Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 9:39:20
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dobro jutro punce! Jaz sem včeraj odšla spat...se opravičujem ker se nisem poslovila. Moj Taj še kr spi ,ob pol šestih se je zbudi,pojedu in spi....ura pa je pol deset.Pa naj spi! . Gruška jaz tudi pošiljam en velik družini,boditi drug drugemu v oporo... . Laubica tudi tebi en velik .Sem kar brez besed,ne vem kaj bi ti rekla ob takih trenutkih.Drži se . bolani možeki so vsi isti,no moj je glih tak...še nos bi mu mogla verjetno takrat brisat.... Ampak tako kot je napisala jooly,če ga imaš rad ni težko..... Grem se zrihtat,pride ena blondinka sem s kremami . Lep dan!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 9:40:22
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 9:42:14
|
|
|
|
barika
|
Jutro!!! za mene bolj slabo, me že od bčeraj glava boli, pa hrbtenica, pa iz nosa mi teče, pa kiham, ko mačka , mah, sej bo Punce, za vse, ki prestajate hude čase, vam pošiljam (bodite močne!!). Drugače pa jaz ob takšnih trenutkih ostanem brez besed, ne vem kaj nej rečem (nisem "rama, na kateri se lahko zjočeš") naš malček palček ga sračka zadnje čase. ima ful "napade" joka, po 1 uro, pol ure, in to tak neutolažljivo, da ni za verjet, dlesni ima ima pa čist nabreknjene...a je možno, da mu več zobov na 1x ven pogleda (mah, vsaj ponoči spi)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 9:50:09
|
|
|
|
rozika12
|
O Gruška, žalostno je to. Odraslim se srce trga, kaj šele otrokom. Otroci ne razumejo še. Hudo je.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 9:56:43
|
|
|
|
rozika12
|
Debeluška, od tvoje štorije me pa že trbuh boli, ho, ho, ho, ho, te kar vidim, , si preveč Predina poslušala Scuba, tale tvoja sestrična je pa neverjetna. Mora bit pa sila zanimiva oseba. To se pa pravi imet jajca. Čeprav jo ne poznam, jo lepo pozdravljam. Vsem slabospečim eno dozo vitaminov. Pri nas nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 10:16:54
|
|
|
|
mama11
|
Mi imamo pa danes 5 mesecev . od nas in čestitke še Tjašu . IZVIRNO SPOROČILO: sonchek A vse že dajete svoje v športni del, al ma katera še svojga v košari? naša je sicer še v košari, sam bi jo počas dala v športni del, da vsaj mal vidi naokoli..no bomo videli... jutri imamo cepljenje, pa bom še P. vprašala.... Že od rojstva, ker imamo Quinnyja, ki se čisto poleže. Ko bo tu končno prava pomlad, bomo pa najbrž lahko opustili že tudi spalno vrečo. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sonchek, mi imamo tudi jutri cepljenje . Ja, pa mi tudi. Se čez 15 min odpraviva zdoma. Čeprav najbrž ne bo cepljena, ker ji še vedno teče z noska... bom P prepustila odločitev. Gruška, Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Nam so pa prišli danes streho menjavat-danes so žlebe menjali in podrli dimnik,jutri bom pa kabrijo hiša in bodo menjavali -DRŽITE PESTI DA NEBO DEŽJA držim pesti IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kok enga jamranja je pa to Prov razmišlam da bi ga u dom dala, ker se mi zdi, da potrebuje 24-urno nego. Ej, too much. Ja, je narava že vedela, zakaj rojevajo ženske. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Honk kong Heh, heh, Gruška, še ena za na seznam.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 10:23:03
|
|
|
|
barika
|
Jaz imam malega že kr dovgo v športnem delu. pa dvignjen naslon(na priblino neki takega kot je lupinica) Debeluška, da ne boš kdaj svinčnikov iskala TJAŠ in TAMARA čestitke za 5-ko!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 10:24:31
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Hvala za kofi. Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Grem se zrihtat,pride ena blondinka sem s kremami . Ti toleblondinko pa jst tud poznam!! A ti jo boš pa sam zase mela . Tud jst bi na kak čvek šla No pa grem ker se neki jezi.... Tjaš in Tamara vse naj naj naj
< Sporočilo je popravil Oranža -- 17.4.2008 10:25:27 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 10:41:16
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, ČESTITKE TAMARI IN TJAŠU ZA 5 MESECEV Scuba, tale tvoja sestrična je pa res faca... Laubica Barika, pozdravi se... Gruška, se strinjam, da bo treba Tina čimprej predstavit Taji, da bo bolje spal , no danes je blo kar dobro. Tanayya, pozdravi blondo. Mi imamo pa dane slikanje kolkov v Novem mestu, tako da se bomo šli mal potepat... Lep dan vam želim...
