|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
17.4.2008 8:02:53   
kasso
Dobro jutro!

Zvečer nisem in nisem bila zaspana, danes pa že zgodaj pokonci user posted image .... bom tudi jaz kot zombi user posted image

katina tudi tebi danes user posted image user posted image user posted image za 36T. Včeraj sem dobila še zadnje cotke, ki sem jih posodila, še to operem in posteljjnino za zibelko, tako da bodo vsaj cunjice oprane user posted image . Pa še po zibelko bo treba it, ker je v 10 km oddaljeni vasi v eni garaži spravljena (kamor vozimo šaro user posted image ) . ja, zdaj tudi jaz počasi pripravljam user posted image

Peljem user posted image   na sprehod, pa še da se nadiham svežega zraka user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.4.2008 8:13:32   
Estrella*
Jutro!

Še en firbec na raportuuser posted image  Nič novega????No, sedaj se je pa začelo Čmrlika , Peli, Filipinka....vav me zanima katera bo šla ta prva s svojimi popoadki v P...

Grem v Lidlčka mal evrčke zapravit. BTW, hladilnik je prazen. Popoldan pa pridejo montirat lamelne zavese in plisejeuser posted image user posted image  Končno sem dočakala tisto piko na i.

ss: prava manekenkauser posted image  s sexy frizurco. Kuninja je tud meni full dobra.

Šplein@; lupinica je tolk corti. Jaz bom imela kar ta staro. Je že kar nekajkrat pošita, ker je naš Andraž tako drgnil z nogicam, da je nastala luknja v blaguuser posted image

katina: Bi prišla na Vrhniko? Svaka ti čast, se že veselim.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.4.2008 8:15:43   
Estrella*
uf, pozabila; KATINA  ZA 36Tuser posted image torej si uradno na porodniški1111     in BARBAW za 37tuser posted image
Mi capljamo za vama s 35t

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.4.2008 8:25:24   
bobika
Pozdravljene somajčice user posted image .
Se še tik pred iztekom našega obdobja malo oglasim.
Na začetku nosečnosti sem malo sodelovala potem je pa zmanjkalo energije in volje - priznam. Sedaj me je pa ponovno zamikalo user posted image .
Res priznam tudi, da vsega ne uspem prebrati, kar napišete, vsak dan pa vsaj na brzino preletim.
user posted image
Za mano je večina pregledov. Jutri bom dopolnila polnih 37t in imam prvi ctg. Do sedaj sem s strahom pričakovala ta dan, da bi vsaj v roku rodila. Mi je ostal slab občutek iz prve nosečnosti, ko sem že 2 mesececa pred pdpjem ležala v bolnici in en mesec prej z sprožitvijo poroda rodila nedonošenko. Na srečo je sedaj z njo vse vredu in je nagajiva dvoletnica.
Me pa ta nosečnost dosti bolj utruja in že komaj čakam na dan d.
Na morfologiji so mi povedali da bi naj bil fantek. Ime zanj smo zbrali Anže.

Torba in vse ostalo je že pripravljeno (malenkosti še majnkajo) kar nekaj časa. Prav zaradi tega, da me ne bi spet presenetilo in bi potem na ostale spet padlo toliko dela, saj v prvi nosečnosti nisem imela čisto nič pripravljeno.

Toliko zaenkrat od mene.
Vsem, ki vas čaka porod v teh dneh želim vse dobro in da se hitro izteče !

Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.4.2008 8:45:31   
Anonimen
Dobro jutrooo, spanje no commennt....

No me veseli, da ste anonimno razkrile, jaz se nisem hotela vmešavati, ker nisem jaz za take fore. Ampak vsak ima pravico do tega, tako da anonimna želim ti veliko sreče danesuser posted image user posted image .

Mene ko prime, ali če mi G napove, bom z vsem ponosom-veseljem sprožila novico, da gremo rodit.

