|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
15.4.2008 10:47:56   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Dan.
Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo.
Matevž vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova.

Ne zamerte, sem mogla dat ven.

Makala - čist sem se raznežilauser posted image , ko sem tole prebrala - ti si res mamica z veliko začetnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi Matevžu vse naj, naj in lepo praznujte.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 301
15.4.2008 11:15:35   
Laubica
Laubica daj se pocajtita.Vozek je pa lep

Je? -joj sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes ponoči je ene 20min spet imel napad kašla pol smo pa spali-no na 3 ureuser posted image
Laubica - boš važna u novim vozičkom. Upam, da bosta hitro zdrava. škoda, da te jutri ne bo. Tebe vsaj poznam.
Ja zdaj pa bom res važna-pri Tineju ni bilo denarja ker je firma ki sem delala šla v stečaj pa mu nisma mogla nič privoščit ,sem rekla bomo pa temuuser posted image

Viator - ste pa same lepe punce pri vas v družini. To ima ati sigurno mitraljez pod posteljo.

Kaj se je Mateyka javila kateri????
TO sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mitraljez kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

srotika tk milo gledala telefon in ga lubčkala,ker ji ni blo jasno,ko je čula atijev glas.
Boga pupauser posted image user posted image user posted image user posted image pogreša atijauser posted image
Laubica si vrjetno meri vročino...
ti se kar delaj norcauser posted image
Dober večer!

Lepo,da me vsaj malo pogrešate a sem imela danes ubijalski zobobol in sem mogla v dežurno...zdaj je malo bolje.
Boga DODI
Laubica,dej no ti še pošljem en koš lapuha namesto pikapik,da se ti bo grlo prej pozdravilo --hecam se,saj vem,da ni lušno bit bolan ob malčku,ker se bojiš zanj,da dobi kaj
NO še ti se norca delaj
Laubica - en kamion , da se hitro, hitro pozdraviš.

Hanna ti pa glej, da ti niti na pamet ne pade, da se odpoveš svojemu pisanju tu gor. Saj veš, da obožujemo tvoje pisanje - toliko srca in duše premore malokdo

user posted image
KT hvala za lepe želje in se podpišem pod tvoj post
mi 2 sva malo dlje spale, Lara ga je malce biksala ponoči - je žnodrava - a sem prav napisala?
ja prav si napisala-daj Lari nareži čebulo in jo zavij v gazo in naj ji visi nad glavo -pomaga preverjeno-bogica mala
evo jaz imam tudi bolj razsuto kot ne - pol je pa panika, če pride kakšen obisk . Imam pa obdobja - pospravljalna - ki pa so na žalost zelo kratka - kak dan ali dva - potem pa dolgi meseci, ko nisem ravno aktivna.
pri meni je istouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 302
15.4.2008 11:16:30   
Laubica
Madona ste načvekale zdaj sem rabla kar lep cajt da sem vse pokomentirala-bravo čvekeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.4.2008 11:18:35   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Dan.
Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo.
Matevž vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova.

Makala - čist sem se raznežilauser posted image , ko sem tole prebrala - ti si res mamica z veliko začetnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi Matevžu vse naj, naj in lepo praznujte.

MAMICA MAKALA sem se razjokala-VSE NAJLEPŠE VSEM VAMuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.4.2008 11:41:36   
lumpa6

Dan.

čestitke obema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.4.2008 15:52:52   
hanna1
...da ne pademo na drugo stran..user posted image ...

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.4.2008 16:17:28   
Anonimen
Duska - lepo se imejte na kafetku - iz katerega novega foruma - sej veš, da sem firbčna.

Iz foruma Super mami - pred dnevi nas je Dodi povabila tja - je novi forum

http://supermami.si/forum_/index2.php

Kaja in Matevž - VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
15.4.2008 16:26:38   
Anonimen
Kako si Lumpa. Nič več ne napišeš. Ne tu - ne tam.

Makala hvala za geslo, lepe fotke iz krsta.
Sem pa rekla, da prvo, ko neham dojit, bom spila en Red Bull. Sanjam ga že od začetka nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
15.4.2008 16:51:24   
julci
Najprej KAJI za 14.let in Matevžu za 18 let.

Življenje je boj,le malo je sreče,
a v boju poguma nikdar ne izgubi!
Nikoli ne vdaj se ,
in vedno pomisli da utripa nekje materino srce
ki vedno nesebično ljubi.

user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.4.2008 16:55:10   
hanna1
julci-lep verz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.4.2008 16:58:30   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Najprej KAJI za 14.let in Matevžu za 18 let.

