|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 18:08:48   
Anonimen
katy: z vsem napisanim se strinjam... jaz tudi na otrocih zavestno popravljam napake svojih staršev pri moji vzgoji...
Marsi kaj je moja mami delal narobe in se še dobro spomnim kako mi je bilo, kot otroku ali najstnici...in sedaj se včasih zalotim da delam isto ampak potem se zavestno spremenim...
No tvoj ima pa vsaj tebe za oporo.

Špelin@: Ja denar res ni izpolnjen pogoj za otroka... najprej bi morala biti pošlihtana podstreha.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.4.2008 18:25:04   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Estrella
SS: za pregled. Tvoj/a tudi pridno raste in je že tudi nared za raziskovanje zunanjega sveta. Upam, da ne zameriš, ker sem ti skrajšala nick. Je tooo much dolg.

NP, sem takoj ugotovila, da gre zame user posted image

NARAVA: ti pa le počivaj. Pa ne se sekirat, če boš malce prej rodila, saj sedaj so naši sončki že tako veliki, da ni panike, če bi katera rodila. Srečno jutri pri urejanju papirologije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.4.2008 18:36:03   
Anonimen
drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČICuser posted image . Jutri grem rodituser posted image , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more.

Mislite jutri na mene in bodite lepo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.4.2008 18:38:27   
Anonimen
ej zdaj se bomo pa pojedle od radovednosti kdo si??? user posted image user posted image user posted image

Pa še odpustnice nimaš...user posted image user posted image  Ampak jaz si mislim da vem kdo si...

Srečno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.4.2008 18:41:52   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČICuser posted image . Jutri grem rodituser posted image , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more.

Mislite jutri na mene in bodite lepo.

eeej, to pa ni fer, se bomo res pojedle od radovednosti!  user posted image  srecno in drzi se! user posted image

< Sporočilo je popravil narava -- 16.4.2008 18:42:43 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.4.2008 18:43:45   
narava
zdej pa hitr nazaj brat in iskat, kera je pila malinov caj user posted image  user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.4.2008 18:46:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

zdej pa hitr nazaj brat in iskat, kera je pila malinov caj user posted image  user posted image  user posted image

Ne samo zgoraj sem pogledala  v času ko je bil post objavljen kdo je prisoten na temi... potem šla pogledat na seznam in glej ga zlomka ena iz začetka seznama je ...user posted image user posted image user posted image

Saj lahko se tudi motim....

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.4.2008 18:47:45   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: ****

glej ga zlomka ena iz začetka seznama je ...user posted image user posted image user posted image

bzzzzz??user posted image

< Sporočilo je popravil narava -- 16.4.2008 18:48:26 >

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.4.2008 18:47:51   
tally
ooooooooo torej se je tut pri nas začelo, kdorkoli si ti želim lahek in hiter porod, ter seveda čakamo, da se nam potem otkriješ. user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Narava ti se pa sedaj spočij, pa če bo prej bo malo prej, smo da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.4.2008 18:49:22   
aurora28

kar se tice otekanja, mi je prepovedala kakrsno koli uporabo soli (pomeni cisto neslano) ter strogo pocivanje. pritisk je se vedno visok in ga moram redno hodit kontrolirat v zd. pri pregledu so ugotovili visoko vsebnost bakterij ter tudi to, da sem anemicnauser posted image  pri pregledu uz pa je ugotovila, da je moja posteljica ze skoraj zrela ter da zaradi tega Poba od mene ne dobiva vec kolikor bi potreboval in rahlo zaostaja v rasti v trebuscek. ravno zaradi tega imam naslednji teden spet pregled pri njej (aja, s pregledi pri moji G sem zakljucila, sedaj me tedensko kontrolirajo v P), da se bova zmenili, kdaj bomo izselili mojega podnajemnika. tako, da Gregorjev@: za naslednji teden bi te prosila za odpustnico user posted image

Narava jutri dobro uredi papirje in veliko počivaj, ker če je takšna situacija kot je, potem boš kaj kmalu rodila, saj se G gre, da je z otrokom vse v redu in če se tvoja posteljica stara, bodo slej ko prej sprožili porod. Veliko sreče. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČIC . Jutri grem rodit , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Sam to pa ni fer, zdaj se bomo pa res vse pojedle od radovednosti. Ja danes je imela GP Mozart in lahko, da je ona. user posted image Bog si ga vedi. Jaz ziher nisem user posted image user posted image user posted image

katero imaš ti v mislih?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.4.2008 18:51:30   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Narava ti se pa sedaj spočij, pa če bo prej bo malo prej, smo da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate.

sej vem. sam se pa res sekiram. pa bolj ko mon berem, huje je. ampak vseeno: hvala user posted image

aja, glede prve majcice: zakaj se mi dozdeva, da bomo zaradi ugibanja naklofale kar neeeeekaj strani in bo "sezdesetica" padla ko nista?? user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.4.2008 18:52:14   
Estrella*
****: jaz imam na sumu CatJo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.4.2008 18:53:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

vse me zanima, povej plissss od začetka (popadki) in prihod v P, in pa  seveda sam porod..... a sem ferbčnauser posted image