Sicer imam v petek pregled, a za enkrat ne pričakujem tak odgovor od svoje G user posted image , čeprav mi že od včeraj ko se mi je bušek spustil, vse fuul pritiska doool.

bobika: lepo da si se oglasila na majčicah, veliko sreče tebi in tvojemu fantičku želim

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.4.2008 8:50:05   
barbaw
Katina user posted image user posted image user posted image  za 36t

Estrella user posted image user posted image user posted image  za 35t

Pa vsem ostalim tudi user posted image  za polne tedne. (vem, da je še ena, pa se ne spomnim imena user posted image )

Bobika veliko sreče in veselega in zdravega user posted image .

Vidite me na raportu, zdaj grem na zajtrk, ker sem lačnaaaa. Čmrlika se ni nič javila.

Vso srečo vsem, ki greste danes rodit. Da mine čimprej. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.4.2008 8:56:16   
Skye
Jutro user posted image

Uh kaj sem jaz to prebrala....da se je začela sezona majčic....čas res beži.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Držimo pestke za majčico Peli,
ki bo jutri sprejeta v P in bo po vsej verjetnosti imela CR. Sicer se ne javljaš redno, ampak vseeno bomo z mislimi s teboj!
Srečno jutri!!!!

Se pridružujem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da boč čim prej držala svojo user posted image v naročjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
skye, za tvoji princeski. Ali to pomeni, da greš drug teden kar rodit po pregledu?

Joj ne.....dokler bosta rastle, pa tud če po malo in dokler bo moj MV ok ne. Sicer pa nikoli ne vem....pri vsakem pregledu lahko pričakujem, da me zadržijo, tako da vsakič molim, da še ni tako daleč, saj bi rada čim dlje zdržala.

ESTRELLA za 35Tuser posted image user posted image in KATINA  ZA 36Tuser posted image   in BARBAW za 37t user posted image user posted image

Bobika
welcome back in veliko sreče jutri na CTG-ju.  Malo še, pa boš držala tvojega user posted image v naročju user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.4.2008 9:02:07   
špelin@
bobika, super, da si se javila user posted image  Jutri bomo stiskale pesti za tvoj CTG user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.4.2008 9:08:27   
Čmrlika
Dobro jutro vsem skupaj!

Čmrlika pa ni tista packa , ki vas  od včeraj jezi, res ne!user posted image A ste razočarane? user posted image  Je pa res da sem bila potem, ko sem včeraj zvečer komaj prilezla do branja, zanalašč še celo noč prijavljena, sem rekla, pol pa naj še malo igrajo detektive...pa potem zato tud nisem nič napisala...user posted image

Moj dan včeraj pa je vseeno vseboval izreden pregled, ampak še nisem odprta in je razen povečanega vnetja ( ki me bo ubil user posted image ) še vse ok...

Ste me pa tolk nasmejale včeraj, pa mojga lubija tud, s tem , ko sem bila glavna osumljenka, ampak, če ste pozabile, sem pri onem hecu ob 500-tem pstu obljubila da ne bom več se šla takih, in kar čmrlika obljubi, to čmrrlika nardi...user posted image
Tako da...poleg tega sem ena tistih, ko bo verjetno celemu svetu raztrobla da odhajam v P,pa o anonimnosti sem svoje mnenje tud že enkrat povedala......Grrrrrrrr user posted image

Drugače pa sem res bila cel dan prijavljena od enih pol enajstih dopoldne, ko se nam je vrnila elektrika, ampak takrat sem že šla od doma in majčice ponavadi pustim, kar odprte, dejansko me pa do pol sedmih zvečer ni blo gor...ko sem se kkončno privlekla domov...Včeraj sem si privoščila frizerja pa z atijem sem kofetkala, potem sem bla še pri njem in mamici na kosilu in druženju, potem še pregled in je minil dan...

ki se je končal s smejanjem ob branju postov user posted image , ne vem punce ampak  meni je ta post ful čuden, pa malo nelogičen, dobro da te spustijo odprto še domov, ampak zagotovo pa ne more biti da greš jutri rodit user posted image  al, razen dogovorjen CR, sej ene so po dva mesca odprte...ma kaj vemuser posted image

No, če nas ni katera s kakega drugega foruma isto na foro hotela vrečt, potem jaz anonimni želim tud vse lepo danes,,,ampak ... nisem najbolj ziher.......

