|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
15.4.2008 22:38:57   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.4.2008 22:49:30   
Laubica
JULCI-JUTRI DELAŠuser posted image Joj se opravičujem da sem prezrlauser posted image
DA TI HITRO MINEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.4.2008 5:46:56   
julci
Jutro-ne morem brez vas.-pijem kavouser posted image

Hana zlata si,Laubica ti tudiuser posted image user posted image user posted image

mislite kaj name in na moje dete,dadobro prestane.Saj če jo bojo lepo zaposlili botk vredu.
Ko pridem domov bo pa itak napad na zizilanduser posted image upam da mi ne spustijo kje v službi.user posted image
Ej da vam povem da sem šla včeraj spatob 22.30-pol sempa 2 uri gledala v luftuser posted image dans me bopa rajtam krkipnilo.user posted image nč fajn se mejte.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.4.2008 8:09:51   
viator
Joj, julci..včeraj sem imela frko - totalno, migrena, Lei so zob spulili, pa jo je ful bolelo, danes je vsa zatečenauser posted image - pa nisem mogla nič na RR - sem pa vseeno nate mislila.

Sem ti hotela zaželet vse dobro danes, da ti čimprej mine, da ne bo prehudo, pa da se bo Zala dobro počutila pri tvojem atu in da ne bo prehud prehod na "nov režim".

Drži se!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.4.2008 8:12:19   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Duska - lepo se imejte na kafetku - iz katerega novega foruma - sej veš, da sem firbčna.

Iz foruma Super mami - pred dnevi nas je Dodi povabila tja - je novi forum

http://supermami.si/forum_/index2.php

Kaja in Matevž - VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

Aja točno, ste pa hitreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica - za nedeljo - jaz sem za, ostale povejte!

Nič moram dol, otroke uštimat, pa se kaj kasneje beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.4.2008 9:30:54   
Anonimen
Julči - upam, da ti je lepo v novi službi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
16.4.2008 10:57:18   
Anonimen
Se vidi, da ni Julči - ZATIŠJE?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
16.4.2008 10:58:30   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Julči - upam, da ti je lepo v novi službi.user posted image user posted image user posted image

ja, jaz tudi upam....no kolk še do konca prvega dne..3 urice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.4.2008 11:00:39   
viator
Ja, res je zatišje.
Pri nas je celo sonce posijalo...bova šli z Laro malo ven, čeprav mi še vedno po glavi nabijauser posted image user posted image .
Lea, reva je še kar zatečena - sem klicala zobarco, če jutri ne bo boljše, greva nazaj. Verjetno pol kak antibiotik dobiuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 334
16.4.2008 11:03:56   
viator
Zdejle gledam po netu za senčnike za v avto - čeprav ni soncauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem našla v Baby centru neki...
se mi ne da do štacune...tako da bom kar po netu naročila

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166924

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 335
16.4.2008 11:42:30   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sem gledala zdej tvoje slike viatoruser posted image user posted image user posted image ...frizurauser posted image user posted image user posted image ...ampak Lara je pa en  tak smejko ko naša Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo je prav veselje gledat ej...user posted image ..in kako naj človek ostane resen ob takih slikahuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.4.2008 11:45:51   
Laubica
VIATOR-moj 1. sin je to vse dol trgal-ni nič na šipi ostalo-pa smo dali folijo delat na šipe
JULCI-MISLIM NATEuser posted image
MAJRIM-KAJ ZDAJ ZA NEDELJO

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.4.2008 11:48:14   
Laubica
čeprav mi še vedno po glavi nabija .
Lea, reva je še kar zatečena - sem klicala zobarco, če jutri ne bo boljše, greva nazaj. Verjetno pol kak antibiotik dobi
UPAM DA BO OBEMA KMALU BOLJEuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.4.2008 12:23:12   
Laubica
A tak-Majrim noče nič povedatuser posted image -pol se bom pa jaz za obisk zmenla in odpade pri nas zoouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.4.2008 13:04:28   
viator
A sem se neki s soncem hvalila prej, pajade, kakih 10 minut je pa res bil - seveda je že deeežžžžžž!!!!user posted image user posted image user posted image

Laubica - tole s folijo je tudi ideja. Pri nas se bo verjetno tudi trgalo, ko smo tko gajstniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala za dobre želje.user posted image

Majrim..hvalauser posted image - ja Lara je res dobrovoljka.