user posted image
Prišla sem v P, ko sem zjutraj opazila na papirju rjavo sluz čep pa začeli so se popadki; sicer ne hudo redni, ampak so kmalu ratali user posted image ...vglavnem, takoj na vratih P sem začela tulit, da sem zmenjena za EA user posted image ...So vzeli na znaje in potem je sledil UZ, ctg, britje, klistiranje, tuširanje, kot pri običajnem porodu in ko sem imela redne popadke na 5 min sem bila že na mizi in zopet težila, da kdaj bo EA ; najprej sem dobila 1l fiziološke, da preprečijo padec krvnega tlaka...in prišel je Grmek(anasteziolog) in me odrešil muk. Potem pač ležiš tam in 15 minut menjavaš položaj bok...ves čast ti merijo pritisk, na ctg si priklopljen (pa saj mislim, da je pri vsakem porodu tako). Pri meni je bilo zaradi popkovine in glavice v napačnem položaju malo težav, zato sta se mi v fazi iztisa na trebuh naslonila 2 zdravnika, Likar pa je z vakumom potegnil malega ven...Res, cela četa ljudi je bila zraven, jaz, ko sem rodila, sem imela tak občutek, ko da smo vsi v tisti sobi rodili user posted image . Dober občutek!

Naj pa res poudarim, da sem od mnogih slišala, da naj bi zaradi EA bilo več vakumskih porodov, ampak pri meni je šlo za druge reči, zakaj sem imela vakum.

StBarbara: hvala da si z nami delila svojo porodno zgodbo,  veš moje mišljenje je tako, da glih tiste, ki niso nikoli probale EA in nimajo pojma kako je, imajo največ za povedat, da KOLK JE TO LAHKO NEVARNOuser posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.4.2008 18:54:28   
Anonimen
Oh, Narava sploh nisem vedela da imaš take probleme.user posted image Inshallah da bi bilo ja vse uredu.user posted image

Aurora: mah ne smem povedat, kero imam v mislih, ker če hoče bit anonimna pa naj bo...ne bi bilo fer. Je pa na črko m jaaaa.user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.4.2008 18:56:24   
Anonimen
Edina: če ti je kaj v spodbudo tudi moja kolegica je rodila februarja z EA in je full pohvalila vse skupaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.4.2008 18:56:52   
Anonimen

Edinaos:  KLIK- intimna frizura user posted image user posted image user posted image

Ej mislim, tale babnca pa je bila kao pogumna za posratuser posted image butelj babj, malo zamerim, da me niste zraven povabile, da še jaz kakšno napišem.....

Drugač, pa vidim da ste se obe čisto dobro znajdle in ji dale vetrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.4.2008 18:57:52   
narava

Oh, Narava sploh nisem vedela da imaš take probleme.user posted image Inshallah da bi bilo ja vse uredu.user posted image

ma sej ni problem, le paniko je tako enostavno zagnat user posted image  Poba je itak cist razvit, da tut ce bi dons rodila, bi blo insAllah vse ok..sam sej ves: hormoni user posted image

Aurora: mah ne smem povedat, kero imam v mislih, ker če hoče bit anonimna pa naj bo...ne bi bilo fer. Je pa na črko m jaaaa.user posted image user posted image

ma deeeeeej no! user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.4.2008 18:59:25   
narava
aja, ****: ce poves, ti podarim original Poli salamo, domacico in veliiiiiiko Milko s celimi lesniki user posted image

ps: tole ni korupcija! user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.4.2008 19:01:28   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
 Ja danes je imela GP Mozart in lahko, da je ona. user posted image Bog si ga vedi. Jaz ziher nisem user posted image user posted image user posted image

hmm..sam ce bi bila na pregledu odprta, dvomim da bi poslali domov iz P, da se se malo na RR javi?? user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.4.2008 19:02:39   
narava

je pa monolog! user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.4.2008 19:05:35   
Anonimen

aja, ****: ce poves, ti podarim original Poli salamo, domacico in veliiiiiiko Milko s celimi lesniki user posted image

Pa ne smem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Kaj pa če se motim... ampak res tuki visim in zagledam ta post in hopa gor med prijavljene in .... vidim osebo na m. Je sploh ne poznam in grem pogledat če je na seznamu in je...

In zdaj če ni prava bo user posted image .

ampak si me nasmejala...user posted image user posted image user posted image user posted image   ni korupcija?!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.4.2008 19:05:59   
Estrella*
narava: kako pa je vedela, da je odprta, če je G ni vaginalno pregledal??? Anonimen uporabnik se ne vidi na vrhu, torej verjetno tudi Mozart odpade.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.4.2008 19:06:57   
Anonimen
Estrella seznam....pa ga gremo študirat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.4.2008 19:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

narava: kako pa je vedela, da je odprta, če je G ni vaginalno pregledal??? Anonimen uporabnik se ne vidi na vrhu, torej verjetno tudi Mozart odpade.

Se vidi. Samo post je objavila pod anonimno... pa ni bila samo mozart na m prijavljena.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.4.2008 19:08:52   
katy82
Ma kje je zdej kera da seznam gor napopa,da vidmo kera je na začetku pa še na M.To je zame prav rajcanje na suho k ne vem kera je,pol me pa žre zdej najbrž še jest ne bom mogla,ti anonimna boš pa kriva!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Narava prav presenetl me je kake probleme maš  pa še do zadnga si hodila v službo.Pazi nase in na poba da bosta skupi pregurala še kak teden pol  pa tud če pride ga ne bomo nikamor spodileuser posted image

Se pa tud jst odločam za EA sam nism še 100% bomo vidl na samem licu mesta kaka bo situacija
user posted image

Edina jst sm tud enkrat hotla mal eno temo pogledat k sta se Naty pa Tamara gor razpisali pa me je Špelina takoj z valjarjem,mislm da je bla una zarad keša.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?