cebrca
|
Pa še enkrat danes. Ryssa tudi jaz imam voziček hauck, ampak ne vem kateri model, sem ga dobila od kolegice. Mi je blazno lep, modro oranžna kombinacija, ima dvojna štiri ful velika kolesa. Najbolj mi je všeč, da ima torbo za dojenčka s trdimi vložki, ki jih kasneje lahko pobereš ven in nastane udobna vreča. Pa tudi pelje se zelo lepo. Punce, kaj pa je to danes, ene bolečine in prehladi pa bolezni. Tako se pa nismo zmenili. Pa ravno sedaj, ko bo kmalu lepo vreme. Zato vsem skupaj pošiljam veliko , da se bodo prehladi odpihali, bolečine minile, bolezni odšle na potep s polno luno in se izgubile. Ginekologi so pa face! Svojo prejšnjo sem zamenjala, pa ne ker bi bila neprijazna, ampak se ni kaj preveč ukvarjala z mojimi težavami. Moja zdajšnja je pa pravi cuker. Mojega je sama poklicala naj pride zraven, pa mu je bilo ful nerodno, ker je delala vaginalni UZ, pa ga je sama potegnila zraven, naj pride bliže, da bo kaj videl. . Je pa zelo veliko vredno, ker vem da ji lahko zaupam in karkoli vprašam. Nikoli ni neprijazna, jaz pa zelo pomirjena, ker vem da dobro skrbi zame in za najinega . Meni je zelo pomembno da je G taka kot se šika. Tudi jaz sem že nabrala +8 kg, pa sem se sekirala zaradi tega, pa me je ona mirila, da je vse OK, samo naj merkam s hrano. Torej če ste nezadovoljne s svojimi G se jih res splača zamenjat, sploh take, ki te naderejo, namesto da se normalno pogovorijo s tabo, Saj nismo 14 let stare smrklje!