|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
14.4.2008 22:36:06   
dodi
Dober večer!

Lepo,da me vsaj malo pogrešate a sem imela danes ubijalski zobobol in sem mogla v dežurno...zdaj je malo bolje.

Imamo delavce,bagarist nam ravna en del travnika in sanira oz. zasipa en star peskokop,ker je bil živa rana naravi...
avasredo dobimo keramičarja,da položi ploščice po kletnih prostorih-250 kvadratnih metrov....

V ZOO nas ne bo-dobimo obiske....mogoče kdaj drugič....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.4.2008 23:01:03   
Anonimen
Dodi - user posted image user posted image user posted image  Jaz se tako bojim zobozdravnikov. Hodim pa na redne kontrole. Ravno zaradi straha.

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
14.4.2008 23:16:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Dodi - user posted image user posted image user posted image  Jaz se tako bojim zobozdravnikov. Hodim pa na redne kontrole. Ravno zaradi straha.
jaz sem pa strah pred zobozdravniku zgubla pri mojmo zobozdravniku,ki mi že za malo plombico da injekcijo,ker nemara da koga boli in da mucvikaš nastolu.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.4.2008 23:47:25   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Julči ti pa dobro nabiraš kilometrino - kaj nisi ravnokar diplomirala?morem nadoknadit,ker jutranja čvekarija odpadeuser posted image od jutr naprej,razen če bom 15 minut prej vstalauser posted image user posted image kdaj dobiš pa 6user posted image user posted image
Kje so Hana, pa Štefka, pa Dodi, pa Lonib, pa Neli, pa Majrim,....Laubica si vrjetno meri vročino...user posted image
Boga Laubica,kje se pa Hana potepa pa nimam pojma

user posted image user posted image user posted image user posted image bolje pozno,ko prepozno...sam zgleda sem prepozna user posted image user posted image ...Sem bila pri mami doma,pa sva čistili,pa šporhet,ko je na drva...pol pa saje ,sem bla ko rafnkiraruser posted image in smo pozno popoldne prišli domov...sem prej pa vse prebrala in že mela malo komentarja napisanga,pa grem stran,pa moj se v nočno spravlja,pa pogleda gor in ker nisem skrila komentarja,bere in čisto tako brezbrižno reče,kake pa kvasiš...jes pa vso svojo dušo prilepim gor user posted image user posted image user posted image user posted image ..in ko še sama pogledam,si mislim...pa res ...nakladam...in...nisem poslala posta,pa sem šla kar stran....gledat Čedno dekle user posted image ..no zdaj pa sem se malo še prišunjala gor,da vas pozdravim,ker mi je dolgčas,pa moram z nekom komunicirat user posted image user posted image user posted image user posted image ...morm pa rečt,da sem tolk lepih slikc dons pregledala,kake frikice ste viator,makala,...resuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kakšni lepi novi avatarji duskamb in makala-pravi mali manekeni so Lana,Lara,Matija,....in vsi,ki jih nisem omenila,viator..user posted image user posted image user posted image user posted image dobra.......julci,verjamem,da se ti bo vse dobro izteklo,ker zdaj se ti je pa res vse nakopičilo in želim ti veliko zadovoljstva z novo službo,pa fajn,da si še en dan profitirala,zdaj prav pride....Laubica,dej no ti še pošljem en koš lapuha namesto pikapik,da se ti bo grlo prej pozdravilo user posted image --hecam se,saj vem,da ni lušno bit bolan ob malčku,ker se bojiš zanj,da dobi kaj user posted image user posted image ...natasaom.....kratko in jedrnato..no sej jes tud ne uspem vsega komentiratuser posted image user posted image user posted image ....dodi,jes pa jutr kličem mojo zobarko za en urgenten poseg,ker se mi je pri tistem zobu,ko sem rekla enkrat,da se mi ga je malo odkrhnlo,zdaj pa cela zadnja stran zoba,ker sem neprijetno ugriznila,neko koščico v salami,zdej mi je pa še cela plomba padla ven,pravzaprav mi visi na nekakšni nitki,ker imam zdravljen zob in si je ne upam potegnit stran,ampak jezik mi skoz drajsa in vrti tisto plombo...nimam drugega dela...user posted image user posted image user posted image ...mislim,da mi bo tokrat delal krono,ker nimam skor nč zoba...grozno mam slabe zobe...skoz hodim k zobarju...no zdaj sem malo pavzirala po porodu in skoz ma z mojim gipisom kaj za delat user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.4.2008 23:54:33   
hanna1
user posted image user posted image user posted image ....no....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.4.2008 6:49:09   
julci
user posted image

