špelin@
|
narava, neslane diete ti nisem nič fovš Drugače pa držim pesti, da še nekaj časa počakaš 2-in-1 No, itak je tvoj Poba ven iz ta hujšega IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČIC . Jutri grem rodit , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu. Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more. Mislite jutri na mene in bodite lepo. Eh, bejž no s to anonimnostjo Drugače pa vso srečo jutri IZVIRNO SPOROČILO: narava aja, ****: ce poves, ti podarim original Poli salamo, domacico in veliiiiiiko Milko s celimi lesniki ps: tole ni korupcija! Po mojem se je **** zdaj tega že preobjedla - morala bi ji obljubiti tedensko pošiljko dobrot v Kairo IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sicer pa to ni bla dons edina tema, ki me je razp . Danes sem ugotovila, da je na med.over.net forum "nosečnost" pa sm mal pofirbcala in našla temo o pridobivanju kil v zadnjih mesecih. Ena je pač napisala, da je pridelala 15kg (se mi zdi) in kako je kej z ostalimi. Da vam ne razlagam, kaka debata se je vnela...tolk daleč je prišlo, da je ena frajerka, ki se je do 32. tedna zredila za 5 kil začela zmerjat, da so ostale bajse in da taka nosečnica ni lepa . In potem je ena dala link od hčerkice gor, da bi vidle, kak cukrček je, čeprav se je ona velik zredila med nosečnostjo in ji ena napiše, da to pa res ni lep otrok, ker ma ful čudno obliko glavice . Evo take stvari pa niso smešne in dobr, da me je moj zmotu, ker sm bla že v fazi, da bom kaj napisala. Če kero zanima bom poiskala link, sam opozarjam, da te tema res ful razp . Pusti MON, mene je tam vse minilo... IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja Naty ta tema ja,zdej me pa zanima če se ti spomneš če ni bla to Anja ph,k je mela zdej probleme s fantovščino?K je Špelina komentirala da denar kao vse pogliha pa zdej ne vem al je to ta al ne? Ne vem zakaj bi drgač to komentirala Mah sj me v bistvu ne briga sam kaj češ babji firbec je huda reč Ja, na tisti temi o starševskem dodatku je bila AnjaPH tista, ki je govorila o denarju oz. kako si ljudje drznemo imeti otroka, če nimamo nevemkoliko finančnih prilivov že (se je v zanosu razkrila, ker je v enem komentarju pozabila odkljukati anonimen ). No, in taista forumovka je potem imela tole sr nje okrog fantovščine...
|