Madonca, kaj res za nedeljo - vremenska napoved - kaj pa vem, vse po malem. jaooo!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.4.2008 13:33:15   
majrim
ma sem komaj zdej prebrala za vse za nazajuser posted image ...če bo lepo vreme bomo šli ja v zoo...se mi ne da bit vedno doma..user posted image ...pa itak gre vse skupaj h koncu in ne vem,kako bo pol s časom...tako da,gremo ja...user posted image ...samo,če bo lepo,ker v dežju nima smisla...to nedeljo mislim (20.4.)...
...zdej pa se je naš brdavsek zbudu po uri in pol,pa gremo ven,ker je klical user posted image  da bo delal cel dan,ker ima sodellavka mačkauser posted image ...da popizdišuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.4.2008 14:32:28   
viator
Evo gilh sem napoved gledala v nedeljo bo lepo in toplo!!!!!
Torej, če katera pride - se bova midve z Laro prisprehajali mimo, mogoče pa še katera od tavelikih punc. Za moža ne garantiram nič!!user posted image

Naslednje vikende so prazniki in nas ni....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.4.2008 14:33:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ma sem komaj zdej prebrala za vse za nazajuser posted image ...če bo lepo vreme bomo šli ja v zoo...se mi ne da bit vedno doma..user posted image ...pa itak gre vse skupaj h koncu in ne vem,kako bo pol s časom...tako da,gremo ja...user posted image ...samo,če bo lepo,ker v dežju nima smisla...to nedeljo mislim (20.4.)...
...zdej pa se je naš brdavsek zbudu po uri in pol,pa gremo ven,ker je klical user posted image  da bo delal cel dan,ker ima sodellavka mačkauser posted image ...da popizdišuser posted image

Uhhh jebela, mačka ima revica...user posted image ta pa je huda...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.4.2008 14:38:42   
viator
Oj, julci, zdej si pa že doma, a? Upam, da je blo OK danes za obe z Zalo

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.4.2008 16:28:52   
Anonimen
Julči?

Čakamo na poročilo.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
16.4.2008 16:42:33   
julci
Dan babikesem vas pogrešala,ampak zjutr sem vas pa pozdravlauser posted image

Evo poročilo zdanašnjega dne.Sem ful vesela,da sem menjala službo.Z nekaterimi se še od prej poznamo,z drugimi se še bomouser posted image Je pa prijeten kolektiv.

Zala je punca od fare vam povem.Je bla skoz pridna,pa pokakana do srede hrbtauser posted image user posted image user posted image .Tk da če bo tako skoz,sploh ne bo problema.Sam ne me vprašat kakoje delala ko sem se slekla dol,sva mogle kr v ziziland zavituser posted image še sreča da mi na šihtu niso poknale tk polne sem mela.Pol pa Zala ni vedla a bi zizala al bi me lubčkala,tk da sva se ji mogla smejat,je bla posrečena.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.4.2008 17:00:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Julči in Zala!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dosti bolj prijetno je hodit v službo, če je dober kolektiv. Sem vesela, da ti je všeč. Zala pa je prava punca.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
16.4.2008 17:18:42   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image julci!!!!!!!!!!!!....samo,da je ok...predvsem sodelavci!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...kje pa maš Zalo..jo zdej pedena tvoj al si jo dala v vrtec??...sem sigurno kej preslišalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.4.2008 17:36:27   
Laubica
JULCI-super za 1, dan in za Zaliko-ko te je takooooo lupčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJRIM-A POL PRIDEŠ V ZOO-KER POL JAZ TUDI PRIDEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.4.2008 17:48:30   
Laubica
VIATOR-Kdaj bi se zmenli?Mi pridemo vsi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......