Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 10:47:56
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Dan. Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo. Matevž vse najboljše in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova. Ne zamerte, sem mogla dat ven. Makala - čist sem se raznežila , ko sem tole prebrala - ti si res mamica z veliko začetnico . Tudi Matevžu vse naj, naj in lepo praznujte.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 11:15:35
|
|
|
|
Laubica
|
Laubica daj se pocajtita.Vozek je pa lep Je? -joj sem vesela ,danes ponoči je ene 20min spet imel napad kašla pol smo pa spali-no na 3 ure Laubica - boš važna u novim vozičkom. Upam, da bosta hitro zdrava. škoda, da te jutri ne bo. Tebe vsaj poznam. Ja zdaj pa bom res važna-pri Tineju ni bilo denarja ker je firma ki sem delala šla v stečaj pa mu nisma mogla nič privoščit ,sem rekla bomo pa temu Viator - ste pa same lepe punce pri vas v družini. To ima ati sigurno mitraljez pod posteljo. Kaj se je Mateyka javila kateri???? TO sem se nasmejala -mitraljez kaj srotika tk milo gledala telefon in ga lubčkala,ker ji ni blo jasno,ko je čula atijev glas. Boga pupa pogreša atija Laubica si vrjetno meri vročino... ti se kar delaj norca Dober večer! Lepo,da me vsaj malo pogrešate a sem imela danes ubijalski zobobol in sem mogla v dežurno...zdaj je malo bolje. Boga DODILaubica,dej no ti še pošljem en koš lapuha namesto pikapik,da se ti bo grlo prej pozdravilo --hecam se,saj vem,da ni lušno bit bolan ob malčku,ker se bojiš zanj,da dobi kaj NO še ti se norca delajLaubica - en kamion , da se hitro, hitro pozdraviš. Hanna ti pa glej, da ti niti na pamet ne pade, da se odpoveš svojemu pisanju tu gor. Saj veš, da obožujemo tvoje pisanje - toliko srca in duše premore malokdo KT hvala za lepe želje in se podpišem pod tvoj post mi 2 sva malo dlje spale, Lara ga je malce biksala ponoči - je žnodrava - a sem prav napisala? ja prav si napisala-daj Lari nareži čebulo in jo zavij v gazo in naj ji visi nad glavo -pomaga preverjeno-bogica mala evo jaz imam tudi bolj razsuto kot ne - pol je pa panika, če pride kakšen obisk . Imam pa obdobja - pospravljalna - ki pa so na žalost zelo kratka - kak dan ali dva - potem pa dolgi meseci, ko nisem ravno aktivna. pri meni je isto
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 11:16:30
|
|
|
|
Laubica
|
Madona ste načvekale zdaj sem rabla kar lep cajt da sem vse pokomentirala-bravo čveke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 11:18:35
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: makala Dan. Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo. Matevž vse najboljše in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova. Ne zamerte, sem mogla dat ven. Makala - čist sem se raznežila , ko sem tole prebrala - ti si res mamica z veliko začetnico . Tudi Matevžu vse naj, naj in lepo praznujte. MAMICA MAKALA sem se razjokala-VSE NAJLEPŠE VSEM VAM
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 11:41:36
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Dan. Kaja je imela v petek 14 let, danes pa ima Matevž 18 let. Ne morem verjet. Ravno kar je bil taka drobna štručka, moj največji zakladek, nora sem bila nanj, kljub njegovi bolezni, še bolj sem ga ljubila. Vse do danes se je med nama pletla prav posebna vez in še se bo, čeprav je že "velik fant". Ponosna sem nanj, ker je spoštljiv do mene in do ljudi, ki ga obdajajo. Matevž vse najboljše in uživaj življenje, kljub temu, da je bila pot do tu trnova. Ne zamerte, sem mogla dat ven. čestitke obema
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 15:52:52
|
|
|
|
hanna1
|
...da ne pademo na drugo stran.. ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 16:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Duska - lepo se imejte na kafetku - iz katerega novega foruma - sej veš, da sem firbčna. Iz foruma Super mami - pred dnevi nas je Dodi povabila tja - je novi forum http://supermami.si/forum_/index2.php Kaja in Matevž - VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 16:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako si Lumpa. Nič več ne napišeš. Ne tu - ne tam. Makala hvala za geslo, lepe fotke iz krsta. Sem pa rekla, da prvo, ko neham dojit, bom spila en Red Bull. Sanjam ga že od začetka nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 16:51:24
