Katina
|
kasso, upam, da sem zdaj jaz tebe spodbudila, da se podvizaš s pripravljanjem stvari za , še posebno ker te že matra in svoje bolj kot ne streseš ven na svet. Čestitke za 36t. Mi jih smo jih napolnili pa danes. Martina25, ti rada verjamem da je zbujanje s sončkom nekaj enkratnega. za taščo. sesil, tvoja pobožna želja o tem, da nej punce ne čvekajo preveč se ni uresničila . Jaz zadnje čase sploh ne zmorem več sledit. Še dobro, da me danes matra espečnost in bom upam prilezla do konca s posti. mya26, tele slabosti so precej nadležne, vendar sem pri špeganu pri aprilkah opazila, da jih je kar nekaj, ki so jih začele matrat slabosti takole proti koncu. Upam, da bo kmalu bolje . Naty*, ti močno držim pesti, da boš 8.5. pestvala svojega . Do takrat pa le zdrži. Zelo sem vesela tudi tvojih poročil o dobrem spancu. Zdaj ko veš sistem, ga večkrat uporabi, prav? Veš, otekanje v noge in mravljinčaste in otekle roke niso problem, problem je baje če ti oteče obraz. Malo se pozanimaj v P kako je s tem. TamaraJ, danes si pa le vzami čas za počitek, ko imaš "ne gradbeno nedeljo". jana81, za obvestilo iz G ordinacije , jaz sem tud vsa paf, če se mi kakšna takale stvar podre. Maš lep nov. avtar ****, tud katina ni več tisto kar je bla . Ne zmorem več tako sledit kot sem. Sicer upam, da mi bo danes ratalo, ker sem sovica Oka, za naprej pa ne obljubim. Je pa najbrž tud zate že čas, da malo pripraviš stvari. Že kaj veš kdaj boš imela sekcijo? Taula, sej medvedki tud lulajo in kakajo, zato kar pogumno opremi enega izmed njih. hijenca, super za dobro opravljen pregled pri G. Zakaj ti grozi CR? Aha, sem že prebrača odgovor; ja, oči so res bogastvo in prav je, da se ne hecajo z njimi. Glede blazinic: 100 ljudi 100 čudi, če bi se vsem mamicam naredile glivice, bi bile te blazinice že zdavnaj iz prodaje. skye, za tvoji princeski. Ali to pomeni, da greš drug teden kar rodit po pregledu? špelin@, bravo za usposobitev šivalnega stroja in mami, ki ti je pri tem pomagala . Zbrali ste lepo lupinico in zdaj boš lahko paradirala z njo naokoli. Sončnica sandra, čudovito poročilo z GP. OTT pomeni otrokovo težo. Sem pokukala tvoje slikice. Nisi luštna samo od vratu navzdol, ampak tudi navzgor . darmar, jaz mislim da se boš izognila noricam. zadnjič sem sicer našla ene poste na forumu na to temo, samo takrat je bila tukaj tema že mimo. estrella, ja za moj okus ste postale predivje, ker imam tolk dela z branjem. Sem še pred 4. uro prišla na nat, pa bom kui zdej lahko zaključla "šiht". narava, moje sožalje za bolečo in speglano rit . se boš pa zgleda tega štosa mogla kar privadit, če boš še naprej vodena v P. Ful sem vesela, da so te v P tako natančno pregledali in bodo dobro poskrbeli za tvojega pobca. Zgleda pa, da nisva nemenjeni v isto ambulanto, ker sem jaz naročena v patološki ambulanti, PDC je pa mislim perinatalni dnevni center. mam prav? Anonimna iz začetka seznama, močno držim pesti, da danes dobro opraviš in nam javiš katera je začela našo sezono. Srečno! Punce ste prave detektivke! Pustimo, da bodoča starša uživata v kvazi anonimnosti, OK? Anitka, dobro opravi danes na GP. CaTja, ti kar še malo grej svojega v bušiju. Vsaj do naslednjega CTG-ja. KassO: Držimo pestke za majčico Peli, ki bo jutri sprejeta v P in bo po vsej verjetnosti imela CR. Sicer se ne javljaš redno, ampak vseeno bomo z mislimi s teboj! Srečno jutri!!!! Tudi jaz se pridružujem dobrim željam Špelin@, jaz bi tud prišla na čvek na Vrhniko, a me boste obvestile kako in kaj in kje? No, končno sem po dolgih mukah spravla skupaj tale post. Zdaj vam lahko že zaželim dobro jutro in začnem kuhat kavice, čajčke in kakavčke.
|