|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 21:08:57   
katy82
No evo me nazaj,sm se lepo napapcala zdej moram bit pa še mal pokonc,da se poležeuser posted image

A pol sm mela prav glede Anje,mi je bil tko znan nick sam razložila sem pa res glih tko da valda nobena ni mogla zastopt,butara jstuser posted image

Vidm da se mi je sodelavka oglasla,no pa vas punce naprošam da če katera ma nedelca da glasuje za par št 18.Gre se pa za sanjsko poroko kamor ju je prjavla njena mama.Jst letim jutr po nedelca da  bom glasovala.Bom držala pesti mačkica,da vama rata!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.4.2008 21:11:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty meni zatekanje v tej meri ni ravno normalno. sem brala nekje, da je zatekanje normalno do te mere, dokler ne gre v obraz. Bi bilo fino, če bi malo poklicala G in povprašala. Pritisk maš ok, tole zatekanje pa hm. Jaz sem enkrat zatekla v obraz in je bilo zaradi pice. Če se ti bo to ponovilo pa moraš definitivno do G. Mene vsakič vprašajo kako je z zatekanjem. user posted image
Tisto temo o frizuricah sem tudi jaz prebrala in na svetu je pač tako, da bi nam bilo očitno dolgčas, če nas ne bi kdo zmerjal in .... Tako, ki pa reče, da je od nekoga otrok grd in ... bi ga pa jaz kar okrog kepe. Vsi otroci so lepi. Eni so pač blontni in modrooki, eni pa niso, pa zardi tega niso nič slabši. Se tudi dogaja, da imajo nekateri večjo glavico, kar pa se z leti porazgubi, saj se telo okrepi.

Kar se zatekanja tiče, bom zdej dobr spremljala dogajanje, pol bom pa vidla, kaj bom storila.
Glede komentarjev na forumih pa user posted image . Sm itak pogledala slikce od tiste punčke, pa je čist cukrček. Pa kako maš srce, da rečeš, da je otroček čuden, zato, da bi prizadel mamico samo zato, ker ma drugačno mnenje kot ti?

****, katy, Tamara, špelin@ ja Anja PH je tista s 6000eur dohodka, glede fantovščine pa ne poznam situacije. Sm pa na eni temi zasledila, da ne loči med solidarnostno pomočjo in enkratno pomočjo za novorojenčka. Tolk o razgledanosti. Ampak glavno, da bo lahko nudila otroku smučanje, ki stane 1000eurov, me pa ne.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČICuser posted image . Jutri grem rodituser posted image , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more.

Mislite jutri na mene in bodite lepo.

Eh, bejž no s to anonimnostjo user posted image user posted image user posted image   

podpišem user posted image !!!! Aja pa spomnila sem se, da si ti mela ravno zarad MON foruma probleme ane? Danes sm prvič in zadnjič tam firbcala... hvala bogu za RR! Pa user posted image  za Pušenjaka!

Sandra user posted image user posted image user posted image  luštne slikce, pa ti si tud prava suhica, razen trebuščka!!! Joj kolk sm vam foušuser posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.4.2008 21:11:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Vidm da se mi je sodelavka oglasla,no pa vas punce naprošam da če katera ma nedelca da glasuje za par št 18.Gre se pa za sanjsko poroko kamor ju je prjavla njena mama.Jst letim jutr po nedelca da  bom glasovala.Bom držala pesti mačkica,da vama rata!!!!!!!!!!!

Porkafiks, in jaz takole izvem, da sta sodelavki user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.4.2008 21:18:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Pa mi je le uspelo priti do vas. Danes sem spet prcej utrujena, pa še user posted image brca prav do bolečin. So bili danes še otroci v vrtcu deležni predstave brcanja user posted image user posted image user posted image Jih je kar pomirilo gledanje migajočega bušija. So rekli, da si verjetno želi priti na svet.

user posted image user posted image user posted image  Jutri in pojutrišnjem pa le izkoristi dopust za počitek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
GoYa tudi rabi odpustnico.

Bomo uredili user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.4.2008 21:21:16   
StBarbara
Madonca me firbec matra, kaj se nobena ne "sliši" s Čmrliko?
Al ne smete povedat, tiste, ki veste user posted image ...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.4.2008 21:23:18   
aurora28
Pridne bodite, jaz grem spat. Se slišimo jutri po pregledu.

