|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 14:32:23   
Anonimen
Oh, Špelin@...zelo. lepa lupinica. Upam da bo bratranc kake eure zraven primaknu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.4.2008 14:33:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Upam da bo bratranc kake eure zraven primaknu...

Sanja svinja kukuruz... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.4.2008 14:34:08   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
špelin@ prej nisem otekala, zadnje 14 dni otekam, ampak mislm, da je blo dons najhujš. Najslabš je ponoč, ker mi roke čist otrpnejo, mam mravljinčaste in otekle, zjutri je še tud kriza, pol gre pa na bolš. Tud z nogami je isto, ker ponoč ko grem lulat, komi stopam tolk me podplati bolijo. V obraz pa tko, tko... nekak do opoldne se po večini poštima, ni pa čist dobro. Pa sej to je normalno za nosečnost a ni? Ker se nekak nisem temu preveč posvečala user posted image ...

Naty tole je tko kot da bi jst pisala...mam iste fore.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.4.2008 14:34:45   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

špelin@: hvala za odgovoreuser posted image

še eno vprašanje: a v P moramo same previjati svoje štruce ali nam jih oni                                           previjajo??

(mislim, če je porod potekal čisto tekoče in nimamo kakšnih posebnih težav)

V Postojni ti previjajo oni (otroške sestre) do zadnjega dne oz. predzadnjega odvisno koliko so na volji, da ti obrazložijo.

špelina, zelo lepe barve user posted image user posted image user posted image

Js mal računam na kasso, čeprav me je zdej tale 8. 5. mal presenetil .

jaz mislim, da bom rodila takoj po praznikih tam nekje od 5. do 9. maja mogoče celo 8.

Likar je tudi moj G ;) (v ponedeljkih do treh in sredah popoldne je v ambulanti, drugače pa mislim da večinoma v P)  Ob četrtkih zjutraj ziher, ker me je naročil naj pridem k njemu 24.04 v porodnišnico in ne ambulanto.

edinaos
, najbrž si skeptična zaradi zgodb o Kristanu in šivanju...ampak ni nujno, da naletiš nanj kot jaz in Tamara user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.4.2008 14:35:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tvoj mož bi mu moral uno ta staro lupinico vrnit, povedat da je neuporabna in da sta morala kupiti novo za toliko in toliko euro in da naj kaj primakne...

Mislim tako bi bilo fer in pošteno!user posted image  

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.4.2008 14:36:41   
StBarbara
Kasso, kdo je to Kristan?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.4.2008 14:38:33   
tally
En lep pozdrav majčice!

Najprej čestitke skye in hijenca za uspešno opravljene preglede.
Vidim da ste se pogovarjale o širokem povijanju, zdej mi je lažje ko vidim da nisem sama, namreč se mi ne sanjakako je treba tisto tetra pleničko zložit, pa sej je babica v MŠ pokazala ampak tko na hitr da nisem skoraj nič vidla. Ah bo  že, moj itak pravi da bova na najini user posted image trenirala user posted image .

Špelin@ lupinica je kjut, mi mamo tako samo rdeče barve. Komi čakam da dam user posted image v njo in se odpeljemo domovuser posted image .

Toliko za sedaj grem mal vn ker se je sonček pokazu pa pa

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.4.2008 14:48:19   
špelin@
Punce, prosim, če me opomnite, vkolikor se vam zdi, da katera rabi odpustnico user posted image  Da ne bom slučajno česa spregledala user posted image

Zaenkrat so jih dobile aurora28, Čmrlika in filipinka.

Hmmmmm, Čmrlika se danes ni še nič javila user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.4.2008 14:49:32   
Estrella*
StBarbara: jaz imam PDP 22, pa mislim rodit kaki teden prejuser posted image  kar v PO. Glede na to, da jih kar nekaj namerava v PO, se bomo sigurno s kako majčico srečali.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.4.2008 14:50:37   
špelin@

Tvoj mož bi mu moral uno ta staro lupinico vrnit, povedat da je neuporabna in da sta morala kupiti novo za toliko in toliko euro in da naj kaj primakne...

Mislim tako bi bilo fer in pošteno!user posted image   

Mislim, da se je moj user posted image  vdal in se mu niti ne da več ukvarjati z bratrancem... user posted image  
Jaz se pa tudi ne bom več žrla, ker s tem samo škodim sama sebi. Vsaka palica ima dva konca, se jima bo že vrnilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.4.2008 14:50:59   
Naty*
St. barbara in kasso, pa pridte še vidve 8., veste kolk bo fajn, ko nas bo več user posted image !

kasso ampak 8. je četrtek pa tud Merlo očitno dela, če mava "zmenek" zjutraj v porodnišnici user posted image .

