![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:36:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is ze drzim pesti ja ti kr daj,pa tany isto,saj zdaj vama ni treba nič drugega delat ,kot pa zame navijat ja, zdaj imava cas zate navijat, tko da bo kmalu ratalo...bos vidla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:37:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is ze drzim pesti ja ti kr daj,pa tany isto,saj zdaj vama ni treba nič drugega delat ,kot pa zame navijat z veseljem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:39:36
|
|
|
|
_ancica_
|
punci moji...jaz se grem pa zdaj dat pod tus, potem bom sla pa mal ven da se zluftam. Se bom se na hitrco oglasla, ko pridem iz kopalnice vidve pa kar pridno naprej klepetajta, da bom mela kaj smesnega za prebrat ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:39:43
|
|
|
|
spps
|
sej sem vedla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:40:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punci moji...jaz se grem pa zdaj dat pod tus, potem bom sla pa mal ven da se zluftam. Se bom se na hitrco oglasla, ko pridem iz kopalnice vidve pa kar pridno naprej klepetajta, da bom mela kaj smesnega za prebrat ko pridem nazaj a smejala bi se rada? če se boš polulala,pol ne boma midve s tany krive
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:41:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punci moji...jaz se grem pa zdaj dat pod tus, potem bom sla pa mal ven da se zluftam. Se bom se na hitrco oglasla, ko pridem iz kopalnice vidve pa kar pridno naprej klepetajta, da bom mela kaj smesnega za prebrat ko pridem nazaj uzivaj jaz bom mogla pa neki si nardit za jest in pospravit do konca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:41:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej sem vedla haha... ta je fuul dober
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:44:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej sem vedla haha... ta je fuul dober prav simpatiko je,jaz tud znam tko gledat lahk mojga vprašaš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:47:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej sem vedla haha... ta je fuul dober prav simpatiko je,jaz tud znam tko gledat lahk mojga vprašaš jaz tud, se posebaj ko hocem kaj dobit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:49:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej sem vedla haha... ta je fuul dober prav simpatiko je,jaz tud znam tko gledat lahk mojga vprašaš jaz tud, se posebaj ko hocem kaj dobit... sej,jaz sem se zdaj mal umirila s tem,ker sem se tolk navadla blinkat,da sem to začela delat,ko sem se s kom drugim pogovarjala-pa čist podzavestno po mojem je blo mal čudno videt,nasploh če sem se pogovarjala s kakšnim kolegom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:51:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej sem vedla haha... ta je fuul dober prav simpatiko je,jaz tud znam tko gledat lahk mojga vprašaš jaz tud, se posebaj ko hocem kaj dobit... sej,jaz sem se zdaj mal umirila s tem,ker sem se tolk navadla blinkat,da sem to začela delat,ko sem se s kom drugim pogovarjala-pa čist podzavestno po mojem je blo mal čudno videt,nasploh če sem se pogovarjala s kakšnim kolegom ne jaz nimam navade tega delet... upam, da se ne pojavi zdaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:55:19
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa sem bolj v akciji ,ko moj pride domov še mal pa bo začel bejžat od mene pol se bom pa mogla z lasom naučit lovit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:59:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa sem bolj v akciji ,ko moj pride domov še mal pa bo začel bejžat od mene pol se bom pa mogla z lasom naučit lovit pr nas je bolj obratno, moj bolj mene lovi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:07:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa sem bolj v akciji ,ko moj pride domov še mal pa bo začel bejžat od mene pol se bom pa mogla z lasom naučit lovit ta je sele dober...le glej da bos res taka ko tvoj pride...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:09:26
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, sem izpod tusa...je ful pasalo zdaj mi je pa rahlo slabo ratalo, ampak jst bom vseeno sla mal ven na zrak, vsaj za kakih 20 minutk ce ne vec si moram pa se lase prej posusit...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:11:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa sem bolj v akciji ,ko moj pride domov še mal pa bo začel bejžat od mene pol se bom pa mogla z lasom naučit lovit ta je sele dober...le glej da bos res taka ko tvoj pride... jaz sem že taka,sam moj že s strahom hodi v spalnico,ko pride domov.par dni nazaj je bil komentar:Pa ti si čist noora
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:13:52
|
|
|
|
spps
|
jaz pa pravim,kaaj še čakaš pol na koncu pa še (se že včasih počutim tud tak)
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:15:04
|
|
|
|
tany83
|
punce moje, mene hrbet in vrat boli, ne morem vec sedet... zdaj si grem neki nardit za jest in pol na kavc... lepo se mejte za danes... lahko nocko se tipkamo spet jutri...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:16:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa pravim,kaaj še čakaš pol na koncu pa še (se že včasih počutim tud tak) go spps go
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:16:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa pravim,kaaj še čakaš pol na koncu pa še (se že včasih počutim tud tak) hahahaha...ti kar pridno v luft noge drzi danes
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:18:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje, mene hrbet in vrat boli, ne morem vec sedet... zdaj si grem neki nardit za jest in pol na kavc... lepo se mejte za danes... lahko nocko se tipkamo spet jutri... no prav tany...kar pojdi malo pocivat...jutri mene ne bo na RR, ker greva na tist tezkopricakovani intervju, bom pa v petek spet nazaj lep dan/vecer vama zelim in lahko nocko malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:20:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje, mene hrbet in vrat boli, ne morem vec sedet... zdaj si grem neki nardit za jest in pol na kavc... lepo se mejte za danes... lahko nocko se tipkamo spet jutri... no prav tany...kar pojdi malo pocivat...jutri mene ne bo na RR, ker greva na tist tezkopricakovani intervju, bom pa v petek spet nazaj lep dan/vecer vama zelim in lahko nocko malo kasneje punce,fajn se mejta,oddahnita si. ancica,ti pa fajn rihtaj jutri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:22:16
|
|
|
|
_ancica_
|
spps..hvala ti pa jutri da bos boljse volje..sicer smo se pa kar mal nasmejale danes ane? cau bau... ps: mogocese se malo kasneje kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 20:27:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps..hvala ti pa jutri da bos boljse volje..sicer smo se pa kar mal nasmejale danes ane? cau bau... ps: mogocese se malo kasneje kaj oglasim saj zdaj sem ok,sam dopoldan je pa bil katastrofalen no,sam da sem boljš bolj ko se ura bliža deseti,boljše sem kdo le ve zakaj no,če se še tipkama kasnej itak ok,če pa ne,pa v petek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.4.2008 8:31:59
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, drage dame. Kako ste, ste se naspale?Jaz sem se, pa bi komot še mal..ha ha. Pri nas dežuje kot za stavo. Pa naj bi imeli otroci čistilno akcijo, pa še zbirni dan za papir je...noro. Jaz bom pa kar v knjigo se vrgla. Kaj boste ve delale?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.