Nočko user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.4.2008 21:29:29   
barbaw
Anitka ti javim jutri. user posted image

StBarbara Čmrlika je imela CTG včeraj, ampak danes je cel dan ni bilo na spregled, ko pa je prišla pa ni nič napisala. To pa njen ni podobno. midve sva imele bi lahko rekla tihi dogovor, da se javi vsak dan, ker mene skrbi zanjo. user posted image  Se pa včeraj nisva ujeli v mestu in ne vem, če bi me bila vesela, če bi prišla v P pogledat. Bi mogla še kakšno info dobit kje bo. Bom videla kako bodo dogodki potekali.

Če že debatiramo nekaj o tisti Anji pa še jaz svoj pisker pristavim. Sicer nisem vsega brala, ker mi je bilo butasto, ampak če bi gledali vsi vse skozi denar ne bi noben imel otroke. Me jih imamo, ker si jih želimo in jim ne bo nič manjkalo, tistim otrokom, ki pa jim starši lahko vse kupijo pa ponavadi manjka ljubezni. Otroci si želijo ljubezni in topline ter pozornosti ne pa materialnih dobrim. To jim mi odrasli privzgojimo. Toliko o tem.

Sandra user posted image user posted image user posted image . tebe je pa sam trebušček. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.4.2008 21:31:03   
Anonimen
Čmrlika je tle.... Čmrlika na raport a si ti anonimna al ne??user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.4.2008 21:31:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Madonca me firbec matra, kaj se nobena ne "sliši" s Čmrliko?
Al ne smete povedat, tiste, ki veste user posted image ...

Imam številko ampak ne upam tečnarit. Naj se spočije in pripravi na jutri. Sem pogledala še na mariborčankah in se tudi tam ni javila kljub prisotnosti. Sploh ni dvoma.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.4.2008 21:31:36   
StBarbara
Barbaw, hvala ker si potešila mojo radovednost user posted image user posted image user posted image ...

Lepo se mejte, grem, preden se še kaka anonimna oglasi, to ni zame user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.4.2008 21:32:38   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Čmrlika je tle.... Čmrlika na raport a si ti anonimna al ne??user posted image

Joj pa res user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.4.2008 21:36:53   
špelin@
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.4.2008 21:39:06   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

iiiiiiiii, kok je lepa odpustnica user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.4.2008 21:40:45   
katy82
Špelina a ti poznaš evo1?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.4.2008 21:43:46   
barbaw
Zdaj pa se jaz poslavljam. Grem gledat CSI pa peglat kavč, potem pa krtova dežela čaka. Lahko noč!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.4.2008 21:46:33   
Anonimen
Jaz tud grem... moram it otroka spat spravit...sem do sedaj čvekala z svojim.
Lahko noč punce.user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.4.2008 21:57:48   
jana81
Jana  najmiiiiii...lešnikov puding. Nov avtar imaš, sem mogla, kar razmislit kdo je že to??

sem mal zakomplicirala a ne? ja puding je bil pa mmmmm božansko dober.

tally nimam pojma zakaj ne dela, moralo bi.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jana: jaz imam uradni PDP 22.5. , a nimaš ti takrat ravno RD???

svaka čast estrella , samo za en dan si se zmotla...21.5. mam RDuser posted image

A še to, kje se pa Jana skriva????Da ni ona tudi na listi osumljenih'??

ne ne, evo mene tukaj, sva bla na večerji pa še mal okol me je dragi pelu, zato sem pozna.user posted image
Pa še tolk ste napisale da sem komi vse prebrala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.4.2008 22:00:41   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: TamaraJ
Sončnica sandra...luštkana si in res lep trebušček. pa meni je še vedno nadvse všeč tvoja kuhinja

Hvala, hvala, .. user posted image  
joj meni je tudi ta kuhinja tako včeč. Samo moj je pa skoraj ošpice dobil, ker sva jo na začetku tako iskala naokoli da je bilo joj- videla sem neko reklamo na TV, nisem pa videla kdo je proizvajalec. No ampak potem sva tudi do te ugotovitve prišla user posted image

Aja ti pa uživaj v topli kopeli, pa Jaki tudi user posted image

ORIGINALNO SPOROČILO: Naty
Sandra user posted image user posted image user posted image  luštne slikce, pa ti si tud prava suhica, razen trebuščka!!! Joj kolk sm vam foušuser posted image !!!

Joj Naty, nisem jaz taka suhica veš. Malce me višina rešuje, ker merim 185cm, tako da se kilogramčki kar malce skrijejo.

