![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:24:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz bi tud jedla zdej un kisel jogurt al pa a ves kaj bi fuuul jedla, polento in kislo mleko njami.... meni pa ne gre tko konkretno za jest, vcasih je kak koscek sladkega dovolj meni pase kitajska tud fuuul.... joj zdaj ko o hrani govorimo sem lacna ratala... kaj naj si nardim za jest, neki dobrega bi???? meni mi pa npr. banane nikol niso pasale prevec, saj mi pa fuul disijo in isto jabolke, sploh jih nisem jedla prej nevemkolk jaz sem pa ponavadi ful banan pojedla, zdaj mi pa ne grejo. Joooooj ...kisel jogurt!!!!!!!!!! bi si kar sla enega v trgovino kupit, pa se mi ne da sem si pa nardila dve vegi hrenovki s sirckom na vrhu pa malo zenfa (ponavadi ga ne jem rada ker je prekisel )...ampak zdaj mi pa jogurt manjka a ti si ze pojedla fajn... jaz nimam pojma kaj naj jem... se mi niti sanja ne... nic mi ne pase... hocem kislo mleko jest s polento spps... meni pa vse neki smrdi... nic mi ne gre za jest ja to je hudic...se sploh ce nisi v slo jaz bi tudi slo jogurt zdaj...tukaj pomoje nimajo takega. Ne bi pa rada reskirala in kupila kr enga, potem pa ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:24:57
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost. saj lih v tem je problem k mi nic ne pase... meni neki konkretnega ne pase... matr je zbircen ta moj ... ja tvoj mali je pa res zbircen
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:26:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost. saj lih v tem je problem k mi nic ne pase... meni neki konkretnega ne pase... matr je zbircen ta moj ... ja tvoj mali je pa res zbircen že zdaj te zafrkava,kaj šele bo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:26:12
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost. saj lih v tem je problem k mi nic ne pase... meni neki konkretnega ne pase... matr je zbircen ta moj ... ja tvoj mali je pa res zbircen ze zdaj... kaj bo se??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:27:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:27:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ eh, pa zgleda da sem zmedena tud!!! nosečniška zmedenost jaz še nisem noseča,sam zmedena sem pa vseen tany,jej tist kar ti paše-sam ne it v nobeno skrajnost. saj lih v tem je problem k mi nic ne pase... meni neki konkretnega ne pase... matr je zbircen ta moj ... ja tvoj mali je pa res zbircen že zdaj te zafrkava,kaj šele bo te se jaz tud sprasujem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:27:45
|
|
|
|
spps
|
kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:28:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja Bom pisla predlog na upravo mercatorja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:29:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:29:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:30:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec tany kolk?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:30:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja Bom pisla predlog na upravo mercatorja no dej...al pa da bi nekak lahko vsaj narocile prek interneta, potem nama bi pa poslal...se isti dan seveda
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:31:17
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec ti meni misli beres, da iztocasno odgovarjva
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:31:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:32:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec ti meni misli beres, da iztocasno odgovarjva itak
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:32:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec tany kolk? Nic, nada, nista
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:33:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja Bom pisla predlog na upravo mercatorja no dej...al pa da bi nekak lahko vsaj narocile prek interneta, potem nama bi pa poslal...se isti dan seveda to se da, provi 1 jogurt narocit pol bomo vidli, ce ti ga prnesejo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:33:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is ze drzim pesti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:33:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec tany kolk? Nic, nada, nista coprendo (sej ne vem če je prav)
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:34:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja Bom pisla predlog na upravo mercatorja no dej...al pa da bi nekak lahko vsaj narocile prek interneta, potem nama bi pa poslal...se isti dan seveda to se da, provi 1 jogurt narocit pol bomo vidli, ce ti ga prnesejo hahaha...a si predstavljas da bi jogurt narocila!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:34:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is ze drzim pesti jaz tud
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:35:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec tany kolk? Nic, nada, nista coprendo (sej ne vem če je prav) mas o menos
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:35:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat jaz ko nisem nic cutla sem postala .. prej pa smer vedla kdaj je O pa nic... tko da you never know bomo videli,danes je moj 21.dan ciklusa,tako da bomo kmalu zvedli rezultate upam,sam da se mi M ne zavleče v tri krasne,ker te pa bom dobila ****is ze drzim pesti ja ti kr daj,pa tany isto,saj zdaj vama ni treba nič drugega delat ,kot pa zame navijat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:36:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je hudic ja... jaz bi si tud po jogurt sla, ma se tud bojim da ne bo tak kot ga hocem... se mi ne da hodit brezveze najboljs da kr odprejo se kak Merkator v Torontu (natancneje tukaj cez cesto) , pa enega tam pri tebi, da bova lahko nakupovali tam kar naju bo volja Bom pisla predlog na upravo mercatorja no dej...al pa da bi nekak lahko vsaj narocile prek interneta, potem nama bi pa poslal...se isti dan seveda to se da, provi 1 jogurt narocit pol bomo vidli, ce ti ga prnesejo hahaha...a si predstavljas da bi jogurt narocila!!! ta bi bla res dobra... jaz bom provala 1 polento in eno kislo mleko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 19:36:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se pa mene tiče,se mi zdi,da ta mesec O še sploh nisem imela,če jo bom sploh sluzi itak nimam nikol nobene,ta mesec me še pa jajčnik ni bolel,tk da nimam pojma kaj bo konec meseca pa j...ga ,bo že ko bo.če ne bom pa jeseni na dvojčkih začela delat nikoli se ne ve kar tany vprasaj kolk je cutila O prejsnji mesec tany kolk? Nic, nada, nista coprendo (sej ne vem če je prav) mas o menos ka pa je to?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.