Maja T.
|
Hallo! No zdaj sem se končno najedla, pa v miru sem poste za nazaj prebrala... Midve z Bambi14 pa sva včeraj imeli randi . Kako je bilo luštno, sva klepetali uro in pol in bi še dlje, če potem vsaka ne bi imela še obveznosti. Kako je fajn, ko potem vidiš nekoga še v živo, res imeli sva se super. Renatka sem že povpraševala po tebi na prejšnjih straneh, ki hodiš, bi se lahko še ti pridružila in ostale, ki ste blizu dom. Ko bo res bolj stanovitno vreme, pa bi lahko prvotno idejo v Pohorski kavarni na tortici uresničile. Sem se peljala mimo in bo terasa kmalu končana. Sayuri, Nell, Naty13, Miškolinček pazite se, pošiljam dosti , da se čim prej pozdravite. A Sayuri, sem videla, da si že boljše , super za blazino in da si se končno naspala Erin je že kaj boljše? ,da si že pri koncu z nakupi za . Mi pa drug teden dobimo cotike, potem pa kupim še tisto kaj bo manjkalo. Kaj si šla po tistem seznamu, ki kroži na RR, kaj je treba vse imeti za Majah, Julija08, Zoja Miška, Krysia za MF. Julija08 jaz sem bila prepričana, da bo , pa sem se uštela Tejkaz lepo, da imaš končno voziček doma , mi pa gremo danes po posteljico, tudi že komaj čakam. Včeraj pa sem dobila od kolegice banjico na stojalu in sem zelo vesela, da je še ena stvar manj, ko je ni treba kupit. EUR kar letijo Petrushka to je pa res ena čudna G., pravilna odločitev, da jo boš menjala Cebrca in Naty13 sta videli, da lahko brez problema naročita majčko, kakšno koli (to kaj je dala na izbiro), vsaki izmed nas bo posebej naredila glede na željo. Renatka hallo, si se spet oglasila lepo , ti je že Vilika lepo odgovorila, tako da vzorci in cene so točno na strani 51, glavna in pridna za to je bila Bambi14, je vse lepo zorganizirala. Ana_p jaz sem si vzela rdečo telirano, št. M. Sem si doma probala moje stare maček in so mi še vse prav, razen, da se čez trebuh raztegnejo . Bi pa to majčko še rada nosila po rojstvu in če si bom zdaj full veliko vzela, mi bo potem prevelika. Mamike, lepo se imejte