|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 19:10:10   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image , SREČNO!!!!!!!!

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.4.2008 19:11:11   
katy82
**** zakaj ste prej komentirale zarad keša,a je slučajno to una tema k se je šlo kako si lahko folk s 500 evri dohodka prvošč otroka?Zdle mi je kapnil

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.4.2008 19:12:16   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

narava: kako pa je vedela, da je odprta, če je G ni vaginalno pregledal???

sej to: dvomim, da bi jo G pregledal, ji rekel: U, vi se pa odprti.  In ji rekel: Srecno pot domov.

Zato pa pravim, da dvomim, da bi jo domov poslal, kvecjemu v P.

Joj, kok teorij user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.4.2008 19:13:53   
Estrella*
Če bi jaz hotela biti anonimna, bi poskrbela, da ne vidijo moje prisotnosti na RRuser posted image
.muki. je bila prisotna in na to cilja naša E. Ampak jaz še vedno mislim, da je CatJa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.4.2008 19:15:01   
aurora28
Lahko je ena izmed teh:

- Majci23
- Medika1
- Majanagaja
- Mozart
- Monika
- Majčica24
- .Muki.
- modrooka

Zdaj pa vedi katera je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.4.2008 19:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** zakaj ste prej komentirale zarad keša,a je slučajno to una tema k se je šlo kako si lahko folk s 500 evri dohodka prvošč otroka?Zdle mi je kapnil

Neeeeeee. Jaz nisem imela tega v mislih... tema je bila neki v zvezi z fantovščino...

Aja a tud to se eni sprašujejo? Kako si lahko privoščiš otroka z 500 euri... Mislim ej...user posted image  A revnim je pol tud otroke met prepovedano?

Ah brezveze dajmo se raje kaj druzga menit.... kera ima kak dober vic za povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.4.2008 19:15:57   
Estrella*
Al pa nas je Čmrlika potegnila za nosuser posted image  in se sedaj sladko smejčka, ko me delamo doktorsko dizertacijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.4.2008 19:16:37   
Anonimen

Če bi jaz hotela biti anonimna, bi poskrbela, da ne vidijo moje prisotnosti na RRuser posted image
.muki. je bila prisotna in na to cilja naša E. Ampak jaz še vedno mislim, da je CatJa.

Evo ti si povedala....he, he ne jaz. muki. pa mozart sta bile ravno takrat tle pa nobena ni nič napisala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.4.2008 19:17:26   
katy82
Ja sj to je blo 2 tedna nazaj,jst sm mislila če je to slučajn tista k je komentirala že neki časa nazaj pa se jo je pol razkrinkal.Naty help

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.4.2008 19:18:32   
Estrella*
narava: jaz sem bila odprta 3 prste in so me vprašali, če želim ostati v P in počakati porod ali pa grem domov in drugi dan na ponovni pregled. Nič nenavadnega , da te pošlje domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.4.2008 19:18:46   
Anonimen

Al pa nas je Čmrlika potegnila za nosuser posted image  in se sedaj sladko smejčka, ko me delamo doktorsko dizertacijouser posted image

Ja tud to se zna zgodit da nas kdo za nos vleče...user posted image user posted image user posted image

Saj grem jaz lahko isti post pod anonimno objavit na junijke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne bom....he,he

Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.4.2008 19:19:04   
narava
muki in mozart kar pogosto bereta, pa se nic ne javita, ze od prej je takuser posted image

jaz mislim, da nas Cmrlika hoce na bzzzzzzz foro vrzt (mogoce zaradi unga "sok-posta" od prej, da gre rodit, ko se nam je vsem kar malo zaletelo). zdaj ko gre zares, je pa raje anonimna..po moje?? user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.4.2008 19:19:40   
katy82
Vic mi je zadnč naša tamala povedala pa nisem vedla al bi jo dvakrat okol kepe al bi se smejala:

Kako ljudožerci pravijo nosečnicam:KINDER SURPRISE

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.4.2008 19:20:30   
narava

narava: jaz sem bila odprta 3 prste in so me vprašali, če želim ostati v P in počakati porod ali pa grem domov in drugi dan na ponovni pregled. Nič nenavadnega , da te pošlje domov.

aja?? user posted image ok, vzamem nazaj, nisem vedela. sori user posted image

Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.4.2008 19:21:23   
Estrella*
muki in Mozart dostikrat vidim, da prebirata majčice pa nič ne objavita. A je Čmrlika al pa CtJa pila malinov čaj? To se ne morem spomnit.

Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.4.2008 19:22:01   
Naty*
kasso vem, da so v Postojni obiski od 14.00 do 15.30, pa za očije isto velja? Ker moj zarad službe tak čas glih ne bo mogu prit. Sigurno naju bo hotel pa videt vsak dan...
Sončnica Sandra*** user posted image  za pregled! Maš že tud konkretnega user posted image user posted image .

**** - soborka user posted image  in ostale, ki ste spremljale temo frizuric, sej je res razvedrilo, da se kdaj takale debata užge user posted image ... ampak morm rečt, da sm s tistim študijem medicine mal ublažila prvo reakcijo, ker me ful razkurjo ljudje, ki se ne potrudijo odgovorit na zastavljeno vprašanje, ampak se javi na temo, pa nima kej pametnega povedat user posted image . In to na nosečniškem forumu, kjer smo vse v devetih nebesih in bi mogle bit zato velik bolj tolerantne ena do druge, ne pa se poniževat za vsako ceno. Zato sem rajši nehala, ker sm dones glih prave volje, da bi še kej več povedala.
Sicer pa to ni bla dons edina tema, ki me je razpuser posted image . Danes sem ugotovila, da je na med.over.net forum "nosečnost" pa sm mal pofirbcala in našla temo o pridobivanju kil v zadnjih mesecih. Ena je pač napisala, da je pridelala 15kg (se mi zdi) in kako je kej z ostalimi. Da vam ne razlagam, kaka debata se je vnela...tolk daleč je prišlo, da je ena frajerka, ki se je do 32. tedna zredila za 5 kil začela zmerjat, da so ostale bajse in da taka nosečnica ni lepa user posted image . In potem je ena dala link od hčerkice gor, da bi vidle, kak cukrček je, čeprav se je ona velik zredila med nosečnostjo in ji ena napiše, da to pa res ni lep otrok, ker ma ful čudno obliko glavice user posted image . Evo take stvari pa niso smešne in dobr, da me je moj zmotu, ker sm bla že v fazi, da bom kaj napisala. Če kero zanima bom poiskala link, sam opozarjam, da te tema res ful razpuser posted image .

barbaw nisem včeri niti omenla zatekanja, ker sej pravim...sm to vzela, kot eno nadlogo več. Pritisk mam pa nizek, včeri sm mela slučajno 115/80, drugače pa okrog 95/60. A res misliš, da bi mogla povedat?

katy82 js sm predlani delala strokovni izpit za imenovanje v naziv in sem tud prvič padla. Takrat je blo sicer 9 poglavij in si lahko padel eno področje pa mel zagovor, če si padel dve si moral delati vse še enkrat.  Padlo nas je 70%. V drugo sem naredila. Zdej so sicer mal "olajšali" vse skupaj, ampak ti povem, da je izpit še zmeri zajuser posted image . S tem ne morm primerjat niti zaključnega izpita v srednji, niti diplome na višji šoli. Tko da ti kr potolaži tvojega user posted image , stoj mu ob strani in mu razloži, da to ni poraz in da bo drugič naredil... Naj se res orng pripravi, ker se je treba...

aurora js si sicer frizurco sama urejam, ker še lahko, ampak sm glih včeri ugotovila, da je lažje za doma, ko nardim mal na blef. Za k G sm hotla bit pa u nulo in sm se res namučla, ampak je šlo user posted image ! Če mata pa vidva oba veselje, pa še tolk bolš user posted image .

