![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:49:05
|
|
|
|
tany83
|
ancica... jaz provam pozitivno razmisljat, da bom decembra rodila zdravo ... ker z negativnimi mislim sam skodujes ... tko da dajemo pozitivno razmisljat, vse bo OK.. spps... ja koncno sem videla mojega fizolcka... srcek mu bije fuul hitro... fuul je zanimivo ... cez 14 dni ga spet vidim....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:51:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... jaz provam pozitivno razmisljat, da bom decembra rodila zdravo ... ker z negativnimi mislim sam skodujes ... tko da dajemo pozitivno razmisljat, vse bo OK.. spps... ja koncno sem videla mojega fizolcka... srcek mu bije fuul hitro... fuul je zanimivo ... cez 14 dni ga spet vidim....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 17:11:54
|
|
|
|
_ancica_
|
hej punce...kam ste zdaj pobegnile vse???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 17:12:32
|
|
|
|
spps
|
super,res.moj dan danes ni preveč rožnat,no zdaj je mal boljši-sem še pa slabša ko včeraj zdajle vaju pa zapuščam za neki časa,ker se grema z hčerko od kolegice učit angleščino
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 17:13:35
|
|
|
|
tany83
|
Cvekice jaz grem mal posparavt po stanovanju, ker je vse umazano, ker ce ne grem zdaj bom zmer bolj lena tko da najboljs da nardim vsaj neki... se oglasim bolj pol se kaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 17:18:28
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja kaj pa te daje zadnje dni??? no ja, bo pa jutri bolje tany...no pa pojdi, jaz bi tudi mogla malo pospravit, pa se mi tok ne da. Bom sla pa kasneje malo ven na sprehod se tipkamo se malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:24:22
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem spet malce tle, se morem mal oddahnit se mi nic ne da... sobo sem mal posparvila, zdaj morem se po tleh pobrisat... pa se kopalnico... si morem neki za jest za kosilo nardit, ma nimam pojma kaj, mi dela kar slabo ko na hrano pomislim... a se kateri smrdi kuhinja??? meni namrec tako smrdi v kuhinji, da ne morem bit noter... groza... taka muka mi je bit v kuhinji, kaj sele kuhat... ponavad kar moj dragi kuha, jaz spolh ne morem... nic grem naprej pospravljat, vidim da ste vse nekam sle...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:33:34
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...jaz sem se vedno tukaj nekje sem posodo pomila, pa malo po kopalnici pospravila. Meni pa niti ne smrdi hrana, mi pa na momente slabo rata, ampak mi ni za bruhat...se mi zdi, da ce kaj pojem mi je malo bolje mi pa sladko ne pase meni je tudi moj vceraj skuhal ko je prisel domov sva jedla une banane sej ves...so mi ful pasale...pa juko bi ful jedla, pa je nimam doma bom mogla kar v trgovino
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:43:30
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem se pa nalezla od mojga je bil prejsni teden prehlajen, zdej pa zgleda da bom jaz zbolela. Upam, da ne bo prehudo. Bom veliko vitaminckov dala vase (sadja in zelenjavce) pa bo Mi je pa zoprno ko kaslam in kiham...me je ful strah da ne bo kaj narobe, ker se mi takrat ful misice napnejo in se mi zdi da me kar zacne spikat spodaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:49:19
|
|
|
|
tany83
|
no jaz tud se zmer tle sedim... nic se mi en da, pa tud moj ne mara da prevec delam, pravi anj pocivam uuuu kako lepo ... sam mal se morem razmigat meni pa ni boljse ko jem, je se slabs ko jem... jaz ne bi nic jedla, kako napolitanko al pa piskot bi bil dovolj... no zdaj bi jedla navaden jogurt joj kake zelje mam, meni se skoz po neki hrani lusta kar neki cudnega k prej nisem marala in kar mi je blo dobro ne maram
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:50:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz sem se pa nalezla od mojga je bil prejsni teden prehlajen, zdej pa zgleda da bom jaz zbolela. Upam, da ne bo prehudo. Bom veliko vitaminckov dala vase (sadja in zelenjavce) pa bo Mi je pa zoprno ko kaslam in kiham...me je ful strah da ne bo kaj narobe, ker se mi takrat ful misice napnejo in se mi zdi da me kar zacne spikat spodaj Upam, da se kaml pozdravis daj velik sadja jest... da dobis velik vitminov... meni grejo fuuul jabolke in banane za jest ter ananas...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:53:38