Špelin@: fulllllllll lepa odpustnica za GoYo. Ti si res pravi umetnik!!!! Sedaj me pa skozi bolj firbec matra kakšne bojo še ostale, kaj šele moja user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.4.2008 22:12:07   
špelin@
Uf, film Bela Masajka me je res ganil...

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina a ti poznaš evo1?

Aha user posted image

Sladke sanje vsem, grem se stiskat user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.4.2008 22:23:34   
Soncnica Sandra ***
No drage moje, vidim, da se že vse pridno stiskate ali pa pančate, tako da tudi jaz odhajam. Sedajle pride tudi moj dragi, pa se bova šla še midva malce stiskati, da se ne boste samo ve user posted image

Sladke in prijetne sanje želim vsem!!!!

Tebi Anonimna (Filipinka) pa veliko sreče jutri!!!!user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.4.2008 22:24:23   
kasso
Sem res navdušena nad malimi trojčki...tako so lušni in pridni .. user posted image user posted image user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: narava

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
 Ja danes je imela GP Mozart in lahko, da je ona. user posted image Bog si ga vedi. Jaz ziher nisem user posted image user posted image user posted image

hmm..sam ce bi bila na pregledu odprta, dvomim da bi poslali domov iz P, da se se malo na RR javi?? user posted image

Mene so poslali domov odprto 3 cm, ker je bila gužva. Vrnila sem se čez dva dni s svojimi popadki....

Sončica sandra user posted image user posted image za dobro opravljen pregled user posted image

Če je kaj na tem nam bo Čmrlika že poslala kak sms. Je pa danes ni bilo na spregled, tako, da je med osumljenkami

za odpustnico se pa ne sekira, ker jo že ima ..sem skoraj prepričana, da je ona anonimna ..no, držimo pestke, kdorkoli že si user posted image

OK se slišmo. Ponavadi se dobijo v Mantovi. Bodo že Nortanjke povedale; ****, Naty, Tamara, Edina, Kasso....??????Skratka , name lahko računaš.

žal ne morem, ker bomo zidali dimnik, pa mogoče še belili....

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Čmrlika je tle.... Čmrlika na raport a si ti anonimna al ne??

Joj pa res ...

očitno je res ona, če ne bi že kaj napisala SREČNO JUTRI ČMRLIKA  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 16.4.2008 22:25:39 >

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.4.2008 22:31:41   
CatJa

muki in Mozart dostikrat vidim, da prebirata majčice pa nič ne objavita. A je Čmrlika al pa CtJa pila malinov čaj? To se ne morem spomnit.

No, mene lahk kamot izločite iz "osumljenk". Ker če bi že vedla, da grem, se ne bi skrivala pod anonimno, niti nisem kak fan tega malinovega čaja. Tretje kar je, si pa srčno želim še vsaj kak teden pečt našo štručko, vsaj po napovedih, da bo bolj majčken user posted image

Sem pa bila danes na CTGju in se zaenkrat ni nič dogajalo. Hvalabogu. Naslednji CTG imam 23.4.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.4.2008 0:01:42   
kasso
Držimo pestke za majčico Peli,
ki bo jutri sprejeta v P in bo po vsej verjetnosti imela CR. Sicer se ne javljaš redno, ampak vseeno bomo z mislimi s teboj!
Srečno jutri!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 17.4.2008 0:07:07 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.4.2008 6:26:40   
Katina
kasso, upam, da sem zdaj jaz tebe spodbudila, da se podvizaš s pripravljanjem stvari za user posted image , še posebno ker te že matra in svoje user posted image bolj kot ne streseš ven na svet.
Čestitke za 36t. Mi jih smo jih napolnili pa danes.
Martina25, ti rada verjamem da je zbujanje s sončkom nekaj enkratnega. user posted image za taščo.
sesil, tvoja pobožna želja o tem, da nej punce ne čvekajo preveč se ni uresničila user posted image . Jaz zadnje čase sploh ne zmorem več sledit. Še dobro, da me danes matra espečnost in bom upam prilezla do konca s posti.

mya26
, tele slabosti so precej nadležne, vendar sem pri špeganu pri aprilkah opazila, da jih je kar nekaj, ki so jih začele matrat slabosti takole proti koncu. Upam, da bo kmalu bolje user posted image .

Naty*, ti močno držim pesti, da boš 8.5. pestvala svojega user posted image . Do takrat pa le zdrži. Zelo sem vesela tudi tvojih poročil o dobrem spancu. Zdaj ko veš sistem, ga večkrat uporabi, prav?user posted image
Veš, otekanje v noge in mravljinčaste in otekle roke niso problem, problem je baje če ti oteče obraz. Malo se pozanimaj v P kako je s tem.