**** a si vidla, da so me na temi "intimnih frizur" obtožli da ne znam brat user posted image user posted image ? Za crknt...

jana js sm mela vedno občutek, da je zatekanje logična stvar v nosečnosti... zato sem to čist tko sprejela...luštn pa ni user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.4.2008 14:52:01   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

StBarbara: jaz imam PDP 22, pa mislim rodit kaki teden prejuser posted image  kar v PO. Glede na to, da jih kar nekaj namerava v PO, se bomo sigurno s kako majčico srečali.

Kul user posted image
...punce sam, da ne boste preveč tulile v porodni, ker pol boste še mene dekoncentrirale user posted image user posted image user posted image user posted image (joke)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.4.2008 14:54:34   
špelin@
**** a si vidla, da so me na temi "intimnih frizur" obtožli da ne znam brat user posted image user posted image ? Za crknt...

A mi, prosim, razložiš, kako je sploh prišlo do teh obtožb?? Bolj berem tisto temo, manj mi je jasno, od kod to... user posted image  A sta z uno Mišni že v preteklosti imeli kakšen kratek stik??

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.4.2008 14:54:35   
StBarbara

St. barbara in kasso, pa pridte še vidve 8., veste kolk bo fajn, ko nas bo več user posted image !

kasso ampak 8. je četrtek pa tud Merlo očitno dela, če mava "zmenek" zjutraj v porodnišnici user posted image .

OK zmenjeno;
sej Merlo je tud ok user posted image , če že Likarja ne bo user posted image .

Jest bi bolj popoldne prišla, ker moram prej še varstvo za tavečjega najdet, če se lahko zmišljujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.4.2008 14:55:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara
Jest bi bolj popoldne prišla, ker moram prej še varstvo za tavečjega najdet, če se lahko zmišljujem user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa že preseravaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.4.2008 14:56:07   
StBarbara

Zdaj se pa že preseravaš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.4.2008 14:56:31   
špelin@
jana js sm mela vedno občutek, da je zatekanje logična stvar v nosečnosti... zato sem to čist tko sprejela...luštn pa ni user posted image

Jaz sem vsa srečna, ker (še user posted image ) ne otekam... Ker v prejšnji nosečnosti je bilo zelo hudo user posted image  Zato točno vem, kako se počutiš user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.4.2008 14:57:40   
Naty*

A mi, prosim, razložiš, kako je sploh prišlo do teh obtožb?? Bolj berem tisto temo, manj mi je jasno, od kod to... user posted image  A sta z uno Mišni že v preteklosti imeli kakšen kratek stik??

Neeeee user posted image .... prvič vidim ta nick, pa ma kr ene izpade!!!!

St. Barbara js sm tud za Merlota al pa Likarja, vse ostalo odpade!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.4.2008 15:00:08   
StBarbara

Kater pa je tam v PO prav zanič; da če bo ta delal, da grem nazaj v LJ user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.4.2008 15:01:29   
Anonimen

No punce, če je pa tako, potem pa jebeš LJ, pridem še jaz v Postojno, če me tam Likar ali Merlo čakatauser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.4.2008 15:02:44   
Anonimen

Mislim, da se je moj user posted image  vdal in se mu niti ne da več ukvarjati z bratrancem... user posted image  
Jaz se pa tudi ne bom več žrla, ker s tem samo škodim sama sebi. Vsaka palica ima dva konca, se jima bo že vrnilo.

To ti dam pa tud prav! Pa še dobra šola za naprej ti je...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.4.2008 15:02:46   
Anonimen

Kater pa je tam v PO prav zanič; da če bo ta delal, da grem nazaj v LJ user posted image

Za slabe raje ne sprašuj, boš hitro v dvomih LJ ali PO??'user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.4.2008 15:04:39   
StBarbara

Za slabe raje ne sprašuj, boš hitro v dvomih LJ ali PO??'user posted image user posted image

Povej, povej user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.4.2008 15:05:24   
špelin@

Vse se moramo zavedat, da lahko v katerikoli porodnišnici naletiš na poden... Pa niti ni treba poimensko naštevat.

Zato pa srčno upam, da se bomo vse lahko pohvalile le z dobrimi izkušnjami, kjerkoli bomo že rodile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.4.2008 15:05:54   
Anonimen

Neeeee user posted image .... prvič vidim ta nick, pa ma kr ene izpade!!!!

Ja, ampak a si videla kok se je zatipkala. To pa ja vsak butelj ve....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa a veš kaj briga mene kera je obrita pa kera ni.... ampak jaz se samo hecam... in smejim zraven...user posted image user posted image user posted image
Saj parvim 5 min. cajta...

Drugače pa nimam pojma kdo je ta Mišni...in boli me ena stvar za njo...user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?