|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
18.4.2008 10:12:21   
buči
Dolenjka, mislim da Nivalac AR proti zaprtju, AC je proti kolikam. IT je proti polivanju. Ampak če ni res zaprta (da ne akka vsaj 5 dni), ji tega raje ne daj, ker jaz sem ga dala Aljažu, ker je ful trdo kakal, pa je bila potem taka driska, da ni pomalo 5 papmersk, smo bili vsi posračkani.

Bamby, Mery_lou, meni so tudi v P rekli, da imajo Aptamil. Ampak sem pa od velikih slišala, da jih Aptamil ne ustreza, tudi našemu Aljažu ni.

Janey, jutri je ok, kadarkoli, le kakšne pol ure prej sporoči, kje se dobimo, da pridem-o (odvisno od tečnobe starejših dveh fantov, najmlajši je tako postal moja druga torbica ... user posted image ).

pina, a ste kaj boljše s polivanjem?

ella, mislim, da si mezadnjič spraševala za pizza-muffine, pa ti nisem uspela odgovoriti. Pripraviš klasično tsto, nato narediš kuglice iz testa, ki jih daš v pekač za muffine. Zmešaš paradižnik (pasiran), začimbe, na koščke narezan sir in salamo (ali pa kar ti pač paše) in daš to na testo, pa pečt. Pa so mini pizze.

Pridem kasneje, Tilen je užaljen sam v postelji ... Kakšna mama, na RR visi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.4.2008 10:22:17   
ella79
buči jaz pa mini pice naredim tako, da testo razrežem z manjpim obodom za hrofe, pa potem poljubno nadevam in je super. Za sirove in slane pa je tam recept v tvoji zbirki?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.4.2008 10:27:22   
buči
ella, mislim da je recept samo za neke zelenjavne ali zeliščne.

bambay, sem se pozanimala, če je kakec zelen, nekaj definitivno ni v redu, otroku nekaj ne ustreza, ga napenja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.4.2008 10:27:27   
ella79
še neki buči user posted image user posted image user posted image a ti suhe sestavine posebi zmešaš, pa jih dodaš ostalim al kar vse na enkrat skupi vržeš? kako pa slane narediš?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.4.2008 10:28:48   
MetiLu
... vas še nisem uspela do konca prebrat

Mi že dva dni ne spimo, no midva, tamal čist lepo spi in COMKLJA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jest ga bom res izselila iz spalnice, to je pa že tu mač user posted image  zaspal je že ob osmih zvečer, pol pa seveda auf ob pol polnoči, pol treh, mal čez šest in ob osmih zjutraj ...  zdele je sicer nekaj oddremal, tolko, da sem za kosilo pristavila (goveje zrezke spet tenstam user posted image ) in en stroj oprala, ampak se že nekaj oglaša, bo treba papat user posted image

Ella, sem včeraj začela s kapljico D3, pa ga je zvijalo, samo ne vem če po tem user posted image  Dones sem mu jo dala že zjutraj ob devetoh, pa ti sporočim čez dan kako bo... Sicer pa se krči malo umirjajo ali pa jih imamo samo zdele par dni manj. Bomo vidl, upam, da jih bo kmal čist koncuser posted image

Sirena... se pol še javim

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.4.2008 10:29:48   
buči
Dolenjka, Bamby, sem vama narobe povedala, kaj pomenijo oznake. Poglejta tukaj: http://www.novalac.net/

ella, jaz dam kar vse skupaj, ker se mi ne da pacat, je pa baje res bolje ločit.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.4.2008 10:31:10   
itata
larisa: jaz sem v vodicah, tko da mi ni noben problem do mengša pridet. sam še to mi morate povedat kje in kaj je oranžerijauser posted image
februarka: količina mleka in kakšna mati si ti sigurno ni povezano... sem prepričana, da se bo vse uredilo. res probaj z dodatkom, ker sigurno tudi to, da nič ne počivaš vpliva na "proizvodnjo mleka" - sicer jaz tudi ne počivam, ampak nisem pa 24 ur z otrokom na roki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.4.2008 10:37:07   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa kako pa zdej tebi laufa dojenje? ritko ste pozdravli?