Tako pred priprava na jutri.Sem glih koma vstala.user posted image bo treba prej spat,ker če ne bom rabla jutr v službi sekundno lepilo,da mine bojo veke skup padleuser posted image user posted image user posted image

evo se tipkamo popoldne.lep dan vam želim pa uživajte še zame zraven.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.4.2008 7:27:52   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

julci
,sej bo,pač ne bomo več take nočne tice user posted image user posted image -je pa tako minilo tole luštno..sej bo še fajn,sam zdaj si pa človk na čas vezan,nč ne bo tistega,ko bo,bo user posted image user posted image user posted image .Naša ga tud neki sračka zadnje čase,konc je tistega-1×ponoči dudo vtaknit,ko se zbudi...3ali 4×,dons se je 3tjič ob pol7..sva se ravno najedli,ko je ati prišu iz službe...no,tavelik se pa rihta...za svoj šiht user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 282
15.4.2008 8:08:29   
Anonimen
Dobro jutro!

Hanna - ti se nič ne sekiraj. Mi radi beremo tvoje komentarje, so napisani od srca.
Glede na to, da imaš tako voljo pospravljat, pa lahko prideš še k meni malo.

Jaz pa sem v Europarku zmenjena za kavo s čvekami iz novega foruma. Edino Laubica je podlegla.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
15.4.2008 8:25:39   
hanna1
duskamb,dobro se naklepetajte-lepo,da se dobite...gre mal laže,če je v istem mestu...me se bolj težko zmenmo...ma pa naš sine v nedeljo v Dravogradu eno tekmo za izbor v .nekaj na državni ravni ..ne vem kako se reče,morm še enkrat moja dva vprašat,včasih kaj kar preslišim user posted image v glavnem iz Mežice gresta dva,Blaž in še eden...sej verjetno ne bo med izbranimi,sam mu pa ogroooomno pomeni-pa mora it,ker ga je klub prijavil.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.4.2008 8:27:13   
hanna1

user posted image user posted image user posted image kje pa tu kaj piše o volji????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.4.2008 8:32:54   
KT

Kaj Hanna rada pospravlja - Hanna še k meni pridi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.4.2008 8:37:00   
KT
Dobro jutro!

Po dveh kavicah sem še vedno čisto zlepljena - no, mogoče bo treba kaj prej spat hodit. Izgleda, da bo danes še en lep dan - ja, očitno jih je vreme spet presenetilo user posted image  Tako, da počakam še, da se naša frajla zbudi in poem greva kilometre nabirat user posted image

Laubica - en kamion user posted image , da se hitro, hitro pozdraviš.  

Hanna ti pa glej, da ti niti na pamet ne pade, da se odpoveš svojemu pisanju tu gor. Saj veš, da obožujemo tvoje pisanje - toliko srca in duše premore malokdo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.4.2008 8:47:39   
Anonimen
Držim pesti za Blaža. Jaz vidim pri mojih dveh kako sta ponosna,če sta v ekipi in kako sta razočarana, če je potem drugače, kot sta pričakovala.........user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
15.4.2008 8:48:29   
Anonimen
Izgleda, da bo danes še en lep dan - ja, očitno jih je vreme spet presenetilo

Oprosti prosim, ampak pri nas dežuje..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
15.4.2008 8:54:26   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

user posted image user posted image user posted image   jej,kako ste mimo pihnile-pospravljanje....odkrito povedano,jaz nikol nimam,pa če se še tako trudim,sam pol si pa itak suženj bajte,pa vsakega praška,,pa....ehhh....mi je nerodno,ko pride kdo na obisk in mora ker dobro prestopit čez kakšno navlako,sam se tolažim s tem,da je bolš uživat ob maliki,kot pa skoz letat in pospravljat za njo,kar razmeče...ji drugič ne bo treba tako iskat igrač,ker jih ma kr pri roki...po vseh kotih ležijo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.4.2008 8:55:40   
hanna1

Izgleda, da bo danes še en lep dan - ja, očitno jih je vreme spet presenetilo

Oprosti prosim, ampak pri nas dežuje..user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa....nekje vmes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.4.2008 9:00:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image   jej,kako ste mimo pihnile-pospravljanje....odkrito povedano,jaz nikol nimam,pa če se še tako trudim,sam pol si pa itak suženj bajte,pa vsakega praška,,pa....ehhh....mi je nerodno,ko pride kdo na obisk in mora ker dobro prestopit čez kakšno navlako,sam se tolažim s tem,da je bolš uživat ob maliki,kot pa skoz letat in pospravljat za njo,kar razmeče...ji drugič ne bo treba tako iskat igrač,ker jih ma kr pri roki...po vseh kotih ležijo user posted image

To mi je všeč.user posted image user posted image user posted image
Prav tako mi je na dušo pisan podpis od Dodi.

