|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 13:47:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Imam pa jutri pregled v P, da se dogovorimo, kako bomo user posted image  na svet dobili. Grozi mi CR, mogoče pa se bodo le odločili, da bomo normalno rodili. Izvem jutri.

Zakaj ti grozi CR?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.4.2008 13:49:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

imata okoli 2000 g user posted image user posted image , sam MV imam skrajšan, tako da moram predvsem mirovati.  Naslednji pregled imam pa 23.04.2008.

Vauuuu potem imaš, že 4 kg v svojemu bušijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.4.2008 13:51:20   
StBarbara
Dober deževen dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

no jst še vedno upam da mi bodo v P. pokazali kako se povija na široko.Si bom tako najbolje zapomnala

To jaz tudi, samo me skrbi da me bom kapirala, pol bo pa moja mala povita ko eno skrapucalo.user posted image

Eh, kje prvič boš mogoče bolj ohlapno zavila, potem bo pa perfect. Nič bat user posted image .
Glede cunjic pa; dokler si v P ima user posted image njihove cunjice, mislim, da še nisem slišala, da bi jih zmanjkalo in bi moral imeti svoje.
Jaz bom pomoje edino copatke svoje vzela, ker tisti iz P so mojemu skos dol padali, ker so bili fejst raztegnjeni.

Drugače pa vse user posted image prav lepo pozdravljene user posted image ...grem malo brat za nazaj.
Aja hotela sem vprašat, če je  katera, ki ima okrog 19. rok in gre rodit v Postojno?user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.4.2008 13:54:49   
Anonimen
A ste vse že pri kosilu?

Aja še to sem hotela komentirati, saj ne da se kaj sekiram zaradi popadkov, 
saj vem, da verjetno ko bodo tapravi, bom že vedla da je to to.

Ampak, imam tak občutek, da dokler tamala tako divja tam spodaj, da se še nič konkretnega ne pripravljauser posted image , samo mori mi ker imam trebuh vednooooo trduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.4.2008 13:56:21   
špelin@
Ja, vsem, ki vas včeraj nisem utegnila prebrati še 1x čestitke ob uspešno opravljenih pregledih user posted image user posted image user posted image

Katina, upam, da si bolje in si si odpočila user posted image  A danes pa spet laboratorij?? user posted image  user posted image user posted image  Pa seveda user posted image  za tvojega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke? Absolutno ja!!! Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja? Po dveh otrocih se tega več ne sprašujem user posted image  A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že? Jaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Jezus, ko sem tole prebrala, sem se za trenutek počutila kot stara matrona user posted image  Draga moja, ne skrbi, dobiš samo dodatno vlogo (t.j. mame), ostalih vlog samo zaradi tega ne izgubiš user posted image  Sploh, če imaš zanesljivo varstvo za otroke - moja mami je vsa srečna, kadar sta punci pri njej in po enem mesecu brez njiju že sprašuje, kdaj bova z user posted image  kam šla, da bo lahko razvajala vnukinji user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
pa tudi današnji Hause mi ne potegneuser posted image

Midva z user posted image  sva bila čisto fertik ob gledanju... user posted image

Anitka, hvala za poročilo o Goyi user posted image  Madonca, ona je resnična junakinja user posted image user posted image  Upam, da ti ta dva slaba tedna do počitka hitro mineta, ker si res zaslužiš "time-out" user posted image

a ste vse žabice  za user posted image nabavle? 

Jaz imam take bombažne do pasu in tiste, ki se zapenjajo na ramenih, klasičnih žabic (ala hulahopke, hlačne nogavice) pa ne. Praktično vse št. 62 oz. večje.
Res imaš user posted image mami user posted image

sashy, lepo, da si se oglasila user posted image

kasso, Metka je lepo ime user posted image

aurora28, res žalostna zgodba... user posted image user posted image

MARTINA25, zdaj pa maksimalno uživaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image  In en  za taščo user posted image

sesil, upam, da niste kasirali dežja - pri nas je tako čudno vreme, kaže na dež in samo vprašanje časa je, kdaj se bo konkretno uscalo user posted image

Imam vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile:

zanima me, ko dobimo popadke:
(saj vem da skoraj vsaka na svoj način), zanima me:

* ali takrat trebuh otrdi ali je mehek? Otrdi ko svina user posted image

* ali takrat otroka čutimo, brce po trebuhe, ali se otrok potuhne oz. spusti?
(ali imamo lahko popadke in istočasno čutimo brce) Med samim popadkom sem jaz čutila samo kot kamen trd trebuh, ki se krči, otrokove gibe pa samo v vmesnem času med popadki - pa še to le v smislu pomikanja proti izhodnim vratom user posted image