Hvala za skrb, Ella. Nama zdaj laufa. Potem sem si sposodila tehtnico in sem ga tehtala, pred in po dojenju. Če sem vidla da je premalo pojedel sem ga pristavila, ko je spet hotel, tako da je res v enem dnevu pojedel dovolj. Dodajat res nisem začela, ker če bi, potem bi vedno več dodajala in vedno manj dojila, tko to laufa... No in ko sem videla da je vedno več mlekca, sem se sprostila in potem ga je bilo res vedno več in več kot dovolj. Tako da sva sedaj ok.  Psiha je res čudežna! Tako kot misliš, da bo tako res je!
Ritka pa še vedno ni ok. Je bolje, ampak še vedno je pa rdeča! Ne vem kaj narest. Vse sem že probala!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.4.2008 10:39:45   
anandrej
Izgleda, da so res neki čudni dnevi. Naš je bil včeraj zvečer tudi cel tečen, sploh ni mogel zaspati. Sicer pa ni čudno, če podnevi ni skoraj nič spal. Pol so pa bile borbe... user posted image Zdej si je tudi malo ure prestavil, prvič se zbudi ob 2h, po novem pa ima ob 4h neke želodčne probleme, 2x se je že kr fajn usral in to res skoraj točno ob 4h user posted image .
Drugače pa od včeraj naprej vadi za vstop v Hitler Jugend, kot jaz pravim user posted image . Zdaj je namreč odkril svojo roko (desno) in jo drži tako na pol v nacističnem pozdravu in jo gleda in gleda... To bi cel dan delal, še zvečer je skoz gor roko držal pa gledal in seveda ni zaspal. No pol sem ga mel pa dost, pa sem mu luč ugasnil pa je kr hitro zaspal user posted image . A nisem nesramen? user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.4.2008 10:41:34   
tuna
Bamby, upam, da mi naslednjič uspe priti na srečanje. Men je prav hudo, ker imam ful rada takšne zadeve user posted image

Pri nas je ponoči noro; Anja je še vedno pokonci na 3-4 ure; Nina pa kašlja celo noč in jo dvigam, da se lažje odkašlja. Dons mislim, da sem spala kakšne 3 ure... Ni nič čudnga, da je mleka tok mal...

Punce, imate kakšno idejo, kako naj Anja dalj časa spi? Nina je po 2 mesecih spala po 10 ur pa je bila dojena...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.4.2008 10:44:59   
anandrej
tuna, po moje je čisto nerealistično pričakovat, da bi ti po 10 ur spala. Pri prejšnji si očitno imela srečo, ker po moje takih, da bi po 10 ur spali pri 2 mesecih ni ravno veliko. user posted image

< Sporočilo je popravil anandrej -- 18.4.2008 10:45:37 >

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.4.2008 10:49:40   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

tuna, po moje je čisto nerealistično pričakovat, da bi ti po 10 ur spala. Pri prejšnji si očitno imela srečo, ker po moje takih, da bi po 10 ur spali pri 2 mesecih ni ravno veliko. user posted image

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ella, me pa neki zanima. Vi imate malo v svoji sobi, pa me zanima al imaš potem ti babyphone, al samo vrata odprta in potem ko je lačna ža začne jokat in se čisto zbudi al kako jo slišiš?? Mal mi prosim opiši kako hendlate in kako zgleda stanovanje, prostor?? Če se ti da, seveda. Razmišljamo, da bi mi tud dali malega v svojo sobico!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.4.2008 10:57:15   
buči
Ja, malo je takoh, ki spijo 10 ur. Našemu Tilnu je to secer do sedaj uspelo 3, ampak mislim, da je realno (in že to velikuspeh), da se zbudi le 1x na noč. Pri Aljažu smo se zbujali po 5x, pa še pri 6 mesecih 1x. No, sicer pa Tilen spi lepše kot Aljaž user posted image . Če ne drugega, spi dlje.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.4.2008 10:59:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, me pa neki zanima. Vi imate malo v svoji sobi, pa me zanima al imaš potem ti babyphone, al samo vrata odprta in potem ko je lačna ža začne jokat in se čisto zbudi al kako jo slišiš?? Mal mi prosim opiši kako hendlate in kako zgleda stanovanje, prostor?? Če se ti da, seveda. Razmišljamo, da bi mi tud dali malega v svojo sobico!

naša je od vsega začetka v svoji sobici, brez babyphona, imamo kar vrata odprta pa je. Naša ponoči oz. zjutraj nikoli ne joka za jest, ampak se z medvedki pogovarja, zdej k je pa roko odkrila, pa roko v usta tlači, pa se to tok sliši, da se zbudim user posted image user posted image očitno je pogruntala, da zajest bo že dobila čeprav je ponoči brez zize tudi 12 ur user posted image user posted image potem se greva midve še lepo previti, pa pižamco preobleči, potem pa dobi zajterk user posted image je pa sobica zraven spalnice, tako da se itak vse sliši. Babyphona pa nočem, ker se bo za vsako figo vklopil, pa bi potem skoz vstajala in hodila gledat user posted image te še kaj zanima?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.4.2008 11:02:37   
ella79
sem danes po res dolgem času mal Mein Baby gledala, pa kar ne morem verjeti, da so bili naši sončki tudi tako majčkeni. Res gre čas hitro PREHITRO!!