|
|
|
|
julci
|
Najprej KAJI za 14.let in Matevžu za 18 let. Življenje je boj,le malo je sreče, a v boju poguma nikdar ne izgubi! Nikoli ne vdaj se , in vedno pomisli da utripa nekje materino srce ki vedno nesebično ljubi.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 16:55:10
|
|
|
|
hanna1
|
julci-lep verz
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 16:58:30
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Najprej KAJI za 14.let in Matevžu za 18 let. Življenje je boj,le malo je sreče, a v boju poguma nikdar ne izgubi! Nikoli ne vdaj se , in vedno pomisli da utripa nekje materino srce ki vedno nesebično ljubi. Bom papiga dons. Tud jest se podpišem pod to.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:00:14
|
|
|
|
julci
|
Tako pogodba podpisana ampakkar je najvažnejše da je moj doma so ga spustili domov v oskrbo,pa more še strogo počivat cel teden.Ma pa nov hit make upa malo heca.Zala se že cel cajt okol njega muli pa carta,tolk ga je pogrešala.Je bla prejposrečena,ko sva prišla domov je spala,kopa je slišala da govorima je bla že pokonc.Pol je bla pa tolko lačna,pa nisem veljala jaz da ji dam KAŠICO,AMPAK ATI.aaaa 5 v rgf g jh thvc jh n
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:00:58
|
|
|
|
smotka lonib
|
Čas pa res hitro beži. jest gledam našega Nejca. Kmalu me bo prerasel, pa jest nisem tok majhna. Velik je že 168 cm, tako da je samo 4 cm manjši kot jest. Če pomislim, da je bil najmanjši med , zdej pa tak dec, da včasih kakšen sploh ni mogel verjeti, da je šele 7. razred.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:01:56
|
|
|
|
julci
|
A ZDAJ STE ŠPA ŽE VSE POD KAMUFLAŽO-joj čr bvv1 bn vzu i 3bvftr5mm8bn cc bn 9nm n mam pomoč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Julči, zdaj pa manj za računalnik in več razvajat možeka. Lumpa - sem z zamudo videla, da si pisala. Težke teme.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:23:50
|
|
|
|
julci
|
Julči, zdaj pa manj za računalnik in več razvajat možeka. spi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 17:32:07
|
|
|
|
Laubica
|
Zdravo-samo na brzino-PROSIM POVEJTE ALI SE DOBIMO V NEDELJO ker so se mi eni najavli pa ne vem kaj naj rečem -jaz sem za ZOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 21:01:58
|
|
|
|
stephany
|
Kaja in Matevž - vse najboljše še od mene! ... za mamico Makala...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 21:09:22
|
|
|
|
stephany
|
Julči - želim ti lep začetek jutri v službi! Naj ti ure hitro minevajo, da boš čim prej pri svoji maliki!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 21:13:33
|
|
|
|
julci
|
Laubica nas žal ne bo,ma mož strogomirovanje,samega ga pa tud ne morem pustiti cel dan. Tako malika spančka,sva se nažulile za naprej.Je take zganjalana moji zizi,da mije blo kr hudo.Upam da bo jutr hitro minilo.Danes ko je bla v varstvu je bla super,edino ko je bla zaspana ni že nekot mogla zaspati,pa ji je ata dal cd od Bachagr,je mrknila v par sekundah in spala celo uro. Semprej pozabla povedat,da danes ko sem blana CSD je klicala ena babica,da jeodhčerke otrok star mesec dni umrl.Me je tolk šokiralo,da sem bla čist solzna.Bogi starši.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 21:14:37
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - želim ti lep začetek jutri v službi! Naj ti ure hitro minevajo, da boš čim prej pri svoji maliki! Hvala Stephanyupam da mi res hitro mine,pa tebi tud.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 22:08:27
|
|
|
|
julci
|
Ja nč grem jaz tutahaja-ajat jutr se pa mejte fajn,pa da nevte preveč čvekale.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.4.2008 22:15:38
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Julči - želim ti lep začetek jutri v službi! Naj ti ure hitro minevajo, da boš čim prej pri svoji maliki! julci,sem tako žalostna,ko je minil ta čas,ko si lahko tako rekoč neomejeno uživala ob Zali...po drugi strani pa,kolker te poznam,boš še bolj temeljito izkoristila čas,ki ga boš imela na razpolago in Zala ne bo za nič prikrajšana...kvečjemu vsak dan bo ti z veseljem priplazila in kmalu tud prikorakala nasproti,življenje bo še naprej čudovito,samo da ste skupaj,da se imate radi in da vam zdravje služi,pa vas nič ne bo spravilo na kolena.Lepo se imej jutr
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......