|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
18.4.2008 9:56:46   
sandra123
Sayuri, samo, da si boljšeuser posted image , a blazina praviš, da je super za spat??? Bom morala mojega user posted image nahecat, da mi jo nabavi, ker sem kot vrtiljak v posteljiuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.4.2008 10:10:14   
renatka
Maja T.- že nekaj časa nisem sledila forumu in se mi ne da za nazaj gledat. Kje se dobijo te majčke?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.4.2008 10:25:03   
petrushka
Sem pa včeraj dobila tisto vsemogočno blazino (za dojenje, za spanje) in sem spala, kot polhek danes z njo . Joj, kok je to fajn zadeva V LJ v Dipu so jih imeli za 19,90€. To je najbolj poceni varianta, kar sem jih zasledila. Drugače so od 35 - 70€ . Pa še ful je fajna, ker je nafilana s tistimi drobnimi kroglicami, da se oblika stalno lahko spreminja.... REs sem zadovoljna, da mi jo je mož kupil .

Sayuri: Kje je ta trgovina v LJ??? Jst bi tud mela, ker strašno slabo spim zadne cajte. Hvala že vnaprej!

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.4.2008 10:25:24   
Amelia
Hej! Včeraj sem imala MF in je vse OK, je imel moj ginekolog en čist hud nov aparat na preizkušnji, se mi je opravičil, da bo malo dalj časa trajalo, ampak meni je bilo to še bolje, ker sem lahko gledala mojo bebico dalj časa.

Imela pa bova user posted image  PUNČKO in sva čist presrečna, da je vse OK. Je bilo pa smešno, ker na NS so nama rekli, da bo najbrž fantek in sva se že čist pripravila na fantak, potem nama pa reče, da je punčka in ga jaz malo začudeno pogledam, če je prepričan in potem še malo gleda in gleda in mi pravi:" Gospa, tole je ena čist navadna češplja!" Sva se začela tolk smejat, res je bilo hecno.

Drugač sem bila pa najprej sama v ordinaciji, potem so pa še moža poklicali, da mu je vse pokazal. Midva grevo vedno oba, ker pri Rešu v postopku zunajtelesne oploditve, sem bila celo kregana če sem prišla sama in sva čist navajena, da hodiva oba. Samo sedaj kadar ni UZ grem samo jaz h ginekologu, ker nima smisla, da gre zraven, ker ni nič za videt.

Drugač pa jo ta teden sedaj zares že čutim kako se mi premika (22 teden), prej nisem bila zihr ali je to to, in je res neverjeten občutek, kar ne morem verjet, da je eno živo bitjece tam notri.....noro!!!

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.4.2008 10:26:41   
Vilika
Renatka - najprej smo se pogovarjale o skupnem naročilu majčk za vse avgustovke, potem pa so bile želje preveč različne in si jih sedaj lahko naroči vsaka posamezno...

Še ostale predloge majčk je dala na post Bamby - stran  na forumu mislim da je nekje okoli 52...
Na strani - http://nosecnice.moj-album.com/ so tudi majčke ki jih lahko naročiš...

Na spodnji naslov pišeš mail, kakšno majčko zeliš - ga. Mojca
nalepkice@gmail.com
pripiši še da si avgustovka 2008 in tako jo dobiš po znižani ceni - 10EUR.

Upam da sem kaj pomagala, več nas bo več bo bolj držala ta ugodnost user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.4.2008 10:34:18   
ANA_P
ta mi je ful lepa, ki jo je dala gor Maja T.. Katero številko pa ste si ve naročile?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.4.2008 10:39:19   
Vilika
ANA P - Jaz bi verjetno L ali celo XL, sem poslala Mojci še to dodatno vprašanje kakšen je kaj obseg trebuha, potem pa naročim... ker se bojim da mi bo XL  v ramenih preširoka.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.4.2008 10:57:01   
Suzili
Lp souser posted image . Moram povedat, da sem tud jz mela včeraj slab dan, me je vse bolelo, dans pa spet vse v najlepšem redu. Ne vem kaj je bil včeraj za en danuser posted image .
dojenč - dobila majčko! FUL FUL LEPA - najlepša ti hvalauser posted image user posted image user posted image Samo zanima me, če jo lahko normalno na 30 stopinj perem, me je kr strah da bojo črke dol padleuser posted image user posted image user posted image .  Pa veliko sreče danes na izpitu, držim pesti. Še enkrat hvala za majčko.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.4.2008 11:06:19   
dojenč
suzili-me veseli da si dobila majčko, še bolj da ti je všeč,mene je nečak polil i malininim sokom, pa sem jo obrnila in prala na 60, pa je ok.nič bat-le peglat ne po črkah

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.4.2008 11:08:48   
dojenč
ANA-P-PRAV LEPO TE JE VIDETI TUKAJ GOR.MALO ČUDNO VREME TU NA PTUJU,NE.SI HODLA GLEDAT KAJ VOZIČKE V PIKAPOLONICO?JAZ SEM SI GA NAGLEDALA, NEVEM TOČNO KERA FIRMA ,JE PA EDINI, KER JE IZ 700€, ZNIŽAN NA 600€,JE PA MI FULL LEPI, KER IMA VSE , JAJČKO,PREVLEKO ZA KOMARE,VSE...