anandrej tole more pa nora zanimivo pri vas zgledat user posted image user posted image user posted image morta pazit, da kej takega kje v javnosti ne začne izvajat user posted image user posted image user posted image baje da ti čudni dnevi niso nič drugega kot luna user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.4.2008 11:07:42   
larisa
Ella, hvala za odg. Veš to me je zanimal, ker če maš babyphone pol je isto kot če maš user posted image  zraven v sobi in vsako cmokanje slišiš, a ne Meti user posted image ....
A pa zvečer ko gre spat, zapreš vrata da se ne sliši vse v sobico (TV, pogovarjanje, itd.), ker če maš kake obiske, a pol vseeno spi,ker naš je tak firbec, da če je kej drugače kot vsek dan pol ne more spat user posted image  .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.4.2008 11:08:47   
Suzi*
Punce, slikce sem vam poslala.

zdej grem pa prebrat kar ste načvekale od zjutraj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.4.2008 11:13:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, hvala za odg. Veš to me je zanimal, ker če maš babyphone pol je isto kot če maš user posted image  zraven v sobi in vsako cmokanje slišiš, a ne Meti user posted image ....
A pa zvečer ko gre spat, zapreš vrata da se ne sliši vse v sobico (TV, pogovarjanje, itd.), ker če maš kake obiske, a pol vseeno spi,ker naš je tak firbec, da če je kej drugače kot vsek dan pol ne more spat user posted image  .

no, zato nimam babyphona user posted image user posted image user posted image vrata njene sobice so skoz odprta, razen če midva zvečer gledava kak film, k potem mal preveč rohni iz zvočnikov, pa jih potem zapreva user posted image user posted image če pa gledava sam tako TV, so pa odprta in je čist navajena na hrup, pri nas nič ne delamo potiho user posted image user posted image user posted image tudi če so obiski pa vsi neki ššššš, pa midva ne ne, kar normalno se pogovarjajmo, k naša za enkrat to še vse prenaša user posted image user posted image verjetno pa kasneje to otročke prebudi, če je ponoči kak hrup user posted image oz. ob hrupu tudi težje zaspijo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.4.2008 11:17:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79
suzi pomoje v sredo nisi upala Žane zravn dat, k tvoja je pridno pančkala naša pa bolj sitnarila user posted image user posted image user posted image jaz mam mireno in še vedno krvavim,še bolj kot na začetku, ni pa bolečine

user posted image user posted image user posted image  bi vseeno čist podpisala, da bi ponoč tako lepo spala kot Zoja. Glede mireme...jaz tud vedno bolj krvavim. par dni je blo že čist ok, zdej je pa od srede čist mim-prav krvav izcedek. user posted image user posted image  A je to normalno?? meni je mal glupo, ker bi bla zdej lahko par mescev v miru brez user posted image , zdej pa to.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.4.2008 11:18:56   
ella79
suzi jaz sem mela tudi par dni mir, zdej pa kar neki user posted image sej bomo mel pa potem pet let mir, ne sam par mesecev user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.4.2008 11:24:10   
mala_pikica
Pozdravljene punce!

Nisem čisto vse prebrala, ni časa!

Dolenjka, zakaj pa je v lekarni svetovala AR hrano, ker to je aniti refluksna hrana proti bruhanju in polivanju, AC pa je anti kolik hrana. Saj od bamby Anja ne bruha, ali pač, pa sem jaz spregledala.

Februarka, ne takoj obupati. Najprej tvojo pupiko stehtaj, da vidiš, če se res ne redi, nato pa boš videla. Ker to, kar je povedala patronažna preko telefona je kar nekaj, saj punčke sploh ni videla. Pa, če se prav spomnim je tvoja prejšni mesec lepo pridobila kg, pa je bila tudi dojena. Mleko pa tudi ne izgine kar čez noč, tako, da ti kar lepo nadaljuj z dojenjem.
Je pa res, da so vmes pri razvoju user posted image  poskoki v rasti in takrat user posted image  kar čez noč zahteva večjo količino hrane, ki pa je seveda ni, vendar se potem z večkrtnim pristavljanjem količina mleka ponovno prilagodi user posted image  potrebam. Jaz mislim, da to še zdaleč ni konec dojenja, če si želiš še naprej dojiti, bodi vstrajna in pupiko lepo pristavljaj na njeno željo nič ne glej na uro.
Sem tudi jaz, ko sem imela prvo user posted image  vmes dodatek skupaj mešela, ker sem mislila, da ni več mleka, pa sva se potem lepo dojili polno do 6 meseca in kasneje do 10m. Sedaj pri drugem pa imam tudi  občasno občutek, da imam čisto prazne zize, pa da ni mleka, ker se naš mali hoče kakšen dan nonstop dojiti. Pa očitno mleko je ker se lepo redi, kaka, lula in je živahen.
Je pa tudi normalno, da user posted image  jokajo, eni veliko, eni pa skoraj nič. Moja prva je tudi prve mesece veliko jokala, umirila se je le na zizi. Jaz sem v časih znjo na zizi cele filme pogledala. Tako, da res se ne sekiraj, probaj se čimbolj sprostiti, pa če tudi boš vmes dala dodatek to ni kones sveta in konec dojenja, glavno je, da je tvoja pupika zdrava in lepo raste.Mogoče bi si prebrala kakšen članek o dojenju od Karmen, pa boš mogoče bolj mirna. Kaj hočemo, vse to so radosti materinstvauser posted image . LP

Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.4.2008 11:31:24   
Februarka08
Joj, punce hvala vsem za take besede. Te največ pomenijo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sva se končno nafutrale, najprej dojenje ki kar traja in traja potem še flaška, ji še ni blo dost, sem ji šla še mal narest, zdaj pa upam da je sita in zadovoljna. Se ji pa ravno kolca... Joj, kdaj bo tega konec.user posted image Saj bom še vedno nadaljevala z dojenjem, ker mislim da je vsaka kapljica materinega mleka pomembna za naše sončke. Vem da ne moraš prav veliko vplivati na to ali boš imela mleko ali ne, pa če si še tako prizadevaš da bi dojila... Na žalost. Kljub ogabnemu čaju za dojenje je moja Lariska še vedno lačna.user posted image Jah, bo pa flaška pela, nimam kaj. Sam zdej bo treba še sistem pogruntat za na pot oz. če bomo kam šli če ne bo joška dovolj. Sam to me mori še, ampak tud to se bomo navadli.
Zdaj grem pa hit kuhat k je še pridna.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.4.2008 11:47:28   
ella79
februarka kok ti je pa še pojedla po flaški?
mene je tudi to skrbelo, kako bo ko bomo kam šli in bo treba sabo termovko nosit in flaške. Na srečo sem sam termovko kupila in je pri tem tudi ostalo, ker je mleka sedaj tok, da kar svojega v flaški sabo nesem user posted image user posted image reči si, da ji boš sedaj sam tok časa dodajala, da se ti odpočiješ in mala fajn naje user posted image če ji boš sedaj mal flaško dajala, še ne pomeni, da je konec dojenja. Boš vidla, to ti bo dalo energije in sploh ne boš potrebovala aptamila, vse kar po princeska Larisa potrebovala bo tvoja ziza user posted image

kako vreme user posted image še na sprehod ne morm, pa sem kar peglo mal na sprehod popeljala. In veste kaj zravn delam user posted image F5 stiskam na računalniku user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.4.2008 11:51:53   
ella79
itata ti bom jaz povedala kje in kaj je oranžarija user posted image to je en tak luštn lokalček pod mengeško kočo z lepim vrtom in prostora za vse februarčke user posted image tja pa ti prideš tako, da greš pač do most, pa potem v semaforju desno proti mengšu, v mengšu potem v semaforju desno kao proti LJ, pa potem prvi odcep desno. Sej je taka črno-oranž tabla pa gor piše Oranžarija (no sej kaj pa drugega) user posted image user posted image user posted image potem pa ene 200 m naprej je na desni parkirišče na levi pa ta lokalček. tam se tudi parkira in greš lahko peš mal v breg na mengeško kočo, je pa taka makadam cesta tudi, tako da lahko tudi naše riti mal premigamo. ampak res mal user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.4.2008 11:55:55   
Mateja81
Dober dan

Včeraj je bilo očitno res nekaj v luftu. Naš se je tud zvečer drl kot JESIHAR. user posted image user posted image user posted image No, in se ga je pol mami usmilila, ga vzela na roke in bolečine so čudežno izginile (tolko da se ni smejat začel). Potem se grem tuširat mali se pa spet začne dret in se ga usmili še ati, ter ga vzame na roke. Neverjetno-bolečine spet izginejo in ko se je že v 3. začel dret sem rekla ni šans zdej pa ne bo šlo skoz! In tudi ni. Povem vam drage moje mali točno vejo kar hočejo pol pa gre za sistem: "ko je jači" No in pri nas sva včeraj zvečer zmagala ati in mami. torej : ati in mami proti Patriku 1:0. Pa naj se še sliši tako kruto včasih enostavno ne smemo popustit čeprav je resuser posted image težko.
Drugače pa imamo pri nas novo pridobitev. Kupila sva avto Passat (karavan), da bomo imeli veliko prostora za baby pripomočke. Zdej se morem pa sam še naučit vozit tako ladjouser posted image user posted image , ker imam jaz Twingota (razlika je očitna).Imava pa ful srečo ker sva ga danes že morala peljat na popravilo je šel jermen in je že 100€ škode.user posted image user posted image user posted image Tisti ki ga je prodajal pa je rekel da je ravno naredil veliki servis na avtu; ne vem keremuser posted image user posted image user posted image Mater muuser posted image

Ajd uživajte

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?