Naty*
|
Jutro!!!! Vidim, da se je sezona odprla zato najprej: za Peli!!!!! Super, da je z obema vse vredu, pa upam, da se bosta kmalu javila in pokazala !!!!! Katina, Barbaw, Estrella*, Aurea za dopolnjene tedne!! bobika lepo, da si se javila in super, da ste prišli do tiste meje, ko se mali lahko že rodi ! Čmrlika tud če nisi ti finte nardila, si jo nardila potem, ko se nisi javila, ker jih je kr precej na tebe stavilo . Ti pa verjamem, da sta se dobr nasmejala s tvojim. Pa strinjam se s tabo, da je bil tole zelo možen nateg, koga, ki se mu zdi smešno zdej gledat, kolk vse ugibajo. MARTINA js še zmer pravim, da smo majčice carice, ker smo zdržale dosti dlje kot ostale . Večinoma so začele rojevat že dva meseca prej, me pa samo pol meseca! mya26 za višino porodniške! IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj punce dajmo se pol v soboto res dobit v Mantovi... evo Špelin@, Estrella in Katina že ziher pridejo pa notranjke tud upam... Js sm še prejle edini rekla, da bom mogoče šla, zdej sm se pa spomnila, da ne bom, ker mamo birmo (od mojga brat)...joj ta moj SNP . kasso kaj bi mi brez Pušenjaka? Js držim pesti, da ti rata pridet v P taprav čas! **** js mam tud nizek pritisk in se mi redko vrti. Kvečjemu sem zaspana pa "ko cunja". Težko zberem energijo za karkoli. To še najbolj opazim, če ne spijem zjutri kave, če jo pa je pa vsaj mal boljše. Se pa strinjam z barbaw, da je zunanji pritisk prej vzrok. IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Naty sem šla gledat uno temo, ko si včeraj omenila. o kilogramih na Med. Oliver. Net. in halooo!!! kaj eni pišejo. da jih sram ni. Ja! Da ti slabo rata, kolk so eni lahko nesramni . aurora za pregled! Pa le ne bosta še tolk hitro narazen ! aurora in Taula js sm mela tud pri lažnem alarmu črto pri 40. Pa so mi tud rekli, da to še nič resnega ne pomeni . Punce mene je pa moj zjutraj tolk prestrašil ! Ob petih sem šla lulat pa spit mal soka in ko sem se ulegla nazaj, je začel ful migat. Čez neki časa sem ugotovila, da je to miganje ful čudno, ker je blo tko, kot kaki krči oz. trzanje celega zgornjega dela trebuha. Neki časa se sploh ni umiril, pol pa ko da bi odsekal, je nehal. In potem nič... Ulegla sem se na hrbet, na drugi bok, žokala s prsti v trebuh, on pa kr nič!!!! Tolk časa, da sem vstala, šla letet gor in dol po stopnicah, naredila nekaj počepov, pa še vedno nič. Čist sem bla že iz sebe in sm mislila klicat mojga, da pride iz službe pa me hitro pelje v P. Vidla sem že najbolj črne možne scenarije ... Potem sem se odločla še, da sprobam obratno varianto. Dihala sem tko, kot pri začetnih popadkih, da bi se sprostila in sm se poskusla čist umirit. Čez neki časa je pa začel rahlo migat in do zdele se je stanje že normaliziralo. To je blo po dolgem času najhujše pol ure v moji nosečnosti!!!! Ko bi ve vedle, kolk me je blo strah...