< Sporočilo je popravil nicolina -- 17.4.2008 10:42:38 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 11:18:33
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DEBELUŠKA-koliko pa stane taki pojšter in kje jih imajo????? drugi teden 24 -ravno ko bo moj Timon imel pol leta -bo točno 1 leto kar ni mojega brata ki bi letos dopolnil 30 let Laubica, najprej zate en velik . Povštr sva kupila v; ODEJ(A)-i Škofja Loka, redna cena je 15.000 SIT, nama pa ga je kolegica zrihtala za 7.000 SIT (jest mam še vse v SIT )! Je pa fulll zanimiv na njemu spat, čeprav to zame niiii! IZVIRNO SPOROČILO: barika Debeluška, da ne boš kdaj svinčnikov iskala BARIKA, a si kaj hotla povedat ?! ČESTITKE TAMARI IN TJAŠU ZA 5 MESECEV Mi smo nazaj iz posvetovalnice, Erno je kar cepila, pa sem bla prepričana, da je ne bo, zdravnica že ve ! Ne morem pa verjet, da se je v enem mesecu zredila za 1,70 kg , ziher jo je sestra narobe zvagala, bom prav doma ponovila vajo !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 11:21:19
|
|
|
|
scubadiver
|
Jezna sem ko hudič.. Sem dobila pošto iz vrtca. Lana NI sprejeta in je 32-ta v čakalni vrsti In kaj zdaj? jo bo Jankovič čuval?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 11:59:11
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Jezna sem ko hudič.. Sem dobila pošto iz vrtca. Lana NI sprejeta in je 32-ta v čakalni vrsti In kaj zdaj? jo bo Jankovič čuval? OJEJ-JA vrjetno bo on tisti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 12:01:33
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala vsem za podporo DEBELUŠKA-jaz sem za pirinega dala 30€ in mi je super-samo sojin ma pa navito ceno -zakaj že Voziček jaz še ga mam kar v ležečem položaju-če pa skozi tak piha-ko bo pa novi vozek prispel pa bo lahko malo gledal okrog
< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.4.2008 12:02:38 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 12:36:07
|
|
|
|
Laubica
|
Delavci pridno delajo ena stran je že gotova zdaj majo malco pol še pa druga stran
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 12:37:00
|
|
|
|
Laubica
|
Sem dobila obvestilo iz BAMINO WORLD-da so dobili nakazan denar zdaj pa še samo počakamo na vozičekkkkkkkk
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 13:40:33
|
|
|
|
BrinaS
|
Sva nazaj iz prvega dela sprehoda. Je bilo tako crno, da sem samo cakala, kdaj se bo ulilo, no zdaj je pa sonce. Gruška, bodite močni in drug drugemu v oporo, prav tako Laubica vi, ko pride obletnica. Nicolina, za novi avto in uspesno slikanje kolkov. IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kok enga jamranja je pa to Prov razmišlam da bi ga u dom dala, ker se mi zdi, da potrebuje 24-urno nego. Ej, too much. Ja, je narava že vedela, zakaj rojevajo ženske. ja, ja vsi so glih Scuba, super sestricno imas. Uzivajta skupaj. Jaz bi tudi en teden na off v Goi. Sranje pa ti vrtci. A si mogoce dala se kam vlogo? Se kar bojim poste z vrtca.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 13:45:44
|
|
|
|
Nana Liza
|
ROZIKA, MARTITA - kremce imama ze za vaju. Jutri verjetno ne bova hodila v Supernovo, tako da Martita oglasi se, če boš šla mimo. Rozika, se lahko zmenimo naslednji teden? Torek v Supernovi? Laubica in Gruška - za vaše družine! Debeluška - kako si me nasmejala, to pa je prigoda z gatam! Če so bile čipke, itak ni noben ugotovu. Naš Tevž je malenkost boljsi od vceraj. Imava se P danes popoldne. Tanaya - za kremico. Se oglasim naslednji teden pri tebi za €vrcke. Papa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 13:47:54
|
|
|
|
Nana Liza
|
Tamara, Tjaš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 13:48:30
|
|
|
|
Laubica
|
Še enkrat HVALA PUNCE Streha je hvala bogu pokrita
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 13:49:02
|
|
|
|
BrinaS
|
Debeluška, ...gate na glavo, pa dva svincnika v nos...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 14:01:01
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Debeluška, da ne boš kdaj svinčnikov iskala BARIKA, a si kaj hotla povedat ?! sem glih hotla napisat, pa sem vidla, da me je Brina prehitela Laubica, super!! vam zapojem eno pesmico...sonček sije, dežek gre...vremenu zmešalo se je lalala (takšno je stanje v Celju)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 14:10:37
|
|
|
|
sonchek
|
Evo midve sva že doma, čeprav sem mislila da ne bova tako kmalu, ker naju je p. poslala na dermatološko- nujno zaradi flekca na obrazu in tudi na notranji strani sklepov ima nekaj suho kožo...tako da sva potem letele še tja, ampak naju niso sprejeli ker so imeli res guzvo, in sva naročeni v ponedeljek ob enih... no tok na hitrco o današnjem pregledu,,, ..aja pa cepljeni sva tudi bile... Spoznala sem pa mamo11 ...superca, sem bila res vesela, sam škoda k pol nisva mogle it na kavico..pa drugič, kajne... ..imaš res lepotičko...pa še vsenajboljše naj ji zaželim za njen mini rd...pa Tjašu tudi... no se beremo še kej kasneje..papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 14:11:32
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Še enkrat HVALA PUNCE Streha je hvala bogu pokrita tole je pa bila brzina..superca!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 17:57:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Sej ne morem verjet, na drugi strani sem nas našla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 17.4.2008 17:58:50
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Sej ne morem verjet, na drugi strani sem nas našla si me pa za sekundo prehitela, k sem nas tudi jaz hotla gor dvignt
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......