mala_pikica
|
Pozdravljene punce! Nisem čisto vse prebrala, ni časa! Dolenjka, zakaj pa je v lekarni svetovala AR hrano, ker to je aniti refluksna hrana proti bruhanju in polivanju, AC pa je anti kolik hrana. Saj od bamby Anja ne bruha, ali pač, pa sem jaz spregledala. Februarka, ne takoj obupati. Najprej tvojo pupiko stehtaj, da vidiš, če se res ne redi, nato pa boš videla. Ker to, kar je povedala patronažna preko telefona je kar nekaj, saj punčke sploh ni videla. Pa, če se prav spomnim je tvoja prejšni mesec lepo pridobila kg, pa je bila tudi dojena. Mleko pa tudi ne izgine kar čez noč, tako, da ti kar lepo nadaljuj z dojenjem. Je pa res, da so vmes pri razvoju poskoki v rasti in takrat kar čez noč zahteva večjo količino hrane, ki pa je seveda ni, vendar se potem z večkrtnim pristavljanjem količina mleka ponovno prilagodi potrebam. Jaz mislim, da to še zdaleč ni konec dojenja, če si želiš še naprej dojiti, bodi vstrajna in pupiko lepo pristavljaj na njeno željo nič ne glej na uro. Sem tudi jaz, ko sem imela prvo vmes dodatek skupaj mešela, ker sem mislila, da ni več mleka, pa sva se potem lepo dojili polno do 6 meseca in kasneje do 10m. Sedaj pri drugem pa imam tudi občasno občutek, da imam čisto prazne zize, pa da ni mleka, ker se naš mali hoče kakšen dan nonstop dojiti. Pa očitno mleko je ker se lepo redi, kaka, lula in je živahen. Je pa tudi normalno, da jokajo, eni veliko, eni pa skoraj nič. Moja prva je tudi prve mesece veliko jokala, umirila se je le na zizi. Jaz sem v časih znjo na zizi cele filme pogledala. Tako, da res se ne sekiraj, probaj se čimbolj sprostiti, pa če tudi boš vmes dala dodatek to ni kones sveta in konec dojenja, glavno je, da je tvoja pupika zdrava in lepo raste.Mogoče bi si prebrala kakšen članek o dojenju od Karmen, pa boš mogoče bolj mirna. Kaj hočemo, vse to so radosti materinstva . LP
|