Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene drage moje so ! Evo, najprej najlepša hvala vsem za pikapoke, pujske in druge lepe želje ob današnjem pregledu. In tukaj je sedaj: POROČILO DANAŠNJEGA GP: danes sem imela pregled pri moji G. že ob 7.50 uri, kar je zame čisto prezgodnja ura, glede na to, da ponavadi ponoči ne spim in mi zjutraj zelo paše malo potegnit s spanjem. No ja, ampak tudi to smo preživeli . Uglavnem vse je BP . Moj je lepo obrnjen na glavico, je pa res, da se je spustil že zelo nizko, tako da mi je rekla, da tudi če rodim čez kakšen dan, ne bo nič narobe, ker je dovolj velik in težak ter čisto lepo razvit. Ampak jaz pravim, da naj še kar malce počaka-do maja! Drugače pa smo danes naredili spet UZ in prav lepo je bilo občudovati najinega kako je spokojno pančal. No saj potem ko sva odhajala iz ZD pa se je začel cirkus v mojem bušiju. Joj me tako brca v želodec danes, da imam občutk, da mi bo ven padel . Drugače pa vam lahko napišem še malce podatkov iz UZ če katero mogoče zanima, tako za primerjavo in sicer 37t 2/7d: - GV/TT/BPD: 92, - AC: 330, - FL: 70,3 (ne vem, če sem ta podatek pravilno napisala, ker je v MK tako nerazločno napisan?) - ocenjena približna teža 3200g, - posteljica OK, - plodovnic: dovolj, Me pa zanima, če mi zna katera razložiti kaj pomeni v MK pri UZ v stolpcu Srce: FCV, žile: jaz imam napisano OTT 3200??? Aja, pa da še malce na hitro pokomentiram: FILIPINKA: lepo, da si se oglasila. Drugi teden pa ti želim, da bo vse potekalo BP in čim hitrejše okrevanje ter zdravi in veseli štručki!!! KASSO: za dopolnjenih 36.tednov!!!! Veš tudi jaz imam ful veliko časa čist trd buši, ampak sem se že kar nekako navadila na to. ŠPELIN@: ful lepa lupinica!!! Ampak jaz bi račun kar bratrancu poslala, če drugega ne, bi se človek mogoče vsaj malce zamislil!!! No ja, ali pa tudi ne, glede na odnos, kakšnega ima, tako kot si opisala! No in to je bilo to! Sedaj pa grem še malce peglat in sicer pleničke, potem pa imam za vse pripravljeno, ampak še vseeno upam, da bo s svojim prihodom malce počakal! Ajde, ...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|