Tako, moj zagovor je končan...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.4.2008 9:08:51   
kasso

Estrella user posted image user posted image    za 35T, Barbaw user posted image user posted image za  37T

Bobika,
zdravega otročka ti želim in  pa hvala, da si me spomnila na torbo...še to moram pripravit!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.4.2008 9:11:00   
Skye
Čmrlika ti ti...bi te morale mal po nagi riti naklofat, da nas tko pustiš v nevednostiuser posted image user posted image user posted image
Pa le ne pozabi, da tud mene po SMS-su obvestiš, ko bo tako dalečuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 17.4.2008 9:12:05 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.4.2008 9:11:10   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

17.4.2008: Peli
22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

Neposredna povezava do sporočila: 1337
17.4.2008 9:12:26   
Čmrlika
Barbaw, ti pa le povej drugič, da me pogrešaš...user posted image , sem lahko samo vesela, da nekoga skrbi zame...pa najin tihi dogovor še obstaja tako a vsak dan sem tu, dokler bo šlo...Si si pa definitivno zaslužila da te obvestim, ko bom res šla v P-obljubim!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
17.4.2008 9:13:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika pa ni tista packa , ki vas  od včeraj jezi, res ne!user posted image A ste razočarane? user posted image  Je pa res da sem bila potem, ko sem včeraj zvečer komaj prilezla do branja, zanalašč še celo noč prijavljena, sem rekla, pol pa naj še malo igrajo detektive...pa potem zato tud nisem nič napisala...user posted image

ne vem punce ampak  meni je ta post ful čuden, pa malo nelogičen, dobro da te spustijo odprto še domov, ampak zagotovo pa ne more biti da greš jutri rodit user posted image  al, razen dogovorjen CR, sej ene so po dva mesca odprte...ma kaj vemuser posted image

o ti lumpa user posted image user posted image user posted image

Možno je, da te tisti dan spustijo domov, če si odprt in te naročijo drugi dan, da ti sprožijo porod (če npr. takrat dela tvoj G in bi rad, da je zraven ;) )

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
17.4.2008 9:13:09   
špelin@

Moj dan včeraj pa je vseeno vseboval izreden pregled, ampak še nisem odprta in je razen povečanega vnetja ( ki me bo ubil user posted image ) še vse ok...

Na, pa smo spet tam, kjer smo bile user posted image

Glavno, da je vse ok user posted image

A mogoče ti gor sprašuješ glede Canestena??

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
17.4.2008 9:14:09   
MARTINA25
JUTRO PUNCE!!!!

Joj skoraj me je kap ko sem videla da se sezona odpira!!!!!!!PA ravno včeraj sem rekla mojemu kakšne carice smo majčice, ker se ne damo pred majem!!!!
V glavnem tista ki pridno diha-ali pa že pestuje svojo štručko velikuser posted image user posted image
Nekako imam tudi jaz na sumu Čmrliko!!!

Vsem čestitam za dopolnjene tedne!!!!!Jaz veselo korakam za vami, pa še narava se je odločila, da pobegne iz repa seznama majčic!!

ŠPELIN@ ful mi je všeč lupinca, sem začela razmišljat, da bi tud midva kupila novo...dobila sva rabljeno v fantovski barvi...in glede na to da Tjaška ne bo najin edini otrok....hmuser posted image ....že šparam evrčke!!!!

EDINA sem gledala masajko!!Knjige sem prebrala že zdavnaj, tako da sem prav vesela, da sem gledala še film. Čeprav so knjige boljše...KO sem bila jaz v Keniji je vsak dan prihajal na plažo precej visok in kar simpatičen masaj....res ne moreš verjet, ampak skoz je imel družbo mladih deklet.Nekaj je na njih da ti pogled kar vleče k njim.Jaz sem si ogledala tudi njihovo vas...dejansko spijo v takih hiškah narejenih iz kravjih iztrbkov....tm smrdi ko pr norcih...svaka čast tej ženski da je živela z njimi!