80kaja, ja, hormoni tudi pri meni delajo 100/uro user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
joj ravn so me klicali iz ginekološke ordinacije, da je moja zdravnica zbolela in jo druga nadomešča in da ne bom mela pregleda v petek, in če lahko pridem jutri popoldan. Pa tolk sva se veselila z mojim da bova skupi srček poslušala, zdej pa nič ne bo iz tega ker dela popoldan.user posted image  

Škoda user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
sem poslala vse v PO k tašči, da bo počasi uživala v likanju, drugače bi ti poslikala.
1. položiš povijalno plenico tako, da gledajo trakci dol (ne ta plahtasto)
2. gor položiš tetra plenico (ožji del zviješ na tretjino, daš na povijalno plenico, poravnaš po gornjih robovih, spodaj pa ti ta tetra gleda čez povijalno, zato tetra zviješ gor, da bo tudi spodnji del poravnan)
3. na to  na sredino  položiš otroka, (hrbtni del nekako do izpod pazduhe) ki mu prej daš pleničko za enkratno uporabo.
4. spodnji del položiš čez otrokov trebuh, najprej eno stran zviješ, nato drugo in spodvihaš da ti ne uide, ali pa držiš z roko,
5. spodnji del potem primeš s drugo roko in daš na trebušček, nategneš, trakce čez hrbet in spredaj zavežeš.
6. na koncu greš še pri nogici s prsti, da malo zrahljaš oz. dva prsta mislim da morata it vmes....
upam, da ti je kaj v pomoč.
Vzemi eno punčko in probaj

Hvala za izčrpna navodila - mene namreč še po dveh otrocih tole precej matra user posted image

samo me skrbi da me bom kapirala, pol bo pa moja mala povita ko eno skrapucalo.user posted image

Naj te potolažim, da nobena od mojih dveh pik nikoli ni bila v nulo lepo povita, ker enostavno ne obvladam user posted image user posted image

Kolk cunj ti pa dajo za otroka v P na dan? A je treba imeti kaj svojega ali le za domov?

V LJ je načeloma tako, da otročke vsak dan lepo preoblečejo (vmes tudi, če so pokakani, mokri ipd.), se je pa pred tremi leti zgodilo, da nas je sestra prosila, naj dobimo kaj od doma, ker jim je primanjkovalo oblačilc user posted image

Uf, hijenca, napeto user posted image user posted image  Pestke za jutri user posted image user posted image user posted image

Skye: user posted image user posted image user posted image  za pregled. Zdaj pa le pridno počivaj.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no in ko boš 9.-ga v Celju, lahko prideš še malo v P. pogledat mene in Nejčka, če bo vse po sreči da se bova takrat že cartala.user posted image

Z največjim veseljem user posted image user posted image

Aja, Naty*, a si že prej toliko otekala??

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
16.4.2008 13:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Aja hotela sem vprašat, če je  katera, ki ima okrog 19. rok in gre rodit v Postojno?user posted image

Jaz imam rok 23. ampak verjetno bom šla v LJ

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
16.4.2008 13:57:38   
hijenca
Edinaos: pred dvema letoma sem imela delni odstop steklovine v očesu. Razne napore in dvigovanje težkih stvari so mi odsvetovali. Če bi pričakovali težji porod, nam oftalmolog priporoča CR. Ker pa moj user posted image  ne bo ravno mali, pa bo porod po moje tudi težji.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
16.4.2008 14:02:50   
Anonimen
špelin@: hvala za odgovoreuser posted image

še eno vprašanje: a v P moramo same previjati svoje štruce ali nam jih oni                                           previjajo??

(mislim, če je porod potekal čisto tekoče in nimamo kakšnih posebnih težav)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.4.2008 14:03:15   
kasso

pdp imam 14. in bom rodila v Postojni! Nameravaš tudi ti?

Hijenca, če si prsne blazinice redno menjavaš, ne fašaš glivicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.4.2008 14:04:30   
Taula
še eno vprašanje: a v P moramo same previjati svoje štruce ali nam jih oni previjajo??

(mislim, če je porod potekal

Prvi dan ti pokažejo, pol pa sama se mi zdi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.4.2008 14:04:33   
Anonimen

Edinaos: pred dvema letoma sem imela delni odstop steklovine v očesu. Razne napore in dvigovanje težkih stvari so mi odsvetovali. Če bi pričakovali težji porod, nam oftalmolog priporoča CR. Ker pa moj user posted image  ne bo ravno mali, pa bo porod po moje tudi težji.

aaaa, tako očke so problem.

Držim pesti za vajuuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.4.2008 14:07:44   
špelin@

Ja, to res niso heci user posted image

še eno vprašanje: a v P moramo same previjati svoje štruce ali nam jih oni                                           previjajo??

(mislim, če je porod potekal čisto tekoče in nimamo kakšnih posebnih težav)

"Nulti" in prvi dan oni, potem ga imaš na skrbi sama.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.4.2008 14:13:06   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

pdp imam 14. in bom rodila v Postojni! Nameravaš tudi ti?