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 no jaz tud se zmer tle sedim... nic se mi en da, pa tud moj ne mara da prevec delam, pravi anj pocivam uuuu kako lepo ... sam mal se morem razmigat meni pa ni boljse ko jem, je se slabs ko jem... jaz ne bi nic jedla, kako napolitanko al pa piskot bi bil dovolj... no zdaj bi jedla navaden jogurt joj kake zelje mam, meni se skoz po neki hrani lusta kar neki cudnega k prej nisem marala in kar mi je blo dobro ne maram meni je pa zadnjic zapasalo kislo zelje...uno pravo slovensko pa navaden jogurt bi tud jaz zdaj jedla, un tak mal bolj kisel ne vem, ful mi pase slano pa kislo na sladko pa niti ne pomislim, no ja pomislim ze, ampak si mislim eh ne to mi ne pase, jaz bi raje kaj bolj konkretnega...cudno!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 18:54:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz sem se pa nalezla od mojga je bil prejsni teden prehlajen, zdej pa zgleda da bom jaz zbolela. Upam, da ne bo prehudo. Bom veliko vitaminckov dala vase (sadja in zelenjavce) pa bo Mi je pa zoprno ko kaslam in kiham...me je ful strah da ne bo kaj narobe, ker se mi takrat ful misice napnejo in se mi zdi da me kar zacne spikat spodaj Upam, da se kaml pozdravis daj velik sadja jest... da dobis velik vitminov... meni grejo fuuul jabolke in banane za jest ter ananas... meni pa od sadnja najbolj pomarance, pa ananas, banane so pa skor mal presladke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:08:00
|
|
|
|
tany83
|
jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami.... meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj meni pase kitajska tud fuuul.... joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi???? meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolk
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:15:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami.... meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj meni pase kitajska tud fuuul.... joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi???? meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolk jaz sem pa ponavadi ful banan pojedla, zdaj mi pa ne grejo. Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:15:52
|
|
|
|
spps
|
eto me ja,ancica ne vem kaj je te dni,mi stvari gredo kr neki narobe.ja,bo jutri boljš sem že to včeraj rekla,pa je bilo danes še slabše a zdaj imata pa debato o hrani men je v nosečnosti smrdela sam pražena čebula,druga pa je bilo vse ok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:17:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami.... meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj meni pase kitajska tud fuuul.... joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi???? meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolk jaz sem pa ponavadi ful banan pojedla, zdaj mi pa ne grejo. Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka a ti si ze pojedla fajn... jaz nimam pojma kaj naj jem... se mi niti sanja ne... nic mi ne pase... hocem kislo mleko jest s polento spps... meni pa vse neki smrdi... nic mi ne gre za jest
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:18:21
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...no samo da bo jutri boljse meni pa nobena hrana ne smrdi, samo sladko mi ne pase jest...sem prej jedla une male paradajzke, pa so bli presladki, da sem jih potem z zenfon mogla zamenjat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:18:44
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...no samo da bo jutri boljse meni pa nobena hrana ne smrdi, samo sladko mi ne pase jest...sem prej jedla une male paradajzke, pa so bli presladki, da sem jih potem z zenfom mogla zamenjat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:19:19
|
|
|
|
_ancica_
|
eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:20:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:21:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami.... meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj meni pase kitajska tud fuuul.... joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi???? meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolk jaz sem pa ponavadi ful banan pojedla, zdaj mi pa ne grejo. Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka a ti si ze pojedla fajn... jaz nimam pojma kaj naj jem... se mi niti sanja ne... nic mi ne pase... hocem kislo mleko jest s polento spps... meni pa vse neki smrdi... nic mi ne gre za jest ja to je hudic...se sploh ce nisi v slo jaz bi tudi slo jogurt zdaj...tukaj pomoje nimajo takega. Ne bi pa rada reskirala in kupila kr enga, potem pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:21:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:22:25
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja sej jst sem tud zmedena ze od rojstva
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:22:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost. saj lih v tem je problem k mi nic ne pase... meni neki konkretnega ne pase... matr je zbircen ta moj ...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.