Danes moram poklicat v porodnišnico, da se zmenim z anestezistom, da mi razloži kako poteka porod z ultivo.Me prav zanima kok časa si bo vzel zame!!
Nč vas še kej preberem!!!
Uživajte mačke!!!! 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
17.4.2008 9:19:15   
Čmrlika

a ne, meni je že tako poznan da brezveze, pa nobenga učinka...
si me spomnila da sem dolžna še podatek kaj sem dobila zeena zdravila...
kot sem rekla mi je dal neke vaginalne globule-oksitetraciklin, ki so zdaj hkrati proti vnetju in za možnost okužbe z streptokokom,,,ker kot sem že napisala, je zdaj že prepozno da mi vzame bris in čaka izvid...tako da smo zdaj tako nardili in naj bi bilo ok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
17.4.2008 9:22:04   
Skye
kot sem rekla mi je dal neke vaginalne globule-oksitetraciklin, ki so zdaj hkrati proti vnetju in za možnost okužbe z streptokokom,,,ker kot sem že napisala, je zdaj že prepozno da mi vzame bris in čaka izvid...tako da smo zdaj tako nardili in naj bi bilo ok.

Zakaj prepozno...rezultati brisa so v roku 1 tedna in glede na to da imaš naslednji torek ponoven CTG, bi tud že rezultate brisa takrat imela a ne user posted image (v kolikor se seveda prej tvoja princrska ne najaviuser posted image )

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.4.2008 9:23:15   
špelin@

Aha, sem mimo usekala user posted image  Spet user posted image user posted image  Anonimna je napisala, da je dva tedna rped PDP in sem ponovno osumila tebe user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.4.2008 9:24:47   
Čmrlika

Zakaj prepozno...rezultati brisa so v roku 1 tedna in glede na to da imaš naslednji torek ponoven CTG, bi tud že rezultate brisa takrat imela a ne (v kolikor se seveda prej tvoja princrska ne najavi )

ja točno, kaj pa če bo prej? teden do deset dni se čaka na izvid in potem še vsaj eno tedenska kura zdravljenja...jaz pa še 10 dni do PDP-ja......edino je še varjanta da bi mi dali direkt zdravilo med porodom, tega pa se kao izogibajo...nimam pojma glej...upam, da bo tako okej

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.4.2008 9:25:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Danes moram poklicat v porodnišnico, da se zmenim z anestezistom, da mi razloži kako poteka porod z ultivo.Me prav zanima kok časa si bo vzel zame!!
Nč vas še kej preberem!!!
Uživajte mačke!!!! 

Fajn zrihtaj user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.4.2008 9:26:14   
jana81
Dobro jutro

na hitro se javim, da ne boste misle da sem šla rodit, kot se je špelin sanjalo user posted image , pol pa šibam k frizerju, ker sem že taka v glavo ko poljsko strašilo.

Pol pa še mal na kavice in na pregled, se javim popoldne.

PAPA

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
17.4.2008 9:26:49   
Skye
edino je še varjanta da bi mi dali direkt zdravilo med porodom, tega pa se kao izogibajo...nimam pojma glej...upam, da bo tako okej

Aja, tega pa nisem vedela. Pa saj bo itak vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
17.4.2008 9:26:50   
Čmrlika

Aha, sem mimo usekala Spet Anonimna je napisala, da je dva tedna rped PDP in sem ponovno osumila tebe

user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
17.4.2008 9:27:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Čmrlika ti ti...bi te morale mal po nagi riti naklofat, da nas tko pustiš v nevednostiuser posted image user posted image user posted image
Pa le ne pozabi, da tud mene po SMS-su obvestiš, ko bo tako dalečuser posted image

Se podpišem.

Mogoče pa je bila Peli, ki jo je Kasso omenila, anonimna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?