Bom kopirala.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
15.4.2008 9:29:29   
hanna1
...sem pozabila...Kaja (makala),naj se ti izpolni čimveč skritih želja,pa bodi še naprej tako fejs punca,ker si niti ne predstavljaš,kako je lahko tvoja mami ponosna nate user posted image user posted image user posted image -ma prečudovite otroke..im ti ji znaš polepšati dan,zato pametno uživaj vsak trenutek,ne boj se ga ujet,ker ti je na razpolago...ti boš že vedela,...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.4.2008 9:37:21   
viator
Čao punce,

mi 2 sva malo dlje spale, Lara ga je malce biksala ponoči - je žnodrava - a sem prav napisala?

Drugače - pri nas je celo malo sonca posvetilo, če se bo vreme držalo, grem tudi jaz ven na kavo s prijateljico - na čvek.

Hanna - ti samo piši - in se ne oziraj na komentarje - jaz rada berem tvoje poste in res je, kar je "rekla" KT - Saj veš, da obožujemo tvoje pisanje - toliko srca in duše premore malokdo

No sej sem vedela, da je s tabo vse v redu in da ne maraš pospravljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sva že 2.

Mi bomo tudi za Blaža navijali  - to je pa pomembna rečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duska - lepo se imejte na kafetku - iz katerega novega foruma - sej veš, da sem firbčna.user posted image user posted image user posted image user posted image

julci - uživaj danes na polno!!!!

Dodi - ste pa zaposleni, ni kaj. Upam, da je zob OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.4.2008 9:39:16   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

evo jaz imam tudi bolj razsuto kot ne - pol je pa panika, če pride kakšen obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam pa obdobja - pospravljalna - ki pa so na žalost zelo kratka - kak dan ali dva  - potem pa dolgi meseci, ko nisem ravno aktivna.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.4.2008 9:40:12   
viator
Kaja - vse najboljše še od nas - naj se ti izpolnijo vse želje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.4.2008 9:54:02   
makala
Dan.
Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo.
Matevž vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova.

Ne zamerte, sem mogla dat ven.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.4.2008 10:10:10   
hanna1

user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

zvezda 71
(16.5.1971) - Nace 14.9.2007          

KT
(11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Kindlady                         odrasla hči

ursikazala (30.4.1970) - Nika 21.9.2007

user posted image user posted image  

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                        Gaja  30.1.1989

4 leta

marogica
(41)-                6,5l  Bor
3l Brin

tjaga                                8 let

3 leta

misska (35)                     Dunja   10 let

Leonid  21.8.2007

jana73
(5.1.1973)           Gal   13.12.1996

Ela    7.12.2005

ARIANNA L.05 (32 let)   (2005)

Mark Eduard   14.2.2008

pikica 36 (26.2.1971) -   Ana 18 let
                                        Jure  12let ..

Vilma (21.6.1972) -          Dominik 5.12.2006,

Julija-22.3.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)      Matevž 15.4.1990

Kaja  11.4.1994

Lana  23.8.2007

TANTRA  (42 let)            17 let

14 let

Luka 

lonib  (2.4.1973)             Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004

Nina junij 06  ,

Neja  23.2.2008

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008

anajmad (22.6.1969)       user posted image   12.3.1994

user posted image Vid  16.8.2004 - 18.8.2004

Ula 22.12.2005

user posted image user posted image user posted image user posted image  

jacklyn          
Miša    20 let

Matic   16 let

Miha  10 let

Martin  (22.9.2007)

.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

(srečke) nosečke ... user posted image

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                      (PDP 9.5.2008?)

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

....če še kaj manjka,pa kr povejte...user posted image ....sem dodala dva datuma-točna user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.4.2008 10:21:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Dan.
Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo.
Matevž vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova.

Ne zamerte, sem mogla dat ven.

makala..zakaj bi pa kdo zameru.user posted image user posted image user posted image .jes bi bla tud ponosna na takega fantauser posted image user posted image

Matevž,ko sem pogledala slike,sem razumela,zakaj je mami ponosna nate-v tvojih očeh in iz tvoje drže diha toliko srčnosti,da jo redkokdo premore.Naj ti bo tvoja družina-še posebej pa sestrici-opora na tvoji poti življenja,da se boš lahko vedno znova jim zaupal,jih razveseljeval in jim pomagala v njihovih stiskah...fejst fant si in čestitam za 18 let user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.4.2008 10:39:47   
dašabina
Matevž in Kaja vse naj, naj za rojstne dneve

user posted image

čeprav ne poznam zgodbe, želim veliko zdravja (moram jih enkrat brat stare linke).
Sem hotla ven, pa se pripravlja k dežju, bom pa še mal pridna po hiši, včeraj ni bilo nič od mene. Uživajte!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?