špelin@
|
Ja, vsem, ki vas včeraj nisem utegnila prebrati še 1x čestitke ob uspešno opravljenih pregledih Katina, upam, da si bolje in si si odpočila A danes pa spet laboratorij?? Pa seveda za tvojega IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke? Absolutno ja!!! Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja? Po dveh otrocih se tega več ne sprašujem A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že? Jaaaaaaaaaaa Jezus, ko sem tole prebrala, sem se za trenutek počutila kot stara matrona Draga moja, ne skrbi, dobiš samo dodatno vlogo (t.j. mame), ostalih vlog samo zaradi tega ne izgubiš Sploh, če imaš zanesljivo varstvo za otroke - moja mami je vsa srečna, kadar sta punci pri njej in po enem mesecu brez njiju že sprašuje, kdaj bova z kam šla, da bo lahko razvajala vnukinji IZVIRNO SPOROČILO: edinaos pa tudi današnji Hause mi ne potegne Midva z sva bila čisto fertik ob gledanju... Anitka, hvala za poročilo o Goyi Madonca, ona je resnična junakinja Upam, da ti ta dva slaba tedna do počitka hitro mineta, ker si res zaslužiš "time-out" IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a ste vse žabice za nabavle? Jaz imam take bombažne do pasu in tiste, ki se zapenjajo na ramenih, klasičnih žabic (ala hulahopke, hlačne nogavice) pa ne. Praktično vse št. 62 oz. večje. Res imaš mami sashy, lepo, da si se oglasila kasso, Metka je lepo ime aurora28, res žalostna zgodba... MARTINA25, zdaj pa maksimalno uživaaaaaaaj In en za taščo sesil, upam, da niste kasirali dežja - pri nas je tako čudno vreme, kaže na dež in samo vprašanje časa je, kdaj se bo konkretno uscalo IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Imam vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile: zanima me, ko dobimo popadke: (saj vem da skoraj vsaka na svoj način), zanima me: * ali takrat trebuh otrdi ali je mehek? Otrdi ko svina * ali takrat otroka čutimo, brce po trebuhe, ali se otrok potuhne oz. spusti? (ali imamo lahko popadke in istočasno čutimo brce) Med samim popadkom sem jaz čutila samo kot kamen trd trebuh, ki se krči, otrokove gibe pa samo v vmesnem času med popadki - pa še to le v smislu pomikanja proti izhodnim vratom 80kaja, ja, hormoni tudi pri meni delajo 100/uro IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj ravn so me klicali iz ginekološke ordinacije, da je moja zdravnica zbolela in jo druga nadomešča in da ne bom mela pregleda v petek, in če lahko pridem jutri popoldan. Pa tolk sva se veselila z mojim da bova skupi srček poslušala, zdej pa nič ne bo iz tega ker dela popoldan. Škoda IZVIRNO SPOROČILO: kasso sem poslala vse v PO k tašči, da bo počasi uživala v likanju, drugače bi ti poslikala. 1. položiš povijalno plenico tako, da gledajo trakci dol (ne ta plahtasto) 2. gor položiš tetra plenico (ožji del zviješ na tretjino, daš na povijalno plenico, poravnaš po gornjih robovih, spodaj pa ti ta tetra gleda čez povijalno, zato tetra zviješ gor, da bo tudi spodnji del poravnan) 3. na to na sredino položiš otroka, (hrbtni del nekako do izpod pazduhe) ki mu prej daš pleničko za enkratno uporabo. 4. spodnji del položiš čez otrokov trebuh, najprej eno stran zviješ, nato drugo in spodvihaš da ti ne uide, ali pa držiš z roko, 5. spodnji del potem primeš s drugo roko in daš na trebušček, nategneš, trakce čez hrbet in spredaj zavežeš. 6. na koncu greš še pri nogici s prsti, da malo zrahljaš oz. dva prsta mislim da morata it vmes.... upam, da ti je kaj v pomoč. Vzemi eno punčko in probaj Hvala za izčrpna navodila - mene namreč še po dveh otrocih tole precej matra IZVIRNO SPOROČILO: Taula samo me skrbi da me bom kapirala, pol bo pa moja mala povita ko eno skrapucalo. Naj te potolažim, da nobena od mojih dveh pik nikoli ni bila v nulo lepo povita, ker enostavno ne obvladam IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk cunj ti pa dajo za otroka v P na dan? A je treba imeti kaj svojega ali le za domov? V LJ je načeloma tako, da otročke vsak dan lepo preoblečejo (vmes tudi, če so pokakani, mokri ipd.), se je pa pred tremi leti zgodilo, da nas je sestra prosila, naj dobimo kaj od doma, ker jim je primanjkovalo oblačilc Uf, hijenca, napeto Pestke za jutri Skye: za pregled. Zdaj pa le pridno počivaj. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no in ko boš 9.-ga v Celju, lahko prideš še malo v P. pogledat mene in Nejčka, če bo vse po sreči da se bova takrat že cartala. Z največjim veseljem Aja, Naty*, a si že prej toliko otekala??
|