Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 22:38:57
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 22:49:30
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-JUTRI DELAŠ Joj se opravičujem da sem prezrla DA TI HITRO MINE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 5:46:56
|
|
|
|
julci
|
Jutro-ne morem brez vas.-pijem kavo Hana zlata si,Laubica ti tudi mislite kaj name in na moje dete,dadobro prestane.Saj če jo bojo lepo zaposlili botk vredu. Ko pridem domov bo pa itak napad na ziziland upam da mi ne spustijo kje v službi. Ej da vam povem da sem šla včeraj spatob 22.30-pol sempa 2 uri gledala v luft dans me bopa rajtam krkipnilo. nč fajn se mejte.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 8:09:51
|
|
|
|
viator
|
Joj, julci..včeraj sem imela frko - totalno, migrena, Lei so zob spulili, pa jo je ful bolelo, danes je vsa zatečena - pa nisem mogla nič na RR - sem pa vseeno nate mislila. Sem ti hotela zaželet vse dobro danes, da ti čimprej mine, da ne bo prehudo, pa da se bo Zala dobro počutila pri tvojem atu in da ne bo prehud prehod na "nov režim". Drži se!!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 8:12:19
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Duska - lepo se imejte na kafetku - iz katerega novega foruma - sej veš, da sem firbčna. Iz foruma Super mami - pred dnevi nas je Dodi povabila tja - je novi forum http://supermami.si/forum_/index2.php Kaja in Matevž - VSE NAJBOLJŠE!!! Aja točno, ste pa hitre - super!!! Laubica - za nedeljo - jaz sem za, ostale povejte! Nič moram dol, otroke uštimat, pa se kaj kasneje beremo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 9:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Julči - upam, da ti je lepo v novi službi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 10:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da ni Julči - ZATIŠJE?!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 10:58:30
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Julči - upam, da ti je lepo v novi službi. ja, jaz tudi upam....no kolk še do konca prvega dne..3 urice?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 11:00:39
|
|
|
|
viator
|
Ja, res je zatišje. Pri nas je celo sonce posijalo...bova šli z Laro malo ven, čeprav mi še vedno po glavi nabija . Lea, reva je še kar zatečena - sem klicala zobarco, če jutri ne bo boljše, greva nazaj. Verjetno pol kak antibiotik dobi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 11:42:30
|
|
|
|
majrim
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sem gledala zdej tvoje slike viator ...frizura ...ampak Lara je pa en tak smejko ko naša Neža ...jo je prav veselje gledat ej... ..in kako naj človek ostane resen ob takih slikah
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 11:45:51
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-moj 1. sin je to vse dol trgal-ni nič na šipi ostalo-pa smo dali folijo delat na šipe JULCI-MISLIM NATE MAJRIM-KAJ ZDAJ ZA NEDELJO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 11:48:14
|
|
|
|
Laubica
|
čeprav mi še vedno po glavi nabija . Lea, reva je še kar zatečena - sem klicala zobarco, če jutri ne bo boljše, greva nazaj. Verjetno pol kak antibiotik dobi UPAM DA BO OBEMA KMALU BOLJE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 12:23:12
|
|
|
|
Laubica
|
A tak-Majrim noče nič povedat -pol se bom pa jaz za obisk zmenla in odpade pri nas zoo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 13:04:28
|
|
|
|
viator
|
A sem se neki s soncem hvalila prej, pajade, kakih 10 minut je pa res bil - seveda je že deeežžžžžž!!!! Laubica - tole s folijo je tudi ideja. Pri nas se bo verjetno tudi trgalo, ko smo tko gajstni . Hvala za dobre želje. Majrim..hvala - ja Lara je res dobrovoljka. Madonca, kaj res za nedeljo - vremenska napoved - kaj pa vem, vse po malem. jaooo!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 13:33:15
|
|
|
|
majrim
|
ma sem komaj zdej prebrala za vse za nazaj ...če bo lepo vreme bomo šli ja v zoo...se mi ne da bit vedno doma.. ...pa itak gre vse skupaj h koncu in ne vem,kako bo pol s časom...tako da,gremo ja... ...samo,če bo lepo,ker v dežju nima smisla...to nedeljo mislim (20.4.)... ...zdej pa se je naš brdavsek zbudu po uri in pol,pa gremo ven,ker je klical da bo delal cel dan,ker ima sodellavka mačka ...da popizdiš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 14:32:28
|
|
|
|
viator
|
Evo gilh sem napoved gledala v nedeljo bo lepo in toplo!!!!! Torej, če katera pride - se bova midve z Laro prisprehajali mimo, mogoče pa še katera od tavelikih punc. Za moža ne garantiram nič!! Naslednje vikende so prazniki in nas ni....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 14:33:12
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma sem komaj zdej prebrala za vse za nazaj ...če bo lepo vreme bomo šli ja v zoo...se mi ne da bit vedno doma.. ...pa itak gre vse skupaj h koncu in ne vem,kako bo pol s časom...tako da,gremo ja... ...samo,če bo lepo,ker v dežju nima smisla...to nedeljo mislim (20.4.)... ...zdej pa se je naš brdavsek zbudu po uri in pol,pa gremo ven,ker je klical da bo delal cel dan,ker ima sodellavka mačka ...da popizdiš Uhhh jebela, mačka ima revica... ta pa je huda...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 14:38:42
|
|
|
|
viator
|
Oj, julci, zdej si pa že doma, a? Upam, da je blo OK danes za obe z Zalo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 16:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Julči? Čakamo na poročilo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 16:42:33
|
|
|
|
julci
|
Dan babikesem vas pogrešala,ampak zjutr sem vas pa pozdravla Evo poročilo zdanašnjega dne.Sem ful vesela,da sem menjala službo.Z nekaterimi se še od prej poznamo,z drugimi se še bomo Je pa prijeten kolektiv. Zala je punca od fare vam povem.Je bla skoz pridna,pa pokakana do srede hrbta .Tk da če bo tako skoz,sploh ne bo problema.Sam ne me vprašat kakoje delala ko sem se slekla dol,sva mogle kr v ziziland zavit še sreča da mi na šihtu niso poknale tk polne sem mela.Pol pa Zala ni vedla a bi zizala al bi me lubčkala,tk da sva se ji mogla smejat,je bla posrečena.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 17:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Julči in Zala!! Dosti bolj prijetno je hodit v službo, če je dober kolektiv. Sem vesela, da ti je všeč. Zala pa je prava punca.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 17:18:42
|
|
|
|
majrim
|
julci!!!!!!!!!!!!....samo,da je ok...predvsem sodelavci!! ...kje pa maš Zalo..jo zdej pedena tvoj al si jo dala v vrtec??...sem sigurno kej preslišala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 17:36:27
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-super za 1, dan in za Zaliko-ko te je takooooo lupčkala MAJRIM-A POL PRIDEŠ V ZOO-KER POL JAZ TUDI PRIDEM
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 17:48:30
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-Kdaj bi se zmenli?Mi pridemo vsi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......