TamaraJ,
danes si pa le vzami čas za počitek, ko imaš "ne gradbeno nedeljo".

jana81, user posted image za obvestilo iz G ordinacije , jaz sem tud vsa paf, če se mi kakšna takale stvar podre. Maš lep nov. avtar

, tud katina ni več tisto kar je bla user posted image . Ne zmorem več tako sledit kot sem. Sicer upam, da mi bo danes ratalo, ker sem sovica Oka, za naprej pa ne obljubim. Je pa najbrž tud zate že čas, da malo pripraviš stvari. Že kaj veš kdaj boš imela sekcijo?

Taula
, sej medvedki tud lulajo in kakajo, zato kar pogumno opremi enega izmed njih. user posted image
hijenca, super za dobro opravljen pregled pri G. Zakaj ti grozi CR? Aha, sem že prebrača odgovor; ja, oči so res bogastvo in prav je, da se ne hecajo z njimi.
Glede blazinic: 100 ljudi 100 čudi, če bi se vsem mamicam naredile glivice, bi bile te blazinice že zdavnaj iz prodaje.
skye, user posted image user posted image za tvoji princeski. Ali to pomeni, da greš drug teden kar rodit po pregledu?
špelin@, bravo za usposobitev šivalnega stroja in mami, ki ti je pri tem pomagala user posted image .  Zbrali ste lepo lupinico in zdaj boš lahko paradirala z njo naokoli.

Sončnica sandra, čudovito poročilo z GP. OTT pomeni otrokovo težo.
Sem pokukala tvoje slikice. Nisi luštna samo od vratu navzdol, ampak tudi navzgor user posted image .

darmar, jaz mislim da se boš izognila noricam. zadnjič sem sicer našla ene poste na forumu na to temo, samo takrat je bila tukaj tema že mimo.

estrella, ja za moj okus ste postale predivje, ker imam tolk dela z branjem. Sem še pred 4. uro prišla na nat, pa bom kui zdej lahko zaključla "šiht".

narava, moje sožalje za bolečo in speglano rituser posted image . se boš pa zgleda tega štosa mogla kar privadit, če boš še naprej vodena v P. Ful sem vesela, da so te v P tako natančno pregledali in bodo dobro poskrbeli za tvojega pobca. Zgleda pa, da nisva nemenjeni v isto ambulanto, ker sem jaz naročena v patološki ambulanti, PDC je pa mislim perinatalni dnevni center. mam prav?

Anonimna iz začetka seznama, močno držim pesti, da danes dobro opraviš in nam javiš katera je začela našo sezono. Srečno!

Punce ste prave detektivke! Pustimo, da bodoča starša uživata v kvazi anonimnosti, OK?

Anitka, dobro opravi danes na GP.
CaTja, ti kar še malo grej svojega user posted image v bušiju. Vsaj do naslednjega CTG-ja.

KassO: Držimo pestke za majčico Peli,
ki bo jutri sprejeta v P in bo po vsej verjetnosti imela CR. Sicer se ne javljaš redno, ampak vseeno bomo z mislimi s teboj!
Srečno jutri!!!!

Tudi jaz se pridružujem dobrim željam

Špelin@
, jaz bi tud prišla na čvek na Vrhniko, a me boste obvestile kako in kaj in kje?

No, končno sem po dolgih mukah spravla skupaj tale post. Zdaj vam lahko že zaželim dobro jutro in začnem kuhat kavice, čajčke in kakavčke.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.4.2008 7:20:01   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Ta firbčna je že pokonc user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Tebi Anonimna (Filipinka) pa veliko sreče jutri!!!!user posted image user posted image

Aaaaaa??? Kaj je zdaj to???

CatJa, user posted image  za CTG.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Držimo pestke za majčico Peli,
Srečno jutri!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem stiskanju pesti user posted image user posted image user posted image

Joj, očitno se je zdaj pa čisto zares začelo dogajat!!!

Meni se je sanjalo, da je rodila jana81 in sem jo šla obiskat. Me prav zanima, če bo Nejc kaj podoben user posted image iz mojih sanj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Špelin@, jaz bi tud prišla na čvek na Vrhniko, a me boste obvestile kako in kaj in kje?

Pridiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Uživajte in naj vas ne gre preveč danes rodit user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?