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.4.2008 11:12:07   
Maja T.
Hallo!

No zdaj sem se končno najedla, pa v miru sem poste za nazaj prebrala...

Midve z Bambi14 pa sva včeraj imeli randi user posted image user posted image user posted image . Kako je bilo luštno, sva klepetali uro in pol in bi še dlje, če potem vsaka ne bi imela še obveznosti. Kako je fajn, ko potem vidiš nekoga še v živo, res imeli sva se super.

Renatka
sem že povpraševala po tebi na prejšnjih straneh, ki hodiš, bi se lahko še ti pridružila in ostale, ki ste blizu dom. Ko bo res bolj stanovitno vreme, pa bi lahko prvotno idejo v Pohorski kavarni na tortici  uresničile. Sem se peljala mimo in bo terasa kmalu končana.

Sayuri, Nell, Naty13, Miškolinček  pazite se, pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravite.

A Sayuri, sem videla, da si že boljše user posted image , super za blazino in da si se končno naspala

Erin je že kaj boljše? user posted image user posted image user posted image ,da si že pri koncu z nakupi za user posted image . Mi pa drug teden dobimo cotike, potem pa kupim še tisto kaj bo manjkalo. Kaj si šla po tistem seznamu, ki kroži na RR, kaj je treba vse imeti za user posted image

Majah, Julija08, Zoja Miška, Krysia user posted image user posted image user posted image za MF. Julija08 jaz sem bila prepričana, da bo user posted image , pa sem se uštela user posted image

Tejkaz lepo, da imaš končno voziček doma user posted image , mi pa gremo danes po posteljico, tudi že komaj čakam. Včeraj pa sem dobila od kolegice banjico na stojalu in sem zelo vesela, da je še ena stvar manj, ko je ni treba kupit. EUR kar letijo user posted image

Petrushka to je pa res ena čudna G., pravilna odločitev, da jo boš menjala user posted image

Cebrca in Naty13
  sta videli, da lahko brez problema naročita majčko, kakšno koli (to kaj je dala na izbiro), vsaki izmed nas bo posebej naredila glede na željo.

Renatka hallo, si se spet oglasila lepo user posted image , ti je že Vilika lepo odgovorila, tako da vzorci in cene so točno na strani 51, glavna in pridna za to je bila Bambi14, je vse lepo zorganizirala.

Ana_p jaz sem si vzela rdečo telirano, št. M. Sem si doma probala moje stare maček in so mi še vse prav, razen, da se čez trebuh raztegnejo user posted image . Bi pa to majčko še rada nosila po rojstvu in če si bom zdaj full veliko vzela, mi  bo potem prevelika.

Mamike, lepo se imejte user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.4.2008 11:35:00   
Neža7
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.4.2008 11:36:00   
Neža7
JUHU! Je kočno uspelo.... user posted image  To je pa moj buši user posted image  in moj mali user posted image  notri user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.4.2008 11:38:03   
Neža7
Hvala bambi14 za krasne navodile. Se jih pravkar videla user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.4.2008 11:44:02   
dojenč
neza7-lep mickeni buši.v katerem mesecu pa si?jsz sem sicer proti tebi žoga-maroga.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.4.2008 11:51:07   
Neža7
dojenč.... Danes sem 22t in 3dni. Vem sem malo manjša od drugih punc user posted image  verjetno, ker sem na dieti in sem že -10kg od začetka user posted image  (SUHICA TUDI NISEM user posted image )
En mesec nazaj, ko sem videla vse bušije sem bila malo žalostna, ker moj ni bi kaj velik. V ta zadnjih 2 tednov se je povečal. user posted image  Samo, da je mali zdrav in lepo raste sem TAKO VESELA user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.4.2008 11:52:45   
sayuri
neža pa ti je le uspelo sličico prilepit user posted image user posted image user posted image . Lep trebušček. user posted image  Počasi počasi greste vse za menoj user posted image .
petrushka Dipo je notri v Rutarju. Je mož najprej v Rutarju na otroškem oddelku  pogledal te blazine, pa so po 35€, potem je pa še zavil v Dipo (to je kao diskont) in tam kupil blazino za 19.90€. Je pa rekel, da so imeli samo še tri. PA celo košaro potiskanih tetra pleničk imajo. MIslim, da so po 2€ tri pleničke (nisem zdaj čist zihr).

