|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
17.4.2008 14:50:47   
Čmrlika
in če bomo imele zgodnja kosila se pono lahko še dobro najedle pred popolnim vplivom polne lune...vstopi namreč čisto v polno ob 12:26
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.4.2008 14:52:52   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

17.4.2008: Peli
22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  user posted image

17.4. ob 9:44, Peli, user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.4.2008 14:55:03   
sesil
pozdravljene nosečke

koliko strani sem imela za prebrat ne bom komentiralauser posted image user posted image user posted image .
najprej čestitke peli za sinčka urbana, pa še novopečenem očiju. zdej se je pa začelo.

tisto o anonimni ki naj bi danes rodila pa ne bom komentirala. jaz bi celemu svetu povedala da grem v rim, ne pa se skrivala. res dvomim da je katera od naših majčic. na nekem drugem forumu so se taki osebki kar malo grdo poigrali z nosečkami .

ko ste pisale o tistih številkah 40, 60, na CTG-ju, me zanima do kolko pa pridejo tej popadki in pri kateri številki jih začneš čutiti? nisem še tega doživela, zato tako butasto vprašanje.

včeraj sem tudi jaz gledala belo masajko, me pa neki zanima. začela sem gledat tam, ko je ona odšla z njim v vas. kaj je bilo pa prej? kako sta se spoznala? kratka obnova 20 -ih minut prosim.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.4.2008 14:57:32   
aurora28
Vsem, ki ste danes dopolnile polne tedne čestitam user posted image user posted image user posted image .

Narava lepo si potolažila tisto študentko in te besede je najbolj potrebovala. user posted image Sej je hudo ko nekje začneš in po možnosti potem še naletiš na kakšno tečno nadrejeno, potem si pa res lahko živčen in malo štorat. Vsi delamo napake in kdor dela - greši. user posted image

Špelin@ hvala ker si me opazila, da sem iz pregleda. user posted image Veš sva se danes z mojim ko sva se vračala iz Trbovelj zaustavila še pri tašči in tastu in je prilika ravno nanesla, da sva bili s taščo sami in ona meni začne nekaj za user posted image težiti, ekola jaz pa ravno ta prave volje in sem ji vse povedala. Sem najprej začela: ˝ Poglejte, jaz vem, da vi tega ne razumete in nikoli ne boste razumeli in jaz se niti ne trudim, da bi vi to razumeli, ampak morate vedeti, da sva se s Petrom tako odločila in tako bo in prosim, da to upoštevate in mu več ne težite vsakič kadar je pri vas, ker mi je hudo za njega, ko pride od vas in je ves poklapam, ker ste mu spet težili za psa. Midva sva se tako odločila in tako bo. Pika.  Ej me je sam gledala in ostala brez besed. user posted image user posted image user posted image Potem pa je beseda tekla v drugo smer. user posted image

A veste, da jaz vso noč nisem mogla spati zaradi naše anonimne (Peli) majčice, ker sem razmišljala kako ji je in kako bo vse potekalo...kako je šele njej moralo biti, ko so ji rekli, da naj jutri pride rodit. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pozdravljene nosečke

ko ste pisale o tistih številkah 40, 60, na CTG-ju, me zanima do kolko pa pridejo tej popadki in pri kateri številki jih začneš čutiti? nisem še tega doživela, zato tako butasto vprašanje.

Sesil poglej je čist odvisno, ene čutijo že oring popadek pri 60, ampak to ni merilo, mi je sestra rekla, da je lahko popadek že pri 40, odvisno od ženske. V noči preden sem šla domov iz P je prišla ena gopsa rodit in je imela hude popadke, ampak jih CTG ni zaznal, tako da se nikoli ne ve. Je pa gospa v 5 urah odkar je prišla v P že držala svojo štručko v rokah. Ni nekega pravila, ampak pravijo, da se gre za popadke, ki se konstanstno rišejo nad 50.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 17.4.2008 15:01:53 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.4.2008 14:58:44   
špelin@
včeraj sem tudi jaz gledala belo masajko, me pa neki zanima. začela sem gledat tam, ko je ona odšla z njim v vas. kaj je bilo pa prej? kako sta se spoznala? kratka obnova 20 -ih minut prosim.