Ja user posted image po vsej verjetnosti, če me kej ne prehiti bom pač v LJ, dugače pa v PO, ker sem bila prvič ful zadovoljna.
Bom pa nujno rabila EA, ker sem ful zajc user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.4.2008 14:14:54   
Taula
Bom pa nujno rabila EA, ker sem ful zajc .

Pol pa ne v Lj iti. Sem danes brala pri Puškotu o EA in Lj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.4.2008 14:16:36   
špelin@
Pozabila sem vam povedati še dvoje:

1. Končno sem z mamino pomočjo uspela usposobiti šivalni stroj user posted image

2. Včeraj smo kupili lupinico - takšne barve:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.4.2008 14:17:20   
Anonimen
kasso, TamaraJ: kako je pa s tem previjanjem v POSTOJNI?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.4.2008 14:17:33   
StBarbara

Bom pa nujno rabila EA, ker sem ful zajc .

Pol pa ne v Lj iti. Sem danes brala pri Puškotu o EA in Lj.user posted image

Ne, ne sej ne bom šla v lj na EA, ker mi je itak ne morjo za sigurno zagotovit.
V postojno bom šla na EA.
Edino, če me kej prehiti, bom mogla pa na "muke" v lj rodit user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.4.2008 14:18:38   
jana81
špelin fuuuuuuuuuuul lepa lupinica...moje barve...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.4.2008 14:18:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pozabila sem vam povedati še dvoje:

1. Končno sem z mamino pomočjo uspela usposobiti šivalni stroj user posted image

2. Včeraj smo kupili lupinico - takšne barve:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

O JOOOJ ŽE KAR VIDIM MALEGA GREGORČKA TAM NOTRI, ČUDOVITA LUPINICAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.4.2008 14:19:04   
StBarbara

kasso, TamaraJ: kako je pa s tem previjanjem v POSTOJNI?

Meni so ga ziher 2 dni oni previjali ( ne spomnim se točno). Vglavnem vem, da nisem imela nič dela s tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.4.2008 14:19:32   
Naty*
špelin@ prej nisem otekala, zadnje 14 dni otekam, ampak mislm, da je blo dons najhujš. Najslabš je ponoč, ker mi roke čist otrpnejo, mam mravljinčaste in otekle, zjutri je še tud kriza, pol gre pa na bolš. Tud z nogami je isto, ker ponoč ko grem lulat, komi stopam tolk me podplati bolijo. V obraz pa tko, tko... nekak do opoldne se po večini poštima, ni pa čist dobro. Pa sej to je normalno za nosečnost a ni? Ker se nekak nisem temu preveč posvečala user posted image ...
Luštna lupinca user posted image !!!

edina a je zdej spet Ljubljana v igri user posted image , a se ni Primož drugač odloču?

St. Barbara js bom sicer rodila v Postojni, ampak ne tolk pozno (vsaj upam user posted image ). Sicer pa veš kako je s tem, ena mal prej, druga mal pozneje, pa se lahko še res skupi s kako majčico najdemo user posted image .

Js mal računam na kasso, čeprav me je zdej tale 8. 5. mal presenetiluser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.4.2008 14:22:25   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

St. Barbara js bom sicer rodila v Postojni, ampak ne tolk pozno (vsaj upam user posted image ). Sicer pa veš kako je s tem, ena mal prej, druga mal pozneje, pa se lahko še res skupi s kako majčico najdemo user posted image .

Js mal računam na kasso, čeprav me je zdej tale 8. 5. mal presenetiluser posted image .

Itak user posted image ; čeprav jaz nebi čakala do 19.; tam od 5-10 bi mi čist ustrezalo.
Moram se pozanimat, kdaj Likar dela user posted image user posted image ..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.4.2008 14:23:31   
Taula
Glede zatekanja..meni ponoči prsti zatečejo, da jih ne morem skrčiti. Pol ji dam pa pod mrzlo vodo pa je bolje.
V obraz pa nič ne zatekam.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.4.2008 14:29:32   
Anonimen

edina a je zdej spet Ljubljana v igri user posted image , a se ni Primož drugač odloču?

Ma kaj pa vem, najbolje bo da ko me prime, naj MIŠKO SAMO VOOOOZI, naj me nič ne sprašujeuser posted image , pa sploh ne razumem zakaj sem tako skeptična glede Postojneuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.4.2008 14:31:26   
StBarbara

Ma kaj pa vem, najbolje bo da ko me prime, naj MIŠKO SAMO VOOOOZI, naj me nič ne sprašujeuser posted image , pa sploh ne razumem zakaj sem tako skeptična glede Postojneuser posted image

Zakaj pa si skeptična glede PO? Pa tam je FAJN user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?