|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
16.4.2008 16:49:05   
tany83
ancica... jaz provam pozitivno razmisljat, da bom decembra rodila zdravo user posted image ... ker z negativnimi mislim sam skodujes user posted image ... tko da dajemo pozitivno razmisljat, vse bo OK.. user posted image user posted image user posted image

spps... ja koncno sem videla mojega fizolcka... srcek mu bije fuul hitro... fuul je zanimivo user posted image ... cez 14 dni ga spet vidim.... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6726
16.4.2008 16:51:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... jaz provam pozitivno razmisljat, da bom decembra rodila zdravo user posted image ... ker z negativnimi mislim sam skodujes user posted image ... tko da dajemo pozitivno razmisljat, vse bo OK.. user posted image user posted image user posted image

spps... ja koncno sem videla mojega fizolcka... srcek mu bije fuul hitro... fuul je zanimivo user posted image ... cez 14 dni ga spet vidim.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6727
16.4.2008 17:11:54   
_ancica_
hej punce...kam ste zdaj pobegnile vse??? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6728
16.4.2008 17:12:32   
spps
super,res.moj dan danes ni preveč rožnat,no zdaj je mal boljši-sem še pa slabša ko včerajuser posted image user posted image user posted image zdajle vaju pa zapuščam za neki časa,ker se grema z hčerko od kolegice učit angleščinouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6729
16.4.2008 17:13:35   
tany83
Cvekice jaz grem mal posparavt po stanovanju, ker je vse umazano, ker ce ne grem zdaj bom zmer bolj lena tko da najboljs da nardim vsaj neki...

se oglasim bolj pol se kaj... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6730
16.4.2008 17:18:28   
_ancica_
spps...ja kaj pa te daje zadnje dni??? no ja, bo pa jutri bolje user posted image

tany...no pa pojdi, jaz bi tudi mogla malo pospravit, pa se mi tok ne da. user posted image Bom sla pa kasneje malo ven na sprehod user posted image

se tipkamo se malo kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6731
16.4.2008 18:24:22   
tany83
jaz sem spet malce tle, se morem mal oddahnit user posted image

se mi nic ne da... sobo sem mal posparvila, zdaj morem se po tleh pobrisat... pa se kopalnico...

si morem neki za jest za kosilo nardit, ma nimam pojma kaj, mi dela kar slabo ko na hrano pomislim...

a se kateri smrdi kuhinja??? meni namrec tako smrdi v kuhinji, da ne morem bit noter... groza... taka muka mi je bit v kuhinji, kaj sele kuhat... ponavad kar moj dragi kuha, jaz spolh ne morem...user posted image

nic grem naprej pospravljat, vidim da ste vse nekam sle... user posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6732
16.4.2008 18:33:34   
_ancica_
tany...jaz sem se vedno tukaj nekje user posted image sem posodo pomila, pa malo po kopalnici pospravila.
Meni pa niti ne smrdi hrana, mi pa na momente slabo rata, ampak mi ni za bruhat...se mi zdi, da ce kaj pojem mi je malo bolje user posted image mi pa sladko ne pase user posted image user posted image user posted image
meni je tudi moj vceraj skuhal ko je prisel domov user posted image user posted image user posted image sva jedla une banane sej ves...so mi ful pasale...pa juko bi ful jedla, pa je nimam doma user posted image bom mogla kar v trgovino user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6733
16.4.2008 18:43:30   
_ancica_
jaz sem se pa nalezla od mojga user posted image  user posted image je bil prejsni teden prehlajen, zdej pa zgleda da bom jaz zbolela. Upam, da ne bo prehudo. user posted image Bom veliko vitaminckov dala vase (sadja in zelenjavce) pa bo user posted image Mi je pa zoprno ko kaslam in kiham...me je ful strah da ne bo kaj narobe, ker se mi takrat ful misice napnejo in se mi zdi da me kar zacne spikat spodaj user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6734
16.4.2008 18:49:19   
tany83
no jaz tud se zmer tle sedim... nic se mi en da, pa tud moj ne mara da prevec delam, pravi anj pocivam user posted image  uuuu kako lepo user posted image ... sam mal se morem razmigat

meni pa ni boljse ko jem, je se slabs ko jem... jaz ne bi nic jedla, kako napolitanko al pa piskot bi bil dovolj... 

no zdaj bi jedla navaden jogurt user posted image

joj kake zelje mam, meni se skoz po neki hrani lusta kar neki cudnega k prej nisem marala in kar mi je blo dobro ne maram user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6735
16.4.2008 18:50:36   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jaz sem se pa nalezla od mojga user posted image  user posted image je bil prejsni teden prehlajen, zdej pa zgleda da bom jaz zbolela. Upam, da ne bo prehudo. user posted image Bom veliko vitaminckov dala vase (sadja in zelenjavce) pa bo user posted image Mi je pa zoprno ko kaslam in kiham...me je ful strah da ne bo kaj narobe, ker se mi takrat ful misice napnejo in se mi zdi da me kar zacne spikat spodaj user posted image  