Malo tole preberi: KLIK

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.4.2008 14:59:32 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.4.2008 15:01:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Veš sva se danes z mojim ko sva se vračala iz Trbovelj zaustavila še pri tašči in tastu in je prilika ravno nanesla, da sva bili s taščo sami in ona meni začne nekaj za user posted image težiti, ekola jaz pa ravno ta prave volje in sem ji vse povedala. Sem najprej začela: ˝ Poglejte, jaz vem, da vi tega ne razumete in nikoli ne boste razumeli in jaz se niti ne trudim, da bi vi to razumeli, ampak morate vedeti, da sva se s Petrom tako odločila in tako bo in prosim, da to upoštevate in mu več ne težite vsakič kadar je pri vas, ker mi je hudo za njega, ko pride od vas in je ves poklapam, ker ste mu spet težili za psa. Midva sva se tako odločila in tako bo. Pika.  Ej me je sam gledala in ostala brez besed. user posted image user posted image user posted image Potem pa je beseda tekla v drugo smer. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Odlično si tole izpeljala user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.4.2008 15:02:31   
Anonimen

Z dolgoletnim fantom sta šla na dopust v Kenijo, in tam je njega zagledala in se takoj zaljubila. Vse te dni ko sta bila dol, ga je vedno iskala. V glavnem njen fant, se je vrnil v Švico ona pa je dol ostalaaaaaa

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.4.2008 15:03:48   
aurora28
Sej sem potem mojemu v avtu povedala kaj sem ji rekla in je bil zelo vesel in navdušen nad menoj, da sem se ji postavila po robu. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.4.2008 15:05:42   
Anonimen
Hijenca: zakaj pa ti bodo delali CR?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.4.2008 15:05:43   
Naty*
hijenca verjamem, da si žalostna zaradi CR pa še zaradi tistega dne, ko boš čakala na vse skupaj v P, ampak glavno, da se zdravniki odločjo tko, da je z user posted image  vse vredu. Sej nikol ne veš, koliko nas bo rodilo s CR, tud če sploh ne pričakujemo. Veš pa vsaj, kdaj boš dobila svojo štručko user posted image .

Taula ja js mam tud 8. 5. "zmenek v P" user posted image . In skoraj upam it stavit, da bo takrat...no razen, če se mali ne bi že prej odloču za izselitev.

sesil js mam označeno največ do 45 (bila sta pa še dva mal pod 40), črta ki nakazuje, da se nekaj resnega dogaja, je pa pri 80 (TOCO ext. - kar verjetno pomeni exctract - popadki). Tko da mislim, da je to to... verjetno jih takrat tud čutiš.

aurora a misliš, da je Peli anonimna??

< Sporočilo je popravil Naty* -- 17.4.2008 15:06:13 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.4.2008 15:05:55   
80kaja
Peliiiiiiiiiiiiiiii user posted image  čestitke od Kaje !
in vse dobro pa javi se nam še kaj

vsem ostalim pa pozdravček

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.4.2008 15:10:11   
Soncnica Sandra ***
Zdravo nosečke!

No vidim, da se je sezona majčic zares začela user posted image user posted image user posted image  Peli veliko lepih trenutkov s tvojo štručko. Čestitke pa tudi očku!!!

Joj jaz sem pa danes tako zaspana, da samo zeham ves čas. Sploh ne vem kaj mi je. Sem šla prejle po kosilu malce ven, ampak tako grdo piha, da sem bila v 10.minutah nazaj.
Pa danes me čaka še zadnje predavanje v MŠ. Če bo spet tako vroče notri bom kar zaspala user posted image .

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.4.2008 15:11:46   
buccka
Peli čestitke tudi tukaj!

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.4.2008 15:15:31   
katy82
Čau mačkice

Najprej čestitke Peli in novopečenemu očiju za malega Urbanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Narava user posted image zate da si tko lepo potolažla babico,vem kako ji je moral bit

Hijenca saj bo ne sekiraj se preveč bo kmalu minilo pa boš cartala svojgauser posted image

Zdej moram pa še ananas pojest k mi ga je lubek olupu pa je tko sladek,se beremo kasneje

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.4.2008 15:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Z dolgoletnim fantom sta šla na dopust v Kenijo, in tam je njega zagledala in se takoj zaljubila. Vse te dni ko sta bila dol, ga je vedno iskala. V glavnem njen fant, se je vrnil v Švico ona pa je dol ostalaaaaaa

Jaz nisem gledala. Ampak mi je žal, da sem spet zamudila...Drugače pa naša Martina je bila tudi tam,in je videla stvari iz prve roke...user posted image user posted image

Za jutri pa polj velja ob 10h user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
17.4.2008 15:17:08   
aurora28
Naty ja Peli je bila anonimna, vsaj tako sem jaz razbrala iz postov. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.4.2008 15:23:07   
Anonimen

Punce iz srca vam priporočam film na SLO 1:

BELA MASAJKA,

****: o tej knjigi sem ti govorila.

****: očitno si včeraj spregledala moj postuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.4.2008 15:25:38   
Anonimen

