznosno bolijo. In kako naj to povem user posted image  babjemu, da ne moem na tako dolgo vožnjo.

aurora ja mene že kar daje najbolj pa zvečer. Sicer takih močnih krčev kot je bilo prejšnji teden nisem imela, ampak daje pa me po malem. Ko bo čas bom že vedela. Bom drug teden delala generalko, da mala ven pade. user posted image  Hecam se. je pa res, da moram drug teden pripravit vse za škratov rojstni dan, pa še zdaj ne vem kako torto naj naročim, ker se mi je na da packat.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.4.2008 10:46:06 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.4.2008 11:06:05   
Čmrlika
Čmrlika meni se je umirila, ima pa nekje trikrat dnevno seanso. Takrat pa sploh brca. Najbolj jo pa zbudim, če grem slončkat. Do malinovega čaja pa še nisem prišla, ker sem prelena, da bi se smao za to vozila v center. Če ne bi bilo s parkiranjem tak bi že zdavnaj šla.
Jaz ima CTG popoldan tudi v Vošnjakovi, zato pa sem te spraševala ja. Lahko pa se vseeno dobive, samo ne ob 7-ih, ker moram škrata malo pred 8 v vrtec spravit. V mestu pa sem tako ali tako v max 15 min. Pa še malo naokoli sem hotela firbcat, zdaj ko še lahko.
V moji torbi za v P pa so kinder jajčke, pa ne se smejat, za mojega škrata. edina stvar, ki manjka v njej je duda, ki pa je še nisem prekuhala. Je pa res najbolje, da jo v soboto vzamem s seboj.

Si me zdaj potolažila glede seans...user posted image  jaz jo kr čutim čez cel dan, ampak ko pa si zbere premetavanje pa traja ene dve uri ziher skupaj...Je rekel moj lubi  včeraj da dela prevale, kak je buši zgledal...

Kar se kave tiče, ni problem, te lahko tudi še kasneje počakam, ti povej...jaz ponavadi zaključim tam okrog osmih, pa te nekje počakam,,, kakor hočeš...

Punce sem dala slikice v album, buši 10 dni pred PDP-torej včeraj....
Me je prijelo da so pa zdaj lahko to že ene zadnjih slikic, pa sem morala se malo pofotkat- lubi bi rekel SPET user posted image

user posted image Če sem pa tak ponosna da nosim takega bušija s podnajemnikom noter, kaj morem user posted image ...Je pa lubija pol tud zamikalo, pa mi je nardil nekaj takih posnetkov pred ajanjem, da brezveze, Grrrrr, me je ful lepo pofotkal,res! V različnih položajih iz različnih perspektiv...user posted image  pa ne si zdaj nekaj po svoje razlagat prosim...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.4.2008 11:16:38   
mya26
Zakaj meni javi napako, ko naložim fotko. Sem jih zmanjšala, ampak še vedno javi napako.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.4.2008 11:21:30   
Taula
Čmrlika...lep buši.user posted image user posted image In niti ene strije nimaš. Sem ti fovš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.4.2008 11:22:26   
aurora28
Čmrlika krasen buši user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se tudi danes slikala 14 dni to go in jo bom dala v album, imava kar enak buši. user posted image

Glede miganja deteta, ti pa povem, da je normalno, saj ga moraš čutiti. Veš ker moj tudi čez cel dan nekaj dela, se preteguje, pa noge tišči ven... user posted image Edino kar pa je res, da ponoči ko jaz spim, tudi on spi. Bravo moj sinek, on že ve kdaj je dan in kdaj noč. user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.4.2008 11:25:55   
aurora28
Ekola sem dala v album kako raste buši novi sliki 38. tedna nosečnosti user posted image . Taula naj te potolažim, pri meni boš videla strije na ritnici, vsaj po trebuhu jih nimam. Hvala bogu. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.4.2008 11:36:53   
Čmrlika
Hval za pohvale, pa kako vam uspe vedno pri bušijih prvo strije omenjat...user posted image bomo se jih že navadile, jaz imam ene tri pod pazduhouser posted image ...bodimo ponosne na njih....

Aurora sva tu nekje ja z bušiji, tudi tvoj je krasen.....user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.4.2008 11:40:06   
aurora28
user posted image user posted image user posted image Eh jaz se ne sekiram glede strij, pač sem hotela malo potolažiti Taulo, ki jo strije zelo skrbijo. user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.4.2008 11:49:56   
Čmrlika
Zakaj meni javi napako, ko naložim fotko. Sem jih zmanjšala, ampak še vedno javi napako.

Meni to dostkrat nardi, pol pa gre skozi enkrat iste velikosti...probaj nov album nardit...meni ponavadi šteka ko hočem v obstoječega dodajat, pa slikico al pa dve neenkrat dodajaj...

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.4.2008 12:03:13   
Aurea
Špelin@, seznam je super user posted image in ja, naj bo ena slikca za vsak datum.

Katina, bravo za dobre rezultate testov user posted image . Srbenje pa pač še preživiš tehle nekaj dni...

Čmrlika in Aurora, user posted image  za bušije!
Aurora, a to imaš že nedrček za dojenje gor?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?