mya26
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes sem malo bolje. Včeraj mi je bilo malo slabo cel dan. Prav grozno, pa sem šla malo ven na sonček, pa zlikala male cotke, sem mislila da če ne bom mislila na slabost da bo minila, pa ni Danes sem si napravila čokolino še preden sem spila čaj (zjutraj vedno spijem pravi čaj z mlekom), mi sploh ni pasalo, ampak si nisem želela še enkrat bruhatna prazen želodec, no sej tud na polnega ne bi, ampak se mi zdi da je krivo to da če nič ne jem mi postane slabo, bomo vidli Skoraj me je zbudil poštar in prinesel je odločbo CSDja. Jupi upošteval so mi plače tako kot je pisalo na www strani od CSD Šiška. Ker imam rok 31.5, sem morala oddat papirje od 31.3 in s tem se mi upošteva kot zadnja plača feb08, ampak ker dobimo plačo konec mesca za tekoči mesec, mi je rekla da je možno da bom morala prinesti še za marec. (Če bi imela rok en dan kasneje, bi morala prinseti še za marec08). Očitno je bilo OK, hec je namreč v tem da sem imela mar07 enkrat višjo plačo, ker sem dobila še eno nagrado in tako bom sedaj imela zaradi tega porodniško 100E neto višjo. Jupiiii! Sej bo šlo vse na varčevalno knjižco, ker smo v fazi gradnje, oz. ta teden smo dali vlogo za gradbeno dovoljenje. Računava da čez poletje klet in plata, čez zimo pa da bi nam postavli hiško in da se bomo selili preden grem nazaj delat. Upam, samo da ne bo kakih težav s sosedi in GD. Namreč imava ful smotane sosede, k se neki tožarjo in nama niso hotli podpisat da bi imela hišo malo bližje h meji (namesto 4m, sva hotela 3m, pa še to se gleda rob strehe). Na koncu sva si zbrala malo drugačno, malenkost manjšo hiško, da ne rabiva soglasji. Eni pa znajo bit žleht. Kaj češ Včeraj ste se ful pogovarjali o tetra in povijalnih plenicah. Če boste rodile v LJ, pa mislim, da tudi v dostih drugih P sedaj delajo UZ kolkov takoj, tako da če je vse OK (misim da več kot 90%) ni potrebno široko povijanje. Jaz sem tega prav vesela, ker je dosti manj likanja in pranja teh tetra plenic. Anonimna: veliko sreče in čim hitrejši porod!!! Anitka, Aurora: srečno pri pregledu
|