BELA MASAJKA,

Ne nisem, ampak sem ga videla ob 9.45pm..k je bilo že vse mimo. Moja mami je pa prej gledala BB - saj veš ne zamudi niti ene oddaje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
17.4.2008 15:28:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

BELA MASAJKA,

Ne nisem, ampak sem ga videla ob 9.45pm..k je bilo že vse mimo. Moja mami je pa prej gledala BB - saj veš ne zamudi niti ene oddaje...user posted image user posted image user posted image

Meni je pa ta BB postal tako mimo, da mi sploh ni več zanimivo za gledat. Samo ob petkih pogledam kdo gre ven, upam da bodo naslednje naloge bolj zanimive

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
17.4.2008 15:34:05   
sesil
hvala za izčrpne odgovore. film je bil pa res dober, dobra je bila ženska, da je tam živela. ljubezen dela svoje...
meni danes pa kislina daje gor  nenormalno . sem pa jedla čokolatine, mogoče zato.
danes sem dobila paket od neckermana , ki sem ga naročila že pred 5 meseci. to jim je pa brzina. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.4.2008 15:42:35   
hijenca
**** pred dvema letoma sem imela odstop steklovine v očesu. Prepovedali so mi težko dvigovanje, napore,... Čeprav je moj oftalmolog rekel, da mi naj CR nardijo v primeru težjega poroda, so se pa danes odločili, da bodo raje nardili CR, ker nikoli ne veš, kakšen porod bo. Me je pa zeloooo strah bolečin po CR. Pa saj bo, takrat bo user posted image  že pri meni.

Tako, sedaj pa se bom poslovila, ker odhajam k mojemu user posted image , ker nočem danes sama spat. Grem z vlakom v Ljubljano.user posted image user posted image  Ko mlada študentka bom danes user posted image user posted image .  Pred soboto me ne bo, tako da veste, da rodit še ne grem. user posted image user posted image

Pa glejte, da ne boste vse rodile sedaj v teh dveh dnevih.

Lepo bodite, pa pazite na sebe in vaše trebuščke!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.4.2008 15:43:41   
Anonimen

Meni je pa ta BB postal tako mimo, da mi sploh ni več zanimivo za gledat. Samo ob petkih pogledam kdo gre ven, upam da bodo naslednje naloge bolj zanimive

Ej tud men... beda ta BB. Bom tud samo ob petkih gledala ampak moja mami je pa čist not padla...Pri 65 letih user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz sem se pa  glih z  dragim pogovarjala in pol nisem videla niti tvojega posta...ko sem videla je bilo že prepozno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.4.2008 15:44:03   
špelin@
hijenca, želim ti prijetno vožnjo z vlakom, lepo se crkljaj s svojim user posted image  Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.4.2008 16:00:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** pred dvema letoma sem imela odstop steklovine v očesu. Prepovedali so mi težko dvigovanje, napore,... Čeprav je moj oftalmolog rekel, da mi naj CR nardijo v primeru težjega poroda, so se pa danes odločili, da bodo raje nardili CR, ker nikoli ne veš, kakšen porod bo. Me je pa zeloooo strah bolečin po CR. Pa saj bo, takrat bo user posted image  že pri meni.

Aha!! Joj potem se pa ni za hecat. Bo bolje tako veš. Zdravniki že vedo... Pa nič se ne sekiraj je že prav tako.

Lepo pot ti želim v Lj. Pazi nase in na user posted image .

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.4.2008 16:04:02   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Naty ja Peli je bila anonimna, vsaj tako sem jaz razbrala iz postov. 

zgleda, da mi je neki ušlo, sicer pa pri tej hitrosti klofanja strani, sploh ni nič čudnega user posted image . A je kaka nagrada za največ strani? Ker če je, mislim, da smo majčice na dobri poti za dosego user posted image .

špelin@ js ne bom več hvalila vsake odpustnice posebej, ker so vse ful lepe in svaka čast, da se tko potrudišuser posted image . Pa še una slikca zraven Peli in Urbančka user posted image . Komi čakam, da se bo seznam dopolnjeval user posted image .

kasso ali St.Barbara (upam, da nisem zgrešla user posted image ) oz. za tiste, ki so že rodile v Postojni mam vprašanje, ker ste me spregledale user posted image  .... a velja za obiske očijev isti čas (14.00 do 15.30) ali lahko pride v drugem terminu??? Ker vem, da v celjski bolnici ne komplicirajo, pa lahko kdorkoli pride kadar če. Kako je v Postojni? Moj verjetno glih ob tisti uri ne bom mogel prituser posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?