Estrella* ja tale 8. 5. mi je čedalje bolj všeč user posted image . Sm pa ugotovila, da sm se s tem uštulila na Aurein datum user posted image .

narava upam, da bo tvoj Pobec še zdržal mal s to postlco drugače pa le naj ga taprav čas ven spravijo. Držim pesti, da zdržita tolk kot bo treba user posted image .

Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image  za odprtje sezone!!! Sicer je škoda, da ne vemo kdo si (al si pa mislimo user posted image ), ampak vseen vso srečo pa poročaj, ko boš lahkouser posted image user posted image user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.4.2008 19:22:56   
Anonimen

jaz če bi bila toliko odprta me živ bog ne spravi ven iz Puser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.4.2008 19:25:12   
Estrella*
narava: vidim, da sva isto mislili gledi muki in mozartauser posted image user posted image user posted image
Če je kaj na tem nam bo Čmrlika že poslala kak sms. Je pa danes ni bilo na spregled, tako, da je med osumljenkamiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.4.2008 19:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

muki in mozart kar pogosto bereta, pa se nic ne javita, ze od prej je takuser posted image

Eh pol pa nimam pojma...user posted image  

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.4.2008 19:26:03   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Anonimna
drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČIC . Jutri grem rodit , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more.

Mislite jutri na mene in bodite lepo.

Tako kot je že **** napisala, zdej nas bo pa pobrala od firbca user posted image .
Uglavnem SREČNO!!! Čim lažji in lepši porod ter zdravega otročička vama želim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.4.2008 19:27:09   
narava
Bi blo dobr, da se Anonimna javi vsaj se z enim postom in potrdi, da ima vsaj eno tel stevilko od ene majcice (saj veste, da bomo res na tekocem). user posted image

aja, ps: tole pa res ni nagovarjanje na to, da v trenutku ko se Anonimna mogoce res javi, vse letimo na vrh preverjat prisotnost. A-a, nop. user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.4.2008 19:27:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz če bi bila toliko odprta me živ bog ne spravi ven iz Puser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako smo si različni. Jaz sem kar mislila, če grem domov bom lahko zadržala porod. Ne, ne saj se hecam, ampak jaz sem imela doma mamo na ivalidskem vozičku ter psa in za oba nisem imela še urejenega varstva. Zato sem šla domov. DRugi dan sem šla itak rodit, ker me je zašravfalo ko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.4.2008 19:28:00   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ja sj to je blo 2 tedna nazaj,jst sm mislila če je to slučajn tista k je komentirala že neki časa nazaj pa se jo je pol razkrinkal.Naty help

Čaki kaj morm zdej povedat user posted image ? Ja s Tamaro sva se enkrat razpizdili na temi, kjer je ena pametna napisala, da sta se z možem KOMAJ odločla za otroka pri mesečnih dohodkih 6000 EURuser posted image . In da smo pogumne tiste, ki smo se odločle z manj... Ampak od tiste teme je že kr neki časa. Je bla pa od user posted image  ja user posted image .

edina a veš, da se ti lahk zgodi, da boš odprta že doma pa sploh ne boš vedelauser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.4.2008 19:31:34   
katy82
Ja Naty ta tema ja,zdej me pa zanima če se ti spomneš če ni bla to Anja ph,k je mela zdej probleme s fantovščino?K je Špelina komentirala da denar kao vse pogliha pa zdej ne vem al je to ta al ne?
Ne vem zakaj bi drgač to komentirala

Mah sj me v bistvu ne briga sam kaj češ babji firbec je huda reč

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.4.2008 19:31:56   
Estrella*
Osumljenka Čmrlika je na muhi user posted image user posted image Kajimaš povedat v svoj zagovor????

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?