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.4.2008 11:56:07   
Neža7
sayuri..... Točkno tako počasi, počasi in še bolj počasi user posted image   Hočem biti kot mali kit user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
18.4.2008 11:58:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Hočem biti kot mali kit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bom videla, kaj boš rekla nekaj dni pred PDPjem user posted image user posted image user posted image .

JAz sem že zdaj kot čezoceanska ladja ali pa nasedel sinji kit user posted image  user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
18.4.2008 12:03:33   
bella02
Deževen pozdravček iz Ljubljane!
Mi smo po starem, user posted image veselo brca, pupa  je v vrtcu, oči pa služi din din user posted image user posted image user posted image . Bi blo že preveč idealno, zato me mora boleti križ, da sploh vem, da se nekaj dogaja.

Majčke so res lepe. Bi bla katera tako dobra in bi se slikala, ko jo bo imela na sebi? Tista roza mi je zelo všeč, samo me zanima, kolk je odprt ovratnik. Meni ni všeč, če je preveč, zato.
Buši veselo rasteuser posted image user posted image user posted image .
Danes bom imela za kosilo pečeno hobotnico s krompirjem user posted image user posted image user posted image . Njami!

Mi nismo kupili še nobene stvari, posteljo bom najbrž vzela kar v paketu. Prvo morava kupit eno večjo omaro, da spraznem pupine cunje iz previjalne. Bo kar dela za nekaj dni, da vse zrihtam.
Čvekice, lep vikend vam želim! Naj bo sončen in brez vseh bolečin!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
18.4.2008 12:04:12   
Neža7
sayuri..... krasna zgledaš user posted image  
Jaz bom tudi faca na plaži v juliju.  Moj buši bo senco delo, ker bo tako velik user posted image user posted image  Pozabi, da bo sončno, ko bo neža7 na plaži user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
18.4.2008 12:04:14   
dojenč
neza7-tako je ni važno kako je velik vašno da je čil in zdrav.sajury-sinja kitka saj si vendaruser posted image , ne zameriš ane, smo malo danes dobre volje ker je petek, jupi,..
aja sem že mislila davnaj vprašat, kako pa je kj s kopanjem na morju ali bazenu, za 1 maj grem sicer na morje pa se bom zagotovo malo namočila

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.4.2008 12:07:36   
Neža7
dojenč..... mene so prepovedali bazene in toplice zaradi lanski SS, vendar morje bo za mene popolnoma ok user posted image  komaj čakam, da se dam malo v morje. Še v toplo bano se ne upam doma user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.4.2008 12:13:57   
Neža7
belle02..... dežuje v Ljubljani????  Možek ne bo vesel user posted image   mmmm pečeno hobotnico s krompirjem moj možek obožuje, jaz pa malo manj user posted image  Danes bo naredila pečenega piščanca s krompirjem in mešano salato. Ne bo hobotnica, ampak bo njami user posted image  user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.4.2008 12:23:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Erin je že kaj boljše? user posted image user posted image user posted image ,da si že pri koncu z nakupi za user posted image . Mi pa drug teden dobimo cotike, potem pa kupim še tisto kaj bo manjkalo. Kaj si šla po tistem seznamu, ki kroži na RR, kaj je treba vse imeti za user posted image

Je boljše, hvala...sem bila pridna in počivalauser posted image user posted image user posted image Z nakupi sva že pri koncu ja, saj nikoli ne veš kdaj te "zvije" in koliko boš sploh še mobilen v zadnjih mesecih.user posted image Ne, po seznamu nisem šla, bi bilo pa fajn pogledat malo nanj da vidim kaj še manjka in bo treba nakupit.... Ampak sem prav uživala med nakupovanjem, pa ve?user posted image user posted image user posted image

URSKAP - vidim da si z Bleda...s kateri gin pa hodiš? Jaz sem pri Komanovi pa mi ni kaj pretirano všeč...

sayuri - sem jaz tudi najprej hotela to blazino pa sem si premislila ker njeno vlogo sedaj opravlja kar vzglavnik od dormeauser posted image Pa še tako malo posteljo imava da bi bila potem čist okupiranauser posted image

Neža7 - kakšen lep buhiuser posted image user posted image user posted image Bravo za slikco, no vidiš da je šlouser posted image

Jaz sem se tudi hotela včeraj slikati pa sem se skregala z mojim in je vse skupaj odpadlouser posted image user posted image user posted image mogoče dans...če ne bodo spet hormoni žurko imeliuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?