Življenje je boj,le malo je sreče,
a v boju poguma nikdar ne izgubi!
Nikoli ne vdaj se ,
in vedno pomisli da utripa nekje materino srce
ki vedno nesebično ljubi.

user posted image

Bom papiga dons. Tud jest se podpišem pod to.user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.4.2008 17:00:14   
julci
Tako pogodba podpisanauser posted image ampakkar je najvažnejše da je moj user posted image domauser posted image user posted image user posted image user posted image
so ga spustili domov v oskrbo,pa more še strogo počivat cel teden.Ma pa nov hit make upauser posted image malo heca.Zala se že cel cajt okol njega muli pa carta,tolk ga je pogrešala.Je bla prejposrečena,ko sva prišla domov je spala,kopa je slišala da govorima je bla že pokonc.Pol je bla pa tolko lačna,pa nisem veljala jaz da ji dam KAŠICO,AMPAK ATI.aaaa

5   v   rgf g   jh thvc jh  n 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.4.2008 17:00:58   
smotka lonib
Čas pa res hitro beži. jest gledam našega Nejca. Kmalu me bo prerasel, pa jest nisem tok majhna. Velik je že 168 cm, tako da je samo 4 cm manjši kot jest. Če pomislim, da je bil najmanjši med user posted image , zdej pa tak dec, da včasih kakšen sploh ni mogel verjeti, da je šele 7. razred. 

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.4.2008 17:01:56   
julci
A ZDAJ STE ŠPA ŽE VSE POD KAMUFLAŽO-joj čr         bvv1 bn  vzu i 3bvftr5mm8bn   cc bn 9nm n

mam pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.4.2008 17:11:05   
julci

a ni prisrčnauser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=iw5DNuk42GU&feature=related

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.4.2008 17:18:08   
Anonimen
Julči, zdaj pa manj za računalnik in več razvajat možeka.user posted image user posted image user posted image

Lumpa - sem z zamudo videla, da si pisala. Težke teme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
15.4.2008 17:22:24   
julci
A MORETE TO

http://www.youtube.com/watch?v=yH5m-AcH7WM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wTU-M665dZI&feature=related
mala je bla stara 6 let.poglejte si pa povejte,če vam nisošle dlake pokonci

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.4.2008 17:23:50   
julci
Julči, zdaj pa manj za računalnik in več razvajat možeka.
spiuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.4.2008 17:32:07   
Laubica
Zdravo-samo na brzino-PROSIM POVEJTE ALI SE DOBIMO V NEDELJO ker so se mi eni najavli pa ne vem kaj naj rečem -jaz sem za ZOOOOOOOOOOO

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.4.2008 21:01:58   
stephany
Kaja in Matevž - vse najboljše še od mene!

user posted image

... za mamico Makala...

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.4.2008 21:09:22   
stephany
Julči - želim ti lep začetek jutri v službi! Naj ti ure hitro minevajo, da boš čim prej pri svoji maliki!

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.4.2008 21:13:33   
julci
Laubica nas žal ne bo,ma mož strogomirovanje,samega ga pa tud ne morem pustiti  cel dan.

Tako malika spančka,sva se nažulile za naprej.Je take zganjalana moji zizi,da mije blo kr hudo.Upam da bo jutr hitro minilo.Danes ko je bla v varstvu je bla super,edino ko je bla zaspana ni že nekot mogla zaspati,pa ji je ata dal cd od Bachagr,je mrknila v par sekundah in spala celo uro.

Semprej pozabla povedat,da danes ko sem blana CSD je klicala ena babica,da jeodhčerke otrok star mesec dni umrl.Me je tolk šokiralo,da sem bla čist solzna.Bogi starši.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.4.2008 21:14:37   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Julči - želim ti lep začetek jutri v službi! Naj ti ure hitro minevajo, da boš čim prej pri svoji maliki!

user posted image
Hvala Stephanyupam da mi res hitro mine,pa tebi tud.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.4.2008 22:08:27   
julci
Ja nč grem jaz tutahaja-ajatuser posted image
jutr se pa mejte fajn,pa da nevte preveč čvekale.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.4.2008 22:15:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

user posted image

julci,sem tako žalostna,ko je minil ta čas,ko si lahko tako rekoč neomejeno uživala ob Zali...po drugi strani pa,kolker te poznam,boš še bolj temeljito izkoristila čas,ki ga boš imela na razpolago in Zala ne bo za nič prikrajšana...kvečjemu vsak dan bo ti z veseljem priplazila in kmalu tud prikorakala nasproti,življenje bo še naprej čudovito,samo da ste skupaj,da se imate radi in da vam zdravje služi,pa vas nič ne bo spravilo na kolena.Lepo se imej jutr user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......