Upam, da se kaml pozdravis user posted image user posted image user posted image

daj velik sadja jest... da dobis velik vitminov...

meni grejo fuuul jabolke in banane za jest ter ananas...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6736
16.4.2008 18:53:38   
_ancica_

no jaz tud se zmer tle sedim... nic se mi en da, pa tud moj ne mara da prevec delam, pravi anj pocivam user posted image  uuuu kako lepo user posted image ... sam mal se morem razmigat

meni pa ni boljse ko jem, je se slabs ko jem... jaz ne bi nic jedla, kako napolitanko al pa piskot bi bil dovolj... 

no zdaj bi jedla navaden jogurt user posted image

joj kake zelje mam, meni se skoz po neki hrani lusta kar neki cudnega k prej nisem marala in kar mi je blo dobro ne maram user posted image

user posted image user posted image user posted image meni je pa zadnjic zapasalo kislo zelje...uno pravo slovensko user posted image user posted image user posted image pa navaden jogurt bi tud jaz zdaj jedla, un tak mal bolj kisel user posted image user posted image user posted image ne vem, ful mi pase slano pa kislo user posted image na sladko pa niti ne pomislim, no ja pomislim ze, ampak si mislim eh ne to mi ne pase, jaz bi raje kaj bolj konkretnega...cudno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6737
16.4.2008 18:54:31   
_ancica_

Upam, da se kaml pozdravis user posted image user posted image user posted image

daj velik sadja jest... da dobis velik vitminov...

meni grejo fuuul jabolke in banane za jest ter ananas...

meni pa od sadnja najbolj pomarance, pa ananas, banane so pa skor mal presladke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6738
16.4.2008 19:08:00   
tany83
jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami....

meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj user posted image

meni pase kitajska tud fuuul....

joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi????

meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolkuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6739
16.4.2008 19:15:03   
_ancica_

jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami....

meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj user posted image

joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi????

meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolkuser posted image

jaz sem pa ponavadi ful banan pojedla, zdaj mi pa ne grejo.

Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da user posted image user posted image user posted image
sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel user posted image )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6740
16.4.2008 19:15:52   
spps
eto meuser posted image user posted image user posted image
ja,ancica ne vem kaj je te dni,mi stvari gredo kr neki narobe.ja,bo jutri boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image sem že to včeraj rekla,pa je bilo danes še slabšeuser posted image user posted image user posted image
a zdaj imata pa debato o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image men je v nosečnosti smrdela sam pražena čebula,druga pa je bilo vse okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6741
16.4.2008 19:17:52   
tany83

Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da user posted image user posted image user posted image
sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel user posted image )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti si ze pojedla fajn... jaz nimam pojma kaj naj jem...

se mi niti sanja ne... nic mi ne pase... hocem kislo mleko jest s polento user posted image

spps... meni pa vse neki smrdi... nic mi ne gre za jest user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6742
16.4.2008 19:18:21   
_ancica_
spps...no samo da bo jutri boljse user posted image user posted image user posted image
meni pa nobena hrana ne smrdi, samo sladko mi ne pase jest...sem prej jedla une male paradajzke, pa so bli presladki, da sem jih potem z zenfon mogla zamenjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6743
16.4.2008 19:18:44   
_ancica_

spps...no samo da bo jutri boljse user posted image user posted image user posted image
meni pa nobena hrana ne smrdi, samo sladko mi ne pase jest...sem prej jedla une male paradajzke, pa so bli presladki, da sem jih potem z zenfom mogla zamenjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6744
16.4.2008 19:19:19   
_ancica_
eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6745
16.4.2008 19:20:49   
tany83

eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6746
16.4.2008 19:21:00   
_ancica_

a ti si ze pojedla fajn... jaz nimam pojma kaj naj jem...

se mi niti sanja ne... nic mi ne pase... hocem kislo mleko jest s polento user posted image

spps... meni pa vse neki smrdi... nic mi ne gre za jest user posted image

user posted image user posted image user posted image ja to je hudic...se sploh ce nisi v slo user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi slo jogurt zdaj...tukaj pomoje nimajo takega. Ne bi pa rada reskirala in kupila kr enga, potem pa user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6747
16.4.2008 19:21:15   
spps

nosečniška zmedenostuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseenuser posted image user posted image user posted image

tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6748
16.4.2008 19:22:25   
_ancica_
spps...ja sej jst sem tud zmedena ze od rojstva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6749
16.4.2008 19:22:38   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nosečniška zmedenostuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseenuser posted image user posted image user posted image

tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost.

saj lih v tem je problem k mi nic ne pase...

meni neki konkretnega ne pase...

matr je zbircen ta moj user posted image ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.